květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7584
7.11.07 11:32

To je dobrý, jak se z nevolností pomalu přesouváme k řečem o jídlo:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
7.11.07 11:50

Alčo.. až 16. tt???? To nepřežiju.. Ale teď už mám taky hlad.. Od našich voní kung-pao.. mňam.. ještě deset minut musím vydržet! :D

Morgi.. tak recept vyzkoušej a dej vědět, jak to dopadloo.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
7.11.07 12:00

Ale ke konci se to zlepšovalo. Mě už je týden o něco líp. Tak počítám, že dnes se to zase zlepší a postupně to bude OK a i u ostatních:-) Jedné mojí kamarádce bylo zle až do porodu. Tak to bych nikomu nepřála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
7.11.07 12:47

Holky, ty nevolnosti určitě ustoupí, musí!!!!!!!! Já si udělala filé, ale nějak jsem ho přesolila, tak budu aspoň hodně pít :D :D :D
Eviško, může to být fajn, takhle seběhnout k vašim na obídek, vid? To ti závidím :)
Venku je dneska hnus! Táta mi volal z chalupy, že tam padá sníh a vítr fouká jak o závod, ale to je asi všude stejný, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
7.11.07 13:02

Alčo.. až do porodu? Nestraš! 8O

Morgi.. je to super.. že nemusím vařit.. a naši vařej moooc dobře..

U nás nesněží ani nefouká! :D Ale každou chvíli prší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
7.11.07 13:33

U nás leje jak z konve snad celý den. Za chvíli jdu za Honzou do práce. Zas po dlouhé době pracovat:-) Nechce se mi do toho počasí. Ale jinak bych dneska nevytáhla paty z domu a od TV.

Eviško, té kamarádce bylo moc zle do 5tého měsíce a pak o něco líp a až do porodu. Naštěstí to bývají výjimky. Jaké bylo kung - pao?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
513
7.11.07 14:11

Ahoj holky,
tak se musím taky nahlásit :) Před chvílí jsme přijely, byly jsme celé dopoledne na drbech u kamarádky. Má stejně starého klučinu jako je naše Laura, tak si dítka pěkně pohrála, chvílema poprala a pohádala :D Ale jinak super. Vylila jsem si srdíčko, tak je mi teď o trošku líp.

Narychlo vařím tu rajskou, tak za chviličku už budeme konečně papat. Krásně voní, škoda, že se nedá vůně poslat po netu.
A pak musíme rychle pro přítele do práce. Ráno jsme mu zabavily auto, tak aby chudák nešel v tom lijáku domů. To bych si asi vyslechla :x

Všechny fotečky jsou moc krásné. Zkusím vybrat nějaké z těch starších a do albíčka něco přidat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
7.11.07 14:27

Alčo, kung-pao bylo super.. :-)

Ale musela jsem to před chvílí rozdejchat.. Už je to lepší! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
7.11.07 17:16

Práce u počítače neprospívá žaludku. Už nevím, jak bych si sedla a je mi blbě, jak to tlačí. A o to to jde pomaleji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
7.11.07 18:20

Ahojky,
tak jsem poprvé objevila tyhle diskuze se stejným měsícem porodu a je to super! Občas jsem zavítala na stránky e-mimina, ale o tomhle jsem nevěděla. Je to moje první těhotenství, tak su ještě taková vyjukaná. Mám termín 18.5., tak si dovolím mezi vás vetřít. Já Vám toho asi moc neporadím, ale na druhou stranu už mám v tomhle těhotenství taky zkušeností, které bych radši oželela. Nejdřív hyperstimulační syndrom a pobyty v nemocnicích a pak nám umřelo jedno miminko, čekala jsem totiž dvojčata. Teď jsem ale v 13tt a druhé mimčo je prý v pořádku, tak snad už to zvládnem. Ale to víte, bojim bojim. Všem Vám přeji, aby to těhotenství bylo bezproblémové a mimča rostly jak mají!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
7.11.07 20:07

Pěkný večer!

Morgi, taky se mi stalo, že jsem toho hodně napsala a najednou to bylo pryč. Nějak mi to blbne. Asi jak píšu na laptopu, tak si vždycky zavadím o touchpad a všechno je pryč nebo se najednou ocitnu někde na jiném místě stránek.

Vítám novou těhulku! Perulko, taky jsi to neměla ze začátku lehké, tak o to víc držím palce, ať je všechno OK.

Alčo, na krvi to bylo tak, jak jsem předpokládala. Já jsem byla za hrdinu, Agátka mě zachraňovala. Plakala jak o život, a křičela mami, mami. Já jí s sebou k doktorce vzít nemůžu, vůbec by jí nenechala mě vyšetřit. Hrozně mě brání a zachraňuje, je to moc roztomilé, pusinka. Tak a teď vydržet jenom ty nervy, jak to dopadne, ale s tim už si musim nějak poradit.

Já jsem Agi kojila 14 měsíců, pak přestala pít sama od sebe. Postupně se sama odstavovala, až nechtěla vůbec. Bylo to pro mě trochu smutné. Bylo mi to líto, takovej Agátčin první samostatnej krok, jako že mámu už zas tak nepotřebuje. Co ale vidím u kamarádek, co maji kluky, tak ti jsou rádi dlouho kojený, a maji s tim problém vůbec přestat.

Eviško, kung - pao bych si taky dala, škoda že ten internet není interaktivní a nemůžeš nám poslat ochutnat.

U nás je dneska taky hnusně. Zima, prší, fučí vichr, jak Sibiř. Z krve jsme jely s manžou na oběd, ty fr. brambory se odkládají na neurčito. Odpoledne jsme trávily u babís a čekaly, až přijde z práce. Myslím, že už brzy napadne sníh, všechno tomu nasvědčuje.

Dneska mi taky není dobře, ale až teď k večeru. Držim se co můžu. Babís vařila čočku a ta mi asi nějak nesedla.

Tak já se jdu koukat na Pojišťovnu a zaběhnu zas zítra.

Dobrou noc.

Agatha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
7.11.07 21:12

Ahoj Petrulko, vítej mezi námi. Za miminko jste zaplatli velikou daň, ale teď už bude určitě vše v pořádku. Musí. Ale určitě bude. 12 tý týden máš za sebou, a to je to nejtěžší. Držím pěsti:-)

Agi: buď ráda, že se malá odstavila sama a v takovém věku. My jsme bojovali a dost mě to obtěžovalo a zmáhalo - časem. Třeba ještě v 18ti měsících se Vítek kojil ještě 5× za noc. Padala jsem na ústa. Pak se to lepšilo. Ale ještě do konce se kojil aspoň jednou za noc. Ale byl spíš závislý, než že by potřeboval mléko. Vždycky se chtěl kojit, když měl nějaký stres nebo byl unavený. No ale protože jinak hodně málo pil a jedl a je atopik, tak jsem to neukončovala dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
7.11.07 21:37

Hezký večer,
sice tady už asi nikdo není, ale to nevadí. Nejdříve chci přivítat novou těhulku a popřát hoooooodně zdravíčka! Už se pěkně rozrůstáme, to je dobře.
My se vrátili od rodičů, bylo kuřátko, mňam! Tak jen doufám, že ve mě nějakou chvíli vydrží! :D :D :D Jedla jsem dost pozdě, tak budu mít asi pernou noc! :(
Tak jdu do hajan, přeji dobrou noc a hezké sny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
8.11.07 09:04

Dobré ráno, za chvíli jedeme s Vítkem a kamarádkou a její holčičkou do matřského centra.

Morgi - já jím i v noci:-( Vítek se aspoň jednou budí a jak vstanu a cítím, že je mi zle, tak už bych neusnula a vždycky aspoň párkrát kousnu do chleba.

Agi - ještě k té návštěve u dr. No nezávidím ti, malá je holt v tom věku, kdy jí jde hlavně o maminku. A nemohla by jí třeba chvíli zabavit nějaká sestřička?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
8.11.07 11:00

Ahojky holčinky..

Vítám mezi námi Perulku.. neboj neboj.. miminko určitě roste jak z vody..
Jestli chceš přidat do seznámku, tak o sobě něco napiš! :wink:

Zas je mi bllivno.. a to jsem myslela, že se to zlepšuje.. Ale my měli včera ty brambory s česnekem.. tak možná proto.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí