Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ránko holky,
tak jsem vzhůru už od 6.30, milá sousedka nad náma se rozhodla, že mě nenechá ani v sobotu chvíli přispat! Šíleně tam dupe, od rána do večera, je to už na palici! Zřejmě se sem nedávno přistěhovali, protože doteď byl klídek, budu tam asi muset zajít a říct jí, že pod ní taky někdo bydlí. I když nevim, když nedělá bordel v noci, tak asi nic nezmůžu! Ale mám tak šílenej vztek! ![]()
Ahoj Morgi, vztek chápu. Já si před 14ti dny počkala ráno u dveří na sousedovic pubetačku. Máme souběžne pokojíček - ve kterém jsem naštěstí spala já a kluky to v ložnici rušilo míň. Ale v 5:45 vstávala a naprala CD a svou oblíbenou píseň dokola. Teď si dává bacha.
Myslím, že to můžeš sousedům ve slušnosti říct. No ale , jak je to malé dítě, tak to stejně neolivní. Vítek je velký divoch. To bych ho jako mimino musela leda svázat a dát roubík. Ale můžeš je poprosit, jestli by si po ránu nemohli jít hrát do jiného pokoje.
Ona sice malé dítě má, ale to jí ještě nechodí
Tahle dupe ona!!!! a bohužel pod její kuchyní máme ložnici, no uvidíme, co s tim.
Já mám rýmu jak blázen, ani nevím, kde jsem to chytla
a celkově jsem taková unavená, bolí mě celý člověk!
![]()
Tak jsem tady dneska měla maminku, pomohla mi trochu s úklidem, já jsem totiž teď uplně nemožná a neschopná
Šíleně unavená a líná, doufám, že to brzy přejde
![]()
Miláček je na chaloupce a prý tam celý den chumelí, tak snad se tam odsud dostane
Tady od rána prší a mrzne, to je hnus!
Morgano, to se máš. Taky bych potřebovala, aby mi to tady někdo pořádně vyšůroval. Pořád to plánuji, ale taky pořád odkládám ![]()
U nás chumelí, přímo vánice. Konečně jsme se dočkali, svatý Martin nezklamal ![]()
Ello, tak to vám snížek závidím, tady jen prší!
Tak ono v Praze nikdy toho sněhu moc nebylo.
Celý den taky pršelo, zima šílená. Ale teď už mám konečně radost. A jakou bude mít Laura, až to uvidí. Dneska je na noc u našich, tak bude chviličku doma klídek. Natáhnu se k televizi, zabalím se do deky, to bude pohodička. V televizi dneska zase mizerný program, tak si pustíme Slunce,seno,jahody, u toho se vždycky zasmějeme ![]()
Jsi z Prahy, tak se zeptám, jestli náhodou nebudeš vědět. Nevíš o nějakých anglických sekáčcích?
Ello, tak to opravdu nevím. Vlastně jeden v Nuslích, to mám kousek, ale zašla jsem tam jen jednou. To budu muset teprve všechno zjistit. Ty myslíš s dětským oblečením, vid?
Ahoj holky! Tak ty fotky se mi přecejen povedly, jen je to tam nepřiložilo hned. Ten druhý pokus jsem už dělala tak, jak jste pak psaly.
Tak přeji hezkou neděli! Tady pěkně šumelí, ale za oknem to vypadá krásně, zvlášť když hoří v krbu ohýnek. Tak já jdu lenošit ![]()
Ahoj holky,
tak u nás ráno bylo krásně bílo, ale už je to fuč! Eviško, u vás to musí být už nádhera, vid?
Perulko, už jsem koukala na fotečky, mooooooc vám to tam sluší ![]()
Já si vařím brokolici a brambory, jsem tady sama, miláček přijede až večer. Má dneska svátek, ale já nemám žádný dárek, tak budu muset ještě někam rychle vyběhnout ![]()
Tak zatím se mějte a hezký zbytek neděle
Ahoj,
u nás taky snížek. Před chvílí přestal padat, ale je ho celkem dost. Jen je to takový ten těžký, takže se nám na zahradě zlomily už dva stromky
Ale určitě půjde postavit sněhulák. Laura přijde domů až večer, tak jí zkusíme nějakého postavit.
Morgano, ano, myslela jsem dětské sekáčky. Do Prahy občas vyrazím, tak nechci jen tak projíždět Prahu a hledat. Vím zatím jen o dvou, ale i tam zaručeně vždycky nakoupím.
Perulko, hezký fotečky. Moc vám to sluší ![]()
Ello, tak to já ještě ani nezjištovala, kde je nějaký sekáček. ale budu muset pak juknout na net. To se bude hodit
Ahoj holky, u nás chuumelilo celé dopoledne, ale teď prší a taje to. Vítek spal u Honzovo rodičů. Byli jsme totiž v kině na filmu - Gympl. Docela dobrý:-)
Po obědě miláčka potomka vyzvedáváme a vyjedeme někam na hory za sněhem a bobováním.
Já mám doma taky bordel a nestíhám a je mi to jedno a jsem poořád unavená. Ale dneska dopoledne jsem fakt hejbnula prádlem. Musela jsem využít, že tu není Vítek a od zítra hlídáme na týden našim 4 měsíční štěně jezevčíka, tak moc nebude čas a teprrve tu bude zmatek a bugr. Protože Vítek s ní dělá psí kusy a ona je divoká - přes léto byla na zahradě. Budeme to tu mít veselé:-) Ale těším se na ní. Já bych totiž taky moc ráda pejska.
Aladino, tak zrovna dneska mi o pejscích nemluv. Máme dlouhosrstého jezevčíka a strašně se jí na ty chlupy chytá ten čerstvý sníh. Před chvilkou mi ju manžel hodil domů a jak se ty boule od sněhu rozpouštěly a ona mi tu prošla celý barák, tak teď můžu vzít hadr a všechno vytírat, protože je tu potopa. Sníh miluju, ale každoročně ho tu máme až dost - podhůří Jeseníků. Vadí mi to akorát právě kvůli těm jejím chlupům a odhazování příjezdové cesty. Ale dneska už je to fakt mazec, od rána napadlo asi 15cm.
Perulko, Berča je taky dlouhosrstá, teda bude. Zatím se to na ní moc nebalí, ještě nemá na co:-)
Už jsme vybobovaný, teď se ohříváme u pohádky a pak jdeme na návštěvu k mojí babi. Tento týden jsem tam nebyla a měla bych mínus:-)
Zítra odjíždí s našima na týden do lázní na Slovenskko, tak ať jí ještě vidíme.