květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2874
13.11.07 12:42

Ahoj holky.

Tak jsem se včera pokoušela o metřík a výběr jsem nechala na manželovi, ani nevím jak se nám to zdařilo, měli jsme s tím trochu problémy. :(
Jinak jsem včera byla na 3D ultrazvuku u nás v nemocnici, bylo to fakt nádherný, naše zlatíčko se pořád mlelo a my tolik chtěli vědět co to bude, no zatím to prý vypadá ze 70% na holčičku, tak uvidíme. Měla jsem tam sebou manžela, mojí mamču a mého brášku, kterému je 6 let. Všichni byli na měko a můj bráška prohlásil, že naše mimčo zatím vypadá jako dinosaurus…tak jsme se všichni pěkně zasmáli. :lol:
Jinak jsem zjistila, že mi už vůbec není špatně, tak to konečně odeznívá a snad už bude jen líp a líp, ať si to těhotenství pěkně užiju.
Jinak fotečku našeho zlatíčka jsem dala do galerky, tak se mrkněte je to všechno stejně tak nádherný. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
13.11.07 12:46

Eviško......opravdu to u Vás vypadá jako v pohádce, u nás je sice zima , ale sníh co napadl pomalu roztává a začíná být všude pěkné bahínko, no je to hnus.
Můj druhý bratr se jmenuje Martin, tak jsme mu v neděli všichni děkovali za ten sníh a teď je to zase hrůza. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
13.11.07 17:25

Dobrý podvečír všem. Jak se dnes máte? U nás snížek pomalu roztává, je zima jak v Rusku, ale prší :roll: Za chviličku vyrážím s kámoškou na powerjogu, jsem zvědavá co to bude, tak pak dám vědět. Včera za mnou přítel běhal s hrnkem a poslouchal cipíska přes bříško, prý slyšel srdíčko a šplouchání vody :lol: :lol: :lol: No a jinak mi v sobotu odjíždí (vlastně odlítá) na 3 týdny pracovně do !!!!Číny!!!! tak jsem zvědavá co tu budu dělat a trochu smutním už teď.
Leni máš hezký metřík :wink:
Tak zatím se mějte, já pádím na vlak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
14.11.07 07:55

Dobré ranko, tak jsem tu dneska první? :potlesk: Tak o powerjoze vám žádné info nedám, nestihla jsem kvůli zpožděnému vlaku :evil: Nakonec jsme skoncily na pizze a večer u nás byli kamarádi, ponocovali jsme skoro do tří 8O Jak se máte po ranku? Jdu si ještě chvíli užívat nicnedělání a pak se pustím do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
14.11.07 09:21

Aho Amazonko, pizza je náhodou dost dobrá nálada cvičení:-) endorfíny se ve společnosti taky uvolní:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
14.11.07 10:07

Ahojky, u nás už druhý den sněží.. za chvíli tu zapadneme.. hrůza.. Dneska se jedeme cvičně podívat do obchodu s oblečením.. co by se tak manžovi líbilo.. musím začít shánět nějakýho ježíška..

lumr (r. 81/Praha/býk/V) // 9. 9. 15+4 tt
Amazonka (r. 87/Vyškov/rak/S) // 5. 9. 15+2 tt
Aghata (r. 76/České Budějovice/---/V) // 7. 9. 15+0 tt + Agátka 21 měsíců
Jituš (r. 75/Ostrava/ryba/V) // 3. 9. 14+5 tt
LenaV (r. 76/Ústí n.L./štír/V) // 13. 9. 13+6 tt
Ella (r. 83/Varnsdorf/býk/S) // 9. 9. 13+2 tt + Laurinka 2 roky
Morgana76 (r. 76/Praha/štír/S) // 23. 9. 12+2 tt (dva mimísci)
Aladina (r. 76/Litvínov/panna/S) // 18. 9. 12+2 tt + Vítek 2 roky
Eviška (r. 79/Úpice/kozoroh/V) // 25. 9. 11+6 tt
Gigi (r. 75/Púchov/ryba/V) // 24. 9. 11+5 tt + Laurinka 16 měsíců
Jenifer (r. 83/Praha/rak/S) // 25. 9. 10+1 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
14.11.07 10:36

Ahoj Eviško, taky ještě nic k Ježíškovi nemám. Ale nápadů mám dost. Ale fakt nevím, co bráchovo dětem. Je jim 12 a 13let a už o hlouposti nestojí. To zas bude vymýšlení.

Ten snížek je super - manžel Tě může tahat na saních:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
14.11.07 10:37

Ahoj holky,
Eviško, tak to ti závidím, tady sice taky z nebe něco padá, ale než to dopadne na zem, tak je to pryč! Hnus!
Dneska jedu za kamarádkou, co má dvojčátka, dvě holčičky, tak se těšíííííím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
14.11.07 10:43

Ahoj Morgi, jedeš trénovat? :D
Přišel si pro mě pes, že chce ven, tak mastím. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
14.11.07 10:50

No jo, musím zjistit, co mě čeká! Vezmu si fotáček, tak uvidíme :D :D :D Tak zatím se mějte moc hezky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
513
14.11.07 10:58

Ahoj holky,
u nás taky pořád sněží a sněží. Je to fakt nádhera. Doufám, že to vydrží co nejdéle :)
Měla jsem na dnešek naplánováno spoustu věcí, ale bohužel se z toho nic nekoná. Laura měla přes týden slaboulinkou rýmu, tak jsem jí od včerejška začala dávat homeopatika, aby se toho rychleji zbavila. Jenže ty prášky jí to asi pořádně uvolnily, tak celou noc nemohla spát. Pořád kýchala, lítaly z ní hleny. Tak jsme jen pořád smrkaly a utíraly. Nakonec usla až kolem čtvrtý hodině - konečně :? A ráno jsme vstávaly až před desátou :o A to jsem byla na devátou objednaná k zubařce. Ach jo, budu se muset přeobjednat.
A to jdu zítra dopoledne do poradny. Bohužel jako vždy hlídání nemám :cry: Takže nás asi nemine vstávání už v šest, abychom tam byly aspoň mezi prvníma. To zase bude :?

Nemáte některá zkušenosti s tím homeopatikem na rýmu? Jmenuje se to Coryzalia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
14.11.07 11:17

Ahoj Ello, tak ať je malá co nejdříve fit.
Teda vstávání do poradny Ti nezávidím. U nás v poradně berou téměř na čas a objednané mají přednost. Chodím s lehkým zpožděním, na minutku si nesednu a jdu dovnitř:-) Mám už to tak nějak vypočítané.
No zas má ta moje dr jiné mouchy - nic se od ní nedozvím. My jdeme na kontrolu v pondělí. Na velký UZ. Půjde i Honza, tak mu doma nakážu, na co se zeptat. Jeho neodbyde :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
14.11.07 11:57

Teda, holky, takhle brzo vstávat.. Já jak jsem teď doma, tak jsem si zvykla, že vstávám až v devět.. :D
Zítra ale budu muset dřív. Jdeme dětičkám ze školy ukázat loutky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
14.11.07 12:00

Eva co vy s těma loutkama? Hrajete divadlo? Vyrábíte? Vždycky se zapomenu zeptat. Mastím do školky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
14.11.07 12:29

Ahojky všichni.

Amazonko.......opravdu máme hezký metřík, mě ho vybíral manžel a já souhlasila, taky se mi líbil. :)

Evi…kdyžtak mi prosím oprav …dle metříku.....13+6tt. No nějak se v tom nevyznám, pořád mi to mění, ale snad to už teď bude dobře, nebo to holt ještě opravíme. :cry:

Morgano…koukej si dvojčátka vyfotit a pak dej nějakou krásnou fotečku do galerky, koukala jsem jak se to rozrůstá a jsou tam opravdu nádherné fotečky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí