Poradna duly
Jana Čurdová
Tak já to odpoledne zkusím. Teď rychle dodělávám oběd a pak jdu pro Vítka. Dneska odchod do školky nesl špartně, že jsem to sama málem nevydržela. No ale pak jsem brečela až na schodech:-(
V Praze se mi dobře těhotenské oblečení nakupovalo v CaA. Ještě ho mám, ale je letní:-)
Eviško, zub ti teda nezávidím. Řekla bych, že jestli tě to nebolí a jestli to nepřekáží, že s tím nic dělat nebudou.
Chudinko.. ale neboj, on si Vítek zvykne.. bude to lepší, uvidíš!
Nojo, on zub nebolí.. ale blbě to vypadá.. ![]()
V C&A??? Tam mají těhu oblečení.. No, doufám, že ho mají i v HK..
Já teda teď baštím to, co jsem dřív vůbec nemohla - třeba jagorty, mléko, polévky… ale je mi od počátku dobře. Chodila jsem i 2 x za noc do ledničky na lup
ale teď už je to zase v pohodě. Jen musím častěji jíst a menší porce.
Dneska jsem byla v CA na Chodově a žádné kalhoty tam na mě neměli. Asi zajdu do centra.
Morgano : sehnala jsi něco?
Ahoj holky,
Svape, já nikde nebyla, ale chystám se na Budějovickou do CA a taky je tam pár obchůdků s těhu oblečkama, tak uvidíme ![]()
Jinak já taky pořád jím, nejvíc mám chuť na kyselé, okurky, zavináče atd… ale pak mě šíleně pálí žáha, to je sranda!
![]()
Holky, mám dotaz, taky jste tak šíleně chlupaté? Mě pokryla břicho srst
![]()
Aladino, tak jak to vypadá s tou fotečkou? Pujde to nějak? ![]()
""http://img232.imageshack.us/img232/8928/tborsk1911wr0.th.png:http://img232.imageshack.us/…11wr0.th.png
Chtěla jsem to větší, ale to zas jindy, jo ![]()
""http://img232.imageshack.us/img232/8928/tborsk1911wr0.th.png:http://img232.imageshack.us/…11wr0.th.png
Chtěla jsem to větší, ale to zas jindy, jo ![]()
No a teď dvakrát. Se to strašně dlouho posílalo, tak jsem myslela, že se to přestalo posílat. To nám ale příspěvky tím pádem pěkně přibývají ![]()
Dobré ránko,
Aladino, nádherná fotečka
Když se na to klikne, tak se to zvětší
Mimi je tam jak v peřince!
![]()
Také dobré ráno,
díky Morgi
A jak se vede?
Vítek měl dnes v noci kašel a nespala jsem s ním od 4:30. On teda jo, ale já nemohla usnout. On pak vstával v 5:30. Ani nezakašlal. A už neusnul. Kdyby ještě spal, do školky by nešel, ale takhle mastil. Dneska perotestoval trochu míň, jsem to pořád zamlouvala letadlama a autama.
Ahoj,
po pár dnech se zase hlásím. Zklátila nás nemoc. Nejprve Laura trošku posmrkávala, tak jsem jí koupila homeopatika a po těch se jí ta rýma pěkně rozjela
Musela jsem si ji vzít k sobě do ložnice a Honzu přestěhovat do pokojíčku. Chodí do práce, tak aby se alespoň trošku vyspal.
Ve čtvrtek jsem byla na kontrole. Vstávaly jsme už v šest, abychom přišly rozumně na řadu. Docela mě to překvapilo, ale i v těch sedm už tam jedna mamina stepovala. Takže jsme byly druhý, což je ještě perfektní. Byly jsme tam pár minutek a už to začalo chodit. Takže příště zase v sedm nástup
To dopoledne jsem se cítila ještě docela dobře, ale odpoledne mě tak šíleně začalo bolet v krku, že jsem nemohla ani polknout. Párkrát jsem si stříkla do krku Bioparox a docela se mi ulevilo. Ale v pátek to bylo asi nejhorší. Nemohla jsem ani ráno vstát z postele. Bolelo mě celé tělo. Ještě, že Honza přišel z práce dřív a vzal Lauru s sebou k jeho rodičům. Celé odpoledne jsem prospala. Víkend jsem tak nějak přežila a teď už je to docela dobrý. Jen mám trošku rýmu. Ale Laura se v noci pěkně rozkašlala. Zatím jsem jí dávala Hedelix, ale nějak nezabírá. Budu muset skočit pro něco jiného.
Aladino, sice opožděně, ale Vítkovi přejeme všechno nejlepší k narozeninám
Jaká byla oslava a copak Vítek dostal hezkého? Fotečka z ultrazvuku je skvělá, moc hezká.
Co budete dneska vařit? Jak vařím každý den, tak už ani nevím co ![]()
Ahoj Ello, už jsem si říkala, že jsi asi nemocná. To je holt podzim. Hlavně, ať jste obě rychle v pořádku.
Oslava byla dobrá, Vítek byl nadšený. Večer v posteli mi říkal, cituju: „Mami, to byl opravdu nádnerný den“ ![]()
Nejvíc ho nadchla motorová pila a bubínek a trumpeta. Fotky pošlu, až se zapojí tatínek. A u něj to vždy dlouho trvá. Mě to na počítači stahovat nejde, já tu nemám nastavený program. Ale Honza slibuje, že to napraví. Akorát, že už dlouho
Ale udělám nátlak ![]()
Jo a uvařenou mám čočku a upeču párek a vejce. A mamka včera dovezla zelňačku.
Ahojky sluníčka..
já včera ztvrdla v práci až do pěti.. chjo.. a to jsem myslela, že za dvě hodinky vypadnu..
K obědu nevařím.. baštím u našich.. ale nevím, co k večeři.. ![]()
Alčo… kráááásná fotečka.. mimísek tam vypadá moooc spokojeně. ![]()
lumr (r. 81/Praha/býk/V) // 9. 9. 16+3 tt
Amazonka (r. 87/Vyškov/rak/S) // 5. 9. 16+1 tt
Aghata (r. 76/České Budějovice/vodnář/V) // 7. 9. 15+6 tt + Agátka 22 měsíců
Jituš (r. 75/Ostrava/ryba/V) // 3. 9. 15+4 tt
LenaV (r. 76/Ústí n.L./štír/V) // 13. 9. 14+5 tt
Perulka (r. 81/Zábřeh/panna/V) 14+2 tt
Ella (r. 83/Varnsdorf/býk/S) // 9. 9. 14+1 tt + Laurinka 3 roky
Morgana76 (r. 76/Praha/štír/S) // 23. 9. 13+1 tt (dva mimísci)
Aladina (r. 76/Litvínov/panna/S) // 18. 9. 13+1 tt + Vítek 3 roky
svape (r. 76/Praha/blíženci/S) // ........ 13+1 tt
Eviška (r. 79/Úpice/kozoroh/V) // 25. 9. 12+5 tt
Gigi (r. 75/Púchov/ryba/V) // 24. 9. 12+4 tt + Laurinka 16 měsíců
Jenifer (r. 83/Praha/rak/S) // 25. 9. 11+0 tt
Taky už mě napadlo, že koupím k Vánocům Lauře nějaké ty hudební nástroje. Ale moje nervy by to asi nevydržely ![]()
Čočku mám taky moc ráda, ale bohužel ji neumím uvařit
Ale pokud ji děláš nějak jednodušše, tak sem s receptem.
Eviško, ty chodíš ještě do práce?