květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1845
14.11.07 13:10

Leni, opraveno.. klíďo zase napiš, když bude změna.. u mě se to taky pořád mění..

Alčo.. hrajeme loutkové divadlo.. Jen nevím, jak dlouho budu moc hrát.. bude mi určitě brzo překážet bříško.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
14.11.07 17:41

AHoj holky! Nějak jsem se sem dřív nedostala. Když sednu k počítači, musím nejdřív vyřídit práci a pak už mi kolikrát nezbývá síla na zábavu :D .
Evi, já v tom seznámku zatím jaksi pořád chybím… :(
Jinak včera byl taky kontrolní ultrazvuk a zatím dobrý! Jsem se strašně bála, ale teď se zase můžu chvilku vznášet :D ! Správně mám být v 13+3tt, ale velikostně odpovídáme 14tt. Doufám, že to nevadí. Když byly dvě, tak rostly málo a teď zase prcek roste moc.
Máte už někdo dárky na Vánoce? Nebo aspoň nějaký dobrý nápad? Mě už to dnes i budilo ze spaní. Máme velkou rodinu a musím vymyslet dárky pro 18lidí, tak mě to už docela děsí, protože nemám ještě vůbec nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
14.11.07 21:24

Ahoj holky,

tak jsme dneska byli v poradně. No mám prostě asi smůlu. Triple test mi vyšel zase blbě, jako u Agátky, takže jdu 26.11. na odběr plodovky. Zase tam mám riziko Downova syndromu 1: 140. Jsem z toho úplně vyřízená. Fakt jsem myslela, že tentokrát to bude dobrý. Doktorka mi měřila tlak a naměřila 160 na 80. Taky mě málem trefilo. Ultrazvuk mi ani nedělala, tak nemám ani fotečku a mimíska jsem ani neviděla. Dala mi nějaký prášky na nervy a magnesium. Prej jsem ale asi nějaká vyjímka, že se to stává, že prostě moje vnitřní chemie to tak vytváří a všechno bude ok.

Holky nikomu to nepřeju, jsou to fakt nervy, ale věřim, že to bude dobrý. Tak nevím, jak budu teď aktivně psát, uvidím podle nálady.

Držte mi palce, já se ozvu, jak to půjde, až to trochu zpracuju.

Pa

Andrea

PS: a k tomu ani ten sníh nepadá a nepadá.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
15.11.07 08:38

Ahoj Agi! To je mi moc lito, moc na tebe myslím. Ale ničeho se neboj, je toho teď kolem hodně případů kdo má zvýšené riziko a z amnio to vyjde dobře. Určitě to bude tak jako u Agátky, uvidíš. Taky ses určitě strachovala a je z ní zdravá holčina. A ten tlak… no jestli ti ho měřila až po tom co ti řekla ty výsledky, tak se vůbec, ale vůbec nedivím. A nebo i kdyby ho měřila před tím, tak to mohlo být nervama jak jsi čekala co se dozvíš. Nic si z toho nedělej, i když teď ti asi musí být hrozně. A to čekání. Ale věřím tomu, že to ude v pořádku. Drž se, budu na tebe myslet!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
15.11.07 09:50

Agi, to mě mrzí. Docela chápu, jak ti je. Já už těch špatných zpráv musela zkousnout za tohle těhotenství taky dost. Ale musíš prostě věřit! Ono se to hezky řekne a hůř dělá, ale musíš se držet toho, co říká doktorka. Že tn falešný poplach hlásí tvoje tělo a miminko je v pořádku!! Moc moc moc držím pěsti. A ten tlak jsi už někdy takový měla?
Ještě jednou tfuj tfuj tfuj, ať to všechno dobře dopadne!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
15.11.07 11:04

Andrej - to mě moc mrzí. Těžko utěšovat, když si to neumím ale vůbec představit. Je to asi pořádný stres a je mi jasné, že se čas potáhne hodně pomalu. Ale kvůli miminku a Agátce a sobě a manželovi:-), se musíš snažit myslet co nejpozitivněji. Myslím, že je dobře, žes to zažila i za Agátky.Né, že bych ti to přála, ale máš zkušenost, že to dopadlo dobře. Prostě u Tebe je to holt tak a všechno bude OK.

Za květen je totiž smůlla vybraná a ty na ní nemáš nárok

Ale jinak určitě piš, budeme na Tebe myslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
15.11.07 11:10

Eviško - já jsem taková zvědavá. A co hrajete za pohádky? A v divadle? Nebo chodíte do školek. To je super. My už s Vítkem do divadla chodíme. Máme v Mostě jedno super. Děti se tam těší hlavně na kašpárka, co na začátku a na konci představení cinkne činelama. No a Vítek se zrovna toho bojí :( Za 14 dní jdeme na Červenou Karkulku.

Jinak dneska jsme měli jít s Vítkem na očkování protí žloutence typu A, ale v noci se nějak často budil a nějak se mi nezdá, tak snad na něj nic neleze. Ale očkování jsem radši zrušila. Ve školce mělo jedno dítě taky neštovice. Jsem zvědavá, jak u nás. Ještě, že já mám pro potomka druhého protilátky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
15.11.07 11:35

Holky jak jsem ráno četla ten příspěvek od Agi, tož úplně mi vypadlo z hlavy co jsem vám chtěla napsat. Pořád na ni musím myslet.
No nad ránem tak nějak v polospánku jsem ležela na zádech s rukou na bříšku a jemně jsem cítila jak se ten náš mimiš převaloval, bylo to jako by taková bublinka nebo jak to popsat a cítila jsem to i rukou,asi sebou hodně házel.Vím že je na to ještě brzy,ale stát se to může.Určitě to byl on.Pak už jsem nemohla usnout a snažila jsem se ještě něco ucítit a nic.Aspoň ale vím že je v pořádku, byl to krásný pocit.
Mějte se hezky, já jdu baštit a pak pracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
15.11.07 11:46

Amazonko, určitě to můžeš cítit. Já už nevím, jestli jsem Vítka cítila v 16tém nebo 17 tém týdnu, ale taky jsem hocítila. Prostě jsi vnímavá nebo máte hodně živého potomka - nebo obojí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
15.11.07 12:45

Ahojky berušky, tak jsem zpět, dětičky byly moooc hodný, pořád se hlásily a na něco se vyptávaly.. Bylo to bezva.. :D

Aghatko.. moc mě mrzí, že máš takový trápení.. ale věřím, že všechno bude v pořádku! Budu na tebe moc myslet..

Perulko… moooc se ti omlouvám a stydím se.. :( :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Prosím, mohla bys sem hodit ještě jednou nějaké údaje o tobě a já to hned doplním..

Alčo.. hrajeme ve velkém divadle.. protože o to naše malé loutkové jsme přišli.. hrajeme pohádky a máš pravdu, že děti mají asi nejradši kašpárka.. Ale ten náš nemá činely. :D .. Teď v neděli hrajeme bez Kašpárka, ale doufám, že se to bude líbit..
No a pak taky občas jezdíme s představeními tam, kam nás pozvou.. Občas (spíš vyjímečně i do školy nebo do školky) a hrajeme na pouti a na jarmarku a na Mikuláše na besídkách.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
15.11.07 12:45

lumr (r. 81/Praha/býk/V) // 9. 9. 15+5 tt
Amazonka (r. 87/Vyškov/rak/S) // 5. 9. 15+3 tt
Aghata (r. 76/České Budějovice/---/V) // 7. 9. 15+1 tt + Agátka 21 měsíců
Jituš (r. 75/Ostrava/ryba/V) // 3. 9. 14+6 tt
LenaV (r. 76/Ústí n.L./štír/V) // 13. 9. 14+0 tt
Ella (r. 83/Varnsdorf/býk/S) // 9. 9. 13+3 tt + Laurinka 2 roky
Perulka (r. --/----------/-----/---) // ------- 13+3 tt
Morgana76 (r. 76/Praha/štír/S) // 23. 9. 12+3 tt (dva mimísci)
Aladina (r. 76/Litvínov/panna/S) // 18. 9. 12+3 tt + Vítek 2 roky
Eviška (r. 79/Úpice/kozoroh/V) // 25. 9. 12+0 tt
Gigi (r. 75/Púchov/ryba/V) // 24. 9. 11+6 tt + Laurinka 16 měsíců
Jenifer (r. 83/Praha/rak/S) // 25. 9. 10+2 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
15.11.07 16:04

Ahoj holky,
jdu vás jen pozdravit a zalezu do pelíšku, od rána jsem na nohou! Byla jsem se podívat za holkama v práci a nějak jsem se tam zasekla! No a včera jsem byla za tou kamarádkou a bylo to super! Jen holky pořád někde lezly, takže se nenechaly fotit, pak už jsem to vzdala! Ale jsou to dvě prdelky roztomilý, už abych ty svoje měla taky doma :D :D :D
No a venku je šílená zima, litovala jsem, že jsem si už nevzala rukavičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
15.11.07 16:19

Ahoj holky,

mooooooc děkuju za podporu. Už jsem z toho nejhoršího snad venku. Vybrečela jsem to ze sebe a je mi už líp. Začínám vidět i ty pozitivnější stránky. Když už to teda musí být, tak teda aspoň budu vědět, že je mimi v pořádku (pořád si totiž nepřipouštim, že by nebylo) o něco víc, než kdyby mi tu plodovku nebrali. A taky se 100% jistotou budem vědět, co vlastně čekáme, jestli Beátku nebo Tobiáška.

Já jsem hroznej nervák a všechno si holt hned moc beru. Nejvíc se bojím toho zákroku a jak to pak zvládnu s Agátkou doma. Ale manža bude týden s náma doma, tak mi pomůže.

Dneska jsem zas vařila ty francouzský brambory, ale bez masa. Já tam dávám zmrzlou zeleninu, vejce na tvrdo, okurku a cibuli a vůbec tam to masíko nechybělo. Ještě zbyde k večeři.

Evi, to je super, že takhle hrajete pro děti. Jak staré dětičky tam chodí? Myslíš, že třeba i dvouleté by se dokázalo soustředit? To je asi brzy, co? Já už jsem myslela, že bych Agi v zimě někam vzala, ale nevím, jestli by jí to bavilo a vydržela by tam koukat až do konce. Máme tady tzv Malé divadlo a tam hrajou většinou pro děti a právě i loutkové pohádky.

Amazonko, taky už mimíska cítím, sice ne rukou, protože se chudák přes ty moje tuky zatím neprobije, ale pohyby už občas pociťuju. Je to paráda, když člověk ví, že tam ten myšáček malej je a lebedí si.

Perulko, ten tlak mi dr. měřila před tim, než mi řekla výsledky. Fakt jsem byla na infarkt. Pak mi to řekla, udělala prohlídku a změřila ho znova a už byl dobrej. No prostě to jsem já, hned se vynervuju.

Zítra jdeme s Agi plavat, tak se zas trochu odreaguju a už to bude snad dobrý. Budou nás zas natáčet, to jsem zvědavá, jaký budem hvězdy. Musíme si to užít, protože ještě půjdem jednou příští týden a pak už končíme a zatím pokračovat nebudu.

Tak ještě jednou díky za podporu a zatim pa.

Andrea

PS: tak konečně i u nás trochu nasněžilo, ale nic moc, 2 cm, ale zatim se to drží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
15.11.07 16:45

U nás je pořád sněhu plno!
A pěkně se to klouže, ráno jsem do divadla od nás z kopce šla jak pos…

Agathko.. moc ti držím pěstičky! Ale jasně že bude všechno v pořádku!!! Já vím, ono se těžko utěšuje.. anii vlastně nevím, co bych ti napsala! Ale jsme s tebou!! A když si budeš chtít vylít srdíčko, tak víš kde! :wink:

Dětičky do divadla chodí i dvouletý, ale záleží na tom, jak je který dítě živý, některý dvouletý tam vydrží sedět celý představení a ani nemukne a některý sedmiletý je už od půlky jako na trní a povídá! Musíte to zkusit a uvidíte.. Sedněte si někam na kraj.. vždycky můžete odejít! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
15.11.07 17:14

Agi, Vítek je velký neposeda, ale divadlo ho zaujalo už před druhým rokem. Ale bylo to venku, tak se dalo kdykoliv zmizet:-) Ale vydržel celé představení. Vlastně mu bylo - spočítám:-) - No hele 19m.

Eviško- a jak jsi přišla ke hraní divadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí