květen 2008

• Fotoalbum (125)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2621
8.11.10 22:02

Tak tady ještě brouzdám :-D .
Agi - ty jsi taaaak šikovná!!! :huban:
Ali - já nevím, já to tady mám teď jako kulisu…fakt už skoro na nic nekoukám. Kámoška mi sice říkala, že je Radka mrtvá, ale příčinu už jsem zapomněla :oops: :zed: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
8.11.10 22:07

Hani- já bych tak čučela na něco ala dřívější Ordinace. Ale když nic, ale vůbec nic nedávaj. :nevim:
Mám ráda Zoufalky, Vyprávěj a Myšlenky zločince. Ale ty jsou už dost pozdě. Ani Haus už není, co býval.
Já se snad budu dobrovolně učit po večerech nebo co? :mrgreen: :mrgreen:
Agi- jo, jo. Lyžování ho moooc baví a šlo mu prakticky od prvního obutí lyžáků v obchodě. :wink: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
8.11.10 22:34

Peru - fotky krásný, řekla bych, že holky jsou si celkem podobný. Ta fotka Eminky s natáčkama je super a taky ta na koštěti. A Julinka je krásná, roztomilá žížalka :-D

Holky, jak poznám, že ta skupina je autorizovaná? Pošlou mi zprávu? Jdu to tam ještě prozkoumat.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
8.11.10 22:53

HOLKY, POZVALA JSEM SNAD VŠECHNY, CO SEM PRAVIDELNĚ PÍŠOU, ALE ASI TO JEŠTĚ NENÍ SCHVÁLENÝ. NICMÉNĚ POZVÁNKY JSOU ROZESLANÝ.....DORAZILY? NEBO MOŽNÁ DORAZÍ, AŽ TO SCHVÁLÍ.

Mončo - tebe jsem nezvala, protože nemáš klasickej nick, musíš si založit novej a pak požádat o přijetí do skupiny. Určitě to udělej :palec:

Ostatní holky, nebo jestli jsem snad na někoho nedopatřením zapomněla (za což se předem omlouvám), požádejte o přijetí.

Dostanete se tam přes skupiny, nahoře na modré liště, pak uzavřené skupiny a najdete podle abecedy Květen 2008…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
8.11.10 23:09

ahoj holky,
1. Velká gratulace k miminku :kytka:

zbytek zprávy zde :-)

https://www.emimino.cz/…upine-54589/#…

Příspěvek upraven 08.11.10 v 23:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
8.11.10 23:14

Zaneth - no taky asi ty 90 cm. Nebo tak nějak kolem. Agi má 110 cm. Tak to by bylo asi akorát. A klasický vázání, koupila bych nějaký lyžáky z druhý ruky. Na to učení to stačí. Díky, jsi zlato.

Já se na tu skupinu normálně dostanu a jde mi i založit téma a vložit příspěvek. Tak nevím, jak to funguje. No počkáme, nebo tam nakoukněte a zkuste požádat o členství. To by mi pak mělo přijít asi jako SZ. Nevím, jak to přesně funguje, necháme se překvapit.

Jdu do hajan, zatím pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
8.11.10 23:30

nová diskuse fachčí, už jsem se přesunula .

Agi, nemohla by nám Lesina, přehrát ty staré příspěvky sem ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
8.11.10 23:40

Zaneth - zkusím to zjistit, ale myslím, že už to tu někdo taky chtěl, a že to nejde :-( Napíšu adminům, nebo pohledám v dřívějších tématech. Zítra.

Dobrou všem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
9.11.10 14:21

Holky, tak kde jste? To máme ve skupině se Zaneth kecat samy? :lol:

Né vážně, už to normálka funguje.

Vznesla jsem dotaz na přesunutí celé diskuze do skupiny, tak uvidíme, co nám admini napíšou. Jestli to teda chcete. Možná by nebylo špatné, nechat tu holkám, co třeba nechodí tak často, nějakou zprávu, že jsme se přesunuly a jak se k nám dostat.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
9.11.10 14:22

Holky, tak kde jste? To máme ve skupině se Zaneth kecat samy? :lol:

Né vážně, už to normálka funguje.

Vznesla jsem dotaz na přesunutí celé diskuze do skupiny, tak uvidíme, co nám admini napíšou. Jestli to teda chcete. Možná by nebylo špatné, nechat tu holkám, co třeba nechodí tak často, nějakou zprávu, že jsme se přesunuly a jak se k nám dostat.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
9.11.10 14:23

Mi to nějak blbne…sorry za 2× vložený příspěvek..... :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
10.11.10 13:35

Ahoj holky, tak jsem byla s malou jen ny detske gynde a tak jsme asi na to prisli. Ona si dela dobre, aby prekonala to, kdyz to kakani na ni leze a tím padem si to tam podrazdi a pak mi rve u curani a kdyz ji chci koupat. Tak ji to tam dole porad mazu. No a co se tyka projimavych veci, tak ty ja do ni nemuzu moc dostat. Mala ma dost bobky a ted jsem ji donutila 3× jit za 3 dny na zachod. Rekla jsem ji, ze pokud ji jinak udelam klistyr. Tak doufam, ze to bude uz fungovat takto porad. Preci jen ji videt se kroutit a prosit me o pomoc, bylo na me dost na psychiku.
Jinak pokud jsem nepsala, tak budu rodit nekdy 14.12.
Jo a uz jsem vybalila male vecicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
10.11.10 13:47

Lucko, už jsme v uzavřené skupině, koukni o stránku dopředu, tam je návod, jak se k nám dostaneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí