květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
409
27.10.10 11:03

Ahoj holky, tak jsem vcer byla na gynde a je to zase holcina. Mam nejake fotky. Uz se to blizi a ja od pristiho tydne nastupuju na materskou
Dneska se dozvim termin porodu, jedu do porodnice se objednat.
Jo a Alca se ani nepochlubila- minulej tyden byla Klara s Jonaskem na plavani. Plaval tam s nim tatinek, tak to byla takova zmena. Ale slo mu to hezky - porad se usmival a bylo videt, ze ho to bavi. A ze by mel s necim problemy, to nebylo vubec videt.
No Perul, uz to zacina. To si pockej az zacne chodit do skolky, tak co si ze skolky prinese. Klarka si nosi ze skolky akorad same blbosti - co odkouka od starsich deti a nebo se nauci.
No ja jsem zvedava na sebe az budu mit mimco, protoze ja jak se nevyspala, tak jsem kazdemu rikala ze jsem momentalne nesvepravda a ze za nic nerucim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
27.10.10 11:06

Ahoj holky.

Mončo, tak jsem mrkla na fotky a je vidět, že jste si tu dovču s holkama užily a obě jsou moc hezké a ty vlasy Elči, no paráda. :mrgreen:

Holky, tak my už makáme na bytě, je to tedy děs, ale je to naše a chceme si to udělat dle svých představ, ale myslím si, že do vánoc to tedy asi nestihneme.
V sobotu jsme byli v Ikee v Praze a asi si tam koupíme tu kuchyňskou linku, líbí se nám moc ta červená a vychází cenově dost dobře a když jsme tuhle samou chtěli v tom kuch. studiu, tak si řekli přes 90.000,–Kč a to se nám zdá dost drahý. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
27.10.10 12:23

Ahoj holky,
tý jo, Vy jste ukecaný! Jsem si to přečetla a už zas nic nevím.

Prázdniny, to je super, mám jednoděťovo :-) Školní tráví volno v DDM a tvoří draka a vlaštovky a přijde až odpoledne, teda, vyzvedneme si jí, jestli Michal taky někdy usne.
On teda ještě spí a spát bude odpo. V létě už nespal a se zářím se zas vrátil a snad dospává i to léto, protože spí i 1,5h. Jenomže mně je to k ničemu, protože ho dám spát a jdeme na úkoly,takže volno ani k ničemu smysluplnému nevyužiju.

LENI
teda 90 tisíc je sakra hodně, to by se mi taky nechtělo.

AGI
a myslíš, že ti zhu zhu nepotřebujou ke své existenci nic z toho, co k nim je? Víš jako, jestli se pohybujou i jen tak nebo prostě je to jen na senzory? Ale asi ne, co, asi po podlaze pojedou. My tu žádnou nemáme, my bysme ty jejich blbý stavby ptřebovali.
Jako fakt nevím, co k Vánocům, ale tohle se mi taky nechce. Nebo, že bych koupila stavby a pouštěla tam živýho křéču?? :-)

LUCi
paráda, dvě princezny :-)

ALI
v sobotu máme prej dopolčo hokejovej zápas, ale pak už volno.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
27.10.10 13:37

Ahoj holky,

Draky- poslala jsem SZ. :-)
Luci- no vidíš, já zapoměla napsat, že jsme spolu byli na plavání. A teda moc jsi na Jonáše tenkrát nekoukala, protože ten den skoro vůbec nespolupracoval. :lol: Ta Romana na to nějak prdí, s ní cvičit nechce. A přitom dřív ho jen ona „donutila“ a jen u ní nebrečel. V úterý jsme byli u Jany a dnes ho měla Katka a i když jí z dřívějška nemám moc ráda (byla dřív celkem hnusná na Vítka), tak právě ona přišla na to, jak Jonáše naučit kopat nohama ............... a i dneska u ní moc pěkně cvičil.
A kdy máš vlastně termín. Ať víme, kdy začít s dotěrnáma otázkama: " Tak co? Už?" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Agi, Peru- tak jo, jste mě trochu uklidnily. :mrgreen:
Peru- tak si vem malou do postele? Holt kojení je návykové. Nejen potrava, ale i tulení. Posílám sílu. Nezávidím - to nespaní. Jinak miminko bych poňuchnala ráda.
Leni, Marky- jé to je paráda, dělat na bytečku a domečku. Užijte si to.
Hani- tak jediný co nesnášim na kolotčích jsou autíčka. Těch se bojim, jak do sebe lidi schválně naráží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
27.10.10 14:06

Peru- a kde Ti to na tý noze řezali? A jak dlouho máš pryč stehy? Noha se ale moc šetřit nedá, ne?

Jo a Jonáš to tu asi četl. Dneska nechce spát.A to byl plavat. Jdu pro něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
27.10.10 16:01

Ahoj kočky!!!
Ali - já se taky bojím těch bouraček na autíčkách, ale my jsme tam byli úplně sami 8-o , takže bez bouraček.
Ad - zumba - posilovací cvičení spojené s tanečními kroky merengue, mamba, salsy… za rytmů latinskoamerické hudby…tak to jsem ještě nevyzkoušela, ptž kámoška nás zapomněla objednat, ale chystám se příští týden (tady je na to děsnej nával). Byla jsem ale nakonec na Belly dance - břišní tance s troškou zumby a to bylo taky super :palec: . Dnes jdu zase. Jediný, co mi nevyhovovalo, že to je až od 20.00 a já pak byla rozjetá a nemohla spát :zed: . Takže dnes to bude asi zase noc o ničem. Ta zumba začíná dřív, takže to bude v pohodě.
Zítra dáváme Jonáška k babčám a pojedeme s Bertou do Plzně nebo do Phy, do kina…se těším jako malá, naposledy jsem byla v těhu :potlesk: .
Lucko - gartuluju k holčičce!!!
Leni - tak holt budete bydlet až po vánocích, hlavně, že to bude éňo ňůňo! S Ikeou budeš určitě taky spokojená. Makačku nezávidím, ale výsledek určitě budu :wink: :hug: .
Peru - já se z tý Emušky zblázním :mrgreen: . A dědovi to vrátila i s úrokama :palec: :mrgreen: .
Agi, Draky - ahojky!!!!
:mavam: :mavam: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
27.10.10 17:22

Holky, tak 14.12. nástup do porodnice a 15.12 bych mela rodit. Ale mozna, ze nastoupim 13. a budu rodit 14.12. Kazdopadne, kdyz to na me prijde driv, tak to bude i driv jako u Klarky. Mela bych byt uz na vanoce doma. Bylo by to i hezci nez nekde v nemocnici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
31.10.10 21:26

No coto, toto??? :mrgreen:

Jsem se po prodloužené víkendu těšila, že zas půje Vítek do školky a já tu pořádně poklidím. Za poslední 3 týdny byl ve školce asi 3×. Prostě to tak vyšlo s maroděním, školou. No a před chvílí zas Vítek přišel, že ho bolí ucho. :cry: :nevim: Teplotu neměl. Jo dnes mu začalo týct z nosu. ALe žádná dlouhodobá rýma.
Já fakt nevim.

Včera jsme se sešli s Draky a dětma a tatínkama a byli na společném výletě. :-) Jonáš teď furt hledá Míšu. Což nechápu. Podle mě si kluci vůbec nepohráli. :lol:

No ale teď mám po náladě. Jsem zvědavá na noc. Jestli bude muset Vítek nechat plavání. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
1.11.10 10:25

Nazdárek!

ALI,
Jonda hledá Michulu,jo? Ten je roztomilej! On si ho přece všímal i tam, to jen Míša ignoruje, pokud má jídlo,hřiště,mašinky a jelikož měl všechno......... Jen komentoval, že byl na mašinách, že tam byl Tomáš, Denekn, Skarooooj a pak teda taky kuci. Ňáký prej :-))))
A jak jste dopřežili chatu????

Co vy ostatní a víkend??

LUCI
plány hezký na předvánoční čas :-))))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
1.11.10 11:02

Ahojky,

Lucko - ty máš plánovanej císař? Nebo že tak víš ty termíny…Každopádně už se těším na nové miminko!! A už máš všechno vychystaný?

Leni - to je fajn, že už kooonečně máte byteček jenom pro sebe! A jak psala Hanka, tak to je jedno, že to nebude do vánoc, jasně, že by to bylo lepší, ale když to neklapne, tak se taky nic neděje. Hlavně, že to bude podle vašich představ…těch vánoc si tam ještě užijete :palec:

Peru - ta vaše Eminka je ale číslo! To to dědovi pěkně nandala :lol: :lol:
Tobíka jsem taky furt stěhovala po kojení v noci zpátky do postýlky…jenže oni si stejně stojí za svým a pak když už to bylo co půl hodiny, tak jsem rezignovala.....no spí s náma většinu nocí doteď. Agi taky chodila a z ničeho nic najednou přestala. Asi prostě časem dospějou do doby, kdy už tak úzký kontakt nepotřebujou. Musí se to prostě vydržet. Nakonec to někdy není tak špatný, když tě ráno vzbudí obejmutím a pusinkou :hug:

Draky, já myslím, že to ty křečci nepotřebujou. Jezdí sami o sobě, ne? To by je ani neprodávali samostatně, podle mě. A nějaký to doupátko už vytvoříme. Ale taky furt nevím, jestli do něj půjdu. Uvidíme. Chtěla bych to vidět na vlastní oči.

Alčo - tak co Vítek? Rozjelo se mu to? Nám vždycky říkal doktor, že s rýmou se plavat může, pokud není zelená, že je to naopak vhodné. Ale holt se musí pořádně děti pak vysušit, nabalit, čepici až k obočí napařit…dobrá by byla i nějaká kukla. Používáte? Docela bych dětem na zimu koupila nějakou lepší, teploučkou…
Jo a fajn, že jste se si s Draky a rodinama udělali fajn výlet! Zas bychom se měly potkat všechny. Snad to vyjde třeba na jaře.

Hani - tak jak cvičíš? Já byla párkrát na tom bosu a je to takovej mazec (pro mě), že to nedávám. Musím se holt nejdřív dostat trochu do formy. Tak uvažuju zas o tom aquaerobicu. Ten mi vyhovoval. Jenže teď to tu zdražili a 140,– kč za hodinu se mi dávat nechce. Tak musím pohledat, jestli je to tu ještě jinde. Ten belly dance by mohl být taky super.

U nás nic moc nového, výsledky výběrového řízení zatím nemám, čekám každým dnem na dopis. Už jsem napnutá jak struna. Děti trochu pokašlávaji, takže už se mi tu zas louhuje cibule. Docela to pomáhá bych řekla, v těch začátcích. Oni tak jako zakašlou ráno a pak celý den nic. Zvláštní.
V sobotu jsme byli na chatě u Lukyho mamky, bylo tam uzavření chatařské sezóny, vyřezali jsme dýni, děti se vyblbly, no bylo to zkrátka moc fajn. Poslední grilováníčko v tomhle roce. A povedlo se.
Dneska nemám nějak náladu nic dělat, uklizeno mám, tak jenom něco fáááákt jednoduchýho uvařim a budu lenošit. Tob má zítra svátek, tak mu musím něco dojet koupit, ale to až večer, až tu bude Luky. Asi to budou nějaký popaláži :mrgreen: nebo ježáb :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
1.11.10 11:05

Mam ho planovaneho toho cisare

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
1.11.10 11:13

Tak to jo. A kdyby to začalo samo, tak tě nechaji rodit spontánně nebo ne? No ať tak nebo tak, budete mít krááásnej vánoční dáreček, co? Až ti i závidím (v dobrém). Pošušňat se s miminkem......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
1.11.10 12:02

Ahoj holky.

Tak jsme zase pracovali a řeknu vám tedy to je něco, ale máme všechny místnosti vyklizené, oškrábáné zdi a teď už jen budeme čekat na elektrikáře, plynaře a zedníka a bude se to pomalu rýsovat. :mrgreen:

Agi, tak předem vše nejlepší Tobíkovi, kdyby jsi to nenapsala, tak ani nevím, že to zítra slaví. :lol: :kytka:
A pak nám napiš jak jsi dopadla ty, myslím na tebe, ať ti to vyjde. :palec:

Alčo a co Vítek, jak mu je??
A holky, vy si takhle výletujete, jo?? No chtělo by to, aby jsme se zase sešli všichni, ne??? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
1.11.10 12:04

Ahoj holky,

Agi- ucho Vítka dnes nebolí, ale kapky do uší mu kapu. Řekla bych, že teď spíš pokašlává, než posmrkává. Myslím, že je spíš nastydlý. Zítra se jdeme ukázat doktorce a poradím se s ní, jak postupovat. Jestli Vždy mám sama nasadit na pár dní kapičky, nebo nenasazovat a okamžitě přijít nebo vyčkávat. Nechci to podcenit. Myslím, že je dobrej a nechci k dr zbytečně chodit. Tak ať do budoucna vím. Nějak mě minule nenapadlo, že by se mohla akce ucho opakovat. Třeba v laringitýdě se už vyznám dokonale. :mrgreen:
Jo Lucka má nějaký zdravotní důvod k porodu císařem. Že Luci?
Luci- už se na miminko těšííme. Ale naopak bych řekla, že nemáš žádný megapupek. Ale fakt pěkný bříško. A jak dlouho chceš ještě s malou chodit plavat? Už bys pomalu neměla do vody, ne?
Draky- jak to myslíš? Přežili? My jsme si to užívali. 2× jsme grilovali. Děti byli celý den venku na zahradě nebo na houpačkách v parku. V pátek bylo 15 stupňů a venku jsme byli skoro 6hodin a to jen v mikynách. Sobota výlet. Byla trochu škoda, že vláčky jezdily. Super. Ale mohli tam mít víc vychytávek a mačkátek pro děti. :nevim: Ale jinak paráda a i počasí vyšlo. A jak jste zvládli návrat k autu? Honza stál ve předu v autobuse a já s Vítkem vzadu, tak jsme na sebe špatně viděli a on vystoupil o zastávku dřív. :-) Ale byli jen kousek od sebe, tak se nic nedělo. :mrgreen:
V neděli jsme se na chatě navečeřeli a mastili dom. Příště prý pojedeme zas do nějakýho penzionu. Tam se prý nemusí uklízet. Říkal tatínek, který neuklízel. :mrgreen:
Jo Agi mě Bossu moc chytlo. Snad půjdu tento čtvrtek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
1.11.10 12:11

Tý jo Leni, takhle z gruntu předěláváte byteček. Ale zas je fajn, že máte kde bydlet a zařizujete si souběžně jiný byteček. Je to makačka, ale člověk si to stejně užívá, ne? My dělali v létě dva pokoje a měli vše vystěhovaný do zbytku bytu. Bordel, prach všude. Ale i tak mě to bavilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí