květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2874
1.11.10 12:19

Alčo, no jo, děláme to od podlahy až do stropu úplně nové, já myslím, že už se nikdy nebudu chtít stěhovat, tak si to chceme zařídt aby jsme tam pak už nemuseli nic dělat. :mrgreen:
A výhoda je, že byt máme a tak nemusíme pospíchat a uděláme to v klídku všechno. :lol: U vás to holt jinak nešlo a dovedu si představit ten prach a bordel, já jak to tam teď vidím, tak jsem ráda, že v tom nebydlíme, bordel je po prostě celém bytě. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
1.11.10 13:40

Ja uz bud koncit s plavanim, uz dochazi lekce. To vis ze nemam mega bricho, ale oproti tomu co jsem mela, je to giga.
Dneska si jdu zrusit rodicovskou a zeptam se zda muzu davat uz malou kazdy den do skolky. Bylo by to dobre- sice je to jezdeni 2 hodiny tam a 2 hodiny spatky, ale kdyz mi ji tam nekdo hodi, tak by to bylo super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
1.11.10 13:53

Leni - my to taky tak dělali, když jsme předělávali byt. Bydleli jsme u mamky a postupně opravovali. Jenže u nás byl ten problém, jak jsme měli kde bydlet, neměli jsme děti a nikam jsme vlastně nechvátali, tak jsme byt opravovali víc jak rok. Ale o to se u vás nebojím. A taky si dokážu ten bordel představit. Před 3 roky nám dělali nová okna, no 14 dní to byla hrůza. Byli jsme u mamky, ale někteří v tom normálně bydleli. To bych nedala.
Jo a moc děkujem za gratulace, Tobiáš ještě není v kalendáři, ale snad od příštího roku by tam měl být právě 2.11.

Alčo - tak jsem zvědavá, co ti mudra řekne. Já jsem teď zas polevila s hlídáním pšeničného pečiva a trochu i mléčných výrobků a už se mi děti zdají zase zahlenění. Musím zas zavést režim, jinak budou kašlat a nudlit donekonečna. Je to síla, když vidím, jak unudlený a chrchlající děti mamka krmí v klidu lipánkem a ještě si myslí, že dělá pro svoje dítě to nejlepší. A že to vidívám celkem často :-?
Tak hlavně, ať je Víťovi líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
1.11.10 14:10

Agi- jemu ale nic není. Jen párkrát popotáhne a párkrát zakašlal. Ale holt plavat půjde nejdřív ve čtvrtek. :-? Zato Jonáš kejchá a kejchá.
A co dáváš dětem jinak za pečivo?
A víš co se mi semtam honí hlavou? Když Jonášovi teče z nosu a já vím, že bude záchvat v noci. Tak právě, že bych ho schválně zahlenila, aby ta tekutá rýma nebyla. Aby se to dalo odsát. Když už má hlenby, tak záchvat nemá. Ani Vítek neměl. Ale právě u tý vodový rýmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
1.11.10 14:11

Tobíkovi také přejeme vše nej a hlavně bacily pryč.
:srdce: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
1.11.10 14:30

Alčo - no právě, že to flákám. Ale když je to už fakt potřeba, tak kupuju třeba žitný chleba, nebo milujou takový ty kukuřičný nebo pohankový křupavý chlebíčky, rýžový chlebíčky…dá se na to ledacos namazat, nějakou zeleninu…a když už jsou tím přejedený, tak aspoň celozrnné pečivo, které si myslím, že je lepší, než bílé. I když pšenici obsahuje taky. A teď jsem narazila na bezlepkovou řadu ve Špáru, je to pod jejich značkou, ale ještě to nemám vyzkoušené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
1.11.10 14:30

A díky za přáníčko!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
1.11.10 14:43

Agi, já jim peču pšenično-žitný a ty křupavý chlebíčky mají taky rádi. Ale zas u malých dětí bý se to s celozrným pečivem taky nemělo kvůli vláknině přehánět, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
1.11.10 15:03

Alčo - máš pravdu, jde o to, že oni to celozrnný nedokážou pořádně strávit a musí vynaložit víc energie k jeho zpracování. Proto se taky doporučuje při dietách. Ale sem tam to asi nevadí. Tobík když něco nestráví, tak to prostě vykadí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
1.11.10 15:42

Ahoj holčičky!!!!
Víkend v čudu, toto zase uteklo :zed: .
Já jsem tady měla neteře z Prahy, tak jsme se užívali a kecali…Sranda je, že Jonášek jim pořád říká tety, i když jsou to sestřenice, no jó, 19 a 21 let :mrgreen: .
Agi - to bosu je asi pěkná zabíračka, to chce asi ze začátku fakt něco lehčího. Mě to belly dance chytlo, dnes jdu zase a už se těším :potlesk: . Pak si ještě přidám jumpy(teď nevím, jestli už jsem to nepsala :think: ).
Jonášek má trošku rýmu, spíš mu teče voda z nosu a odsát nic moc nejde, ale blbě se mu dýchá. Je to vlastně jeho první rýmička.
Všechny vás moc moc zdravíme a Leni - práci zdar :-D .
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
1.11.10 15:43

**Tobiáškovi vše nej nej k zítřejšímu svátečku!!! :kytka: :huban: **

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
1.11.10 15:57

Ali - jednou jsi psala, že v téhle řadě Hledá se máma a táta má být vaše příbuzná. Je tam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
1.11.10 18:36

Tobíkovi vše nej a nej k svátku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
1.11.10 19:40

Hani- není. Prý jí to nedoporučil právník nebo kdo já vím. Jdou od sebe s partnerem a oba budou asi bojovat o dítě. Tak aby jí to nepřitížilo. Ale těžko říct, co na tom je pravdy. Ani nevím, jestli měla být ta, co se o ní bojuje nebo jedna ze „zájemkyň“.
A jak se Ti líbí současná série? Já jedním očkem koukám - do počítače. :mrgreen:
Náš urýmovaný Jonáš zdraví vašeho. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
2.11.10 14:02

Ahoj holky,
tak jsem dneska byla u doktorky s malou - tedy spise u urologa. Porad ji to tam dole boli a uz to jsou 3 mesice. Tak budeme zkouset sadlo. Problem je akorad v tom, ze ona porad zadrzuje stolici. Clovek uz nevi jak by ji pomohl. Kdyz s ni jdu ven, tak uz jen v kocare, protoze by se zacala zase nekde kroutit a chtela by nosit. Namáte nekdo zaruceny recept, jak na dite, co mu dat, aby nezadrzovalo stolici? Mala jde jeden den na zachod a vse je ten den v pohode , druhy den to na ni jde a uz treba od rana se krouti, to same treti a dalsi dny. Pomuze az kdyz ji udelam klistyr, ale i ten ona umi zadrzet a nevykakat se. Nejhorsi ze vseho je, jak porad maminko boli, boli a tiskne se mi k noze. No a pomaha ji na to, kdyz si lehne a drzi si buchtinu nebo si dela dobre, ale je to na ni fakt hrozný se dívat, kdyz uz to na ni jde opravdu , tak se chuderka az klepe a breci, ale na nocnik si nesedne.
Mozna, ze mi poradite ze na strankach neco najdu, ale nic kloudneho jsem nenasla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí