květen 2008

• Fotoalbum (125)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
409
4.11.10 14:48

A kde má ordinaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
4.11.10 15:00

Ahojky,

Luci - máš to ale starosti. Podle mě to má psychický. Něco se někde stalo a ona se s tim nemůže srovnat. Zrovna čtu super knížku od Zdeňky Jordánový, Tvoje dítě jako šance pro tebe, a tam o tom taky píše. Děti reagují na své rodiče. Když třeba rodiče, nebo i jeden z nich, má nějaký problém, se kterým si neví rady, neví si rady sám se sebou, nedokáže ho vyřešit, tak to dítě to jakoby vycítí a zrcadlí se v tom rodiči. A tím se mu snaží ulehčit, pomoci tomu jeho problému. Je to složitý, já to neumím tak vysvětlit, ale ona to tam popisuje bezvadně. A je to hodně ZARYPÁKCHYTAJÍCÍ knížka, spoustu si toho člověk o sobě uvědomí. Fakt moc doporučuju všem.

Holky, tak mě PŘIJALI!!! Jupí hurá :dance: :dance: Bude ze mě Lektorka vědomé a aktivní přípravy na mateřství a rodičovství!!! Mám obrovskou radost. Ale bude to i dřina. Ale moc se těším.

Mažem na plavko s Agi, tak zatím, večer ještě napíšu.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
4.11.10 15:17

Luci, je na konečný tramvaje - pod Billou. Jukni na mapu na netu.
Agi- tak to gratuluju. A jak budeš mít školu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
4.11.10 18:03

Nojo, ale ona se krouti i nekolik dni. Jeden den se vykaka a ten den je to dobre, ale druhej den to na ni uz jde a tak se krouti i nekolik dni. Vubec netlaci. Za cekly den to na ni jde tak 100×.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
4.11.10 18:04

Ahoj holky,
u nás bylo 17 st. a my jsme přišli až teď z venku. šli jsme sice až ve 3, protože nás zdržel kotelník, co měl přijít ve 12h a dorazil v půl3 :cert: , provedl servis a čištění kotle, trvalo mu to asi 20minut a stálo mě to 1100. 8-o Asi se dám na čištění kotlů.

Agi velká gratulace :potlesk: . A to budeš chodit do školy, nebo to má nějaký volný režim?

Lucko, já bych taky měnila doktora. Na druhou stranu dětskýho oddělení v Mostě bych se asi jako jediného nebála vůbec. Znám osobně MUDr. Kuneše (myslím, že teď zastupuje primáře), a to je kapacita a Biolek taky.

Alčo, jdu fikat 29.11. Mělo by to být laparo, pokud nebudou komplikace. Onkologický výsledky mám dobrý, i když se jim to u Apolináře na UTZ nějak nelíbilo, takže jsem si polítala od čerta k ďáblu. Náběry mi dělali 3× a poslední výsledky jsem dostala včera.
Doma to bylo na čočku, protože jsem nikomu neřekla, takže jsem byla vždycky den dva před výsledkama na pěst. :oops:
Teď si jenom říkám, aby jim to moje sádlo :oops: nějak nepřekáželo a nemuseli to říznout. Já totiž špitál naprosto nesnáším a ač jsem racionalista, tak tam mě chytá amok.

Jdeme koupat, tak se zatím mějte. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
4.11.10 21:12

LUCKO - taky jsme s tím jednu dobu měly problém. Linda chodila na velkou tak 1 x za 3 dny a měla dost na tuho. Sice nebrečela, ale bylo to, jako když sypeš kameny do nočníku a byla celá rudá! Dávala jsem jí do KAŽDÉHO jídla co jsem pro ni vařila trochu ovesných vloček. POctivě každej den a do každýho jídla a po několika dnech se výsledek dostavil :-) Linda totiž strašně málo pije, takže dodnes dávám občas vločky. Taky nám ještě pomáhá jablko a mandarinky :-)
Držím palce !!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
4.11.10 21:27

Ahojky!!!
Dnes jsme měli hektický, ale super den :palec: . Odpoledne přišli kámošky se stejně starýma klučíkama jako Jonášek, dali jsme si s holkama trošku vínka a já jak prd vydržím, byla jsem kantáre :mrgreen: . Bertu to taky nějak vyčerpalo, usnul u Ordinace :mrgreen: . Zítra se chystám do Globusu, mají tam prej pěkný zimní kombinézky nebo komplet - oteplovačky+bunda, tak jsem zvědavá.
Agi - moc ti gratuluju!!!! :kytka: :hug:
Lucko - chudák malá a ty taky!!! :hug:
Zaneth - budu ti držet palce, aby nedošlo na řezání a brzy tě pustili!!! :hug: Takže jsi nikomu nic neřekla a celou tu tíhu sis nesla sama v sobě?? Blázínku :hug:
Svape, Ali a ostatní zdravím!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
4.11.10 22:35

Hani- no co, super den jste měli a aspoň Ti Berta neremcal u „Hledáse“. Já to neviděla, opět tu bojuju s gisem. Musím se juknout, kdy to opakujou. Ale Zoufalky - to je hodně moje kafe, ty si ujít nenechám. Leda, že u nich taky usnu.
Zaneth - no tak to budeme mooc držet pěsti. Ono to určo půjde laparoskopicky. A už to budeš mít za sebou. A ty ses nesvěřila ani manželovi? Jé, je. Hlavně, že je vše negativní.

A tolik žehlení mě čeká. Radši pro to prádlo ani nepůjdu na půdu. Vítek zas říká, že ho bolí hlava a ucho. Já snad mám pocit, že si vymýšlí. Je to možný?
Ale pravda, že se vzbudil kašlem. Jsem si myslela, že tam kašle Jonáš. :roll:

Brou. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
5.11.10 15:17

Ahoj holky, u nás je krásně. Sluníčko a 18st.
Od rána mám hrozný lítání - práce, škola, práce. Odpolko mám volný, tak vyrazíme do parku :-).

O víkendu mě čekají okna a jsem v pokušení je nechat čekat dál :oops: , ale stejně nemůžeme nikam z Prahy mám hrozně práce do školy a 24. se blíží.

Hanko, já nikdy takový zprávy neříkám, když je to jen podezření. Manžel je i z normální nemoci vyplesklej, tak proč plašit i jeho. Kdyby to bylo jistý, tak bych to asi řekla.

Tak razíme ven, tak se mějte. Večer nakouknu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eleonora9999
5.11.10 17:08

ahojík tak dnes jsem si to užila byla jsem v německu byla tam sleva na vše dvacet procent tak tady by mě šmoulové vyšli na dva a půl tis a takhle mě stáli tisíc dvěstě. modelínu dorty a playmobil
už jen karaoke a lps adventní kalendář a končím už mám pro obě vše. eli jsem vzala ten kinder kalendáž.
jinak je neskutečný teplo není ani možný že je listopad
dnes se moc těším na vyprávěj koukáte na to? mě to hrozně baví

• Citovat
  • Upravit
7584
5.11.10 19:56

Elli- taky se těším na Vyprávěj. A kam jezdíte v Německu nakupovat? Já bych Honzu nedonutil, aby se mnou jel. Leda plavat do Altenberku.

Dnes mě rozbil Vítek. Koukal na Pata a Mata a říká: „Tyhlety dobrodružně-romantický seriály, ty já úplně miluju.“
A Jonáš kašle a kašle. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
6.11.10 13:54

Ahoj holky!!!
my se dnes trošku nuďánkujeme, to počasí je na prd :zed: . Za chvilku ale razíme ke známým do varů, vtírli jsme se k nim na kávu :mrgreen: .
Moni - takže se výlet do němce vyplatil, to je super :palec: . My už taky pro malýho něco máme, ale něco je ještě třeba dokoupit..času dost :wink: . Na vyprávěj nekoukám, na začátku mě to nechytlo a pak už jsem koukat nezačala. V podstatě už sleduju jenom Mámu a tátu a občas Topstar. Když nejsem ve fitku, sedím u PC na fcb nebo čtu zajímavý diskuze tady :-D .
Zaneth - to je jasný, já to chápu, že jsi nechtěla plašit chlapa, ale pro tebe to asi taky nebylo lehký, né :hug: . A na okna se vyprdni :wink: .
Ali - dobrá hláška :mrgreen:
Užijte si víkendík :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
6.11.10 13:55

Teď si to po sobě čtu a upozorňuju, že nejsem úplně blbá :mrgreen: , nějak mi blbne klávesnice, chyb si nevšímejte, na opravu prdím :jazyk: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eleonora9999
6.11.10 18:19

jezdíme nakupovat do kaufparku u Dráždan a měli slevu v Mullerovi

• Citovat
  • Upravit
eleonora9999
6.11.10 18:19

jezdíme nakupovat do kaufparku u Dráždan a měli slevu v Mullerovi

• Citovat