květen 2008

• Fotoalbum (125)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7584
25.10.10 00:40

Tak si tady od 9víti hodin hraju-zápasím s gisem a vymazala jsem si nakonec fůru práce a nevím, co s tím a Honza pracuje a samo, že to taky neví. :cert: :-? :pocitac: :zed: a kde že je ten zvracící smajlík. :mrgreen:
No nic ale baví mě to. :-)

Zítra jde Vítek trhat zuby. :-( Teda vlastně dnes. Držte palce. Ale já sem stejně jukn dřív, než to budete číst. :-) Ale nebojí se. Těší se na zoubkovou vílu. :-)
Hádě starší. Za posledních 14 dní byl ve školce 2× a tento týden taky půjde jenom v úterý. :roll:

Hani, Elli vy naše 4 děložná partičko. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Já si něco hodně málo pamatuju ze školy. Ale zajímalo by mě, jestli každá ta děloha může donosit potomka? Nebo jedna děloha je dobrá a druhá třeba menší? Nebo máte třeba tendenci mít spíš dvojčata? No my jsme tady skupinka. :mrgreen:
Jo Hani - ty jsi taky kolotočový typ? :wink:
Agi- zdravíme marody. Jo a mě se křeček líbí. A třeba budou babičky časem mít aspoň co dokupovat.
Peru- dvěma kamarádkám jsem přeposílala námět na dárek - skleník. Obě mají zahradu. :-)
Draky- už se těšíme na prázdniny. :-)

A teď jsem tak rozjetá, že stejně neusnu. Asi tak: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eleonora9999
25.10.10 08:12

alčo no ty jsi ponocná :lol: to já jsem mrtvá už v devět :mrgreen:
trhání zubu nezávidím au au Nikča by histerčila, na prázdniny se taky těšim zrovna dnes jsme vstávali v sedm dvacetjedna to byl fofr až jsem myslela že lehnu :mrgreen:
za chvíli pojedu do města pro zipy do budndy a svetru do spořitelny a do knihovny. a pak dělat oběd a chvilku snad klid
s těma dělohama to mám já tak že ta druhá je menší s tím že mi vysvětlovali že bych tam dítě donosit nemusela. no a je funkční s tím že když jsem byla těhu s eli tak jsem se musela první tři měsíce chránit abych neotěhotněla ještě i do té druhé třeba o dva měsíce později co se zplodila eli no tak asi tak. :mrgreen: tak já pádim papa a agátko co se týče tobíka tak bych se přiklonila ke dvoudení virozce nebo možná máš pravdu s tím zoubkem ty zadní stoličky dělají mega neplechu a já byla v sobotu večer také pozvaná na oslavu ale kulatin kamarádky a jela jsem pivo vino a to mega mochito jsme tam jeli ve třech kýbl za šestset a ty mega dlouhý brčka tak byla vážně prča ale teda druhý den viz včera jsem myslela že mi odpadla někde hlava no hnus hlavu jak střep

• Citovat
  • Upravit
7584
25.10.10 09:31

Ahojda, tak zubařka byla rozumná. Dala Vítkovi ještě měsíc, než bude zuby trhat s tím, že ten jeden nejspíš vypadne sám a druhý se ještě aspoň trochu uvolní. Jinak by ten jeden prý šel tahat ještě špatně. Tak jsem ráda. Navíc dala Vítkovi dáreček, tak se na ní zase těší. :lol:

Elli- tý jo, takhle čekat „dvojčata“. :?: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
25.10.10 12:30

ahoj holky,
teda to jsou věci… 2 dělohy, a zrovna u dvou z Vás :-D Mončo, to sem teda čučela, jakou bouli Ti to v těhu dělalo.. a holčičky máš fakt krásný, neuvěřitelný, jak malý vyrostly vlásky! princeznička, to ta naše má stále vlásky krátký, ale už snad začínají taky trošinku růst..
jinak Elinka byla taky trošku nemocná, měla ukrutnou rýmu, až z tý rými se jí to dalo do očíček, hrozně jí z nich teklo, měla jedno úplně zarudlý, až i okolo, tak sme s ní radši šli, tak jí Mudr. dal kapičky a druhý den už dobrý, říkal, že se jí, jak pořádně nesmrkala, dostala rýma kanálkama až do očíček, takještě že už dobrý..
jinak nic nového, včera se začlo na stavbě penetrovat před malbou, takže ještě zapojit kotel, vodu, podlahy, kompletaci elektřiny, kuchyň a koupelnu - nábytek a záchod a je to… no ještě toho je..ale snad to do vánoc zmákneme…
teď sem se naprala těstovinama, šla bych na kutě..
Eli má občas taky zajímavý noci, ještě jí chybí taky 3 stoličky, tak je to asi tím, i přes den kolikrát začne brečet a zub bojí…
holky , co dudlíka? máte? dáte čertum nebo Ježíškovi?

tak zatím papappapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eleonora9999
25.10.10 14:34

marky ráda bych dudánka vzala ale nevím jestli mi to srdce dovolí..... :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4271
25.10.10 15:31

Ahoj holky,

tak je to třídenní viróza, zřejmě střevní, ale má i zarudlý krk. No a já myslela, že angína, když mi ráno začal říkat, že ho bolí v krčku. Malej. Naštěstí snad jenom ta viróza. Já to mám teda asi taky, v jiné podobě, spíš kašel a rýma a zvýšená teplota. No nic, zas to chytnem všichni :-?

Hani, Moni - no to jsou věci, dvě dělohy. 8-o To jsem snad ještě ani neslyšela! To by byl mazec, nosit dvě děti najednou různě starý.....šlo by to vůbec? To asi neeee.....Já mám prej snad zas dvojitou ledvinu, takže jakoby 3. Jsme to tu ale spolek mutantů :mrgreen: :mrgreen: Škoda, že nemáme ještě nějaký nadpřirozený schopnosti :mrgreen: :mrgreen:

Alčo - to je dobře, že se zoubky nemusely trhat. Já myslím, že ty nové je vytlačí a půjde to samo. Já mám pocit, že se mi to stalo taky, když jsem byla malá, ale u špičáků. A ty nové byly větší a vytlačily ty staré. A u našeho kocourka to bylo taky tak. Dvojitá řada zubů. :lol:
Podařilo se ti vrátit zpět ty soubory?

Marky - tak to je teda ještě dost práce. Stihnete to? Zrovna včera jsem si uvědomila, že vánoce jsou už za 2 měsíce. To to letí…před nedávnem jsme se opalovali......

Mončo - my nemáme dudána, my máme paleček a ten teda bohužel nikomu odevzdat nejde. :think: Nevíte, jak to cucání palečku odnaučit? Asi nijak, na nechutný metody tipu pepř a sůl nemám, obvazování a zalepování jsme zkoušeli bez úspěchu…asi ho prostě nechám, snad ho to časem přestane bavit.

Dneska jsem lemra líná a nic nedělám, uvařila jsem jenom zeleninovou polívku a poklidila a doléčuju opici. Byl to mazec. :pankac:

A výsledek výběrového řízení zatim nedorazil… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
25.10.10 16:07

Ahoj holky,
tak jsem dnes ráno odevzdala a děj se vůle … Jenom doufám, že mi něco nevrátěj k předělání, to by mě šlehlo. Pokud ne, tak 22.11 poslední zkouška a hotovo.
Byla to ale síla, ten poslední týden. Naštěstí jsem měla hlídání. Kolotoč začíná zítra, naši jedou domu. :lol:

Koukám, že se nám rozrostly skupinky 1 - mutanti a 2 - cirkusačky :mrgreen: :mrgreen:

Mončo ty máš ale pěkný holky :palec:
Agi, jak jsi dopadla s tím kurzem?
Alčo, to je dobře, že ještě doktorka počká s tím trháním. Možná mu vypadnou oba a bude to v pohodě.
Marky Adam to měl teď taky. Rýma a oko zahnisaný - zabrali mu až druhý kapky a měl to skoro 14 dnů.

Jdu si lehnout, jsem hotová, poslední 4 dny jsem chodila ve 2 spát a v 7 vstávat.
Mějte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
25.10.10 16:40

Zaneth - tak gratulace k odevzdání práce a držim všechno co mám, aby to dopadlo!
Výsledky toho výběrovýho řízení ještě nevím a jsem napnutá, jak kšandy.
Tak hezky odpočívej a relaxuj.

Holky, toho kluka udržet v posteli je zhola nemožná věc :cert: No tak jsem ho aspoň pořádně oblíkla, když tu neleží. Ani po o neusnul…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
25.10.10 17:02

Ahoj kočky!!!!
Marky - s Jonáškem jsem se domluvila, že dudu dáme Ježíškovi pod stromeček a už bude bez něj. Zatím s tím souhlasí :mrgreen: .
Ali - já tu jednu dělohu měla úplně mini, že o ní ani můj exdoktor nevěděl a když jsem šla už těhu k nový doktorce, tak ta mi řekla, že mám dvě 8-o . A že se tím těhotenstvím ta druhá zvětšila, čili už je vidět. Jak psala Monča, může se otěhotnět i do tý druhý, ale mě vlastně vůbec doktorka nevarovala, ať dáváme pozor :nevim: . Řekla mi jen, že je tam vyšší pravděpodobnost dvojčat. Berta se právě taky bojí, kdyby jsme se náhodou rozhodli pro druhý mimi, že by to mohla být dvojčata :roll: .
A kolotočový tip právě vůbec nejsem. Ale Jonášek asi jo, takže nevím, jak to budeme řešit, až jednou bude chtít jít na něco víc adrenalinovýho než autíčka, vláček, houpačky… Chtěla jsem ho vzít na labutě a on né, že bojí, tak třeba skončí těma autíčkama (moje přání :wink: ).
Agi - nechci tě strašit, ale moje ségra si jela palec ještě v 15ti (tajně) :wink: :mrgreen: .
A nekecej, že jsi taaakhle „unavená“ nebyla už dlouho!!! Já tě mám za největší pařmenku tady :mrgreen: .
Mončo - ahoooj!!!
A se Zaneth jsme krátce pokecaly na fcb, tak už všechno vím :wink: .
Jo, ještě jsem vám nepsala, že jsem zrušila Jonáškovi spaní po O. Večer mi usínal třeba hodinu a já musím ležet vedle něj, tak mě to štvalo. Nejeví známky únavy přes den, takže nechodí a večer je tuhoň do 10ti minut a to v krásných 19.00 :palec: . Ale ty dny jsou taaak dlouhý :roll: .
Večer jdu poprvé na zumbu, tak jsem na sebe zvědavá!!! Budu chodit 2× týdně, jsem oplácaná a vánoce před náma, takže zavčasu jdu do sebe :mrgreen: .
Marůdkovi Tobíčkovi pusinku a vy se mějte krásně!!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eleonora9999
26.10.10 07:49

píšu tady příspěvek a pak se podívám na monitor a já nepíšu no to se poseru fakt :pocitac:
ptala jsem se v něm jestli máte někdo zkušenosti s tečením krve z nosu zhruba jednou za měsíc se ráno Elinka probudí uplně špinavá jsem hotová z čeho to tak může mít? asi už to řeknu doktorce. nemůže to být předzvěst něčeho vážného?

• Citovat
  • Upravit
7584
26.10.10 13:51

Elli- zeptej se mudry a neplaš dopředu. Mě jako dítěti tekla krev z nosu docela často. Nebo založ diskusi tady. Víc hlav, víc ví.
Hani- jo, jo. Taky jsem si říkala, že Jonáše nebudu dávat spát. Vstává většinou před 6h ráno a večer ještě ve 20:30 huláká v posteli. Ale zatím nejsem schopná vzdát se poledne. Vítek už v tuto dobu taky nespal. Počkej na ty dlouhé dny v zimě. :roll: :-D
Zaneth- gratuluju k odevzdání a držím pěsti.
Agi- soubory nebyl problém znovu udělat. Ale dál jsem s tou věcí prostě nehnula. Snad se na to se mnou Honza o víkend podívá.
No a k tomu cucání prstů. V lékárně prodávají nějaký hořký lak na nehty. Asi bych ho koupila.
Marky- dudlíka jsme nikdy neměli.

A Jonáš nějak dospívá a strašně zlobí. Ale jako vážně zlobí. Ne, že bych ho nechala stranou. Pomáhá mi třeba vařit. Mixovali jsme kaši. Položím mixér, jdu pro mlíko do mikrovlnky a on mi tu kaši normálně převrhnul na zem. A koukal při tom vysypávání, co já na to. :nevim: A nepřijde na zavlání, vleze do vany i když stojím vedle a říkám, že tam nesmí. Nechce domu, zůůstane stát na chodbě. Než abych ho oblíkla, tak sebou plácne na zem a nenechá se oblíknout. Jakmile ho zvednu a „začnu vyhrávat“, začne se vztekat a prát a dá do toho fakt všechno. Do doby než začnu vyhrávat, je to děsná prča. Když se rozhodne, že nechce boty, tak se radši zblázní, než abych mu je oblíkla.
Tak já nevím, jestli je tohle období vzdoru? Nebo to děti dělají dřív a my to doháníme až teď?
Napište mi, že je to normlní a že to máte taky tak. Prosím. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eleonora9999
26.10.10 14:24

neboj je to normální alííí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7584
26.10.10 15:43

Elli-jsi moc hodná. Ale .............. spíš by mě uklidnilo, kdyby to napsal někdo jiný než ty. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Myslím, když máte doma taky čertíka. :mrgreen:

No jo Hani- co Zumba? Mě zítra vyndají stehy po pihách. Pak mám ještě týden bez. Měla bych dva, ale to nevydržím. Dám si prostě pozor. A už se nemůžu dočkat cvičení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
26.10.10 16:23

Alčo - Tobík taky předvádí pěkný vztekání a to při čemkoli. A neposlechne ani slovo. Když ho oblíkám, tak ho tu honim po celým bytě, hrooozná sranda mámě utéct. A přesně, jak ho chytim, tak se začne vztekat a ječet jak na lesy. Na všechno má NE odpověď a nic se mu nelíbí. Tuhle sebou praštil o zem a vztekal se a řval a kopal nohama, protože ho kamarádky dcera nenechala otevřít dveře od vchodu do paneláku. Lidi vylejzali z okna a koukali, co se děje.....no takže to asi fakt v tomhle období normální je, i když je to fakt náročný to s nervama vydržet. Jak to asi řeší takový ty třeba montessori mamky a pod. Já ho tedy nechala vyřvat, snažím se je moc neplácat, ale někdy to fakt nejde. Mám pocit, že Agi dostávala mnohem víc než Tob a teď se mě bojí, na což tedy nejsem vůbec hrdá. :cry: Některý dítě to má holt horší, je živější, některý introvertní se třeba tak neprojevuje.
Na jednom kurzu nám říkali, že matka po mateřský je vyškolený manažer s vysokou odolností a schopností zvládat stres. A já bych tomu i věřila. :mrgreen:

Hani - taky mě zajímá, co ta zumba, prej je to bomba. Já zkusila bosu a málem mě odvezli. Byla to tedy makačka, kor pro mě, totál ochablinu a lenoru. Srdce se mi jednu chvíli tak rozběhlo, že jsem si musela sednout. No a tejden jsem se z toho léčila. Ale bylo to dobrý, tak to zas zkusím, asi v neděli, teď jak jsem nachcípaná, by to asi nebylo vhodné.
Jo a pařmenka to já jsem, ale většinou teda nepiju a nevadí mi to. Buď řídím domu, nebo na to prostě nemám chuť. Ale tentokrát jsem si dala asi litr červenýho + asi 4 paňáky, noooo to jsem byla jahůdková. :lol: :lol:

Jinak odpo spaní ještě sem tam proběhne, hlavně teď, jak je nemocnej, tak je víc unavenej. Ale většinou už nespí, protože přesně, lítá tu pak do půl desátý a na to já už po celodenním psychickým vyčerpání fakt nemám. No dneska zrovna spí, ještě teď a spát šel v půl druhý.....a je půl pátý. To bude dneska krááásnej večírek :cert:

Nic, jdu pověsit prádlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
26.10.10 22:07

Ahoj holky! Teda te´d jste toho zas nakecaly…uf, co si pamatuju…
Zdravím klub mutantek :lol: ! Po dlouhé době si připadám někde nezvykle normální :mrgreen: .
Marky - já dudlík prostě zabavila, když měla Emča něco přes rok. prostě jsem nediskutovala a ona po 3 dnech to uspávací přemlouvání vzdala :lol: .
Ali - to je fakt normální :lol: , holt má i Jonášek nárok na období vzdoru :lol: .
Agi - tak co výsledky?
Zaneth - gratuluju k odevzdání práce. Já na ní taky zahájila činnost, ale nechce se mi!!!!! a není čas!
Jo Ali - s těm znamínkama bacha. Já byla na vyříznutí dermatofibronů, na jednom 2 stehy, na druhým 3 stehy. měla jsem je 2 týdny, pak ještě týden stripsy a teď koukám a jedna jizva už se mi začíná rozjíždět, kurňa :cry: . A to jsem tu nohu fakt šetřila!
Jdu do hajan, dneska do rána opět trgédie. Ona je to teda furt tragédie, ale dneska extrémní, vzhůru jsme byly snad nonstop, prostě max co půl hodiny. Prostě chce spát u prsa a hotovo. jak ji odstěhuju do postýlky, tak je řev. a já si zatím furt stojím za svým. Ale brzo mě klepne pepka…
Jo a Ema zas dnes perlila. Řekla dědovi, že „je na hlavu“. A on si teď myslí, že to slyšela u mě a je lehce dotčenej :lol: . se s ním o něco hádala a pak mu tohle řekla. A mně dneska ráno, když jsem chtěla, aby lezla po schodech po čtyřech a pozpátku, tak mi řekla, že „to je blbý“ a já se jen nadechla k odpovědi a ona hned dodala „a to se žíká!“… tak začínám koukat, co mi roste z dítěte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí