Poradna duly
Jana Čurdová
to je mazec vid to jsem byla těhotná asi 3 měsíce
bříško jsem měla normálně ale někdy se tahle neuvěřitelně vyboulilo
Eli- ty máš tak krásný holky. A můžu Tě ujistit, že ne na jedný fotce, ale na všech malé koukají čertíci z očí.
A ty vlásky. Nádhera. ![]()
Jo a ty boule jsou nejspíš větry. Holt někomu jen tak hýbou celým břichem a tys měla v břiše tornádo. ![]()
Čau holky!!!
My jsme dnes byli na kolotočích a přišli jsme pěkně vymrzlý(ale nabalený jsme byli dost
).
Moni - fotky super, určitě jste si to užili!!! Holčičky, jak psala Alča, máš fakt výstavní
. A ta těhuboule
, to jsem ještě neviděla!!!!
Mějte se, holky a krásný víkend všem!!!!
![]()
ali hani vy jste mě uplně dojaly já vám moc děkuju za pochvalu fakt díky jsou to moje prdelky.
strašně jsem se ted přejedla nebo spíš jedu celý den a je mi tak blbě měls jsem dvakrát špagety pak jsem prase ale dala jsem si ještě i špagety na sladko dvě sušenky lízátko bonbony misli tyčinku tři mandarinky a je mi fakt těžko no hnuuuuus těšim se na ráno až mi slehne ![]()
Ježiš tak já su asi úplně blbá…Eli ty jsi těhotná?? píšeš o 3.měsíci, Alča o větrech…jsem někde něco přehlídla? Vůbec mi to nesecvakává.
No a holčičky samozřejmě nádherný, Elinka má naprosto úžasný vlásky!
Ahoj holky, zdravím po delší době.
Jak máme ty kroužky a furt někde lítáme, tak nestíhám. U nás už se nemarodí, sem tam nějaká nudle, ale to už neberu jako marození. Sice jsem všechno dočetla, ale už si moc nepamatuju, takže se nezlobte, když nebudu na všechno reagovat.
Eli - tak obě holky jsou úžasný, ale Elince jak narostly za rok vlásky, to teda čučim.
Je to holt andílek s čertíkem v těle
Fotky moc pěkný, určo to byla super dovča.
Peru - na zoubky jsme měli calgel i ten babydent, ale řekla bych, že to moc nepomáhalo. Možná na chvíli, když děti usínaly, tak mohly usnout a nebolelo je to tolik. Jinak taky se budily se řevem v půlce noci. Je to blbý, zuby jsou holt zuby. Tobíkovi zatím pořád rostou, ještě nemá zadí pětky (teda chybí mu tři). Jinak s Julinkou určitě budete dělat velký pokroky, když budete cvičit, máš vysoký nároky, když jsi cvičila s Eminkou (to myslím v dobrým). Takže bych si starosti nedělala, jste holky šikovný.
Pěstírna - skleník - super nápad, ale já bych řekla, že by to Aguli taky asi moc nebavilo. Možná za rok, dva…a steně bych to, jako Alča, neměla kam dát. Možná k babičce..... ![]()
Zaneth - jak jsi pořešila tu autosedačku? A kdy jdeš na ten zákrok? Nějak mi to uniklo ![]()
Hani - jsi šikula, když máš takhle vygruntováno. Zamlouvám si tě hned po Zaneth, kdybys mohla ten následující víkend
Jinak se nedivim, že jste promrzli, u nás foukal hnusnej studenej vítr, takže pomalu ani teplý oblečení nestačilo. Bylo lepší radši nevylejzat.
Alčo - a kdy že my leváci máme svátek? To jsem ani nevěděla? Tobík je z 90% taky levák, asi po mamince. ![]()
Dárky - super tipy. Mně se moc líbí ten Zhu Zhu křeček, jak o něm psala myslím Alča. Toho bych asi koupila oběma, jinak tu bude zas bitka o jednoho nebohého chlupáčka. Agi pak asi toaletku, nemá si kam dávat ty její šperky. Hrozně se začala fintit. Pak se mi líbil retro kaleidoskop, jako malá jsem z něj byla unešená. Koupila jsem jí princeznovskou korunku, takovou kovovou, tak tu taky chtěla. Tobík zas miluje popeláře, takže asi nějaký popelářský auto. Pak tu nemáme žádný hry, tak asi koupíme nějakej soubor her, karty nebo tak. Lego a Duplo už jsem jim koupila…možná nějakou knížku nebo omalovánky a víc jsem zatím nevymyslela. Mají tu toho tolik, stejně si s ničím nehrajou.....
Mluvení - tak Agi mluví dobře, vyslovuje všechno bez problému, ale ona uměla hodně brzy. Zato Tobík, to je síla. Tomu rozumim kolikrát jenom já, ale mluví fakt srandovně. Místo K říká T, takže když zdraví kamaráda Kubíka, tak mu říká ahoj Tubo!
a podobně. Ale doufám, že se to zlepší. Ale co z něj někdy padá, to se tu válíme smíchy.
![]()
A taky jsme byli prvně u holiče, držel, ani nedutal a byl hroooozně důležitej ![]()
Jináč nic moc nového, byla jsem na výběrovém řízení do kurzu na Lektorku vědomé a aktivní přípravy na mateřství a rodičovství. Pořádá ho MC A-centrum v Praze. Tak jsem zvědavá, čekám, jestli mě vezmou nebo ne. Kurz je na rok a půl, se specializací tanec rodiček a cvičení s dětmi do 3 let. Držte mi palce! Měli by mi dát vědět do konce měsíce.
Jo holky, slyšely jste o sugestopedické výuce cizích jazyků? Je to prej bomba, za 5 dní se člověk naučí tolik látky, jako na běžným kurzu za rok! Tak to se mi líbí. Neznáte někoho, kdo na to chodil?
Jdu koukat na Krauze. Zatím pa ![]()
Peru - ta fotka je z doby, kdy byla Monča těhotná, asi s Eli ve 3. měsíci. Teď těhu není, bych řekla. Ale je to síla. Dokážu si to představit. I když já tohle zažívala ke konci těhu. To byly boule jak blázen a bylo to dost nepříjemný.
Dobré ráno!!!
ELLI,
hezký fotky, užili jste si!!! Máš ty holky nějaký velký. A je fakt, že čertíky má všude, holt to k ní patří
A bříšková fotka, to je teda něco, super fotka na památku!!!
A proč se tam cpeš???
Aby pak neměla Perulka pravdu ![]()
HAMI
u nás jsou nějaký kolotoče dneska, ale nevím, jestli půjdeme. Vymyslela jsem dětem výlet a slečně se nechce.
PERU
jinak to byla „historická“ těhu fotka, ale vzheldem k tomu množství jídla, co Eli sní, tak třeba to bude i budoucí fotka ![]()
AGI
zhu zhu křečka? Já ti holka nevím, samotnej je Ti k prdu a ty soustavy k tomu jsou hodně drahý, hodně velký a ošklivě barevný. Já to taky měla vymyšlený, že jako nic nevím, co pro Lenču, ale fakt se mi to nelíbilo, nejkrajnější řešení možná, ale jinak.....Abych tomu blbovi pak kupovala za 150 obleček, tak to teda fakt nééé a mít to, tak po tom bude toužit.
Držím palce na konkurz!!!
Tak se tu mějte!
jj je to samozřejmě historická foténka, žeru takhle když se nudim, no a pak jsem nasraná
prostě klasika. ted dělám bramborový salát a večer jdeme slavit kamarádky třicetiny.
Elča čerty fakt v očích má protože bych jí mohla pořád jen třískat ta neposlechne na slovo jen když se jí chce a to je zřídka. Na Nikču už pomalu lezou moresy odmlouvání takže taky pocuc.
fotka z těhu je podle mě proto že mám ty dvě dělohy tak jediný vysvětlení jsem si dala že třeba se mi eli dostala s jednou dělohou před tu druhou tak asi tak. každopádně památka velká
Eli už konečně taky mluví dorozumíme se ve všem ale říká jen č jinak šišlá
na vánoce pro elu mám naučné hry pak kolíbku mnoukací a chodící kočku, ona je miluje, vysavač klasický, káču, uno karty, lego duplo vlaky a letadlo(to budu mít od sestřenky)a jinak nevim, křečka taky kupovat nebudu
Tý jo, Mončo, ty máš dvě dělohy??? Já taky
. ..ale takovýhle boule mi teda Jonáš nedělal ![]()
Jo a ahoj Agi a ostatní
.
Agi - držím palce!!!
Draky - „blbovi za 150 Kč obleček“
![]()
Čauky holky,
díky za podporu!
Draky - já právě chtěla koupit jenom toho křečka. Agi neví, že jsou k tomu další blbiny, běhat (jezdit) může po bytě v pohodě a domeček mu můžem udělat třeba z krabice od bot. Jedinej doplněk, o kterým jsem uvažovala, byla taková ta taška na přenášení, aby si ho mohla brát s sebou. Jako taky nemínim kupovat nějaký domečky nebo dráhy na běhání. Ale i tak by mohl být super, když reaguje, vrní, kňučí a já nevím, co ještě. No ještě uvidím.
Jinak Tobík dnes odpoledne horečka 39, po panadolu večer po asi 5 hodinách opět vysoká 38,8. Tak jsem mu dala Nurofen, ten bych řekla, že zabírá líp. A má k tomu průjem. Tak nevím, jestli roste zub, nebo co se děje. Nikomu z rodiny nic není a to jsme jedli všichni stejná jídla, poslední dobou. Uvidím, jak to bude zítra a když to nepřestane, tak s ním zaběhnu k doktorovi na výtěr. Ale vypadá to na nějakou virózu asi, co myslíte?
Včera se kamarádovi narodila dcerka, tak jsme byli pozvaný na oslavu. Mamka hlídala. Nooo, užili jsme si to, spát jsme šli v 5 ráno hooodně společensky unavený. Já nebyla takhle „unavená“ asi 2 roky. Léčím se celý den a teď už nemůžu očka udržet. Jdu zalehnout. Krááásnou noc! ![]()
touto fotkou bych se chtěla podělit o zážitek
hýbala se v bříšku a někdy tak vylezla že to až takhle bolelo
to co vidíte je pouze na jedné straně a tvar jako by jste mi daly pod kůži pomeranč. a za pár minut to bylo zas dobrý