květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4271
6.10.10 17:50

Alčo - vyčisti skla a ještě jednou se pořádně podívej :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
6.10.10 19:57

Agi - Jsem úplně zapoměla, na co jsem reagovala a chvíli jsem myslela, že si mám doma umýt okna. :-) Protože to jo, ty vypadaj děsně. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
7.10.10 17:34

Ahoj holky!!!
Fotky mám na profilu…trošku jsem to zahltila :mrgreen:
Strávila jsem s tím odpoledne, takže zase letím. Papa, mějte se :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
7.10.10 20:13

Ahoj holky,

Alčo - jj, u nás přes špínu není skrz okna vidět :mrgreen: Musím se na ně vrhnout, jenže mně se táááák nechce !!!!

Holky, kdo jste se ptal na tu autosedačku (Zaneth?) na www.babymax.cz mají super ceny, kdybys chtěla kupovat už větší.

Hoooodně dodatečně přeju taky Elišce vše nej ke svátečku!! Omlouvám se :oops: Jsem nemožná, prostě nekoukám do kalendáře. Měly bychom navrhnout adminům, aby tu někde dávali, kdo má svátek.

Leni - tak co, už máte konečně ty klíče? Tenhle úřednickej šiml je hrůza. Přitom, kdyby nebylo toho papírování, tak máte byteček i klíče už dávno. Ale snad to už půjde rychle. Pak nám to všechno vyfotíš, viď?

Hani - na fotky kouknu až dopíšu, jo? Už se těším.

Holky, taky jsem vám zapomněla napsat, že ten polip v děloze jsem úspěšně vydetoxikovala a nic tam není! :dance: :dance: Takže na zákrok naštěstí nemusím, hurá hurá.
Ináč opičátko mladší stále nudlí a kašle, Agi je v poho, já moc ne. Mám takový ty šimravý záchvaty, šimrá mě v krku, slzim u toho a nemůžu se nadechnout. Občas to mívám. A chraptim a rýmuju…ach jo. Ale snad to bude už brzy fuč.

Alčo - chtěla jsem se zeptat, Agi byla dneska plavat a po plavání (asi hodinu po plavání) si začla stěžovat, že jí bolí záda. Kousek nad křížem, tak 10 cm. Ještě ne v horní části páteře. Myslíš, že už tak malý dítě si může bloknout záda? Že jako asi udělala nějakej blbej pohyb? Nic jinýho mě nenapadá. Je to možný? A co s tim? Namazala jsem jí to takovou mastičkou na bolavý klouby a svaly, přírodní (Rumalaya, už jsem tu o ní psala) a malinko jakoby promasírovala kolem páteře, ale víc nevim, co by se dalo.....asi nic, viď?

Zaneth - to je mi líto, že musíš pod kudlu, ale aspoň to budeš mít za sebou a vyřešený. Stejně by to tam furt asi dělalo neplechu…a pak šup na snaženíčko :palec:

A víc si nepamatuju, takže jdu na fotky a na Růžovku… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
7.10.10 20:15

Jéé, Hani ty jsou pěkný. Jonášek je krásnej. A už jsme zůstali téměř bezvlasí sami. :-) Pěknej dětskej klub. Hezky jste si prodloužili léto. :-D

Vítek dnes postoupil na plavání (kroužku) do delfínků. Ti jsou v jeho očích nejlepší, či co. Tak máme doma hrdého plavce.

Marky- my máme zimní boty od Tchiba pro Vítka a podzimní z Bati. Bundy normálně z Tesca. Dnes byla ta sleva. Volala tchýně, jestli mi má něco vzít. Dělá v Tescu. Říkala, že se toho na krám moc nedostane(rozeberou to zaměstnanci) a že to bude hned pryč. No my už nakupovali bundy v září. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
7.10.10 20:19

Agi- já myslím, že si je namohla od nezvyklého stylu plavání třeba. Nebo holt se přetáhla nějakým cvikem. Možná se to byde ještě párkrát opakovat a pak by to mělo být dobrý. Kdyby jí to bolelo, tak jí dej něco teplýho na záda. event brufen. Ten je na bolesti tohoto původu.
No ale bloklý záda samo může mít taky. Ale spíš bych to viděla, na to, co jsem psala.
Na vše z toho pomáhá nahřívat, lehounce masírovat a ten brufen.
No a snad to bude lepší.
super, že jsi se oddetoxikovala. Ještě bacily pošlete pryč. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
7.10.10 20:34

Alčo - díky, tak uvidíme zítra, jestli se jí to rozleží nebo to bude dobrý. Učitelce ve školce řeknu, aby jí nechala odpočívat, až budou děti cvičit a kdyžtak jí dám ten brufen.
Vítek je šikula, to bylo vidět už i v tom Frymburku, že je ve vodě jak rybička. Agi dneska šla už plavat do velkýho hlubokýho bazénu. Tak snad se brzy rozplave. A delfíni jsou jasně nej! Já taky byla v delfínech, když jsme chodili se školou plavat. A ti jsou nejlepší plavci!

Hani - fotky bezva, vy jste se teda měli suprově! Je vidět, že to bylo fakt luxusní. A máš to hezky sestavený od začátku do konce, sis mákla,co? Moooc pěkný. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
7.10.10 20:59

Ahoj holky!
Nestíhám, fakt už vůbec!!!!! Jsem Vás tak nějak prolítla honem fofrem…
Hodně dodatečně přeji Elišce vše nej k svátku!
Hani - okoukla jsem ti fotky (taky letecky), a teda opět zpětně závidím! Fakt bomba! Co návrat do reality? Hlavně ať to neomarodíte.
Marky, Leni - moc vám přeju, ať už brzy bydlíte. Dvě moje kamarádky taky finišují, aby do konce roku bydlely v novém domečku a vím, jak už strašně z toho všeho vybírání stresujou.
Zaneth - to mě mrzí, že musíš pod kudlu. A jak to vypadá jinak? budete se už pak moct snažit o druhého prcka?
Jinak u nás čím dál větší honička. Julinka už zase soplí - se fakt zblázním!! Emča se naštěstí drží. Začla mi škola, práce čím dál víc, vůbec nevím, kde mi hlava stojí. Naši furt někde v trapu, tak bez hlídání je to ještě horší. Jo a aby vždycky mohlo být ještě hůř…tak jsem byla u té rehabky s Giulietou.¨
Ali - dle předpokladu. Horní zádové pletence tragické a ta ručička, co šla při porodu s hlavou, je taky špatná. V podstatě čím dál horší. Prej má vývoj páteře na úrovni 6-8 týdenního mimina :cry: . A má 4 měsíce… Takže opět zahajujem vojtovku. Byla jsem tam v pondělí, zítra nám stanoví plán. Vůbec nevím, jak to budu zvládat. nejvíc mám strach o Emu, ta na mě ječí, i když Giulii jen odsávám sopel! Liská mě po ruce a nadává, že "tlápím její sesčičku a že to požaluje ježíškovi :lol: ". Tak jsem z toho 2 noci nespala, pořvala jsem si a teď se odhodlávám k boji, no… V to pondělí s ní fest zacvičila a nevím, jestli si to namlouvám, ale za ty 3 dny udělala strašnej skok. Předtím se o ruce vůbec ani neopřela a teďka už je vytáhne dopředu. Ale krk má furt seklej a tou pravou ruku pořád vyvrací. No a nohy jí trčí jak anténa do vzduchu…prostě velké množství nekvalit. Ach jo, no :-? .
Jo a předevčírem jsem taky byla pod kudlou. Mám na každé noze vyřízlý dermatofibron a týden zakázané to máčet. Stehy až za 2 týdny. takže hygiena sotjí za to - horní část děla žínkou, nohy v lavóru a zadek vystrčenej do vany. kdyby mě tak někdo viděl :mrgreen: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
7.10.10 21:08

Jo a Vánoce!
No já je řeším už měsíc, vždycky tak po čtvrthodinách a už to mám skoro komplet :lol: . Rodičům a prarodičům klasika scrapbookový kalendář, tatovi karty a předplatné časopisu, mamce taky předplatné a knížku, Lubošovi chci koupit peněženku a aktovku - už má obojí v salátovém vydání, kšiltovku a košili od bushmana, Eminka má panenku-mimino s příslušenstvím (furt teďka taky krmí a přebaluje panenky :lol: ), lékařský kufřík, deštník a peněženku Peppa pig, nějaká DVD, autíčko na ovládání, sadu na malování i s razítkama. Julinka bude mít knížečku a multifuknkčí hrazdičku a nějaké blbiny… A ještě mám pár erárních věcí pro ostatní - např. magnetickou stavebnici alla Merkur pro starší děti. dospělákům pak současný hit - Kvetoucí krystaly. Dál nějaké knížky, diáře, fotoalba. Toť vše :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
7.10.10 21:15

Peru- neblbni. 6-8týden kvalita není tak špatný. To neznamená kvantitu , ale kvalitu. Ujišťuju Tě, že málokterý dospělý je za 3tím měsícem a Jonáš je tak na 6tým týdnu maximálně a celý život bude. Klííííííííííd.
Super, že budete cvičit. ALe opravdu jí pomáháš od vadného držení těla a žádného většího problému. No ale chápu, sakra chápu, že začít cvičit je mazec. Ale až to hlavně v sobě zlomíš, tak to půjde líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
8.10.10 13:09

Ahoj holky!!!
Díky za pochvalu fotek, bylo to fakt super, tak jsem se snažila to vystihnout a snad se mi to podařilo. Návrat do reality v pohodě, akorát mi chybí právě ty aktivity, Tady se nedá nic moc dělat a tam, byla zábava přímo před nosem, obzvlášť na zimu se fakt netěším :-( . Co se týká aklimatizace, myslím, že návrat neomarodíme. Dostatečně nás oblíkám (ale zase né přehnaně).
Agi - super, že jsi se pěkně vydetoxikovala :palec: :palec: :palec: .
Peru - jéžiš, já z tebe mám vždycky depku, co ty všechno stíháš. Ale nehoň se zase moc a užívej života!!! Hoď brzy sím sím nějaké fotky holčiček. Je hezký, jak Eminka chrání Julinku :hug: , ale je mi jasný, že to z toho do zpěvu není. Popis tvé hygieny mě upřímně pobavil :mrgreen: :palec: .
Ali - ahojky!!!
Ad vánoce - u nás opět Ježíšek přinese jen Jonáškovi, takže pohoda a žádný stresy s dárkama :wink: .
Zatím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
8.10.10 14:11

Ali - já to vím, že nejde o nic tragického. Ale prostě všeci jsme vysocí, holky budou taky, to je vidět už teď. A tu páteř je potřeba držet rovnou. Mě nejvíc motivuje, jak krásně na to cvičení reaguje. Cvičí moc hezky a vždycky pak je to držení těla mnohem kvalitnější. Ještě minulej týden, když jsem ji dala na břicho, tak bu´d usnula, nebo za 2 minuty mrčela a jen rolovala hlavou z jedné strany na druhou. Teďka si vydrží na břiše hrát snad i půl hodiny. Sice rukama střídavě utíká do zadu a nohy jí trčí nahoru jak anténa, ale je to fakt skok. Kdyby to tak šlo dál, budu šťastná. Potřebuju vidět, že to k něčemu je… Dneska jsem byla na rehabkách i s kamarádkou, co má 3letého chlapečka, měl jako malý stejné potíže, i tu vyvrácenou ručičku. Tak ho ta sestřička prohlídla a našla spoustu nekvalit, levá ruka níž než druhá, míň pohyblivá, náběh na skoliózu, vytrčené lopatky, ramena dopředu, atd. atd… takhle by prý cca vypadala Julinka, kdybych necvičila. Opět - žádná tragédie, ale jeho otec má skoro 2 metry, mamka 178cm, takže potenciálně to lepší nebude. A cvičení v tomhle věku bývá neskutečně náročné a s malými výsledky… kamarádka to rozdýchává ještě teďka. Takže v tomhle poměru je lepší asi teď na pár měsíců zatnout zuby a vědět, že jsem nic nezanedbala a že ta dřina k něčemu je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
8.10.10 14:49

Tak a máme naočkovanou TBC. Ráno jsme sice museli k Dr. na zkouknutí, protože M. má pěknou rýmu a kašle, ale poslech čistej, krk taky, tak očkování. Tak sebou škubal, že nakonec očkovací látka vystříkla i mně do obličeje.
Přesně už věděl, kam to jde a co tam budou dělat, tak se se mnou pral a nechtěl tam.
A pak nechtěl do lékárny, ale na kočičku, tak mi zas zmodral:-(

AGI
a čemu jako říkáš bordel? Jak se u Vás jinak hraje? U nás to teda vypadá mnohem hůř, moje děti nezvládaj (se mnou) to, co říká moje mamka - jen jednu hračku a uložit, druhou a uložit…My máme všechno a máma uložit :-) Ba nééé, M. už pomáhá a Lenča to umí vzorově, když se donutí :-)
křídou na koberec, to už máme taky za sebou :-)
Super, že už není žádnej polyp!
S Agi to je divný, ale určitě si něco skřípnout mohla, už jí to tak nebolí?

HAMI
náádherný fotky, nejvíc se mi líbí ta, kde sice není až tak moc vidět - asi loučící se s mořem, zelený tričko, krásný nebe, super atmosféra :-) Ale jinak paráda, je vidět, že si to Jonášek moc užil. A jak dělal pizzu, super, fakt jo. A bylo to tam jak z katalogu a virtuálního průvodce. A jídlo, pošmákli jste si?
To je právě blbý, viď, tam si člověk zvykne na jinej život, jídlo u „huby“, zábava taky, dítě na hlídání.. a najednou být doma a ještě v zimě.
Buď ráda, že jste to neomarodili, to u nás nehrozí!

ALI
nenene, my jsme taky bezvlasatí, totálka :-)
Vítkovi velká gratulace!

PERUL
já mám i u Tvých příspěvků pocit, že je musím rychle přečíst, honem honem, protože vy tak honem, honem žijete. Co Ty všechno zvládneš… I když… Tady jste všechny nějak akční, Agi, Ali, Hami, Marky ještě pracuje, Léňa zas byt, další se věnuje bytový jednotce.. Jenom já se flákám
Jůlinka dělá pokroky, tak to je taky super!
Máš pravdu, lepší cvičit a cvičit, než jim pak, vlastně vědomně, ublížit, až budou větší.

Holky, přeju krásnej víkend, my jdeme na oslavu narozek, za chvilku:-)

Jo a ještě jsem chtěla pár tipů, jestli se to někomu třeba líbí: Zvlášť to první chci a chci a chci:-))))
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
http://www.famfarum.cz/…i-archa.html
http://www.famfarum.cz/…ni-zaba.html
 http://www.famfarum.cz/…-adatto.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
9.10.10 19:47

Perul,
vysvětli, prosím, kvetoucí krystaly :think: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
9.10.10 20:52

Draky- jejda, Míša ještě modrá? Ale už míň a míň, ne? A co ta Lenička, pořád na ní myslím?
Peru- jak jde cvíčo? Už jsi vysvětlila Emče, že to miminko nebolí? Z těch Tvých aktivit mě jde hlava kolem. Mám takovou jendou kamarádku. Bude každým dnem rodit a lítá jak hadr na holi.
kvetouci krystaly slyším prvně. :-) Koukla jsem na ně na netu a nejsem z popisků dvakrát moudrá. Takže by mě to taky moc zajímalo. To by bylo dobrý pro naší babi k vánocům. :wink:
U nás začínají děti marodit. Vítkovi je dnes zle, bolí ho břicho, hlava a má 38st. A Jonáš nudlá a nudlá. Má bejt teď týden pěkně, tak asi proto. :cert: Pro tento týden opět padá Lesopark a zítra máme jít slavit dětské narozeniny. :-?

A Jonáš tam brečí. :roll: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital