Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj vespolek......
Tak už by, jak tak počítám, měla být Hami doma, nebo ne???
Jonáškové, jak jste slavili své svátky??? Hami Jonášek asi ještě v daleké cizině a co ten Aladinky Jonášek???
Taky jsem si myslela, že budu mít Jonáška, ale holt tatínek ne ![]()
AGI
já teda, kdybych si měla vybírat, tak vyvolávanej porod ne.
Ale zas ne za každou cenu, aby se pak něco stalo miminku.
Stejně mi to porodnictví přijde jako sázka do loterie.
Akorát mně se to už stejně netýká.
A věřím, že už jsi si docela zvykla, že by Vás bylo víc, člověk si zvykne rychle, co…
PERUL
hezkou dovolenou!!!!
ALI
u nás se plave jen do 2,5 let, dopo s rodiči, pak už jen nějak odpoledne, ale to nemůžeme, takže v listopadu končíme.
LENI
taky Vám přeju, ať už jste v novým a v klídku!
Ahoj.
Tak holky,kde jste????
Jak jste si užily volno????
My s Nelinkou byly doma a Filip šel do práce, stejně celý den lilo a tak jsme žádný plán neměli, ale dneska už to venku vypadá líp, sice je pěkná kosa, ale neprší.
Nelča nám pořád posmrkávala, ale už to vypadá líp, ani se jí to nějak nerozjelo, to počasí mě fakt štve. ![]()
Holky, ani jem vám nenapala, že minulej týden jsme byli na Alexandrovcích tady u nás a Nelinka spala poprvé mimo domov-u našich a myslím, že jsme jí vůbec nechyběli, když jsem pro ní druhý den přijela, tak vůbec nechtěla domů, prý chce být ještě u babičky, no už je to holt naše velká holka. ![]()
ahoj holky,
jsme zpět v Praze. Adam má zánět v oku, tak kapeme ATB. Dlouhý víkend na nic, na chalupě nám celou dobu pršelo, tak jsme skoro nevytáhly paty z domu.
dala jsem na profil par fotek z dovci ![]()
Zatím se mějte . ahoj ![]()
Přeposílám taky zprávu od Lesiny k uzamčení diskuse.
Ahoj,
diskuse bohužel nejde zamknout, ale je možné založit novou uzavřenou skupinu. Obratem bude schválena.
L.
Příspěvek upraven 29.09.10 v 13:04
Ali ja predtim mela kocarek doma, tak jsem ji nikde nosit nemusela, ale asi si opravdu koupim nejakou tasku levnejsi, protoze ted uz bych se tam fakt nevesla. Mame ve vytahu optickou clonu a tak bych se tam zbytecne mackala. Mam ted dokonce i ve sklepe jednu mistnost, kterou jsem si jako predseda zabrala, kde ted skladuju vsechny hadry.
No a co se tyka toho predsedovani, tak ted toho mam plne zuby, tak 2 hodiny denne se tomu tady venuju. Ted delam 2 vyberka a delat nove smlouvy, ale do porodu to musim stihnout, abych pak mela klid. Si rikam, ze jsem mela byt pravnikem a ekonomem v jedne osobe.
Ahoj holky,
no u nás je to celkem horor, oba posmrkávaj, teda spíš Agi, z Toba to teče i ušima, kašlou šíleně, nestačim vyrábět cibulovej sirup. Tobík měl předevčírem ultra silnej laryngitidovej záchvat, v noci z pondělka na úterý. Vůbec jsme nespali a furt ho hlídali, jestli dejchá. No hrůza. Nakonec tvrdě usnul a už neštěkal a nesípal, tak jsme nikam nejeli, ale už jsem byla oblečená. Dneska jsme zašli k doktorovi, tak mi dal čípeček, kdyby se to opakovalo. Jinak klasika, Agi Bromhexin, Tobík Mucosolvan. Dávám jim ještě Hlíváček a cibulovej sirup a mažu jim eukalyptovou mast na hrudníček a záda, když jdou spát. Takže máme zrušený plavání. Agi jsem teda nechala ve školce, protože to zas tak hrozný u ní neni, teplotu nemá.
Leni - Nelinka je šikula, že to takhle bez vás zvládla. Ale přijde to člověku i trochu líto, co? Už nám holt dětičky odrůstaji. Agi bude v lednu už 5!
a těm našim květňatům budou už tři. Teprve s dětma fakt člověk pozná, jak ten čas letí. A co ty záplavy tam u vás zas? Je to hrůza, chudáci lidi, trochu se vzpamatovali a je to tu znova.
Zaneth - fotky prohlídnu, jak to dopíšu. A co máte s očičkem? Spojivky? Tady u nás ve školce je toho teď taky spousta, děti si to přenáší mezi sebou. My zatím dobrý.
A jsem tedy pro uzavřenou skupinu. Jestli budou chtít i ostatní. Je fakt, že jak tu holky psaly s tou dovolenou a tak, musíme bejt opatrný, člověk nikdy neví, kdo to čte, že.
Peru - taky hezkou dovolenou, i když už jste asi pryč.....
Lucko - s tim předsedováním tě obdivuju, já bych to nechtěla dělat ani za milion. Když vidim ty lidi, co tu bydlí a nejde se s nima na ničem domluvit…hrůza. Třeba už asi 6 let řešíme, jestli na úklid společných prostor vzít firmu nebo jestli to budem uklízet sami. Nikdo to moc neuklízí, pár důchodců, který nemaj co dělat a vznikaji tady kvůli tomu neustále hádky a nepříjemná atmosféra. Přitom se jedná o 150,–- kč měsíčně za byt. To snad taková suma neni, ne? My jsme taky furt s prachama na štíru, ale 150 bych teda obětovala. Na úklid nemám ani čas ani náladu (a podle toho to taky pak vypadá
)
Zaneth - tak fotky super, Adam je kouzelnej, ty jeho kudrny, bomba. Ale vypadá to, že jste tam byli skoro sami, co? A to je někdy i lepší, žádná tlačenice o lehátka, při jídlech nejsou fronty…Byli jste někde na výletě?
Holky, je u vás taky taková kláda? Já dneska vytáhla už zimní bundy, že je vyperu a už asi budem pomalu oblíkat teplejší oblečení. Hlavně Agi do školky, jak chodí na zahradu nebo na prochajdy, tak si říkám, aby byla v teple. Už jí zas asi natáhnu i punčocháče. Vypadá to, jako by mělo každou chvíli nasněžit. Já nechcíííí.....
Ahojda, jo. U nás je taky pěkně zima. Já chci léto. Honza se těší na běžky, Vítek na stavění iglů. onášovi je to aspoň putna. ALe já zimu nerada. ![]()
Agi- my už máme koupený nový zimní bundy a starý - pro Jonáše vytažený. Zatím se je teda snažím neoblíkat, i punčochám se zatím bráním. Si říkám, co budou dělat, až bude pod nulou.
Ale Jonáš je dnes na plavču dostal na cestu dom. A jiné dětičky už je tam taky měly. No dnes jedu koupit Vítkovi podzimní botičky. Možná i zimní. Asi budeme muset pořídit tu tiskárničku. ![]()
Luci- taky bych nechtěla být na Tvím místě a předseda, či co že to jsi. My se tu neumíme dohodnout 4 byty ve vchodě. ![]()
Zaneth- no jo, všem vám to na fotečkách sluší. SPokojená rodinka. Adámek je kudrnáček velikej.
Leni- je fajn, že se malý od babičky nechtělo. Sice to člověku přijde líto, ale zas víš, že je tam šťastná.
Draky- doufám, že už je Lenička spokojená? ![]()
A vše nejlepší Míšovi k dnešnímu svátku.
![]()
Omlouvám se za chyby, leze tu po mě havěť.
Jo zítra jedeme do Phy. Mám spicha s holkama a dětma z bývalé práce a pak se jdeme s Honzou juknout na prodejní výstavu hraček - do Letňan. Honza tam má prac. schůzku, tak to spojíme.
No jedeme na nákupy. To zas bude nahánění dětí po krámě. ![]()
MÍŠOVI TAKY PŘEJEME KRÁSNÝ SVÁTEK A HODNĚ ŠTĚSTÍ A DÁREČKŮ!!! .{color: navy} ![]()
Hlavně, že jsem dneska psala kámošovi k svátku a na „našeho“ Míšu jsem málem zapomněla
Jsem já to ale tetka zapomnětlivá.
Alčo - no já si taky říkám, to co ty, ale když ono je táák vlezlo a jak jsou nachlazený…taky už jsem viděla děti v punčocháčích ve školce. Kam půjdete pro botky? Taky nás to čeká. Loni jsem koupila super botky v CCC, oběma, tak tam asi zajdu letos zas. Tobík bude mít po Agi, ale pro slečnu potřebuju nový. A taky jsem jí chtěla koupit nějaký podzimní kozajdy, aby mohla trochu dělat frajerku. Má takovej kabátek hezkej z Tesca, ke kterýmu se tenisky nehodí.
A užij si srazík s holkama v Praze a nakupujte co se do vás vejde ![]()
Už holky přemýšlíte, co k vánocům pro ty naše caparty?
V Intersparu se teď sbírají jedličky na lego a duplo, tak asi něco z toho pořídim, je to za půlku. A v Makru jsem teď viděla sadu tří stavebnic duplo asi za necelých 1200,–- To se mi taky líbilo. Jinak zatim moc nevím.
Ale ono by to slo, problem je s nasim spravcem - druzstvo, ktere tu porad porusuje zakon a uz davno bych s tim mela jit na policii a dat trestni oznameni, ale mam strach, aby nahodou ho nedali oni na me taky. Je to blbe, ale jsem tu zodpovedna prakticky za vsechno dle obcanskeho zakoniku. Platim si tu i pravnika na ne. S uklidem to tu taky nemame nejlepsi, uklizi tu chlap, ale nic moc. Uvazuju o zruseni pracovni smlouvy.
Agi- Jonášovi jsem vyhrabala taky podzimní botky po Vítkovi. Ono je to s dlahama celkem jedno. Jen musí být pevné, aby nepropadal nohou do vnitřní strany.
A Vítkovi jsem vzala zimní botky u Tchiba - ty termoholínky. Měl je i loni. Za 600kč,– a podzimní botky u Bati za 700,– No a ty jsou s tkaničkama. Už jsme obešli 4 krámy a ty botky byly nejlepší a prostě se sucháčema neměli. Tak jsem je vzala a budeme muset trénovat mašličku. To bude paráda, protože ani já a ani Honza jí neumíme.
Teda umíme, ale každej jí děláme jinak a ne, tak jak se má. ![]()
No jo, jdu do sprchy a snad něco přečtu, ale už mi jdou oči šejdrem.
Brou.
Alčo - jj, s mašličkou je to u nás stejný. Já jsem levák a Luky pravák, tak jí taky děláme oba jinak.
A Tobík bude taky asi levák a Agi pravák, tak to bude ještě větší sranda. Asi si je rozdělíme a budem je to učit zvlášť, já Toba, Luky Agátku. ![]()
Dneska jsem nechala Agi doma ze školky, přeci jen taky chrchlá a třeba se za ty dva dny a víkend z toho trochu dostane. Tobík je teda zahleněnej hrozně. Včera měl i zvýšenou teplotu a dneska je taky nějakej teplejší, ještě jsem ho neměřila. Takže jsme doma a už mi zas z nich lezou pérka z hlavy.
ahoj holkýýý tak mám ulovíno jedu v uterý na 11 dnů do Tunisu za neuvěřitelných 5990 s polopenzí do tříhvězdy no není to krása?
jinak gratuluji Lence k bytu a koukej se ozvat na ten mobil ty potvůrko už jsem ti ho sem psala.
to mrtvé mimi je strašný já tohle snáším spatně je to v mých očích vždy jen nedbalost doktorů
to samé jsem si i myslela o narození mojí Elinky že jí nechali ve skažené vodě a pak musela mít antibiotika to je můj názor no
jinak zumba je skvělá na faceboku máme dokonce video jak trapčím při cvičení zumby před obchodním centrem forum. vytáhli mě holky a to byl teda veřejný mazec ![]()
Ahoj holky!
teda dlouho nic a pak tolik příspěvků! čtu vás asi na 3× dneska, ale houby si pamatuju
.
My nejsme na dovče, ta bude až v tom říjnu, jak bude ten další prodloužený víkend. 28.10. je čtvrtek, v pátek si luboš vezme volno a tak budem mít 4 dny pro sebe.
Eli - ta cena zní dobře! A jedeš i s holkama? Za ty se něco platí?
Ali, Agi - s tím oblíkáním jste mi úplně vyrazily dech! Jakože když ji teď budu teple oblíkat, tak v zimě bude tu zimu snášet ještě hůř?? Já teda nevím, ale když je venku 8°C a má nudlu u nosa, tak ji teda bez punčocháčů ven nepouštím.. V zimě bude akorát výměna tepláků za oteplováky. Ale když jdem tady na vycházku, tak je zima i mně jenom v teplákách a ponožkách.
Lucko - je to nevděčná funkce, já bych na to neměla nervy. furt se akorát s někým dohadovat a v konečném důsledku být stejně za tu neschopnou. Stačí mi teď ty předvolební hádky v rámci kandidátky. Že já kráva se na to nechala ukecat! Kdyby mi to nebylo blbý, tak vystoupím ještě před volbama..
Jdu dneska brzo spát. Zatím pa!
Nik stojí taky šest tisíc a Eli pět. takže sedmnáct a je v tom i kompletní poj i storno tak jsem spokojená
punčocháče Eli nosí už dávno je zima tak co bych jí je nedala. v zimě jak říkáš má oteplováky punčocháče a kamaše když je mega mráz