květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2621
10.9.10 13:06

Draky, díky za radu! Já přesně tohle praktikuju, s Jonáškem, když jsme doma, jsem neustále. On totiž vyžaduje, abych si s ním hrála, malovala, modelovala, četla, říkala básničky, vaříme spolu, pereme, věšíme prádlo…Když se chvilku zabaví sám, jsou to vzácné chvilky. Když si náhodou potřebuju umýt hlavu, něco poklidit…tak občas právě vytvoří nějakej průšvih. Takže za mě - rada dobrá a funguje - vyzkoušeno v praxi :pankac: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
draky draky
10.9.10 13:11

Hmmmmm, Hami,
nepotěšilas mně:-)))))
Jako m :mrgreen: y jsme víceméně taky pořád spolu, ono to ani jinak nejde, když je ocásek, že jo, ale jako mamka to měla až tak, že třeba zavřít dveře a dokud neuklidí/me/, neodejít a tak.
Tak to bych se nehla asi nikdy z té jedné místnosti :-)
Ono asi každý dítě, když s ním jsi, je hodný, ale když člověk potřebuje něco udělat s tím starším nebo tak, je problém
Ale zrovna teď si hraje krásně v pokoji a staví si, byli tam s Leničkou s kočárkama a ta přijela a on si staví.

• Citovat
  • Upravit
7584
10.9.10 13:15

Draky- tak jí z tý školy vezmi, nebo běžte do poradny. Ať jí zkouknou. Neblbni. Se mnou mamka kdysi u psychologa byla - nechtěla abych šla od 6ti. Psycholog jí řekl, že klidně od 6ti můžu a stejně jsem šla od sedmi. Záleží to přeci na Vás.

Eli- a ty když sem tam vlezeš na Emimino, tak jsi pořád přihlášená? Mě to skoro pokaždý odhlásí. Nebo fakt napiš Adminům o heslo.

Ad zlobení- já mám teda bezpečně vyzkoušeno, že kluci zloběj, když na ně zrovna nemám čas. Jonáš zatím na Vítka nemá, ale nejspíš ho taky dožene. :lol:
Vítek mi počmáral několik zdí - v ložnici. Nechala jsem ho Honzovi, ten byl napůl v říši snů a Vítek se mu chlubil: „Tati, maluju“. A tatínek říkal: " Jen maluj, jsi šikovnej." :mrgreen: V pokojíčku vymaloval zeď štětečkem a džusíkem - až na ze´d jí prodeřel, vyvrtal do zdi několik děr, který jsem maskovala obrázkama. :-) V polední pauze, kdy měl spát. A to jsem si říkala, že je nějakej moc hodnej a dlouho spí. :lol:
Jo jinak Jonáš spí v posteli - na dolní palandě. Oba kluci usínají dobře. Spolu i bez sebe. Položim do postele, natáhnu hudbu a jdu.

Dneska v noci spal Jo se mnou a spadl mi z postele. Dřív, jak lehnul , tak spal až do rána a poslední dobou se děsně vrtí. Jednou je hlavou v nohách, jednou na polštáři, pak napříč. :roll: Dopadl pěkně tvrdě.

Už jdu zas věšet prádlo. Asi nás přestanu převlíkat. :-? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
10.9.10 13:17

Holt živější děti, několikrát denně si říkám, že se jednou neztratí a vydobudu si svoje místo. Ale holt to nejsou placky. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
draky draky
10.9.10 13:22

ALI,my u psycholožky byli, řekla mi, že je to na
mně..... Že prostě je na zvážení, kvůli věku.
Měla jsem si víc opakovat kamarádčino „víc mu ublížím, když ho dám do školy a nepůjde to než to, že bude o rok dýl ve školce“.....

Lenča nemalovala, ale Michal jí vymaloval..... Dvakrát. Čekám, kdy to udělá u sebe v pokoji, zatím ho to nenapadlo.

Taky preu. Nepřevlíkat je dobrej nápad :lol:

• Citovat
  • Upravit
7584
10.9.10 13:25

Ale tak ze školy jí vzít můžete - a nic se nestane, ne? To přece během toho prvního půl roku jde, ne?
Nezávidím, nezávidím. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
draky draky
10.9.10 13:26

Nevím, jestli to jde, ale zas si vem, že tam má takovejch kamarádů a najednu jí dát pryč, nevím, jak by to nesla.....
Jsem holt pitomá a ona to odnese.
Michal nepůjde a hotovo.

• Citovat
  • Upravit
eleonora9999
10.9.10 13:43

jj jdu sem přes meila a jsem přihlášená ale podle mého je to např rok a pak zas budu nahraná předtím jsem byla přeci jiná přesdívka a ted taky tak nevím zatím mivto ale jde že jsem pořád přihlášená
s Elinkou je to trochu jiný je nezničitelná a jak říkáte věnovat se jí tak fakt není v mých silách abych to dokázsla od šesti ráno do devíti večer s hodinovou přestávkou. to se nedá je jak pytel blech hrajeme si atd jak tu píšete ale jsou chvíle kdy kadíte kouříte vaříte nebo se zakoukáte na tv či do pc a ona toho okamžitě využije to co vždy zvládne udělá během dvou tří minut nehlídání. jssem z ní hotová. taky pořádf lítá k Nikče do pokoje a to pořád volám co dělá? a taky se stane že mi nik řekne že už u ní není a zatím se hrabe v záchdě… no prostě si připadám jak policejní pes jen už aby tenhle věk byl za mnou.
je fakt že nikče jsem se věnovala mnohem víc ale taky nebylo tolik práce jako mám ted a hlavně nemusela jsem s nikým dělat ukoly do školy učit se atd. nejvíc pohrom je právě když manžel slouží čtyřiadvacítku. to jsem večer zralá na loket. ale ela u ničeho dlouho nevydrží tak se mi nechce zatím ani do žádných kroužků bojím se toho asi ještě počkám do zimy

• Citovat
  • Upravit
eleonora9999
10.9.10 13:44

draky promluv si s malou a když bude chtít ven zkus to zařídit když bude chtít zůstat právě kůli kamarádkám např., no tak se jí zas třeba uleví protože měla možnost volby co?

• Citovat
  • Upravit
7584
10.9.10 13:49

Elli- je temperamentní, no. Kroužek bych právě naopak klidně zkusila. Třeba nějakou miniškolku, tu byste v ÚL mít mohli, ne? Nebo plavčo? Však bude dobře. :-) Nehledě na to, že je narozená moc brzy, takže má nárok na nějaké to lehčí dis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eleonora9999
10.9.10 13:53

no uvidím možná začnem chodit cvičit nebo malovat ještě uvidím. samozřejmě takový poděs s průserama není denně ale jak píšete když se to nastřádá jsem na odstřel :mrgreen:
dnes je nádherně co budeš dělat ali?

• Citovat
  • Upravit
eleonora9999
10.9.10 13:55

máte tip na malé jízdní kolo ? rozhodla jsem se koupit ho už k vánocům

• Citovat
  • Upravit
7584
10.9.10 14:07

Elii - kup spíš to odrážedlo bezšlapkové. Vítek teda jezdil na kolečkovém kole od 2a půl. Koupili jsme ho v sekáči - jednou tak při vycházce. Kdybych tenkrát znala koloodrážedla, koupila bych spíš nějaké kvalitní koloodrážedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eleonora9999
10.9.10 14:34

ona ho má kamarádka a Ela na to nic tak to nejspíš přeskočím a koupím rovnou kolo a tohle může si půjčovat

• Citovat
  • Upravit
1572
10.9.10 16:00

tak mě klepne! teď jsem tu vyplodila sáhodlouhý příspěvek hlavně s radama pro draky a on se celej smazal!!!! a ve 4 čekám návštěvu, takže smůla. kurňa, tohle mě dokáže vytočit!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí