květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1572
10.9.10 16:06

tak se aspoň zeptám - nějak jsem to nepochopila: proč myslíš, žes jí ublížila??? pokud stíhá, má tam kamarády a je spokojená??? o rok později by se mohla nudit, nebavilo by ji to, protože už by to všechno znala a bylo by to horší! já nastoupila do školy v necelých 6 letech, těch 6 mi bylo až na konci září. A nelituju toho, všechno jsem zvládala a vysokou jsem díky tomu skončila ve 22 letech - což třeba moje neteř bude teprv skoro ve 21 maturovat. Tak jsem stihla mít i dost praxe a nějakou tu kariru před rodinou a pokud by moje holky byly psychicky připravené, taky bych je dala do školy radši dřív. Myslím si, že nějaké ukradené dětství to není. dětství je ve škole i ve školce a je hlavně o něčem jiném.
Eli - určitě je lepší koodrážedlo. pokud si nevšímala toho, těžko ji nadchne kolo. Pokud teda nechceš s bočníma kolečkama, což zase spoustu lidí kolem už vyléčilo, že to je blbost, protože s nima se děti nenaučí držet rovnováhu a odnaučování bočních koleček je horší a trvá dýl než samotné učení jezdit na kole.
Ali - ale joooo, seš pohodářka :lol: .
Zaneth - tak si zanadávej na chlapa, od čeho tu jsme :lol: ? copak ti provedl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
10.9.10 16:31

Holky, já mám volno. Hadi si poprvý v životě hrajou v pokojíčku. A oba se smějou. Já se picnu. Copak ten Vítek asi provedl, že se věnuje. :mrgreen: .

Včera, aby nemusel malovat, tak četl Jonášovi knížku. :mrgreen:

Až přijde Honza z práce - prý dřív, tak chceme klukům pro boty, bačkory. A Vítek i Honza potřebují plavky. Tak si říkám, že v Tescu by mohly mít nějaký ve výprodeji?

Peru- to je přesně o tom, že na netu se člověk může zdát, že je jiný. :lol:
Užije si návštěvu.

Moc, moc si potřebuju zabruslit nebo zacvičit. Nebo prostě začnu žrát. Ale zatím hubnu. :-D Ale Honzovi je fakt blbě. Snad vyrazím zítra a v neděli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
10.9.10 19:28

ahoj holky,teda vy ste toho zase nakecaly, cetla sem to dobrou ctvrt hodinu:-))
jinak dnes sem vezla teprve po druhé Elinku do školky, celou cestu v pohodě, i tam sme se v pohodě pařevlíkali, ale jak sme šli dovnitř, tak bylo zle, začala brečet, tak sem jí z náručí předala paní učitelce a utíkala pryč, chtělo se mi taky brečet, odpo sem se jí ptala a prý brečela zase jenom chvilinku … tak si snad zvykne, no a když se jí ptám, tak říká, že se jí tam líbí…ale dneska neusnula, tak půjde brzo na kutě, řekla bych, že za chvilinku, no a já asi s ní, sem nějaká nachřapaná, rýma, únava, no snad to přes víkend nějak vyléčim…
u nás aktuální váha asi 14kg,nožka 22-23,oblečení máme 98.. dudlíka stále a přes noc dávám ještě plínky, protože někdy je suchá, jindy mokrá, měli sme období asi 2 měsíců - v létě, kdy byla suchá každý ráno, pak sme přijeli z dovolený a trošku se to začalo kazit, tak snad to zase půjde, i když popravdě mi to ani tak nevadí…už mě Elinka vyhazuje, tak musím jít,reagovat budu příště,pappapap

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
draky draky
10.9.10 19:35

Elli,
mně je naprosto jasný, že nemůžeš být celý den se svým dítětem, od rána do noci, neustále, tak si to jen představuje moje mamka ,že dělat to, tak jednak nemám nikde nepořádek, pořád se jim věnuju a tak. Ale reálný to prostě není, člověk oddech potřebuje. A je úplně jasný, že s jedním to bylo snažžší a tak nějak to bytí s ním celý den přirozený, protože to tak prostě bylo. Se dvěma už nejde se krájet.
A přesně, jedna kapička, druhá a jednou to přeteče a člověk šílí.

Mně dneska Michal zas extra dlouho nejdejchal, modral, zšedivěl, v LIDLU… pak jsem se ještě hodinu klepala :-(. A byl z toho tak vyřízenej, že šel v půl 10 na 1,5h spát! A teď už spí taky.

Koloodrážedlo - my kupovat zcela jistě nebudeme. Máme kolo po Lenče, ale Michal na něm nechce, neušlápne ho. Ale za rok ho dostane a basta. Učení bez koleček mi fakt nevadí, Lenča to uměla skoro hned, tak koloodrážedlo ne-e. Stačí motor.

Perul
tak právě, spokojená není, kamarády má a prej nestíhá, prej to opisuje. Denně mi říká, že tam nechce být, po týdnu?? Nezbývá jí nic jinýho, než tam být, ale mrzí mně to, hooodně jsme to zvažovali a nakonec jsem podlehla kamarádkám, který jdou a bylo. Za Tebe taky nebylo tolik odkladů jako je teď, většina třídy je 7 letá, příští týden jde slavit 7mé narozky kamarádky..... A pak je rok mezi nima sakra poznat, ale nikdo na to, samozřejmě, zřetel nebere, to je jasný. Dřív byl odklad vyjímečný, dnes bych řekla, že je vyjímečné, že v 6ti jdou, viděla jsem to u nich na školce. Z těch dětí od června šly do školy dvě.

Ali
třeba jde Vítek do sebe, tak se věnuje bráškovi :-) nebo ho už vnímá jako parťáka

Marky
stejně je Ellinka dobrá.
Michala čeká v Po taková pidiškolka, teda hlídání během mý němčiny, jsem zvědavá teda.....

• Citovat
  • Upravit
eleonora9999
11.9.10 08:50

tak to jsem zvědavá co koupim za kolo podle testů snad nevyhovuje žádný kolo!

• Citovat
  • Upravit
7584
12.9.10 15:55

Ahoj při krásné neděli,

co Vám budu povídat. Honzovi je blbě, Jonášovi opět teče z nosu. Oba teď spí. Vítek je s babi na chatě.
Dop jsme vyjeli na hory na malou vycházku. Chtěli jsme bruslit, ale dole byla děsná mlha - a smrad z chemičky. Takže jsme vyjeli na vycházku na sluníčko. Ještě, že je to tu kousek. Na bruslích jsem byla včera a taaaaaaaaaaak mě bolí nožičky. :mrgreen:

Elli- taky si děláš radost hledáním dárků? :-) My jsme teď vyždímaný po dovče, tak musím s nákupama chvíli počkat.
Zaneth- co kontrola? A co admini?

Zítra jdu na čokoládovou masáž - dárek ke dni matek. - Dřív nebyl čas. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
13.9.10 16:21

Holky, jdu vás pozdravit, teď jsem dočetla a už nemám čas reagovat, tak snad večer. U nás leje, tak odpoledne bude na prd. :-?
Zatím pa a večer čau :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
15.9.10 14:45

Haló, kdy jste kdo?

U nás se nudlá a kašlá. Tatínek je na tom nejhůř. Drží se jen Vítek.
Počasí mizerný, ale ven prostě musíme, jinak mě hadi sežerou a já je. :-)

Holky Severočeský: http://www.poh.cz/…eri_2010.pdf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
15.9.10 18:09

Ahoj holky, tak nestiham cist. Jsem porad nekde na cestech a uz pocitam, ze uz nikam nepojedu a budu do porodu doma. Tedy v patek musim jet na zkousku do Prahy a pak jeste jednou, ale vic cestovat nechci.
Uz jsem ve 26.tt a nejak mi naroslo bricho. Docela me to zatezuje. Blbe se mi porad dejcha.
Mal se mi rozmluvila a uz zacala chodit do skolky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
16.9.10 13:04

Ahoj holky!!!
jak se máte, co děláte? My v pohodě, akorát teď jak bylo venku hnusně, tak se nedalo jít na hřiště a to je pak nůďo a pomalu to utíká :roll: .
Já jsem si dnes dopoledne připravila věci pro sebe a pro malýho a až se Berta vrátí z práce, zabalí sebe i nás do kufru a ráno tradááá!!! Na cestu se moc netěším, ptž vyrážíme z domova ráno v deset a na hotel se dostaneme, počítám, tak kolem devátý večer. Jonášek se už moc těší na letadlo, tak jsem zvědavá, jak se mu bude líbit :think: .
Jo a dnes jsem vařila, malej mi vzal z šuplíku paličku na maso a pěkně si otloukl zeď v pokojíčku 8-o :cert: . No, moje chyba, měla jsem dávat víc pozor, ještě, že se nebacil do hlavy.
Tak se tady mějte krásně, papapa!!! :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :hug: :hug: :hug: :huban: :huban: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
16.9.10 13:14

Ahojda.

Luci - ahoj. A kde pořád trajdáte? A jak se Klárce líbí ve školce?

Ha ha** Hani**. Taky máte bouráka. Oni toho zvládnou v nestřežené chvilce. :-) Si pamatuju, že jsem tudle byla na návštěvě a kamarádka mi řekla, že se jejich - tehdy rok a půl starý dítko štíplo štípačkama do břicha. Protočila jsem si pro sebe panenky, jakože přeci není možný, aby se takhle malý dítě mohlo štípnout - a vůbec mít štípačky v ruce a aby si toho nikdo nevšiml. No a za týden se štípnul štípačkama Vítek a byl mu asi 2 a čtvrt. :mrgreen:

Jsem dnes zlá matka. Vítek zas nejí ve školce. A začíná nějak lhát. Dneska jsme začali psát dopis čertovi a Mikulášovi. Jsem mu tak mluvila do hlavy včera. A stejně nejedl. Teď musel jít spát. A do večera mu prostě najíst nedam. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
16.9.10 13:19

Ajajajajaj. Já fakt pročítala kalendář a ten Tobík tam prostě není. Říkala jsem si skaryš, že je přeci někde před Jonášem a teda už jsme to prošvihli.

Tobíku Tobíkovatej. Všechno nejlepší opožděně. Ať se Ti nestýská po Agátce, když bude ve školce a užijte si to vždy dopoledne s maminkou. A krásný podzim ať máš a hooooodně pusinek posílám.

A Hani, šťastnou cestu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
16.9.10 19:44

Ahoj holky,

já vůbec nestíhám, je to hrůza. Jak začaly kroužky, tak furt někde lítáme…večer padám do postele naprosto zničená. Ne jinak to bude i dneska, byla jsem s Agi plavat (chodí na plaveckej kurz), tak si tam vždycky ve velkým bazénu zaplavu. Pak jsme jeli tam a zpět na kole, s Tobíkem za zadkem…dopoledne chodím na kurz Funkční rodina, takže taky záhul, tentokrát zas na mozek. No jsem si toho naložila.....

Jinak jsem teda už ta dula absolventka, o víkendu jsem ukončila kurz. Teď už jenom dva porody doprovodit a projít certifikací.....ale už normálka můžu makat, mám osvědčení. Tak hurá hurá hurá...... :mrgreen:

A jsem se přihlásila na lektorský kurz babymasáží a laktační poradkyně a vědomé a aktivní přípravy na mateřství a rodičovství.....a kde a kdy já to všechno stihnu.....
K tomu ještě začínám spolupracovat s jedním MC, jako přednášky a diskuze s těhulema.....to jen abyste věděly, že na vás nepr…im, ale že fakt nestíhám.

Na co jsem chtěla reagovat z dřívějška už samo nevím, tak se nezlobte.

Alčo - Tobík bude od příštího roku v kalendáři 2.11., tak my to už i letos budem slavit až v tom listopadu. No na dušičky, ale co, den jako jiný, ne?
Ale přesto moooc děkujeme vaší detektivní kanceláři Alča a spol. :mrgreen: , že vypátrala datum 12.9. :palec: :palec: a tak krásně nám popřála (teda zlobidlu Tobíkovi). Loni jsme to slavili právě 12.9. Díky, díky.

Hani - krásnou dovolenou, ať jste spokojený a všem se vám to tam líbí. Prostě si to užijte a dávejte na sebe pozor. :hug: :mavam:

Tak jestli zejtra vstanu z postele, tak to budu dobrá.
Krásnou noc všem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
16.9.10 19:49

Jo a už jsem si vzpomněla, co jsem chtěla důležitýho! To zamčení.....já jsem taky pro, tak co ti admini? Zaneth? Ozval se někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
17.9.10 13:56

Ahoj:-),

Admini se možná ozvali, ale Zaneth ne. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Agi- nejsi ty nějaká hyperaktýýýývní. A hurá, že už bude Tobik konečně v kalendáři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí