květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2621
6.9.10 20:42

Ahoj holky!!!
Alčo - vítej zpět!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
6.9.10 23:10

Ahoj holky,
Alčo - čauky, tak jste zpět…jak bylo?
Hani - koukala jsem na vybranej hotýlek, no žůžo teda :palec: A to jedete na 15 dní? To si užijete…a mně to nepřijde moc, vždyť je to dvojnásobná délka pobytu a 7 nocí za 35t. je normální cena, bych řekla. A kdy letíte? Kolikátého?

Leni - tak máte podepsáno, super! Velká gratulace! Snad už to teď půjde rychle. S kuchyní moc neporadím, my si nechávali dělat na míru u jedné firmy, která už neexistuje. Znám ještě firmu Oresi, to jsou taky celkem levné kuchyně a dá se vybrat. Asi budou mít i stránky, tak koukni. A fakt nechápu ty Nelčiny kudrny! Ta je boží! Jak je možný, že je tak kudrnatá?

Zaneth, Svape, Mončo - ahooooj holky! Ozvěte se častěji!

Svape - malá je kóča a fakt velká. Naše Agáta má teď vel. 110, někdy 116, ale ta je ještě větší. Tobík je prcek, 98 je mu akorát, někdy i menší. Ty boty, co jsem mu kupovala vel. 26 byly z Tesca Cherokee, takový jakoby tenisky na lítačku, ale asi byly menší než klasický rozměr, tak jsem musela vzít větší. I pro Agi. Takže si myslím, že až mu budu kupovat zimní boty, možná budou 25 stačit, no uvidíme.

Peru - Tobík jezdí pár dní na koloodrážedle a vede si báječně! Fakt mu to jde, až jsem byla překvapená. Zkusím hodit videjko na youtube…Ale docela dlouho to trénoval doma. Máme tohle: http://www.sportcz.cz/…g/odrazedla/
To video trvá hrozně dlouho, nechám to doběhnout a vložím zítra.

Spaní mimo domov - tak naše děti spí běžně u babís, Agi asi od roka, Tobík od 8 měsíců, jsou zvyklí a my si můžem občas někam zajít zapařit nebo na véču. Je to super, že to jde aspoň takhle, i když kolikrát babucha má připomínky, ale to by nebyla ona, že… :roll:

Jinak holky, tak holt musím začít brát prášky na tlak, furt jsem se tomu bránila, že se to jako samo srovná, …no nesrovnalo, tlak mám každej večer 160/100. Achjo. A prej se to ve většině případů musí brát až do smrti… :cry: No to jsou vyhlídky. :-? Ale třeba až zhubnu, tak klesne i tlak :mrgreen:
Každopádně zítra začínám…

Pro dnešek končím, jdu hají a zítra snad dopíšu všechno, co jsem chtěla napsat dnes :mrgreen:
Dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
7.9.10 10:33

Tak tady je to videjko z Tobíkovo první jízdy na koloodrážedle:
 http://www.youtube.com/watch?…

Je to sranda. Už jsme natrénovali trochu víc, začíná na tom dělat pěkný krávoviny :cert: Z kopce se pouští, řidítkama kroutí.....no lumpačí.

Jinak Leni, my vstáváme taky kolem 9 hod. :mrgreen: A chodim spát o půlnoci.....a spala bych pořád a pořád…

Jdu vařit, zatím pa.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
7.9.10 14:47

Ahoj, ahoj. Dočteno bych jako měla, snad si do večera vše zapamatuju, Jonáš už vstává.
Mám dnes nějakou podzimní depku týkající se Jonáše. Chjo. No nic.

Teda ale Agi nekuř :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Vydrž puťka, vydrž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
7.9.10 16:58

ahoj holkii, tak zase po delší pauze, teď sem Vás všechny dočetla, uf..to byla fuška..
tak Elinka už chodí do školky, to je největší novinka.. zčala minulý týden v pondělí, a chodí jen 3×týdně,po,stř a pá, když jsem v práci, zatím nám to vždycky vyšlo, že jí tatínek nebo babička vyzvedla po obědě,tak zatím nespala.. no líbí se jí tam, teda tvrdí že jo… první den naprosto v pohodě, to sme jí tam dovedli oba dva a ona nám z houpačky zamávala a řekla ahoj, no další den už to bylo prý malinko horší, prý už se moc ráno netvářila a 3.den už brečela, to samý i včera, ale prý jen chvilku, a pak dobrý…

jinak Leni, my budeme mít kuchyni od Oresi, máme jí tam už objednanou delší dobu, wenge a vanilku-horní skříňky, ale teď sem se tam byla podívat a mají i krásnou lesklou černoua nebo bílou, ale my asi zůstaneme u tý naší..cenově docela v pohodě,tak mrkni na jejich stránky http://www.kuchyne-oresi.cz/

Hani,dovča vypadá úžasně,a kdyže to letíte, to sem n ějak přehlídla, určitě si to užijete! trošku závidím, ale přeju moc!!!

kolekce Jané 2010 se mi líbila na fotkách, ve skutečnosti sem ještě neviděla, ale my máme 2009 a stále spokojenost…

Ali vítejte zpátky z dovči!

holky, jak sme se tady bavili o sušičce prádla, nemáte některá pračku ze sušičkou dohromady?

tak zatím se mějte,papappapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
7.9.10 21:02

Marky - moje skoro mamka (tátovo přítelkyně Maruška) má pračku se sušičkou dohromady. Docela si to chválí, ale je to spíš taková z nouze ctnost. Určitě to nenahradí skutečnou a samostatnou sušičku. Oni jsou taky jenom dva, takže perou jednou za čas a moc stejně nesuší. A teď si nevzpomenu přesně na značku, Candy myslím, ale typ přesně nevím. Je tedy už asi 5-6 let stará, teď asi už vyrábí lepší. Nicméně já bych chtěla sušičku samostatně. Proč o ní uvažuješ? Kvůli financím? Nebo nemáte místo?
Zkus založit diskuzi, třeba se někdo objeví, co má zkušenost.

Alčo - jj, zatím se držím :wink: a nehulim. A jak jste se teda měli? Jaký bylo počasí? Vydařilo se? No hlavně, že se Jonáš neosypal z těch ATB.

Jo a Marky, malá si zvykne, chce to trpělivost. Tobík, až nastoupí, tak hned se spaním, na to jsem zvědavá. Ale jde až v dubnu, tak to je ještě dost času se na to připravit. (hlavně já psychicky) No a mně skončí dobré časy mateřské a vyrazím zpět do pracovní reality. No na jedný straně se těším, na druhé nevím nevím, jak to budu všechno stíhat.

No nic, jdu si lehnout, potřebuju se nějak dospat.
Paaa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
8.9.10 14:10

No a stejně si to moc nepamatuju. :roll: :lol:

Takže:
Dovolená super, jeden den pršelo, tak jsme byli v Guliverlandii - zábavní kolotočový park. Jonáše absolutně uchvátila jízda na kládě, která padala z vodopádu dolů - jeli jsme asi 10×. No a zamiloval se totálně do kolotočů (asi bude fakt můj). Jezdil i na vláčku, ze kterýho se dělalo blbě i Honzovi. U moře super, jen se mi lehce zvedal žaludek při pohledu na Jonášovo nohy. To prostě nedal ani s dlahama. Koupal se taky, ale měl bazének ve stanu ve stínu. I s antibiotikama. Bylo tam fajn +-26st. Ještě jsme byli ve vodním zábavním parku - na zpáteční cestě a opět zážitek jako bonus navrch. Honza zapoměl vypnout elektrickou ledničku a vybila se nám baterie. Mě bylo hned divný, že jsme se rychle a bez problémů nasáčkovali do auta. Takže jsme ještě v 6 večer lítali po parkovišti ahledali někoho s nabíjecíma kabelama. :roll: Ale super, cesta fajn. O řízení jsem se střídala celkem dobrovolně. Honza byl unavenej a já se s ním jet bála. Pro mě řízení není až takový stereotyp, takže jsem bezpečně neusínala.

Agi- Vítek moc zdraví Agátku. V Itálii si hrál s jednou holčičkou a pořád jí říkal „Agátko“. Bazén ve Frymburku super. Tak snad někdy příště. :-D
Jinak já jsem odnaučený kuřák. Akorát já byla spíš kuřák, abych netrhala partu. Takže nebyl problém přestat. Držím pěsti.
Hani - a kdypaže letíte? Závidím. :mrgreen: Já vím, že nemám nárok. :mrgreen:
Lidnušce - samo taky gratulujeme. :kytka:
Léně - gratulujeme k bytečku a zařizování. A spavému dítku.
Marky- taky máš holka pěknou hoňku, co?
Draky- ani jsem nečetla nic o vaší školačce?
Peru- někdy by chlapi potřebovali zalepit pusu. :mrgreen: Vím, vím. :mrgreen:
Emča a Tobík jsou teda sakryš šikovný na koloodrážedle. Vítek to neuměl ani loni. :-)
Ordinace- mě nějak přestala bavit. ÁÁÁ- včera jsem prošvihla Polrajcha.
Zaneth - no ahoj. To je přece ta největší novina, že už se v noci vyspíš. :dance: Držím pěsti do školy.
Diplomka . nemůžu najít téma ani vedoucího práce. :-?

Jonáš měl dnes poprvé plavčo a celkem se snažil. Udělal pokrok. Vítek měl taky se školkou plavčo a prý byl hodnej a šikovnej. :-)

Přišel Honza, jdu se věnovat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
8.9.10 17:34

Ahoj holky!!!
Agi - jukla jsem na video, Tobík je šikulka. My koloodrážedlo ještě nekupovali, ptž Jonáš je poděs a když vidím, co vyvádí na enduru, prostě si na to kolo netroufám. U kamarádů ho ale pořád okukuje, i si to vyzkoušel a líbí se mu. Možná přinese Ježíšek :think: .
Ad tlak - já myslím, že když zhubneš, určitě ti i ten tlak klesne. Když jsem koukala na Cajthamlovou, tak lidi, co brali x prášků na tlak, zhubli a pak fungovali bez nich. Taky první, co jim říkala, že váha musí dolů.
Ali - to by bylo, abyste měli něco bez zádrhelu :mrgreen: . Pohlreicha jsem viděla, je to zase něco jinýho, ale líbí se mi to. Ordinace mě taky neba.
Marky - Elišce pusinku, je to šikulka.
Holky, papa, Jonášek se za chvilku vrátí od našich. Mojí mamce neustále říká baba jaga a ona je z toho hotová :mrgreen:

Příspěvek upraven 09.09.10 v 12:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
8.9.10 22:40

Ahoj holky,

tak mám dočteno, ale moc si toho nepamatuju. :roll:
Jen koukám, jak máte šikovný dětičky - odrážedla a kola. My máme obojí, ale Adama to nebaví. Na kolo je malej, nedosáhne na zem, ani při nejnižším sedadle. Taky máme teď problém s mytím hlavy, vana mu nevadí, ale namočit hlavu je horor, pak už to mytí pohoda, ale splachování, to je horor 2. Nevím z čeho by to mohl mít. Dřív problém nebyl, tohle máme tak 3 měsíce.
Co nám jde jsou počty, počítá do 15 (s vynecháním 14), zpívání písniček a komentáře všeho druhu.

Naše míry - 95 cm (měřeno dnes), 14.5kg. Noha 25. Velikost jak co 86-104.

Jinak u nás bylo dneska rušno, v práci hrozně práce, škola nestíhám a do toho jsme se konečně rozhoupali, že pojedeme na dovolenou. Pozitivní je, že v naší nepřítomnosti nám táta zrenovuje vstupní dveře. :oops:

Jdu spát, jsem vyřízená a zítra mám kontrolu na štítnou, to jsem zase zvědavá, co bude za novinky. :wink:

Tak se mějte a dobrou. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
8.9.10 22:43

Ještě jedna věc, nepíšu kdy letíme. Kolegyni z práce vybrali minulej týden byt a policie jí řekla, jestli někde nepsala, že jede na dovolenou a ona že jo, tak jí řekli, ať prý se nediví, že je celkem jednoduchý nalézt, kdo píše. :nevim:

Taky znovu otvírám diskuzi o zamčení, protože ač jsem tu nebyla dlouhou dobu, tak na profil mi lezou samý cizí lidi.
Tak to zvažte, já bych byla pro zamčení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
draky draky
9.9.10 08:31

Ahoj holky,
jakmile začal školní rok, tak nějak nestíhám a to bude od příštího týdne ještě hůř......

Dočíst jsem moc nestihla - jen snad Alču, že dovča byla super, až na drobnosti, proč depkuješ z Jonáška?? Chápu Tě, depkovala bych taky, znám se. Drž se!

Zaneth,
chápu. Taky jsem se vůbec nezmiňovala o dovolený, já už na net vlastně nic ani nepíšu.
A pro uzamčení jsem už dávno :mrgreen:

Jéžíš, my letíme, máme povinnosti :-)))))

• Citovat
  • Upravit
draky draky
9.9.10 08:33

Jo a Zaneth, až na velikost oblečení máte stejný míry.
my 95,5 14,4 a noha 25
ale oblečení min. 92-110 či 116

• Citovat
  • Upravit
1572
9.9.10 12:14

A jo, su debil…nedošlo mi, proč Hanka nechce napsat, kdy letí. To je fakt děs, člověk aby se dneska furt bál. Tak já hlasuju taky pro zamčení diskuze, stejně už se asi nikdo jiný nepřidá a ty náhodně chodící si kdyžtak o heslo napíšou. No ne?
Jako Luboš už taky hysterčí, že nám sem lezou cizí lidi mnohdy nevalně vyhlížející. Mám kancelář doma a na mateřské to prostě ani jinak nejde. V létě jsem je pustila jen ven na terasu, ale teďka nevim nevim. Taky se mi nechce cizím lidem ukazovat náš baráček, ale prostě když mám doma mimi, je to pohodlnější, než furt někam jezdit. Ale asi budu muset začít zase jezdit já k nim. Je pravda, že to je riziko a navíc lidská závist je zákeřná věc.
Ali - člověka to tak občas přepadne, co? Já už zase začínám pro změnu hysterčit z Julinky. Kdokoli jiný ji vidí, tak mu připadá šikovná, ale má 3 měsíce a já vidím totéž, co u Emy. Neopírá se o lokty, dělá furt spíš letadlo, faldík za krkem, ďůlek pod lopatkou…takže asi přemluvím doktorku, ať mi napíše žádanku, aby ji okoukla ta rehabka, kam jsem chodila s Emou. I když i moje doktorka se na mě dívá, jak na debila, že Julince nic není. Ona hlavu drží pevně, ale to je tak všechno. Problém je asi i v tom, že prostě spí skoro pořád na břiše, na zádech neusne a řve a řve…takže když ji dám na bříško, aby cvičila, tak hned pokládá hlavu a chce spát. Ale že bych chtěla cvičit zase Vojtovku, to teda neeee. Navíc nevím, jak bych to dělala, Ema ji hrozně chrání a ječí na mě, i když jí jen čistím nos a ona pláče :lol: . No uvidíme ještě příští čtvrtek na kontrole.
No a jinak už zas zahajujem kolotoč kroužků. Opět plavání a Yamaha, zvažuju ještě taneční pro nejmenší, učí to tu bombastická učitelka. A říkám si, že Eminku tancování baví a navíc to učí lepšímu držení těla a při tom jejím šmajdání by to v kombinaci s plaváním mohlo být ku prospěchu…
Agi - a kam se budeš vracet do práce? Neboj, půjde to :lol: . I když si říkám, že už někdy fakt nemůžu, tak jsem ráda, že jsem z toho svého kolotoče nevypadla, protože ty návraty můžou být fakt těžké!
No a dneska mám doma malého boxera. Ráno mi Eminka flákla z postele (poprvé v životě) a prokousla si ret a pak se ještě poprala s jednou neukázněnou holčičkou v mateřském centru a ta jí škrábla přes oko na nos. Takže takovej malej pirát s botulinovou pusou :lol: . Tatínek bude opoledne koukat… letím se aspoň najíst. zatím pa!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
9.9.10 12:52

Ahoj holky!!!
Dopol. jsme byli v MC, ale docela jsem měla nahnáno, ptž tam jeden klučík párkrát zakašlal, tak aby malej něco nechytil, to by mě omyli :roll: .
Zaneth - malej taky vyvádí kvůli mytí hlavy. Vždycky to je strašný přemlouvání a uplácení čokoládičkou a stejně řve jako tur.
Na profil ti polezou, i když budeme uzamčený.
Jinak teda hlasuju taky pro uzamčení, i když jsem vždy byla z principu spíš proti…časy se mění :wink: .
Peru - super, že se Eminka nedá a brání se. A jak brání Julinku - to je taaak sladký :hug: .
Draky - ahooj!!!
Zatím papa!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
9.9.10 13:37

Ahoj holky, no téééda. To by mě nenapadlo, že člověka vykradou takovým způsobem. Nicméně kolegyně Zaneth se pochlubila i jinde, že jedou. Nebo i sousedi věděli, ne? No na to se stejně nepřijde. :-?
Peru, Draky- z Jonáše mám depky celkem často, ale teď to bylo zas nějaký silnější. Ono, když o něm nepíšu, co vše neumíme, tak neznamená, že nemáme problém.
Emča- by jí Vítek bral do party a tatínek bude jistě nadšen, že je taková pirátka. :mrgreen:
Mě Vítek řekl, že se ve školce perou, ale chodí za strom, aby je učitelky neviděli.
Jůlinka- je jistě v pohodě. Eminka by taky byla. Ber to, že jim pomáháš od vadného držení těla. Jenže u nás se to prostě „JEN“ vadného držení netýká.
Hani- Jonáš začal řádit pořádně na odrážedle až teď. Rozperdí to z kopce a silnice nesilnice. :lol: Se proběhnu. :mrgreen:
Zaneth- držím palce. Máte nějakýho génia doma, ne? Má být chytrý po kom, že. Vítek počítá bezpečně do 20ti a skoro vždy vynechá šestnáctku. :-D Ale jinak umí do 100.
Takže pojedete na dovču bez tatínka?
Draky- nehekti. :mrgreen:
Tlak- jo, jo. Taky jsme se učili, že člověk musí přestat, víš co. Pak solit a pak zubnout. A k tomu to chce dobrýho dr, kterej pak event. prášky zruší.

Bojuju tu S Vítkem. Od pondělka vybarvuje ve školce obrázek. Docela složitej. On nejradši vodovkama nebo temperama nebo aspoň fixama, že je to hned hotový a teď musí používat pastelky. Tak je to boj. No už jsem křičela. :roll: To do večera nestihne. :lol:
Už mají předškolní přípravu. Tak je ten obrázek prostě úkol.
Peru- závidím úžasný výběr kroužků. A plavat budeš s oběma holkama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí