květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4271
24.8.10 21:56

Alčo - Ordinaci dám šanci, ale nevim nevim, už to není, co to bývalo. Uvidíme…
Agi taky při jízdě pusu nezavře, ale naštěstí kouká dopředu a má i trochu strach, že se vymlátí, tak dává pozor. Kluci jsou holt větší raubíři. Ten náš je taky bez jakýhokoli pudu sebezáchovy.
Zrovna jsem koukala znova na ten Lesní penzion, jsem na to zvědavá, jak se vám tam bude líbit. Uvažujem, že bychom si tam dali zimní dovolku, je to celkem v pohodě cena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
24.8.10 21:59

Však se přijeďte podívat. :-) Honza stále pracuje, takže mám čas stále nakukovat. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
draky draky
25.8.10 08:22

ALI
mějte se parádně!!!!!!!!!!

• Citovat
  • Upravit
1572
25.8.10 20:55

Ali - hezkou dovču! A nehádejte se!
Agi, Draky - já ten vysoký tlak nějak nechápu. Nikdy jsem ho neměla a nevím, jak Vám je. Já pro změnu trpím na nízkej. A to je člověku pak taky pěkně šoufl, na omdlení, hlava se točí, žaludek na vodě… jako u doktora mi obvykle měří kolem 100/70, ale i 90/60. To vždycky plaší, jestli se mi nechce omdlít a já přitom ani netuším, že mám zrovna nízkej :lol: ! By mě zajímalo, kolik mám tehdy, když mi zrovna šoufl je. Ale kafe a čokoláda zabere vždycky. Přijde mi, že krom toho nízkého tlaku mám třeba i hypoglykemii, protože mi opravdu stačí sníst třeba tatranku a je mi hned líp.
Jinak hlásím, že mám sušičkuuuuuuuuu!!! Jupí!
Aaaaa musím končit. Julča ječí a nechci, aby vzbudila aji ségru…tak pokračování zítra! DObrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
25.8.10 21:46

Peru - hoď odkaz, jakou máš tu sušičku, prosím prosím. Jsem baba zvědavá :mrgreen: A taky můžu zas porovnávat.
Hani - nevyrazili jste už na tu dovolenou? Kde bys jinak byla?
V pátek máme v plánu jet na Šumavu za Alčou a rodinkou, tak jsem zvědavá, jestli to klapne. Tobíkovi nějak teče z nosu.....ale už se těšíme, tak vyrazíme i s rýmou.
Jinak nic nového, jdu spát, jsem grogy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
draky draky
26.8.10 07:08

Perulko,
tak já ten svůj tlak taky vůbec nechápu, protože normálně mám nízkej. Mívám normálně těch 100/70 i míň, někdy mi přitom něco je, někdy ne.
A asi proto, že normálně mám tlak nízkej, tak když mám pak ten spodní 85, tak je to sice hranice normálu, ale mně je divně… Takový jako návaly, horko, pocení, motání - zas trochu jinak než u nízkýho, ale oboje je naprd. K tomu samozřejmě bušení srdce. Pochvalovala jsem si nový prášky, že pohoda, že s nima mám tep v pořádku, do 80, normálka a teď 3 dny zas už to nějak nefunguje, zas jsem to cejtila, při změření 98 - v klidu :-(. Nerozumím tomu a mému tělu už vůbec ne :-(

AGI
tak ať Vám to vyjde a rýma je jen rýma!

• Citovat
  • Upravit
draky draky
26.8.10 07:10

Jo a Perul, s tou hypoglykemii mi to taky občas přijde, někdy mám stav, že se mi třesou ruce a musím hrozně rychle něco sníst, nejradši sladkýho (a dobrej na to je hroznovej cukr z lékárny, bonbony, možná znáš) - možná to u toho nízkýho taky je nějakej příznak. Mně občas u Dr. ani nenaměřej žádnej tlak a jednou na interně mi sestra oznámila, že tu skoro mrtvou má změřit doktor, že podle ní já tlak vůbec ani nemám.
Tak fakt nevím, proč mám najednou vysokej.
K vzteku je, že když půjdu k Dr., tak bude zrovna nízkej, určitě :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4271
26.8.10 11:32

Draky, to je trápení, co? Vysokej tlak souvisí s ledvinama. Já už je detoxikuju, mám na to (kromě dalších 7 preparátů) Urinodren od Dr. Jonáše. A řekla bych, že už se cítim trochu líp. Ale vyhráno zatím nemám. Zkus posílit ledviny, třeba nějakým čajem nebo homeo. Nebo detoxem.
Holky, já se musím přiznat, jsem vůl a po víc jak 6-ti letech jsem začala občas pokuřovat. No trvalo to asi 2 měsíce, v neděli jsem se na to zas vyprdla, tak snad vydržim. Je to fakt, že to funguje stejně jak u alkoholiků. Nesmí se prostě už nikdy vzít cigáro do ruky, jinak je to hned zpátky. Já si říkala, že si občas jako u kafe v hospůdce jednu dám, a nějak se to nekontrolovaně rozjelo.....tak si říkám, že ten tlak se mi zvednul i z toho. Každopádně jsem s tím sekla a doufám, že už nadobro. Tak mi držte palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
26.8.10 12:08

Agi - co blbnrš prosím tě?!?! Začít kouřit? No já tě nejdřív seřvu za pitomý nápady :lol: … a budu ti samozřejmě i držet pěsti.
Tady je moje nová sušička:

http://kondenzacni-susicky.elektromedia.cz/miele-t-7644-c

Jako super,teprv studuju návod, ale počítala jsem s něčím levnějším. Jenže já se na výběru nepodílela! Představte si, Luboš prostě přišek předevčírem domů a oznámil mi, že mi koupil tu sušičku. Byl u toho známého a udělal mu cenu za 22tis. Což je míň než na netu, ale stejně skoro 2× tolik, než jsem plánovala. Ale my totiž loni v akci koupili tu pračku Miele, co je v tom setu, vypadá skoro stejně, jak ta sušička a je prostě skvělá. A včera mi ji přivezli domů. Luboš dostal nějaké prémie, tak mi za ně koupil sušičku. Není to hezký??? Tím si lehce odčinil včerejší neuváženou poznámku typu: Cos doprčic celej den dělala?!?!?! Nestihla jsem si totiž přečíst nějaké 2 výroční zprávy, co mi zadal. Tak mě totálně vytočil!
Jejda, já bych vám toho měla víc, co psát, ale jaksi není čas. jdu nakrmit Julii…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
26.8.10 12:21

Peru - jj, jsem na tečku. Ale už jsem snad zas dostala rozum. Jako ani mi to nechybí, občas si vzpomenu, ale nejhorší bude, jít někam do restaurace a vidět někoho kouřit. Ale to už všechno vím z dřívějška. Tentokrát to nebude tak hrozný, jako prvně, nestihla jsem se na to tak fixovat. No prostě jsem byla nějak s nervama v pytli, tak jsem si tu zapálila, a tu a tak se to nějak rozjelo.....je to fakt hloupost, snad vydržím.

Sušička vypadá moc dobře. A buď ráda, že je to tahle, já jsem si představovala taky něco kolem 20-ti tisíc, levnější bych nechtěla, prej jsou hlučné a moc žerou elektriku. Tak jsem zvědavá na zkušenosti. A manža teda zabodoval :palec: Nebejt tý hlášky, co? Ale i tak, ono jim občas něco vyklouzne z pusy dřív, než si to stihnou promyslet, horký hlavy. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
26.8.10 13:11

obě dračice spí…tak ještě chvilu :-D .
Agi - kámoška si právě nedávno koupila AEG za 12tisíc, ale v nějaké akci, kdy normálně stojí 24tisíc. A je s ní taky děsně spokojená. Tak nějak takhle jsem si to původně představovala :lol: . Ale Miele je samozřejmě lepčí :srdce: . Když taťka tak investoval, já se rozhodně bránit nebudu :lol: . Ale po přečtení návodu se začínám bát…šmarjá, já a čistit nějaké filtry a vylívat kondenzát, brrr! Ještě jsem nezjistila, kterej program je vhodnej na látkový plíny. Ty schnou samozřejmě dýl než normálně prádlo. Budu se muset asi zeptat tady na emiminu.
Psala jsem Vám, jak jsme předevčírem zmokly na vycházce? Vyrazila jsem s dvojkočárem i psem. Ještěže jsem měla pláštěnku! Normálně taková průtrž mračen i s kroupama! Fakt hnus. Tak tak jsem přes kočár hodila pláštěnku, radši i deštník, aby průduchama tam nestekla voda…a já a pes jsme byli mokří až na kost. Holky naštěstí suchý, jen Eminka měla trošku mokrý spodek nožiček, jak stříkala voda ze spodu a Julinka pár kapek bláta na hlavě :lol: . Jak jsem sundávala pláštěnku, když jsme se schovávaly pod železničním mostem. Jenže tam se během pár minut začla stíkat voda z okolí a utopila bych psa, tak jsme zas musely do deště. No a jak jsem znova nasadila pláštěnku, tak jsem ji asi pocákala. A už zase chrchlám, kurňa.
Jo a taky nevím, jestli jsem Vám psala, že mě ukecali na jednu kandidátku do místního zastupitelstva. Jsem na 5., takže snad nevolitelném místě. Ve skutečnosti tam jít nechci, ale s těmahle lidma a jejich programem sympatizuju. Navíc jsme společně usilovali kdysi o to referendum proti spalovně odpadu, co tu chcou postavit současné zastupitelé. No ale je to prča, chtěli po mně jakejsi profil kandidáta, fotku :mrgreen: …no kdybych mohla, tak to vemu zpátky.
Tak Julie asi vždycky vycítí, že mám klid a vykecávám se a už zas řve!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
26.8.10 21:42

Copak copak? Všeci koukají na Ordinaci jenom já makám? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
26.8.10 21:45

Ahoj kočky!!! Zdravím místní lazaret :wink:
tak jsem vás letmo přelítla, ale mám v tom maglajz :roll: .
Tady se pořád nic neděje a najednou koukám, hromada příspěvků :potlesk: .
Peru - gratuluju k sušičce :palec: . Kámoška si taky koupila a byla nadšená, že po návratu z dovči měla za dvě hodiny vypráno, usušeno a pověšeno ve skříni :pankac: . Pusinky Emince a Julince :huban:
Agi - ahojky!!! Jestli ještě koukneš, pozdravuj zítra Alču a že přeju nádhernou dovču. Já už jsem jí jednou přála, ale tak ještě jednou, že jó?! :mrgreen:
A pěkně detoxikuj a nehul!!!To vydržíš :hug:
Draky - ahojky!
A ostatní zdravím, papapa!!! :mavam: Jo a opatrujte se a ty nemoce a bacily a já nevím co ještě pošlete ale už opravdu hooodně daleko!!!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
26.8.10 21:46
Perulka píše:
Copak copak? Všeci koukají na Ordinaci jenom já makám? :lol:

Já hlásím, že jsem po dvou měsících zapla telku a na tu Ordinaci se koukla :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
27.8.10 18:28

ahoj holky,
tak zase po dlouhý době tady, vůbec nějak není čas… Eliška už pádí v pondělí do školky, tak sem na to hrozně zvědavá, bude to asi mazec s tím vstáváním, jednou jsem si to vyzkoušela, když nebyla ségra hlídačka a vezla jsem jí k prababičce, no vůbec se jí nechtělo vstávat a to bylo 7 hodin, vzpírala se, brečela, ječela hají , oblíkat sem jí musela násilím, no spocená sem byla až na pr… , tak sem zvědavá… držte nám palce.. no nakonec kvůli snížení objednávek od největšího zákazníka mi vyhověli a zůstavám do konce tohoto roku na poloviční úvazek, tak sem fakt docela ráda.. budu stále chodit pondělí,středa a pátek, tak bude chodit i Eli do školky.. jinak na baráčku začínáme obkládat, příští týden stropy , za 14dní kanalizace, no už se to trošku hýbe a snad blíží ke konci, ale počítáme, že dřív jak za 2 měsíce to nebude… ale vánoce snad už v novym…
jinak nestíhám ani dočítat, takže reagovat nebudu, něco se tu psalo o ordinaci, sice koukám, ale spíš po očku, nic moc mě to nebere.
jo Perul sušička super! vyzkoušej a pak napiš, jak si spokojená, ale určitě budeš, zajímalo by mě, jestli to prádlo z toho není tak zmačkaný jako když pověsíš venku, třeba by se nemuselo ani tolik žehlit, to by byla bomba, co:-)
jinak Agi jede na dovču? tak si to krásně užijte!
a všechny zdravíme, papapappa
jo chci se ještě zeptat, jaký máte nožky? jen tak pro porovnání, zdá se mi, že teď se Eli hrozně vytáhla, všechny kalhoty jí jsou krátký..botičky maličký. i ty letní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí