květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1572
13.8.10 20:19

Ufff! Tak jsem to ještě stihla! Aliiii! Taky přeji vše nej k svátku! A dort si klidně upeč :lol: . Já jsem si třeba sama pro sebe udělala teďka krupicovou kaši. Luboš nechtěl a Ema usnula dřív než jsem čekala :lol: . A teď se ještě nalívám panákem Bailey's :lol: . Joo, kojící matka 8-) . Ale dneska by mě z těch holek už asi fakt kleplo.
Hani - a co na hematologii? Tak ať se Berta drží.
Leni - no je to děs dívat se na zprávy. Je mi těch lidí tam strašně líto. Vás se to teda doufám nijak vážně nedotklo?!
Jdu dneska včas do hajan, už su fakt grogy. tak hezký víkend!
Jo Ali - my měli takovýhle výlet v pondělí. Eminka nadšená naprosto ohromně! Ale obávám se, že jsme si toho bacila uhnaly právě na tomhle výletě :-? …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
14.8.10 19:50

Ahoj,

Peru- holt imunita se buduje ve veřejných dopravních prostředcích spolehlivě. :-) Hlavně, že je Vám líp.

Hani- co rodina?
Leni- co voda?

Jsem dnes uplavala 1km a odpo mě Honza s Jonášem vytáhli na kolo. Vyšlápli jsme nahoru do hor. Zítra mám spicha se dvěma spolužačkama - asi tam nedojdu. :mrgreen:

Jdu dělat lilek k večeři. Papa. :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
14.8.10 22:07

Ahoj holky,

tak kooonečně mám chvíli. Nového je toho hodně. Byla jsem u porodu s jednou maminou, naprosto úžasnej zážitek, opět jsem si potvrdila, že to je to, co chci dělat. Teď se mi rýsuje další mamina, tak uvidíme, jak to dopadne. Jednu mám na přípravku na porod, ale ta nechce doprovod, zatím, ale už trochu váhá, tak jsem zvědavá, jak se rozhodne.

Další zpráva je ta, že Tobík už je přes den úplně bez plínek, občas když jedeme někam dál, tak mu dávám takový ty plenkový natahovací kalhotky, ale i tak si říká, třeba když jedeme autem, takže super. Občas má i ráno sucho, ale většinou je línej vylézt z postele a pustí to do plíny. Bobky ale už většinou do záchoda. Tak ho musím chválit, kudy chodím, mám z něj velkou radost. Konečně jsme to i my prolomili. Ale fakt to chce čas, ono se to samo vyvrbí. S Agi to bylo taky tak, až když přišel ten správný čas.

S dětma jezdíme na kole už celkem dobře, Agi se dost naučila a zvykla si. Chvílema jsou to nervy, ale my jezdíme jenom po stezkách nebo chodnících, na silnici bych se nevydala (pomalu ani sama, mám z provozu hroznej respekt). Ale stezky tu máme celkem dobrý a akorát dlouhý úseky, takže se najezdíme až až.

Jinak holky, představte si, co se mi stalo. Je to týden, minulou neděli jsem jela s dětma (bez Lukyho) na chatu za dědou. Asi 5 km za Budějovicema na hlavní silnici (je to hlavní tah z Budějovic na Prahu) jedu a najednou mi pod auto vběhl pes. Holky, já ho přejela, zaklínil se mi do mřížky vpředu na nárazníku. No strašný. Jeden z nejhorších zážitků. No co vám budu povídat, panika, normálně jsem neměla odvahu se tam jít ani podívat. Pak přiběhla majitelka, já řvala jak malá, že je mi to hrozně líto…ona psa vyndala z tý mřížky, ještě žil, ale už bylo vidět, že to dlouho nepřežije. Tak jsme ho naložily, odvezla jsem pani ke kolu, ona jela přede mnou do blízké vsi, tam bydlela. Než jsme dojely, pes už jen neznatelně dýchal a bylo vidět, že už se blíží konec. Já furt brečela, no hrůza. Pani říkala, že byla na houbách a pes že jí utekl za zajícem, že za to může ona, abych si s tim nelámala hlavu, že za to nemůžu, uklidnila mě, a že mi to všechno zaplatí…autu se naštěstí skoro nic nestalo, kromě tý mřížky. Pes byl o něco menší než zlatý retrívr…no fakt velkej. Já jsem takovej milovník psů.....do dneška jsem se z toho úplně nevzpamatovala. Ale říkám si, že se naštěstí nic nestalo nám, vezla jsem obě děti. No fakt strašný, co jezdim, nikdy jsem nic nepřejela, a teď psa. Vždycky jsem měla hrůzu z toho, že se to může stát.

No z těch nervů mě v pondělí začal bolet zub. Tak jsem už tejden na Brufenu, v pondělí jdu snad už k zubaři, v pátek jsem tam volala a mám si ráno zavolat a domluvíme se. Jinak prej mám jet na pohotovost a pak mi to u mojeho zubaře dodělaji. No zatím to brufeny zvládaji, takže snad vydržím.

A aby toho nebylo málo, tak jsem šla v úterý na gyndu, protože mi nevyhovuje ta HA. Je mi furt blbě, točí se mi hlava, jsem furt jak těhu…tak jí to tam říkám a ona že mi změří tlak. Noooo, naměřila 170/100, což je teda prej na mě fakt hodně. Takže HA mi způsobila vysokej tlak. Takže že to mám hned vysadit. Pak mi udělala UTZ a našla mi nějaký 5 mm prosvětlení. Tak jestli nejsem těhu, prej. Udělala mi test, tak vyšel negativně. Takže to zřejmě asi bude nějaký polip nebo co. Necháme proběhnout 2 cykly a když se to nezmění (teda nezmizí), tak mě čeká hysteroskopie, odběr vzorků a kyretáž. No strašně se těšim, to si umíte určitě představit. Tak jsem hned jela k Marušce aby mě vyměřila. Našla mi v děloze nějaký zánětlivý ložisko, takže detoxikuju a věřím, že to za ty 2 měsíce zvládnu a zmizne to, potvora jedna.

Tak to jsou ty moje novinky, fakt celkem perný dny.

Alčo - s návštěvou počítáme, asi v ten pátek odpo, Tobík se prospí v autě, aby pak byl fresh na zlobení. :mrgreen: Jinak dodatečně vše nej k svátku!!! :kytka: A dortík sis měla udělat, když tak makáš na bruslích a kolech a plaveš, tak si ho určitě zasloužíš. I za ty nervy s Jonáškem a Motolí......už je mu dobře? Doufám, že jo, chudinka, to si to zas užil. On to vždycky tak odnese.

Hani - a co ty na hema? Je to dobrý? To chodíš takhle často na kontroly? Taky to nemáš jednoduchý. Tak se drž.

Luci - krásná fotka z UTZ! Ta se fakt povedla! Njn, letí to letí, za chvíli bude další květňátkovský sourozeneček. Tak ať jste v pořádku, holky.

Leni, tak co voda? Je to hrůza, když vidim ty lidi chudáky v televizi, je mi jich tak líto. Přijít o všechno, to je opravdu neskutečná tragédie. Doufám, že vás se to nějak nedotklo. Snad už se to nezhorší a nebude opakovat, zas hlásí nějaký lijáky. :-(

Peru - jak to tak čtu, tak se vracíš do starých zaběhlých kolejí oslav a večírků :mrgreen: Ale jo, proč ne, když to jde. A už jste teda holky v pořádku? Takovýhle nemoci, to muselo být taky virové, když jste to chytly všechny tři.

Holky, už mě zas bere ten zub, jdu na další brufen a do hajan. Tak dobrou všem a krásný zbytek víkendu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
14.8.10 22:10

Jo Hani, teď čtu to s tvojí tchyní. Tak jak to s ní je? Bude v pořádku? Teď je nějaký divný období. Lukyho strejdovi z ničeho nic našli rakovinu, metastázy v celým těle. Je mu 63 let a prostě se mu jednoho dne udělalo blbě. Tak ho odvezli do špitálu a tohle zjistili. Taky hrozný. Tak ať je tchyně brzy fit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
draky draky
15.8.10 09:46

Ahoj holky,
zdravím Vás a snad Vás brzy i stihnu dočíst :-)))))))))

• Citovat
  • Upravit
2621
15.8.10 14:05

Ahoj holky!!
Jonášek i Berta spinkají, tak mám tady kafíčko :wink: .
Tak tchýně prodělala infarkt, jak se předpokládalo. Už je na normálním pokoji, uvidíme, jestli to vezme jako varování a bude se snažit se sebou něco dělat. Hrozně se všemu poddává a od tý doby, co jí zemřel muž(Bertovo nevlastní, všema strašně milovanej člověk, se setrašně lituje a je na hromádce (i když teď poslední půlrok to už je lepší). Nad vodou jí drží hlavně Jonášek! Jo, Ali se ptala - tchýni je 54 let. Holky, díky za zájem :kytka: .
Agátko - jsem moc ráda, žes po dlouhatánský době napsala :hug: . Mám staršnou radost, ohledně toho porodu a že to byl zážitek a že ses v tom fakt našla :srdce: . Držím palce, aby se to rodičky jen sypaly :wink: . S tím pejskem to musel bejt zážitek :-( , je mi jasný, že ti bylo ouvej, ale schválně jsi ho nepřejela, tak doufám, že už jsi dobrá.
No a detoxikuj, detoxikuj, ať je polip pryč!!!
Ali - užij si dnešní srazík se spolužačkama :-D .
Draky - ahoooooj!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
15.8.10 21:45

Ahoj holky!
Jen ve spěchu…
Hani - vše nej k dnešnímu svátku!!!! :srdce:
Agi - jsem ráda, že ses ukázala. Tos měla teda teďka prvotřídní období. Ta gynda snad bude ok. K porodům ti moc blahupřeju a strašně moc ti to přeju! Snad bude mamin víc a víc. A co se týká toho pejska, opravdu tě chápu. Asi před 3 lety se mi stalo totéž. Navíc jsem znala majitelku i psa. Taky to nebyla moje chyba. ona má 2 velké psy a šla s nimi podél pole ale po silnici na vycházku. měla je puštěné. já viděl ji a jednoho psa a najednou mi poskočilo auto a až ve zpětném zrcátku jsem viděla na silnici ležet druhého… běhal v té vysoké trávě po poli a skočil mi rovnou pod kola. prostě jsem ho vůbec neviděla. měla jsem tatovýho teréňáka, takže byl do 2 minut mrtvej :-(. ale já bulela jak želva půl dne, nemohla jsem se taky vůbec vzpamatovat. Tak se drž, to je prostě osud. Musím jít, Juli se zas uřvává :-( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
16.8.10 13:25

Jejda, jejda holky. Tak mi taky ukápla slza za ty „vaše“ psy. Jsem taky pejskomil. Bráchovi přejeli psa loni. Na luční cestě, kde byla spousta dětí. To tele se bohužel najednou rozeběhlo a bylo. Akorát debil(jinak to napsat nejde) řidič ujel a na louce zůstala malá neteř, jiné děti a chcípající pes. :-?

Hani, Peru, Klárko- opožděně, či dopředu vše nejlepší. :kytka: :kytka: :kytka:

Agi- teda, ty ses nám rozrodila. Holka šikovná. :-D
Jsem na tebe zvědavá, jestli se Ti povede očistit - samo, že Ti to přeju. A snad to všechno povede k tomu, že se Tvoje gynekolog. starosti vyřeší. A ten tlak teda. 8-o

Srazík byl dobrej.Na dorta po dnešním vážení nárok nemám. A asi dneska rozčtvrtim Jonáše. Jdu ho dát spát, jinak ho nečeká nic dobrýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
16.8.10 13:46

Ahoj holky,

Alčo - o rozčtvrcení dětí uvažuju skoro každej den :cert: Co ty teď vyvádí, to svět neviděl. Honí se tu, lítaj, zlobí, z vany vylejvaji vodu, hážou po sobě čímkoli…no už aby byla ta školka zas a madam se tam trochu vybila.

Peru - tak to sis taky užila s tím psem. :cry: Je to hroznej zážitek teda, doufám, že se to už nidky nebude opakovat. V hlavě mi to leží furt. Snad to časem nějak vstřebám.

Jinak holky, všem kdo měl, má a bude mít svátek přeju VŠECIČKO NEJLEPŠÍ, co možná nejhodnější dětičky a žádné starosti. A omlouvám se, nějak ty svátky nestíhám sledovat :oops:

Moc děkuju za podporu, je to milé, když vím, že na mě někdo myslí. Díky, díky! :hug:

Dneska jsem byla se zoubkem u zubařky, tak mi to umrtvila, vyvrtala starou plombu a dala nějakou vložku na umrtvení nervu. Začátkem září jdu na vyndání nervu, vyplnění kanálků a novou výplň s nástavbou. Jednou mi nerv už tahali, tak vím, že se teda není na co těšit, ale holt lepší než ta šílená bolest. Teď mám půlku pusy a obličeje jak po obrně, nic necítím, ani napít se nemůžu, je to sranda.

Do toho přijela ještě tetka z Červený Lhoty :cert: No když se to s..e, tak všechno najednou, že.

Tak já jdu odpočívat, v noci jsem toho moc nenaspala, bolel mě zoubek, do toho se přišoural Tobík a pak se v posteli válel asi 2 hodiny a nemohl zabrat…do toho blbý sny.....
Užijte si odpoledne, zatím pa.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
16.8.10 14:06

Ahoj holky.

Tak co se týká povodní, tak my jsme v poho, bydlíme na kopci, ale dole u vody je to horší a od Labe máme vždycky zaplavenou i silnici, hrůza, takže provoz v Ústí je pak děsnej. :nevim:

Jinak Hani a Peru, vše nej, nej k svátečku. :kytka:

Agi s tím pejskem je mi to líto, ale hlavně, že jsi za to nemohla, nám se to taky stalo, ale pejsek se oklepal a zdrhnul, ale zážitek děsnej. :roll:
A s tím porodem…paráda, tak ať máš hlavně víc maminek. :dance:

Hani, tak hlavně, že už je tchýni líp, taky máme menší problémy v rodině, ale už se to taky rovná, je to děs. :cry:

Holky, jinak teď chodíme na houby a nosíme jich poměrně dost a Nelču to taky baví, vždycky hlásí houbu, ale jí je jedno co to je. :mrgreen:
A Nelinka se naučila počítat do 5ti a pořád nám ty houby počítala a taky jí baví pořád dokola opakovt abecedu, ale už si i něco pamatuje a ví co pak třeba náslduje, no je teď dost akční, pořád se na něco ptá a chce prostě všechno vědět a pak to opakuje a i barvy už umí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
16.8.10 14:46

Hani- koukám, že Tě zaujala stejná diskuse. Pro mě už nějak není. Když si představím, kolik lidí si o Vítkovi myslí, že je spratek a že ho neřežeme a podobně. :roll: No nic. Se to tam nějak nečekaně nasměrovalo jiným směrem. :mrgreen:
Leni- copa si papala za těhotensrví. :mrgreen: Malá je šikovná. :potlesk:

Jonáš si sice říká, že chce čůrat, jenže si kolikrát dělá legraci. No a nebo si na to zvyknu, přestanu ho vysazovat a v tu chvíli se počůrá. Od marodění se opět bojí na nočník i záchod a kadí zásadně do kalhot nebo plíny. No jo, my jsme halt od toho, aby měli ostatní radost, jaký mají šikovný dětičky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
16.8.10 19:45

Ali - já jsem z tý diskuze nakonec rozpálená do běla, jako některý názory jsou fakt :zed: :zed: . Takhle mě tady snad ještě nic nenamíchlo!
Jinak kočičky ahooooj a krásný večer :srdce: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
16.8.10 22:07

Hani- to bude nejspíš tím, že jsi dokonalá matka. Supermatka, že? :mrgreen:

Zítra jedeme do Prahy. Honza na schůzky a já s klukjama do ZOO. Ale nevím, nevím, jak to bude s deštěm. Pak hodím Vítka našim na chat na týden a bude tu zas trochu klídek - hlavně na balení.

Dobrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
17.8.10 15:58

Holky nestiham docitat tak, aby jste se nebaly, tak vam pisu. S malou jsem byla od patku v nemocnici a uz je to vsechno v poradku. Dneska nas propustili.
Male se zjistilo, ze ma drobne poraneni blizko pochvicky, akorad, ze to nebylo moc videt a bylo to videt az na svetle a tak proto mi nepila a pocuravala se a vubec vsechno. Chodat jsme ji tqakhle trapili mesic. Ale doktorky na to neprisly, prisla na to jedna sestra, kdyz pozorovla Klarku, tak ji to nedalo a musela se tam podivat. Navic mame ted docasnou izolaci, protoze ma mala ve stolici bakterie z nevareneho kurete, ale to uz je vedlejsi.
Jo a u gyndy jsem dneska byla a je to zase holcina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
17.8.10 20:09

No Lucko - prosím Tě. :nevim: Ještě, že jste natrefili na dobrou sestru. A jakou infekci? Chuděra.

Dnes volali z Motola - v sobotu máme nastoupit. Předpokádám, že nás pustí v úterý. Pokud nebudou chtít, aby Jonáše viděla velká vizita - ta je ve středu. No a ve středu ráno odjíždíme na dovolenou. :roll:
Pokusím se většinu zabalit do pátku. Ale teda moje a Jonášovo věci budu prát asi na Lipně.

V Zoo jsme byli, sem tam pršelo. Nakonec se tam Jonáš pěkně zkoupal v potůčku. Takže byl durch. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí