Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky!
Tak já taky zdravím po víkendu
.
Marky - tak hlavně, že jste si dovču užili. S tou cestou, to bylo přesně jak když my jeli poprvé s Eminkou v zimě do Itálie na hory. Jsme si mysleli,že když pojedem večer a na noc, tak to ona líp zvládne a prospí. Ale spala asi první 2 hodiny a pak řvala jak tur, no hrůza! zpátky jsme jeli přes den a bylo to naprosto v pohodě. Jééé, já bych zas tak někam vyrazila!
Hani - joooo, máš pravdu. opět kolotoč oslaviček
. Ty sobotní třicátiny byly super a zvládla jsem i pak na 2 hodiny ten srazík. byl to takový malý neoficiální. bratr jedné spolužačky spoluorganizoval kvadriatlon a byla to měga akce zakončená v loděnici živou hudbou, gulášek, pivečkem…no a tak ten sraz byl tam. Akorát já došla až před 10 večer - než jsme se utrhli z těch třicátin, pak uspat holky. No ale to ranní vstávání!! ![]()
A dneska jsme byli na pouti. Narozdíl od minula už se to neobešlo bez vztekacích scén. Eminka prostě nemohla pochopit, že prostě nebude všechno po jejím a že prostě maminka nebude financovat třetí jízdu stejným kolotočem - oblíbila si tam jedno autíčko. Ale jinak dobrý.
Jo Hani - já nevím, jaká vedra chceš, ale tady dneska bylo 33 stupňů!!!§ Což je teda na mě až moc.
A další víkendy budou taky fajn: příští slaví v pátek tchán narozky a koupil 10kilovou uzenou kýtu. V neděli máme Julinčiny křtiny - opět asi 30 lidí. Další víkend jsou tu vepřové hody, což je super akce ve vedlejší dědině a za 2 týdny slaví švagr narozky a mimo jiné já a švagrovka svátek
. No a tak furt dokola, no
.
Ali - Jonáš má určitě na zadku radar. Jak vycítí blížící se termín špitálu, tak je to jasný
. ne, promiň, vím, že to není sranda. Ale to už fakt není možné. To už si snad i ta doktorka bude myslet, že simulujete. protože taková náhoda a smůla už fakt ani není možná.
Dneska jsme trhli rekord! Obě opice chrápkají a usly před 20h! To je pohoda a toho času! Domácnost už mám hotovou, uklizeno a je čas ještě i na práci na PC a snad i chvilku na lovy na mimibazaru
. Tak jdu na to. papa! ![]()
Jo Peru, nebude si myslet, že simulujeme. Jonáš horečkuje, nejí, nepije, nepostaví se na nohy, jak se klepe od slaboty. Zvrací. Jedl naposledy někdy v sobotu a pak to vše vyzvracel.
Je to prý viróza, crp mu vyšlo dobře. Od soboty vlastně pořád spí. I teď. Řekla dr, že by to mohlo mít rychlý průběh a třeba Motol i stihneme. ![]()
Draky- plánujete dovču v cizině?
Marky- to věřím, že byste jeli rádi znovu. Já už se taky moc těším na dovču.
Návštěva u našich dle očekávání. Ale Vítek tam zůstal. S náma by si toho teď moc neužil.
Ahoj holky.
Tak Nechranice se vydařili a víkend byl skvělej a počasí nám vyšlo úplně perfektně, Nelince se pod stanem líbilo, tak to snad ještě jednou zopakujem. ![]()
Marky, tak koukám, že jste byli taky na dovče, tak hlavně, že se líbilo. ![]()
A co ostatní? No musím dočíst. ![]()
Ahoj holky,
ALI
tak co, jak je Jonáškovi???
LENI
to je fajn, že stanování se zamlouvalo, tak třeba někam k moříčku pod stan, aby bylo určitě teplo ![]()
PERUL
no jo, akční, jako vždycky.
Hádky na pouti taky znám. My jsme dávali Lenče peníze, že si to platila a když došly, tak už holt nemohla a tos měla slyšet… A přitom tam měla peněz dost.
Tu letošní možná stihneme, ale uvidíme, jestli se nám bude chtít.
Užijte si všechny vaše oslavy!
Eliška pózovala, ale bohužel jenom první den, a to měla ještě chudinka nos jako bambuli,protože spadla na balkoně a narazila se o nožičku židle, tekla jí krev pěkně…
Ahoj holky, jdu si sem zas postěžovat. No do Motola se nejede. Místo toho v pátek na krevní obraz. Jonáš totiž pořád spí, nechce jíst. Pije dobře, už nemá horečku. S dětskou dr jsme se domluvili, ať do toho Motola tedy jedu. Nicméně jsem se rozhodla odpoledne to odvolat. Nakonec jsem mluvila s primářem a pak s ním telefonovala i naše dětská dr. Takže to uzvřeli, že jezdit nemáme. A prý se nám pokusí najít nějaký rychlý náhradní termín. Jo, 25. odjíždíme na dovolenou. Takže počítám, že nás pozvou na 24. srpna. Fakt mám po dnešku a všem tom rozhodování, jestli jet nebo nejet, nervy v kýblu. Jdu si dát prášek a spát s Jonášem.
Už 3× jsme se psychicky připravovali a zas nic. Do poslední chvíle jsem věřila, že se z toho vyhrabe. Ach jo.
Marky- ty plavky jsou úžasný. Podprsenka mě dostala. Malá krásná.
Leni- taková minidovolená dodá energii, co? Jen nabírej, ať máš na stěhování. ![]()
Ahoj holky!!!
Ali
Pusinky Jonáškovi!!! Ježíš, chuďátko, co mu je???
Marky - jj, ty plavky mě taky rozsekaly ![]()
Tak to jsem poprve sem neco vlozila a ani mi to dlouho netrvala. Musim se pochvalit.
Na obrazku vidite mimco tyden stare 18+4 tt. Tak pokud to bude holkta tak snad Katka a pokud to bue kluk, tak snad Tomas.
Luci- jéé, to je krása. A na tomto UZ Vám nepotvrdili 100pro pohlaví?
Hani- nedávno jste byli v nějakém zábavním kolotočovém parku v Německu. Nepletu se, že? Můžeš mi hodit odkaz, kde to bylo?
Jonáš dnes krapet lepší, už i trošku chodil. Ale musí se držet nábytku a klepe se.
I si řekl ráno o jídlo a chvíli si hrál a byli jsme 30 min kočárem venku. Ale jinak dopoledne 2 hodiny spal a i teď už přes dvě hodiny spí. Jako času mám habakuk. A to nemůžu žrát. ![]()
Včera jsem ujela 16km na bruslích a dnes večer jdu zaas.
Jsem se tam fyzicky vyřídila, ale hlava si odpočinula. Bych Honzu kopla. Si tam šel běhat. Dal 8km. A pak si dal se mnou poslední kolečko a v pohodě mi ujel. ![]()
Ahoj.
Ali, to je jasný, že mini dovča dodá energii. Hned bych zase někam jela. ![]()
A Jonáškovi posíláme taky hubana, ať je mu brzy líp a líp.
Marky, plavky jsou fakt skvělí a Elišce to sluší. ![]()
Lucko, hezká fotka, taky se už těším, až nějaké budu mít.
Já už chcííííí mimčo. ![]()
Ahoj holky!
Ali - to mě moc mrzí. Dovedu si představit, co to musí být furt za nervy
. A co mu je? Má doktor nějaké podezření?
Marky - fotka bombastická! Já už mám pro Emču taky dvoudílné plavky. jako tankiny, takže to není klasická podprda, ale stejně je v ní děsně prčovní.
Luci - suprová fotka! Fakt krása! To se nedivím, že sis ji vzala. Tak co? Oni vám pohlaví neřekli???
Leni - mimi bude co nevidět, neboj! Tak se snažte
!
Kdepak je Zaneth tak dlouho? Jak ta je na tom asi? Už se dlouho neukázala!
Ajaj, mládě má zas hlad, musím jít.
Tak jen hlásím, že dnes máme po kontrole u mudr i kyčle a vše je v pořádku. Julinka má 5,15kg a 61 cm. A v neděli máme křtiny!!!
Ali- nepleteš se
http://www.freizeitpark-plohn.de/de/ Tobě se tam bude líbit a pokud vyrazíte, doporučuju navigaci ![]()
Ostatní holky samo moooc zdravím a Luci - krásná fotka a Katka - krásný jméno!!!
Ali

ach jo, Jonáš má radar na ten Motol, co.....
A co já tajemná, co Ti mám psát, když sama nic ještě nevím???
Hani
Dobrý to bylo, ani nebylo tolik lidí, jak jsem čekala.
jj, v ZOO jsme byli
Marky
, to je hlavní! Fotky dodej!
no, zápřah to asi byl, ale za tu cestu jste si to tam pak parádně užili, jak vidím, hlavně super jídlo
A zítra ať nemusíš moc makat.......