květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
draky draky
1.8.10 20:23

Ali
ach jo, Jonáš má radar na ten Motol, co.....
A co já tajemná, co Ti mám psát, když sama nic ještě nevím??? :lol: :lol: :lol:

Hani
jj, v ZOO jsme byli :-) Dobrý to bylo, ani nebylo tolik lidí, jak jsem čekala.

Marky
no, zápřah to asi byl, ale za tu cestu jste si to tam pak parádně užili, jak vidím, hlavně super jídlo :-), to je hlavní! Fotky dodej!
A zítra ať nemusíš moc makat.......

• Citovat
  • Upravit
1572
1.8.10 20:52

Ahoj holky!
Tak já taky zdravím po víkendu :-D .
Marky - tak hlavně, že jste si dovču užili. S tou cestou, to bylo přesně jak když my jeli poprvé s Eminkou v zimě do Itálie na hory. Jsme si mysleli,že když pojedem večer a na noc, tak to ona líp zvládne a prospí. Ale spala asi první 2 hodiny a pak řvala jak tur, no hrůza! zpátky jsme jeli přes den a bylo to naprosto v pohodě. Jééé, já bych zas tak někam vyrazila!
Hani - joooo, máš pravdu. opět kolotoč oslaviček :mrgreen: . Ty sobotní třicátiny byly super a zvládla jsem i pak na 2 hodiny ten srazík. byl to takový malý neoficiální. bratr jedné spolužačky spoluorganizoval kvadriatlon a byla to měga akce zakončená v loděnici živou hudbou, gulášek, pivečkem…no a tak ten sraz byl tam. Akorát já došla až před 10 večer - než jsme se utrhli z těch třicátin, pak uspat holky. No ale to ranní vstávání!! :cert:
A dneska jsme byli na pouti. Narozdíl od minula už se to neobešlo bez vztekacích scén. Eminka prostě nemohla pochopit, že prostě nebude všechno po jejím a že prostě maminka nebude financovat třetí jízdu stejným kolotočem - oblíbila si tam jedno autíčko. Ale jinak dobrý.
Jo Hani - já nevím, jaká vedra chceš, ale tady dneska bylo 33 stupňů!!!§ Což je teda na mě až moc.
A další víkendy budou taky fajn: příští slaví v pátek tchán narozky a koupil 10kilovou uzenou kýtu. V neděli máme Julinčiny křtiny - opět asi 30 lidí. Další víkend jsou tu vepřové hody, což je super akce ve vedlejší dědině a za 2 týdny slaví švagr narozky a mimo jiné já a švagrovka svátek :mrgreen: . No a tak furt dokola, no :lol: .
Ali - Jonáš má určitě na zadku radar. Jak vycítí blížící se termín špitálu, tak je to jasný :lol: . ne, promiň, vím, že to není sranda. Ale to už fakt není možné. To už si snad i ta doktorka bude myslet, že simulujete. protože taková náhoda a smůla už fakt ani není možná.
Dneska jsme trhli rekord! Obě opice chrápkají a usly před 20h! To je pohoda a toho času! Domácnost už mám hotovou, uklizeno a je čas ještě i na práci na PC a snad i chvilku na lovy na mimibazaru :-D . Tak jdu na to. papa! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
2.8.10 11:13

Jo Peru, nebude si myslet, že simulujeme. Jonáš horečkuje, nejí, nepije, nepostaví se na nohy, jak se klepe od slaboty. Zvrací. Jedl naposledy někdy v sobotu a pak to vše vyzvracel.
Je to prý viróza, crp mu vyšlo dobře. Od soboty vlastně pořád spí. I teď. Řekla dr, že by to mohlo mít rychlý průběh a třeba Motol i stihneme. :nevim:

Draky- plánujete dovču v cizině?
Marky- to věřím, že byste jeli rádi znovu. Já už se taky moc těším na dovču.

Návštěva u našich dle očekávání. Ale Vítek tam zůstal. S náma by si toho teď moc neužil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
3.8.10 14:20

Ahoj holky.
Tak Nechranice se vydařili a víkend byl skvělej a počasí nám vyšlo úplně perfektně, Nelince se pod stanem líbilo, tak to snad ještě jednou zopakujem. :lol:

Marky, tak koukám, že jste byli taky na dovče, tak hlavně, že se líbilo. :-D

A co ostatní? No musím dočíst. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
draky draky
3.8.10 20:25

Ahoj holky,
ALI
tak co, jak je Jonáškovi???

LENI
to je fajn, že stanování se zamlouvalo, tak třeba někam k moříčku pod stan, aby bylo určitě teplo :-D

PERUL
no jo, akční, jako vždycky.
Hádky na pouti taky znám. My jsme dávali Lenče peníze, že si to platila a když došly, tak už holt nemohla a tos měla slyšet… A přitom tam měla peněz dost.
Tu letošní možná stihneme, ale uvidíme, jestli se nám bude chtít.
Užijte si všechny vaše oslavy!

• Citovat
  • Upravit
1024
4.8.10 12:24

Eliška pózovala, ale bohužel jenom první den, a to měla ještě chudinka nos jako bambuli,protože spadla na balkoně a narazila se o nožičku židle, tekla jí krev pěkně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
4.8.10 14:39

Ahoj holky, jdu si sem zas postěžovat. No do Motola se nejede. Místo toho v pátek na krevní obraz. Jonáš totiž pořád spí, nechce jíst. Pije dobře, už nemá horečku. S dětskou dr jsme se domluvili, ať do toho Motola tedy jedu. Nicméně jsem se rozhodla odpoledne to odvolat. Nakonec jsem mluvila s primářem a pak s ním telefonovala i naše dětská dr. Takže to uzvřeli, že jezdit nemáme. A prý se nám pokusí najít nějaký rychlý náhradní termín. Jo, 25. odjíždíme na dovolenou. Takže počítám, že nás pozvou na 24. srpna. Fakt mám po dnešku a všem tom rozhodování, jestli jet nebo nejet, nervy v kýblu. Jdu si dát prášek a spát s Jonášem. :-( Už 3× jsme se psychicky připravovali a zas nic. Do poslední chvíle jsem věřila, že se z toho vyhrabe. Ach jo.

Marky- ty plavky jsou úžasný. Podprsenka mě dostala. Malá krásná.
Leni- taková minidovolená dodá energii, co? Jen nabírej, ať máš na stěhování. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
5.8.10 13:52

Ahoj holky!!!
Ali :hug: :hug: Pusinky Jonáškovi!!! Ježíš, chuďátko, co mu je???
Marky - jj, ty plavky mě taky rozsekaly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
5.8.10 14:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
5.8.10 14:45

Tak to jsem poprve sem neco vlozila a ani mi to dlouho netrvala. Musim se pochvalit.
Na obrazku vidite mimco tyden stare 18+4 tt. Tak pokud to bude holkta tak snad Katka a pokud to bue kluk, tak snad Tomas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
5.8.10 14:58

Luci- jéé, to je krása. A na tomto UZ Vám nepotvrdili 100pro pohlaví?
Hani- nedávno jste byli v nějakém zábavním kolotočovém parku v Německu. Nepletu se, že? Můžeš mi hodit odkaz, kde to bylo?
Jonáš dnes krapet lepší, už i trošku chodil. Ale musí se držet nábytku a klepe se. :roll: I si řekl ráno o jídlo a chvíli si hrál a byli jsme 30 min kočárem venku. Ale jinak dopoledne 2 hodiny spal a i teď už přes dvě hodiny spí. Jako času mám habakuk. A to nemůžu žrát. :-)
Včera jsem ujela 16km na bruslích a dnes večer jdu zaas. :lol: Jsem se tam fyzicky vyřídila, ale hlava si odpočinula. Bych Honzu kopla. Si tam šel běhat. Dal 8km. A pak si dal se mnou poslední kolečko a v pohodě mi ujel. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
5.8.10 15:35

Ahoj.

Ali, to je jasný, že mini dovča dodá energii. Hned bych zase někam jela. :-D
A Jonáškovi posíláme taky hubana, ať je mu brzy líp a líp.

Marky, plavky jsou fakt skvělí a Elišce to sluší. :mrgreen:

Lucko, hezká fotka, taky se už těším, až nějaké budu mít.
Já už chcííííí mimčo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
5.8.10 16:28

Ahoj holky!
Ali - to mě moc mrzí. Dovedu si představit, co to musí být furt za nervy :cry: . A co mu je? Má doktor nějaké podezření?
Marky - fotka bombastická! Já už mám pro Emču taky dvoudílné plavky. jako tankiny, takže to není klasická podprda, ale stejně je v ní děsně prčovní.
Luci - suprová fotka! Fakt krása! To se nedivím, že sis ji vzala. Tak co? Oni vám pohlaví neřekli???
Leni - mimi bude co nevidět, neboj! Tak se snažte :lol: !
Kdepak je Zaneth tak dlouho? Jak ta je na tom asi? Už se dlouho neukázala!
Ajaj, mládě má zas hlad, musím jít.
Tak jen hlásím, že dnes máme po kontrole u mudr i kyčle a vše je v pořádku. Julinka má 5,15kg a 61 cm. A v neděli máme křtiny!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
5.8.10 20:40

Ali- nepleteš se :wink: http://www.freizeitpark-plohn.de/de/ Tobě se tam bude líbit a pokud vyrazíte, doporučuju navigaci :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
5.8.10 20:41

Ostatní holky samo moooc zdravím a Luci - krásná fotka a Katka - krásný jméno!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí