květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
409
30.7.10 08:37

ahoj holky, tak jsme se vratili z dovolene. Bylo to super. Vice pak napisu.
Dneska musim jit na gyndu, protoze me to dole casto tlaci. Tak snad ukacam doktora, aby se mi podival na ultrazvuk uz dnes a rekl mi zda je vse ok a o jake pohlavi se jedna. Jsem v 18. tt. Na kontrolu jsem mela prijit totiz v utery pristi tyden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
30.7.10 13:15

tak cekame s velkou pravdepodobnosti holcinu, ale byla spatne natocena, tak se to nedalo urcit na 100 procent. Jinak je vsechno v poradku. A mam strasne krasnou fotku. Puvodne jsem foto nechtela, ale kdyz se mu to tak vyvedlo, tak jsem do toho sla.
Ted akorad vybaluju a peru. Jeste musim plno veci udelat do prace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
30.7.10 13:51

Ahoj Luci, a spole. :-)

Gratuluju k holčičce. A pak písni něco dovče a jak si to Klárka užívala. :-) Jo a nechceš s námi příští týden někam do parku?

Včera jsem ujela na bruslích 13km. Byli jsme až večet bez dětí. No a bolí to, bolí. :-) Já dám mýmu tuku na frak, však uvidíte. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
30.7.10 19:15

Ahoooj!!!
Luci - gratuluju k možné holčičce!!! :kytka: A jsem ráda, že vše probíhá, jak má :palec: .
Ali - já být tvůj tuk, tak bojim bojim :mrgreen: . Hele a zase to moc nepřeháněj, abys nebyla moooc úchvatná :wink: . Do Iťošky taky bereš brusle???
Hezký víkend všeeeeem!!! :mavam: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
30.7.10 20:33

Ahoooj holky!

Alčo - tak ty takhle trápíš tělo a mysl, jo? Já se přidávám. Zakoupila jsem nový velocipéd, tak každý den jezdím, Tobíka za sebou na sedačce, Agi před sebou na kole.....to je tedy trochu síla, moc jí to nejde, furt padá, při rozjezdu, při dobrždění, vzteká se a fňuká, no musí si na to kolo zvyknout. Má staronové kolo, větší než měla, po sousedky dceři. Nechtěli jsme kupovat nové, pže by jí nevydrželo dlouho. Nové, ještě větší, dostane tak za 2 roky, to už jí chvíli pak vydrží. Takže taky makám. Sice s tvými 13-ti km na bruslích 8-o se to srovnávat nedá (to bych teda asi pošla), ale aspoň něco.
Jinak koukala jsem na ten hotel na šumavě, vypadá dobře a maji skvělou zimní nabídku, tak zvažujeme, že bychom si udělali zimní dovolenou s bruslením a lyžováním. Takže díky za tip a když to klapne, tak se za váma přijedem podívat. :palec:

Lucko - tak to je super, že jste s mimčem v pořádku a gratulace k ASI holčičce!!! :kytka: A co doma, už se situace s příbuznými trochu uklidnila?

Agátka měla tenhle týden intenzivní kurz angličtiny, tak jsme čas dopoledne trávili ve městě, i ke kadeřnici jsem si stihla dojít 8-) , zařídit potřebné věci.....
A taky máme konečně zpravené auto, bylo rozbité, ale už jezdí jako nové… :dance:

Tak to jsou naše novinky,…počasí se snad umoudří na víkend, tak si ho všichni užijte a mějte se co nejlíp!

Pááá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
30.7.10 21:02

Jak Agi, jestli jezdíš sama s oběma dětma venku, tak klobouk dolů. My když máme kluky, tak Honza veze kočár a já jedu pomalu s Vítkem. Nebo jeden z nás s nima hází kamínky do vody. To by moje nervy neunesly.

No zítra je Vítek u tchánovců, tak pojedeme někam na kole s Jonášem ............. teda pokud bude ok. Po dnešním absolutně pohodovém dni s výletem začal kňourat a kňourat až z toho má 38st. teplotu. Tak nevím, co bude - ve čtvrtek máme samo nástup v Motole. :-?

Hani- normálně mě to bruslení chytlo a klidně bych zas dneska šla. Ale tatínek byl na exhibici v hokeji a teď je v hospodě. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
30.7.10 21:28

On tam vzadu kašle. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
30.7.10 21:33

Agi - ahoooj!!! Dnes jsem na tebe myslela. Říkali v rádiu, že v budějovicích řádí úplavice…už jste O.K.?
A přidávám se k Ali a obdivuju tě, že jedeš s oběma dětičkama :pankac:
Ali - Jonáškovi pusinky :huban: :huban: . Prostě ta Motol je zakletá!!! Zítra jedeme do Chom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
30.7.10 21:46

My do Lesoparku nejedeme. Sice se mi ale vůbec nechce a budeme s mámou na sebe čučet nečučet, ale musíme na chalupu tátovi popřát k narozkám.

Takže Hani pěkný počasí na zítra a užijte si to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
31.7.10 12:16

Ahoj holky!
Lucko - já gratuluju hlavně k tomu, že je mimi v pořádku :-D , holčička nebo chlapeček - to už je přece jedno. A co bys chtěla radši ty? A to už jsi skoro v půlce těhu! Ježiš to letí…
Marky, Leni - jaký je návrat do reality po dovolence? Jste aspoň odpočaté? Hoďte foto!
Ali - no joooo, to jsou ty rodinné situace, které taky zbožňuju. A nejvíc to, jak to řeší každý s každým a každý se do toho plete a nakonec na sebe všichni zahlíží. Ale ono to zas brzy přejde - jako vždycky. Neboj! A přežij oslavu :lol: .
My dnes jdem taky slavit. Kamarád z výšky, co jsme s ním a jeho přítelkyní bydleli 3 roky na kolejích, slaví 30. A dělá na zahradě party s celou naší partičkou. Všichni se vídáme, ale už jaksi není tolik času jako dřív, že…tak se moc na všechny těším. Akorát koukám, že počasí dnešnímu grilování moc nepřeje. No a večer máme minisraz s gymplem. Ale to teda nevím, jak zvládnu. Teď se ještě čas mezi kojením dost blbě odhaduje. Ale je to kousek od nás a když si vezmu auto, tak su doma do 5 minut. no uvidíme… celkem dost toho je na jeden den.
No a zítra je tady kousek v dědině pouť, tak zas nachystám šrajtofli - je to děs, jak jsou ty kolotoče drahý. Ale zatím je to jen pro jedno dítě a k tomu 2× do roka.
Vzácná chvilka - obě opice spí, i když jedna průběžně pomrčává. Tak jsem Vás aspoň pozdravila a jdu se nachystat na odpoledne. A naobědvat :-D .
Hezký víkend!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
31.7.10 21:57

Ahoooj!!!
Ali - počasí vyšlo a bylo kupodivu málo lidí. Bylo to super a Jonáš nemohl dospat…tak strašně se těšil. Když jsme tam přijížděli úplně výskal :mrgreen: , až mě to dojalo :wink:
Jak jsi to na narozkách přežila?? :wink:
A koukám Perulka zajíždí do starých kolejí oslav a oslaviček :wink: :mrgreen: Moooc tě zdravím a pusiny holčičkám!!!
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
draky draky
1.8.10 07:44

Ahoj holky,
za chvíli vyrážíme do ZOO do Prahy, slibujeme to už od loňska :-)

Luci,
jé, tak holčička, paráda!!!!

AGI
tý jo, tak takhle bych necestovala, mám co dělat s Lenčou, když jen tak jede a já na kole a ještě s Michalem? No to neeee, tady je takovej provoz… Jsi dobrá!
Intenzivní AJ závidím, my budeme mít jen intenzivní hokej a to se mi teda FAKT nechce. Doufám, že to vyjde, když budeme na dovolený.

ALI
TY prostě, teda Jonášek, budete ten Motol odkládat tak dlouho, že nakonec řeknou, že už to není potřeba, co… Jak mu je, jak to vidíš?
A jak to bylo s mamkou?

PERULKO
vidíš, pouť, to mně mrzí, u nás bude taky jedna a my jí nestihneme. Tu tradiční nebyl Míša, protože marodil, jenom Lenička, tak jsem s ním chtěla na Libochovickou, ale asi nebudeme doma :nevim: I když, možná to vyjde, no, ještě opravdu nevím, kde a jak budeme.

Hami
tak jste si to užili, škoda, že to nebylo dneska jako srazík. My do CHomutova jezdíme na konci srpna, takže 28.8. asi vyrazíme, kdybyste chtěli znovu :-)

Tak se mějte,já jdu chystat svačiny a jedeme

• Citovat
  • Upravit
7584
1.8.10 11:36

Ahoj, na narozky máme jet až dnes. Nebo už jsme měli jet. Ale Jonáš prohorečkoval noc, nejí, nepije a bleje. Teď šel spát. Jestli tasm pojedeme, tak akorát na chvíli pogratulovat a zpátky. :-?
Jestli je to jen viróza, tak si říkám, že bysme to mohli do čtvrtka zvládnout. Ale asi bude vysílenej. Zítra jdeme k dr. Už jsem z toho vydeptaná. Sem si říkala, že tentokrát to určitě zvládneme. A že se o jeho mozku třeba něco dozvím.

Hani- když je tak hezky, tak si myslím, že Zoo jsou spíš prázdný.A raduje se Jonáš ze zvířátek nebo z prolejzaček? Vitek miluje Zoo, ale o zvířata mu až tak nejde. Ale Jonáš by zas pořád krmil.
Peru- jak jsi zvládla setkání za setkáním? Na gympláckym srazu jsi byla? Jo pouti, to je moje.
22. srpna bude jedna kousek od nás. Snažím se očkovat Honzu, aby zůstal s Jo doma. Protože si kolotoče bez nich s Vítkem lépe užijeme. :mrgreen: Až nám bude špatně. :mrgreen: Tatínek s Jonášem na davy nejsou.
Draky- užijte si Zoo. My jsme chtěli příští sobotu, až by nás pouštěli z Motola. Uvidíme. A co jsi tajemná jak hrad v Karpatech? Kam se chystáte?

No jdu dělat něco k obědu. Honza s Vítkem šli plavat.
A včera jsem zas bruslila. Nějak mě to začalo bavit. Kdybych se tam nebála jezdit večer sama, tak bych nechala večer Honzu hlídat kluky a jela zas.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
1.8.10 13:47

Ahoj holky!!!
Jonášek spinká, Berta kouká na velkou cenu.
Draky - doufám, že si touhle dobou užíváte v zoo :wink: .
Ali - Jonášek stejně jako Jonášek miluje to krmení :-D . Pořád by krmil nějakou havěť a když žádná není po ruce, vykrmuje maminku a tatínka :wink: .
Já chci zase hic a na koupáááák!!!
Zatím papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
1.8.10 19:24

ahoj holky,tak tu máme opět krásný počasíčko, až sem z toho nějaká unavená, už se těším na kutě, zítra zase do práce.. a zase kolotoč..
jinak my se měli na dovče báječně, tam jsme jeli na noc, tak Eli průběžně pospávala, ale zase když se vzbudila, tak hroznej řev, myslela sem si,že bude spát víc v kuse, ale zvládli sme to, i když na trajektu už sme byli oba tak hotoví, jen to naše zvířátko furt někde pobíhalo, jak sme byli nevyspalí, tak toho na nás bylo moc.. ale pak jsme to úspěšně dospali a bylo zase fajn.. před hotelem jedna pláž byla, ale tam bylo moc lidiček, tak sme si našli jinou, a tam každej den jezdili autem, asi 2km za městem, většinou jsme tam byli dopoledne, a pak ten náš malej dirigent vždycky dem, deme, a museli sme balit, protože pak už byla protivná, a šli sme všichni na kutě, povině, odpo byla většinou nějaká projížďka po ostrově a takhle to probíhalo celý týden, na večeřě sme chodili do restaurace, která patřila tomu stejnému majiteli, bylo vždy výběr ze 3 jídel, každý den polívka, salát, hlavní jídlo a ještě dezert, tak to sem opravdu všechno nedávala.. no a cesta zpátky tak ta byla úplně v poho, jeli jsme ráno v 9 a doma sme byli už v 8 večer, uteklo to hrozně rychle a Elinka byla kupodivu hodná, asi 2× si zdřímla, já pak seděla u ní vzadu a hráli sme si.. cesty sem se bála nejvíc, ale fakt se to dalo v pohodě.. jela bych zase… tak to shrnuto naše dovolená, pak ještě dodám nějaké foto, tak zatím papapapp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí