květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
draky draky
7.7.10 21:38

Svape
super fotky, nejvíc se mi líbí ta s Krakonošem, je obrovskej!
Vlastně jste byli kousek od nás :-) a přes Mladou Boleslav jsme taky jeli, v Olympii jsme nakoupili :-)

• Citovat
  • Upravit
365
7.7.10 21:57

Jo? Kousek od vás? A kde jste byli????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
7.7.10 22:23

Holky, je to dobrý, zlomený nic nemá. Ale prej mu tam mohla natéct krev mezi ty kůstky a časem by se to mohlo nějak deformovat, pak by to museli spravit…no snad to nebude nutný. Má to nateklý, nos proužkatej, když se ho dotkne, tak říká bebí auva, tak ho to asi bolí. Ale jsem moc ráda, že nemusel na sál.
Díky, že jste na nás myslely :hug:

Jinak Tobík bezplínkování dotáhl tak daleko, že když jsme vystoupili z auta, kam jsem mu radši ještě oblíkla plínu, tak říká, …číkat…, stáhnul si kalhoty a PLÍNU 8-o a vyčural se 8-o Tak to jsme teda čubrněli. Nicméně se 2× pokadil do plíny, takže s tím kakáním to bude asi trochu složitější.
A Peru - Tobík teda chodí minimálně 3× denně :mrgreen: Ale tak nějak to na něm většinou poznám, že se jako připravuje, takže jenom občas to nestihnu, nebo u toho zrovna nejsem. I si asi 2× řekl, že chce dělat EE. No i tak mám radost, i trochu ze sebe, že jsem se do toho konečně pustila :lol:

Peru - ty jsi prostě zvyklá na jiný tempo, mít chvíli volno, tak nebudeš vědět, co s ním, viď? Ale někdo to tak má. Možná lepší než lenora lenivá, která občas přepadne mě :oops:
Stehy mi u Agi držely taky dlouho, snad možná i 5-6 týdnů. U Tobíka jsem je měla hrozně rychle pryč, asi do 14 dnů. A ani jsem je nějak nevnímala. Tak myslím, že máš ještě chvíli čas a když se ti to nebude zdát, tak na šestinedělní prohlídce to řekneš a mudra ti je vytáhne. Může se to stát, že třeba steh zaroste, mně se to stalo, ale na stehnu. A jedný mojí známý se to stalo taky, ozval se po pár letech pěkným abscesem v břiše (steh po operaci slepáku). Ale to je extrémní případ, tam to ani nešlo zjistit.
Eminka je opravdu šikulka a pálí jí to jak 4-letému dítěti. Takový hlášky má naše Agáta. A stejně starý Tobíkovo bratránek, teda starší než naše květňata, je narozený v únoru, říká jenom máma, mami, tati a papá a to je všechno. Tak to se mi zdá zas málo. Nicméně to švagrovci neřeší :nevim:

Draky - nojo, ty jsi taky pilná včelička, jen se nedělej. Hned po vyprání žehlit…já žehlím jenom to nejnutnější, takže se mi to vždycky nastřádá a vytahuju žehličku jednou za čas. Žehlení fakt nesnášim z dob mého au-pairovství, kdy jsem žehlila koš prádla denně, jednou za týden cíchy na 6 postelí i s prostěradlama a samý košile a košile a košile :zed:
A už jsem dokonce i uvažovala, že si nechám prádlo žehlit :oops: Jedna úklidovka to tady dělá asi za 150,–- za hodinu. Přijde paní ke mně domu a s mojí žehličkou vyžehlí. Nebo si to odvezou a přivezou hotový druhý den. To ale stojí asi víc. To jsem žena v domácnosti, hrůza co? Ale když já to fakt nesnášim. :oops: Zatím jsem to teda nezkusila, ale někdy třeba ty cíchy :mrgreen:

Učení dětí - no já se snažím, čteme, zpíváme, hrajeme, ale babička na to má tak nějak víc času, nebo co…Mně to nějak nevadí, aspoň vidím, že se u babís neflákaji u televize. I když to taky. Maji tam nakoupených pohádek na DVD až hamba. A je to sranda, vždycky přijdou s nějakou perlou. Tobík zpívá: piší piší lenle jeje…nebo bamboly pešený byly male matěný.....se nasmějem. Teď si oblíbil bagr, ale neumí to říct, tak nejčastěji slyším BADUT. Taky ho baví POPELÁŽI a LETÁLO :lol: No rozpovídal se pěkně, hodně opakuje, ale není mu moc rozumět. To je zajímavý, protože Agátka mluvila vždycky tak jasně a srozumitelně, asi jako Eminka teď. A taky dneska umí mluvit krásně bez chyb. Ř, K a další těžká písmenka zvládá, jedině občas skloňování dělá problém (jako třeba : mami, Tobík mě bouchá do záda). Ale dneska překvapila. Má kolo po sousedovic holčičce, která se jmenuje Rebeka ( :roll: ). A dneska říká babičce, že jí taťka spraví to Rebekiino kolo. Ani nevím, jestli je to dobře mluvnicky, ale zní to celkem dobře a nevím, jak bych to sama skloňovala. Nejspíš nijak. :wink:

Peru - jste měli 13 st? 8-o To my teda asi 25, odpoledne, ale stejně, je to síla, jak to skáče. A o víkendu má bejt strašný vedro, mají padat teplotní rekordy. No na to se moc netěšim, to bude zas mazec. Mně tyhle teploty kolem 30 st. a víc nevyhovujou. Mám ráda tak těch 25, kdy se dá koupat a není takový vedro na padnutí.

Tak já jdu konečně do postele, dneska byl dlouhý den. Všem krásnou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
8.7.10 09:27

Agi - tak ještěže tak s tím nosíkem! chudák tobeš.

• já bych asi řekla Rebečino kolo, neee :lol: ?

Ale to by nám spíš poradila korektorka Marťanka :lol: .
Jako že by byla Emi zas až tak napřed, to si nemyslím. Ona se takhle rozmluvila fakt za poslední 3 měsíce, ale malého génia bych z ní teda určitě nedělala. máme kolem děti stejně šikovné, starší třeba jen o 2-3 měsíce. A rozumět jí je jak kdy. Někdy chce něco strašně rychle říct a tak se do toho zamotá, že jí nerozumm ani slovo. až se uklidní, tak třeba řekne krásnou srozumitelnou větu. Ale R, Ř teda neumí. K na začátku slova taky řekne málokdy. řekne třeba, že se jdem podívat na toníčky, nebo místo krokodýla říká totodýl, krtek je ttek :lol: . a moc nezměkčuje: podývej se, atd… jako je hodně zvídavá, pořád se chce učit něco nového - zase je ale trochu polínko pohybově. pořád je to takové vachrlaté - i když se jen rozběhne, oproti vrstevníkům je prostě kopyto, no :lol: .
Jo a ad žehlení. to byla práce, která mi nikdy extra nevadila. ale protože to jde dělat jen v době, kdy děti spí, tak je to teď mazec. navíc v té době já pracuju, jinak mě ema u počítače sedět nenechá. navíc se potřebuju soustředit a to nejde, když co 5 minut odbíhám. A pak taky občas ráda i někdy spím, že :lol: … ke konci těhotenství se mi nabídla tchýně, že ji žehlení baví, ať jí to klidně posílám. ona je doma a pečuje o svou maminku s alzheimerem. ta už jen leží a neví o světě, takže de facto takové mimino. občas ji nakrmí, přebalí, jinak o ní neví. vždycky si za to vezmě flašku vína, kterou u toho žehlení stáhne :lol: . No a mně se to fest vyplatí. vždycky jí pošlu vrchovatej koš. ona se dokonce sama o to hlásí, tak proč toho nevyužít…ale teda trochu se stydím 8-) :oops: .jenže všechno prostě dělat nejde. Luboš už taky ani neprotestuje, protože vidí, co to je mít celej den 2 děti, finančně přispívám do měsíčného rozpočtu víc než on, do toho chystání jídla, prádlo, úklid, atd… takže už ani remcat nemůže, jinak by dostal mokrým hadrem po palici :cert: . Takže toho klidně využij, chlap třeba i víc ocení, že místo sezení u prkna se žehličkou se budeš chvilku věnovat třeba jen mu, že :srdce: :pankac: .
dneska přijedou odpoledne známí s tou Karinkou, co má o 3 týdny víc než julinka - ta, co se jí malá pořád točila v břiše těsně před porodem. vlastně jsme je od té doby neviděli. chci hodit na gril čerstvé pstuhy, doufám, že mi ta´tka nějaké vyloví z rybníka. chtěla jsem i něco upéct, ale to asi nezvládnu a ani se mi v tom horku nechce. ta bude místo toho zmrzlina, to je v tom vedru i lepší, ne?
nic, jdu něco dělat…tak zatím pa!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
8.7.10 11:31

Jj, Peru, máš pravdu. Člověk holt není stroj. Žehlení zatím nechám jak je, ale až budu v práci, tak uvidím, jak to budu stíhat. A možná i na tu žehlící paní dojde.
Užijte si návštěvu!
A ještě k té mojí MS příhodě. Fakt nevím, co to mohlo být, prostě jsem v kalíšku viděla takovej malej váček, jakoby naplněnej tekutinou a v něm malinká tečka, tmavá. Na gyndě jsem nebyla, půjdu za měsíc pro další prášky, tak se na to zeptám. Možná, kdybych ten kalich nepoužívala, tak to ani nevidím. My se s manžou milovali asi třetí den od začátku braní prášků (prvního platíčka) a jinak jsme se nechránili. V příbalovém letáku píšou, že prvních 7 dní (při prvním platu) by se mělo chránit ještě jinak. No a pak jsem to místo 2-3 den od vysazení prášků dostala až den 7. Tak jsem si to nějak spojila. Ale třeba to byl jenom kousek sliznice…Každopádně je to pryč ať to bylo co to bylo. Jiný problémy nemám, tak snad to bude OK.

Já bych skloňovala Rebeka bez Rebeky, jako žena bez ženy, ženina, Rebekina? Nevím, je tu nějaká češtinářka? :lol: Možná jak je to v podstatě cizí slovo, tak se to skloňuje jinak?

Jdu dodělat oběd a pak pojedem ke kamarádce na celé odpoledne na zahradu, tak se těšíme.
Tobík TEĎ vstával, opičák, vzbudil se v 7 a pak v 8 ještě usnul a probudil se teď. Nechápu. Agi vylezla v 9 hod. Ale spát šla ve 23 hod, a to ještě pod nátlakem. Je to taky sůva noční.
Zatím pa a hezký den.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
8.7.10 14:02

Ahoj kecalky.
Tak víc jak po týdnu mám opět zapnutej počítač a moc nestíhám dočítat. :-)
Tak můj malej brácha měl na vysvědčení samé jedničky a byl moc nadšenej, šprt jeden, no je ve druhé třídě,tak super, no a v pátek jsme hned všichni i s našima vyrazili směr Nechranická přehrada.
Bylo to super a hlavně vyšlo počasí, tak to fakt nemělo chybu a Nelinka si to taky užila a jednu noc spala i ve stanu, no moc se jí to nelíbilo, ale spala v pohodě a pak jsme už byly jen spolu v chatičce, ale jinak jsme se všichni koupali a grilovali, no úžsný. :lol:
V úterý jsme se vrátili, tak už mám vypráno a zase balím, zítra jedeme na víkend do Prahy a snad v sobotu dáme i ZOO.
Mějte se a příští týden snad víc dočtu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
8.7.10 14:07

Jo Mončo, příští týden budu mít víc času, tak pokud nebudeš na Mácháči, tak se ozvi a sejdem se. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
8.7.10 15:56

ahoj holky, teda vy jste ukecaný. Nestíhám dočítat. :lol:
Koukla jsem Svape na fotky a jsou super. Mě se líbí ta s housenkou :-)
Agi, to bude dobrý, to se vstřebá, hlavně, že nemusel na sál. A žehlení nenávidím, to raději šůrovat záchody. Navíc u nás je koš týdně. Od září si začnu půjčovat asi slečnu na žehlení od kamarádky.
Perulko, hlášky dobrý. :palec: Až začne mluvit Julča, tak to budete mít veselo :lol:

My jsme na venkově, vedro je tu taky. Včera navíc Adam 2× zvracel,dal 4 velký bomby a má teplotu. :-( Dneska ráno už lepší, ale teplota je zvýšená, tak jsme doma.

Tak se mějte všichni pěkně a přežijte vedra ve zdraví. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
draky draky
8.7.10 21:43

Ahoj vespolek!

Svape,
my jsme byli za cedulí Vrchlabí, tak kousek od Vás jsme zas nebyli, ale daleko taky ne :-)))))

Agi
tak snad Tobíkovi nikam nic nenateklo, doufám! Oddechla sis, co, že nemusí pod narkózu, věřím. Fakt kaskadér je to.
Agi, nejsem pilná včelička, ani náhodou. A Tebe s tím žehlením chápu, že aupairovství máš nažehleno až až. Já teda žehlím všechno a hned, akorát to nesnáším uklízet, to mi vadí, ale k peřinám se teda musím přemlouvat, abych vyžehlila. A když, tak je to jen tak lážo plážo. Já teda sice všechno žehlím, ale všechno jen to lážo.
A za 150 za hodinu mi to teda přijde málo, to bych riskla, být Tebou.
Rebekiino nevím, ale asi bych použila kolo Rebeky :-)

Plínky .. no, nenosíme, ale HO je většinou ve slipech, nevím, proč. Ale vzhledem k tomu, že L. ještě dlooouho čekala, až se jí dá plínka a udělala to tam, tak vlastně dobrý. Nějak to neřeším, ono to časem přijde…
Odpo spaní je většinou sucho, noční do rána taky, někdy, ale pak si dá „lavíčem“ a prdlajs
Agi, Michal to taky většinou dělá denně několikrát :-), někdy tam a někdy tam holt…

Mluvení
Lenča taky mluvila líp než Michal. Už uměla R. Ř jako po dětech nechtějte, to se řeší až kolem 5. roku věku. I „R“ se řeší až ve 4 :-) Lenča se ho tehdy naučila na Krétě, bylo jí 2 a měsíc. Michal ho neumí. A neumí „K“, takže jsem „maminta“ a tak podobně. Takže mu moc rozumnět není. Ale zrovna jsem si říkala, že mu rozumím víc než jednomu chlapečkovi, co jde s Leničkou do školy. Ten mluví tak rychle a ještě neumí všechny písmena, že vlastně občas nevím.
A je to fááákt tak individuální. POřád beru naší sousedku, o 9 měsíců starší a už měsíc umí říct, jak se jmenuje a dokonce pojmenuje i Míšu. Pro ně úspěch, u nás se to umí už měsíce… Oni k tomu někdy dospějou ke všemu, svým tempem a fakt nemá cenu se asi stresovat.

Stehy
já vůbec netuším, jak dlouho jsem je měla a kdy mi padaly, ale asi padaly no.

PERU
určitě ale Eminka šikovná je, hodně! Génius, to nevím, znám, jedno stejně staré dítko, které já za génia považuju, tak přijeď, zkouknu a řeknu Ti. Ale fakt je šikovná, přemýšlivá, to je jistý :palec:
A blázne, nestyď se za to žehlení, vždyť toho máš tolik, když Ti chce pomoct, tak cooooo, máš na to plný právo.
Já si teda všechno dělám sama, ale já mám nárok,nepřispěju ani korunou, jen tím, co mi dá stát a ten mi to dává za tu péči o domácnost a děti, takže to tak beru a po nikom nic nechci. A vlastně ani není po kom co chtít a nenabídnul se nikdo :-))))
Hele, tak to by vlastně Luboš mohl být doma, když vyděláváš i takhle víc a bylo by, pomohlo by ti to

Leni
doma se teda moc neohřejete :-) A to bys měla, když se už brzy budeš stěhovat, užít si to :-) Ba nééé, jen využijte to sluníčko. DOufám, že o víkend bude hezky a že vyrazíme někam na koupálko, možná do Brný, prej je to tam dobrý.

ZANETH
ach jo, taky se z nemocí nevyhrabete.......

• Citovat
  • Upravit
4271
9.7.10 11:02

Ahojky,
dneska máme krásný den! O víkendu má být taky hezky, tak se asi taky pojedem na pískárnu nebo na řeku koupat. Měli jsme jet ke známým na chalupu, ale to vyjde asi až na neděli, pondělí, tak si musíme vyrobit jiný program. Panelák už se nám zase začíná zahřívat :roll:

Holky, včera jsme byli u známých grilovat, opět (už mi to mimochodem trochu leze krkem, to grilovaný jídlo) a přijeli jsme domu asi o půl 10. Tob už spal, tak jsme ho dali rovnou do postele. No a asi za hodinu jsem byla na WC a slyším takové blmst. No prolítlo mi hlavou, že se kluk asi poblinkal, ale jaksi jsem nemohla hned vstát a jít se podívat. Asi za minutu slyším ukrutnej řev. Stále jsem ještě nemohla odejít z WC, tak šel Luky. No holky, to jste neviděly. Ten se tak poblinkal. 8-o Chudinka. Ležel na zádech, takže měl poblinkanej celej obličej, oči, nos, uši, vlasy,…o posteli nemluvě. No asi něco jako když si představíte vodotrysk. Strašně plakal, vůbec nešel utišit. Asi jak spal a leknul se. No bylo mi ho hrozně líto. Tak jsme ho vysprchovali a dali spát k nám do postele. Vůbec nevím, z čeho to bylo. Buřtíka měl, ale jenom malinkatej kousek. Pak jedl melouna, pár cherry rajčátek a nějaký želé bonbony. Asi mu tam nesedl ten kousíček buřta. Úplně mi bylo špatně, když jsem si uvědomila, že se mohl klidně udusit, kdyby to vdechnul. Brrr, no nikomu nepřeju.

To máme zážitky, co? Doufám, že už máme na dlouho zas vybráno.

Dneska mám schůzku s první pani na přípravku k porodu, která se mi ozvala na základě webovek, takže první opravdová klientka! Tak na mě myslete kolem 14 hod.

Leni - jen si užívejte sluníčka, lepší než sedět doma. My taky jsme pořád co nejvíc venku. No ale zas ta domácnost je nějak zanedbaná :oops: Se mi v těch vedrech nechce nic dělat. Babička má dovolenou, tak většinu času trávíme u ní v kamenném domě v centru města, má i malou zahrádku, tak je to fajn. Ale tam se dá jít až na večer nebo dopoledne, jinak je tam šílený vedro. My totiž nemusíme jezdit k moři, protože tropy máme u báby na zahradě :mrgreen: (teda až na to moře, to tam jaksi chybí…). Asi jak je to mezi dalšíma barákama, je tam vždycky o pár stupňů víc, než všude jinde.

Draky - no oddechla jsem si, to si piš! S Agi jsme jedinkrát ve špitálu nebyli a s Tobem jsme tam pomalu každej měsíc. :nevim: Holt kluk.

Zaneth - jak je Adámkovi? Už je líp? A co mu nakonec je? Máte na venkově nějaký koupání? Nebo bazén? Přeci jen jste tam v horách…

Jdeme se balit a jedem k babís na oběd. Užijte si den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
9.7.10 20:42

Ahoj holky!!!
Už jsme doma z výletu, romány dočtu zítra…možná :wink: . Jinak Norimberg jsme si užili, ani se nám nechtělo domů. Hotel, zoo a hlavně ten Playmobil :palec: :palec: :palec: , nemělo to chybu. Jonášek byl moc hodnej, jakoby po hotelech jezdil každej měsíc. Pořád chtěl jezdit výtahem a oblíbil si snídaňový bufet, tak doufám, že ho nebude vyžadovat i doma :wink: Dnes jsme vyrazili nach Hause :wink: hned po snídani, takže už mám vypráno a díky tomu přííííšernýmu hicu i usušeno.
Zítra razíme každopádně na koupák, neupečte se a hodně bumbejte :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
11.7.10 22:30

Ahoj holky!
Tak koukám, že víkend tráví všichni stejně jako my poctivě venku a nikdo nevysedává u počítače :lol:
Jak se vede, maminy? My jsme ještě pořád na chatě. Luboš mě ukecal, ať tu ještě zůstanem. Takže tu budem ještě 2 týdny. Pak tu budem dělat nové topení, takže se sem už zbytek léta nedostanem. Holky tu jsou taky spokojené, Julinka tu krásně spinká. Asi ten horský vzduch. včera usnula před 9h a poprvé se na kojení vzbudila až ve čtvrt na 3 a pak o půl 5. už má tu první pauzu docela dlouhou, teďka to bylo přes 5 hodin! ale přes den už se chce nosit, koukat, drží krásně hlavičku - no já to říkala, že nám to spočte i za Eminku :lol: . U té jsem asi půl roku pomalu nevěděla, že ji mám. Tahle už má na zadku radar - jen se dotkne matrace v postýlce, začíná ječet, opice jedna.
Potřebovala jsem něco dodělat, ale už jdu chrnět.
Tak dobrou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
12.7.10 13:34

Ahoj kočky!!!
Mě už to vedro neba a už mě neba ani ten koupák a to je u mě co říct!!! Dopol. jsme byli po dlouhé době doma a odpol. jsem chtěla vyrazit na zahradu,a le cesta by mě asi zabiloa, takže zase koupák :roll: . Tý jo, já jenom píšu a leje ze mě 8-o . Posílám vám obrázek, co Jonášek úplně sám namaloval. Jestli uhodnete, co to je :?: :wink:
Mějte se kráááásně :mavam: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
12.7.10 14:01

Ty jo Hani, ten je šikovnej!!! to je bomba! eminka furt motá akorát akorát klubíčko, prší a travičku :lol: . jo a zvládá celkem vymalovat kolečko nebo čtvereček… ale takové famózní fáro teda nedá ani náhodou!
No a to vedro leze na mozek už asi všem. holky jsou dneska obě na zastřelení. mrčí, řvou, ema dělá naschvály…už se asi půjdu utopit. a do toho mi volal bratránek, že by se přijeli podívat na malou. tak to proč ne - ale pak z něj vylezlo, že by třeba 4-5 dní zůstali!!!! příští týden! jediný týden, kdy má luboš dovolenou! jsem z toho byla tak vykolejená, že jsem mu řekla, že mu dám teda vědět, kdy se nám to bude hodit. jsem se pak málem rozbrečela. s tímhle bratránkem si nemám vůbec co říct, mají roční holčičku a opravdu nechci trávit naši jedinou letošní dovolenou u sporáku a skákáním kolem návštěvy. tak jsem sebrala odvahu a normálně mu zavolala, že ať se nezlobí, ale NE! jako já to nechápu, ale nacpat se k někomu v šestinedělí skoro na týden, zvláš´t v jeho dovolené…no asi měl úpal :cert: .
zítra jedu do ostravy k soudu, tak ještě odsávám mlíko a jsem fakt grogy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
12.7.10 21:36

Ahoj holky,

my byli víkend u známých s partou lidiček, docela jsme se pobavili, dlouho jsme je neviděli. Děti hlídala babís, tak jsme si i odpočinuli. No paráda, co vám budu povídat. Naložený v bazénu, roztočený soudek, sem tam nějaký ten šnapsík :mrgreen: Vyčistili jsme si hlavinky dokonale.
A pak jsme přijeli domu, na teploměru (uvnitř podotýkám) 30,7 st, no co víc jsme si mohli přát, že :cert: Hrůza. Zapnuli jsme větrák, otevřeli všechna okna, ale nic nepomáhá. Pomoóóóc, já chci aspoň bouřku a ochlazení o 10 st.!! Aspoň na den! Nebo tu vypustíme duši.

Peru - to se nedivím, žes návštěvu odmítla, já bych to udělala taky. Lidi fakt občas nemaj trochu soudnosti. A holkám se nedivim, že mrčí, když je takovej pařák. Je to hrůza. Kolik st. máte v horách? Je to aspoň trochu lepší než ve městě? Asi jo, co? Horský vzduch, byť horký, se přeci jen lépe dýchá, než ten městský.
Zvládni soud a holkám vzkaž, že teta z jihu jim posílá pusinky a vzkaz, ať mamku nezlobí. :-D

Hani, tak to jsem zvědavá na fotky z toho „dojčlandu“ Muselo to být super. A nedivím se, že tě koupák už nebaví, ono je to furt to samý a k tomu ještě to sluníčko.....ale co jinýho se dá dělat. Pro nás ani sedět doma nepřipadá v úvahu, ach jo. Ale snad bude líp.

Tak jdu do hajan, moc jsme toho včera nenaspali, tak to musíme dohnat. Taťka už řeže, ho slyšim od vedle :lol: Dobrou všem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí