Poradna duly
Jana Čurdová
Ahooooj!!!
Peru - díky za pochvalu, Jonáškovi vyřídím a je to autobus - aubus
. To si takhle maloval v pokojíčku a najednou to donesl a já hotová. My ho takhle vždycky malujeme spolu a najednou ho dal sám. Jó a dnes velký úspěch - poprvé se sám vyčůral do nočníku
.
Dobře jsi udělala, žes bratránka odmítla, myslím, že na tebe to je docela výkon
.
Agi - prosím tě, vždyť vy pořád paříte
A taky proč né, život se má žít!!!
A ty vedra v bytě teda fakt musí být šílený…venku vedro, doma vedro
. Sladké sny ![]()
A dobrou všem, já jdu taky hají ![]()
ahoj holky,
tak konečně jsem se taky semka dostala, teda už sem tu asi 2×byla , ale vždycky sem jenom kousek přečetla a nic nenapsala, nějak neni čas.. tak aspon v rychlosti, ve středu sem se vrátila z tý Anglie, výlet docela dobrej, ale mě bylo takovýý velký smutno, už to bylo dlouhý, stačily by i 3 dny, vždycky , když sem s Eliškou mluvila po telefonu, tak pak sem se skoro rozbrečela, ale evidentně sem jí vůbec nechyběla, to byla samá babí a tatí, a mě prý vůbec nevolala.. dovezla sem jí batůzek a botičky, no celý 2 dny oboje furt nosila, nemohli sme nikam bez toho.. ted uz je to lepsi… jinak tepla jsou šílený, včera se v práci nedalo být, úplně ze mě lilo… dnes se trošičku ochladilo, ale ted koukám ven a už zase svítí…
jinak nic nového není, sem ráda, že sem doma a už na takhle dlouho nikam sama nejedu…
tak já jdu na salátek, pak kafíčko a pohoda jazz, Eliška spinká…
Ahoj holky, byla jsem zas od úterka bez pc. Hodím ho z okna. Honza ho opravil před chvílí. Něc málo jsem dočetla od něj včera z počítače. Tak brzy napíšu víc.
Papa.
Jo, ze mě taky leje. Je pod mrakem, ale vedro vedrovatý.
Jsem dnes chtěla s klukama ke kamarádce a měla jsem jí zavolat. Ale zapoměla jsem,že už na ní nemám číslo, jak mi ukradli telefon. Tak jí prostě za boha nemůžu sehnat. Už mi i někdo poslal její vizitku, ale nevím, proč mi na telefonu nechodí. Vítek je na mě naštvanej, protože se tam těšil. ![]()
Ahoj kočandy!!!
Dnes přetahuju. Hodila jsem si na profil ty fotky z Norimberka, abyste věděly ![]()
Dobrou noc a další krásný slunečný dníček
![]()
Ahoooj!
Hami,
krásný fotky, ještě jsem zkoukla ty předchozí. Ty máš normálně ještě miminko, dudlíkáčka
Já už úplně zapomněla, jaký to je.
Michula má v pokoji 31,2.
Má průjem, už 3. den, asi z vedra.
Lenča je teda u babičky na koupání se, když M. nemůže.
A neteř nastupuje na infekční, má mononukleozu.....
Tak si užívejte léto!
Ahoj holky!
To je mazec, co? Já nevím, že to počasí nemůže být chvilku normální! Buď je zima a furt prší nebo vedro a sucho na zdechnutí. Já bych brala polojasno a 24°C. Holky to taky špatně snáší.
Marky - to si myslím, že se ti stýskalo! Ale určitě sis to i užila, ne?
Hani - na fotky mrknu, ale asi až zítra. Právě se hlásí Julie o jídlo…
Draky čáu! Ať jste brzy fit!
Holky, ahoooj!!!
My dnes 9.30 - 19.00 koupák
![]()
Beru s sebou Janéčko a malýho tam krásně uspím pod stromem a chrní dvě hoďky
.
Draky - jj, je to moje slaďonký mimi
. Jako, já dudlík neřeším… špatně žere, špatně pije, stále ho uspávám, stále má pleny,nechce si čistit zuby, nechce si mýt ruce, když je má zrovna špinavý, občas je celkově na tečku…Někdy mám pocit, že ho pořád do něčeho musím nutit, zakazovat, přikazovat… Nestěžuju si, konstatuju
![]()
A už mě to vedro nebavíííííííííí
![]()
Dobrou noc, kočičky!!!
Ali,
prosím Tě, kde jste to byli v tom penzionu, na Šumavě? Loni v září někdy… Posílala jsi mi odkaz, bylo to takový hezký.
Perul
taky bych takový počasí, jaký popisuješ, brala. Ale není
Ba né, dneska zataženo a fouká, to se mi líbí.
Hami
máš dlouho miminkáčko
Aspoň si to užiješ. A hlavně, že je Tvůj, co.....
Konec konců, dudlík a plínky jsoou prkotiny, hlavně, že jsou zdraví!
Ahoj holky, já nestíhám reagovat .............. a to je co říct. Jonáš vstává brzy, spát chodí kolem 22h oba holomci. Já teprve pak uklízím a už ani pc nechci zapínat.K vodě chodíme taky každý den. Ale jak hlídám oba, tak mi to stačí až odpoledne. Navíc pořád blbne PC. Kéž by prostě vybouchnul a koupil se novej. Honza to pořád opravuje a pořád je na mě naštvanej. Bo za to můžu já.
U nás je pod mrakem, ale přesto 30st. Brala bych menší ochlazení. Ale jinak je léto super. Peru se bude muset naložit s Emi do bazénu. ![]()
Hani- dobře děláš, plíny a dudlíka neřeš. Do školy s tím nepůjde. ![]()
Draky- penzion Šumavous. Uvnitř úžasný a animace pro děti. Možná mají i v létě bazén. Rozhodně mají na zahradě pískoviště, trampolínu a nějaké domečky. Ale za výletama se musí celkem daleko.
Ahoj všem. ![]()
No opět nějak nestíhám, v tom vedru se nedá nic dělat, ale přesto jsme pořád někde v čudu. ![]()
Víkend opět super a ZOO jsme taky zvládli, byli jsme tam hned od 9 co otevřeli, ale stejně bylo šílený vedro, ale děti to bavilo. ![]()
Jinak jsme byli stále navezlí v bazénku a večer jsme grilovali a popíjeli, slavili jsme 5 let od svatby, tak jsme si to prostě užili. ![]()
Snad bude zítra víc času a něco dočtu, teď jdu vařit a musím taky trošku pouklízet. ![]()
Noo dočteno, ale prdlačku si pamatuju.
Peru- Vítek nesnášel kolíbkový úvazy, dávala jsem ho jen do kříže s kapsou. Ale i v kříži s kapsou můžeš mít dítko v poloze kolíbky. A to se Vítkovi líbilo.
Já už si to dávno nepamatuju, jak dlouho se která poloha může a jak dlouho ne. Ale 1–2h denně dítěti v kříži i nastojáka podle mě neublíží.
Emi je šikovná, jen si jí nech pochválit. A bratránek je fakt úžasnej. To je snad jasný, že jsi v 6tinedělí, ne?
A teda holky, jste na dítka nějak náročný, ne? „Ř“ fakt má dítko umět kolem 4týho roku nejdříve.
Agi- no prosím tě, co ten Tobík zas vyváděl? Nosánek a očíčko v pohodě? Chuděra.
A co první klientka? **
Hani**- teda Jonáš parádně maluje.
Já sem jednou vložím fotku, jak úžasně maluje ten náš. Teda spíš se zmaloval, než maloval. A naštěstí natrefil na vodouomývatelnou fixu. Protože jinak by vypadal jak indián na válečný stezce.
Leni- vy jste teda sluncemilovníci. Já si každý večer říkám, jak tohle počasí nepřeje zoologickým zahradám, protože lidi snad můžou jet maximálně k vodě. A koukám vy si i v tomto počasí užíváte zvířátka. Já už bych někam do Zoo šla, ale počkám si na větší chládeček.
Jo a přestala jsem se přežírat a v úterý si pořádně zaplavala a dnes večer budu i cvičit.
Ale na váhu radši nepolezu.
![]()
ahojky, všici neee Draky, já zovna doma, Eliška šla spinkat, ale už hodinu si tam povídá a nějak se jí do toho nechce, má tam 29stupnů, tak se jí ani nedivim:-)) ale ještě jí tam hodinu nechám, třeba usne.. Odpo jedeme na grilovačku, tatinek byl v pondělí na rybách a chytil Sumce, takk sem na to zvědavá, už ho udějí , tak uvdiíme, i když on je dost tučnej, ale prý to bude na slabý proužky, tak třeba bude dobrej, ale nechce se mi dělat teda vůbec nic, ani na tom sluníčku mě to nebaví, mohlo by se o pár stupínků ochladit..
jinak Hani, my máme taky furt didíka:-) nějak nemám to srdce jí ho vzít, má ho jenom na spaní, tak to moc neřeším, horší bude, až půjde od září do školky, tak pujde bez dudlíka a bude, třeba se to odnaučí tam.. a Jonášek je šikula, že umí autobus, Eliška umí namalovat kolečko, okolo něj jakoby vlasy a umí 2očíčka,je to sranda, jak je vždycky nadšená, když jí pochválim, a taky sme začli pohádky před spaním, to musí bejt každej večer o babičce , takže bud jedeme červenou karkulku nebo o perníkový chaloupce, nějak mi ty další vypadli, jo o 3 prasátkách, ale ta jí moc nebaví.. co je ještě za známou pohodáku, krátkou a jednoduchou?
Peru- užila sem si dovču, na mě až moc velké válení a nicnedělání:-) ale dobře bylo!
no nic víc si nepamatuju, tak zas nakouknu…