květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7584
24.7.10 14:24

Agi- prosím Tě, 28. srpna nám začíná dovča v Itálii. Chceme si cestu zkrátit a prodloužit dovču, takže bysme už ve středu jeli někam d Jižních Čech do penzionu. Nevíš o nějakém penzionu - čím blíž k hranicím - v okolí Vyššího Brodu - tím líp. Někde prostě pod Krumlovem. Ale opravdu čím níž, tím líp?
Nebo kdyby nějaký Váš znbámý něco v těch místech pronajímal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
25.7.10 22:24

Ahojky,
Alčo - bohužel žádný penzion neznám, který bych ti mohla doporučit a ani nikdo známý nic nepronajímá. Ale ještě se poptám a kdybych do té doby něco zjistila, dám vědět.
A na co máš ATB, prosim tě? Angína? A my jsme taky děti udali, heč, babís hlídala a dokonce se sama nabídla 8-o Jsem čubrněla teda.

Tak a pokojíček je hotový, předělaný a moc se líbil. A je to taaak skvělej pocit mít zas ty věci hezky urovnaný, oblečení přebraný, hračky na místě…ale je mi jasný, jak to bude za týden vypadat. :lol: Ale to nevadí. Teď je to skoro dokonalý a z toho pocitu zas budu chvíli žít :mrgreen:

Dneska odpo jsme byli u tchyně grilovat, tak trochu oslavovat, má novou střechu, museli jsme jí přijet zkolaudovat :lol: Ale přežrali jsme se tradičně a nechutně. Hrůza. Už zas nemůžu grilovaný jídlo ani vidět, na chvíli :mrgreen:

Jdu zalézt do postýlky, od zítra má Agi intenzivní kurz angličtiny, týden a vždycky od 9 ráno, tak to bude krušný týden. Jsme zvyklí tak nějak se ráno flákat a nikam nechvátat…

Dobrou všem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
25.7.10 23:04

Jsem se tady dnes trošku zasekla :oops:
Ahoooo!!!
Alčo - chybíš!!!! :hug:
Agi - že ty už si dlouho neměla sra*ku :?: :mrgreen: :hug: :huban: :srdce:
A holky, nechoďte sem tak často!!!!!! :cert: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
26.7.10 11:39

Vypadá to, že je počítač dokonce i rychlej.
Takže ahojda. :-)
Agi- už jsem do jednoho penzionu napsala, tak pokud to vyjde - snad už se konečně potkáme. :-)
Antibiotika - měla jsem angýnu, ale peňák nezabral, tak mi dala dr jiný atb. Pokojíček vyfoť a hoď sem.

Hani- vy mi taky chybíte. Co asi Zaneth a Lucka atd.

A Honza se jal konečně stahování a upravování fotek. Vánoce už bych v počítači jako měla. :-) Má tři soubory z devíti, tak by to mol do konce týdne zvládnout, ne. :mrgreen:

No a taky jsem myslela, že s horším počasím tu bude více živo.
Hele a stále nežeru. Jen to cvičení chybí. I když jsem byla včera trochu plavat. Já už se normálně těším na posilování, klidně doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
26.7.10 12:17

AHOJ,
dočítám, ale nestíhám psát a fakt to není tím, že bysme byli pořád pryč, naopak, jsme pořád doma.
Agi měla střevňozu a já taky, mám jí ještě teď :-( Na hubnutí dobrý, ale jinak nic moc. A dieta už mi leze krkem, ale musím vydržet, nechci, aby se mi to zas vrátilo.
ní má táta dovolenou, tak to se tu asi vyskytovat nebudu.
OBĚ děti spěj.........
Ale L. už bude vstávat, tak jsem stihla aspoň to pozdravení.
Příštích 14 d

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
26.7.10 13:12

Čauky baběny,

Draky - ty jsi dneska samá zkratka a nedokončená věta :lol: :lol: Takže co příštích 14 d.....to tě tu neuvidíme, oder was?

Alčo to by bylo fajn, kdybychom se zas viděly po dlooouhatanánské době. Tak snad to vyjde. Angína potvora se tě nechtěla pustit, jo? Ale už je líp, nebo ne? A fotky, že by konečně? No jsem zvědavá :mrgreen:

Hani - no sraku jsem právě neměla. Jenom bliku. :mrgreen: I když jsem psala srako-bliku, protože jsem předpokládala, že to ze mě bude lítat ze všech stran. Ale spletla jsem se, bylo to jenom takhle: :poblion: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jdu si udělat kávičku a vezmu knihu na chvíli. Vypadá to, že v uklizeném pokojíčku se i dobře spinká :lol: Vše to spokojeně usnulo (i kocour).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
26.7.10 13:40

Ahoj.
Tak jsme byly dneska s Nelčou na ortopedii a vyfasovala vložky do bot, prý ma trošku ploché nožičky. :roll:
A nejhorší je, že se nám nevejdou do žádných bot, protože má dost úzkou nožičku, takže musíme nakoupit nové botky i bačkůrky.
Jinak koukám, že každej někdě lítá a užívá si, to je super, my jsme na tom stejně a pokud bude hezky tak zase ve čtvrtek jedeme na tu Nechranicku přehradu a tentokrát jen do stanu. :-D Snad bude hezky. Dnes tu svítí sluníčko, tak to snad vydrží až do víkendu.

Agi, no jo, jsme taky holt v posledním patře, ale pokud se přestěhujeme tak budem ve 4.p., tak tam snad bude líp.
Už máme veškeré papírování za sebou, tak stačí už jen tu smlouvu podepsat a pošleme penízky do notářské úschovy a až budeme zapsaný v katastru nemovitosí, tak dostanou ty penízky a byt bude náš. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
26.7.10 14:23

Draky- no prosím tě, copak zase?
A že By Lenička slavila narozky? Hodně štěstí a radost z dárků a zdraví.

Leni- to mě překvapuje, že už malá dostala teď vložky do bot? Většinou se dává nožičce čas do 3 let. Kdo Vám to doporučil?

Agi- malá ještě po obědě spí? Jen někdy, že? No závidím. :-) My byli v sobotu taky grilovat, ale klidně bych šla z fleku zas. :wink:
Líp mi je. Mě vlastně nic nebolelo. Až na krk a večer mě bolí celej člověk, hlavně nohy. Asi by tělo přeci jen trochu odpočívalo. Ale není nárok. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
26.7.10 15:29

Ali, ahoj.
No byly jsme normálně na ortopedii u doktora, Nelča k němu chodila už i na kyčle, fakt dobrej doktor.
Koukal na ní jak chodí a pak jí postavil na takovou průhlednou podložku a jukal do pc a pak říkal, že má holt trochu ploché nohy, ale snad jí ty vložky pomůžou a taky nám říkal, že do 3 let se ta klenba tvoří, ale holt se mu to u nás asi nezdálo a má je. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
26.7.10 15:58

U koho jste byli? Na protetice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
26.7.10 18:17

Jééé,
koukám, že se mi to celý nějak zpřeházelo.
Neee, příštích 14 dní má Pavel dovču, tak se tu asi moc vyskytovat nebudu, určitě nebude chtít sedět doma :evil:

Leni, Ali
kamarádky dcera má vložky dávno a 3 jí budou v srpnu, tak se to asi dává.
Leni, to je blbý, takovýhle nákupy znova

Agi
tak já měla oboje, jen jeden týden to a druhý zas to, ale od žaludku mi je blbě pořád. Takže vlastně se to táhne už asi 10 dní.

Ali
díky za přání :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
26.7.10 20:40

Aho holčičky!!!
Téda já zírám jak jedete :palec: :potlesk: .
Agi - ty baběno jedna :-D ,sraku bliku - to máš jedno :mrgreen:
Draky - užijte si dovču s manžílkem…aby z toho nebylo další dráče :wink: A ty střevňozy na vás taky pořád někde číhají né? Že vy si to s Agušou posíláte po síti :?: :think: :wink:
Leni - užijte si Nechranice!!! A stěhování se blíží, jo? Tak to je :palec: , to byla rychlovka. Nákup nový obuvy nic moc, ale hlavně, že bude mít Nelča nožky jak mají být.
Marky, Zaneth…máte áčko!!! Spoooustu áček :cert: :-D
Jo a to vám musím napsat!!! Začala jsem chodit do ještě jedné diskuze - maminky ze západních Čech a dnes za mnou dvě holčiny přijely do Ostrova, takže jsme měly minisrazík :potlesk: Samo i s dětma - klukama a krásně se vyřádili. Stejná krevní skupina s Jonášem :mrgreen:
Tak zase :mavam: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
26.7.10 20:41

Na Ali bych zapomněla, já hlava děravá :roll: . Ahoj Ali a těším se na ty fotky!!! Nejedete v so nebo ne do Chom??????? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
27.7.10 08:38

Ahoj!
Tak my za chvíli mizíme do města, do knihovny, vyrábět něco z knoflíků nebo co. A taky do papíráku, předzásibot se na září :-))))

Hami
no neboj, další dráče nebude :-) Tedaz týhle dovče rozhodně ne!
Hele, nahlaš, i s ALI, jestli ten Chomutov, třeba bysme se taky mohli přidat, když budeme doma.....
A srazík je perfektní, že se to povedlo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
27.7.10 13:34

Ahoj holky,

Hani, Draky- ad Lesopark. Zatím nevím. Ráda bych šla. Ale Vítka budou chtít po dlouhý době Pokorných a jeden den budeme muset za našima na chatu slavit narozeniny. Ono by to šlo - sjet tam až na odpoledne. Ale zas Vítek tam má děti a prudil by, že je to jen na chvíli.

Ale pokud pojedeme, tak nejspíš v neděli dopoledne. Poptám se ještě našeho tatínka.

Zážitek- včera večer jsem si šla lehnout (Honza ještě pracoval … klasika) a nějak podivně chrasila roleta. Jsem si po tmě vzala brejle a nic neviděla a už ani nešlyšela, tak jsem to nechala být. No ale nedalo mi to a na chvíli jsem rozsvítila a na roletě se houpala kobylka jako prase veliká. jako měřit jí nebudu. Počítám, že něco takovýho mohlo přijet leda s někým z dovolený v kufru. vylítla jsem z pokoje. Honza to nějakou dobu honil a následně vraždil a následně hodil do koše. :cert: Dnes odjel do Phy a co. Otevřu koš a kobylka vyskočila ven. :cert: :cert: :cert: Já se strááááááááááááááááášě bojim hmyzu natož takovýho sarančete. :cert: Napoprvý se mi to povedlo uzemnit výkem od koše. No a tak tu máme otevřenej koš a pod víkem nějakou kobylku. Až Jonáš nepozorovaně to víko zvedne a aktivně zavře koš, tak budu mít infarkt ............... tož takový bude důvod mé eventuelní další delší nepřítomnosti. :cert: Neštítím se zabít tatínka, ale tu kobylu, tu nedam. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí