květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7584
27.7.10 13:36

Sory za ty chyby, ale vono to tu chrasí. :poblion:

No a Hani- super, že sis našla kámošky. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
27.7.10 14:46
Aladina píše:
Ahoj holky,

Hani, Draky- ad Lesopark. Zatím nevím. Ráda bych šla. Ale Vítka budou chtít po dlouhý době Pokorných a jeden den budeme muset za našima na chatu slavit narozeniny. Ono by to šlo - sjet tam až na odpoledne. Ale zas Vítek tam má děti a prudil by, že je to jen na chvíli.

Ale pokud pojedeme, tak nejspíš v neděli dopoledne. Poptám se ještě našeho tatínka.

Zážitek- včera večer jsem si šla lehnout (Honza ještě pracoval … klasika) a nějak podivně chrasila roleta. Jsem si po tmě vzala brejle a nic neviděla a už ani nešlyšela, tak jsem to nechala být. No ale nedalo mi to a na chvíli jsem rozsvítila a na roletě se houpala kobylka jako prase veliká. jako měřit jí nebudu. Počítám, že něco takovýho mohlo přijet leda s někým z dovolený v kufru. vylítla jsem z pokoje. Honza to nějakou dobu honil a následně vraždil a následně hodil do koše. :cert: Dnes odjel do Phy a co. Otevřu koš a kobylka vyskočila ven. :cert: :cert: :cert: Já se strááááááááááááááááášě bojim hmyzu natož takovýho sarančete. :cert: Napoprvý se mi to povedlo uzemnit výkem od koše. No a tak tu máme otevřenej koš a pod víkem nějakou kobylku. Až Jonáš nepozorovaně to víko zvedne a aktivně zavře koš, tak budu mít infarkt ............... tož takový bude důvod mé eventuelní další delší nepřítomnosti. :cert: Neštítím se zabít tatínka, ale tu kobylu, tu nedam. :cert:

Ali, já se z tebe jednou potento :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Mělas jí tam přihodit něco hooodně smradlavýho, třeba by pošla smradem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
27.7.10 14:54

Jo,jo. Já Ti tak budu nadzvedávat to víko. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
27.7.10 16:40

Ali, no fuj, taky nesnáším hmyz. :roll: A to víko bych tedy nezvedla. :-D
Jinak - ortopedie MUDr. Novotný a pak jsme si pro ty vložky došly do nemocnice na tu protetiku.

Draky, no z toho nákupu bot mě asi fakt šlehne, ale co byjsme pro ní neudělali, že? :wink:

Hani, pěkně si užíváš a nových kámošek není nikdy dost. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
27.7.10 17:02
Aladina píše:
Jo,jo. Já Ti tak budu nadzvedávat to víko. :-?

Nebo jí něco pěknýho zabubnuj, aby se tam nenudila :wink: . Jéžiš, ty toho naděláš…jedna kobylka :roll: :mrgreen: Nééé, já mám fóbii z hadů a něco takovýho mít doma, už mě tam nikdo neuvidí- blééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
27.7.10 17:03

Ahoj Leni!!! Jak se máš, co děláš??? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
27.7.10 19:20

Ahoj holky!
No dneska jste mě pobavily :lol: .
Ali - tak co? Kdo přežil? Kobylka nebo ty? Případně kdo je ještě někde zavřenej :mrgreen: ?
Hani - super, že jste si s holkama tak sedly. Já už v podstatě další přátelství nevyhledávám, protože nějak nestíhám ani ta současná dlouhodobá. Ale i tak se přihodí, že prostě si s někým rozumím a seznam se rozroste :-D . Stejně jako s Váma tady :lol: !
Leni - tak stejně bys asi musela na podzim kupovat nové boty, ne? A papučky nejsou až taková investice. A seš dobrá, žes šla. Já se taky s Emi už dlouho odhodlávám. Má iksáky jak hrom. Furt jsem si říkala, že geny jsou sviňa :mrgreen: a co chcu, když sama tlapu jak kačer donald…ale zrovna předevčírem o tom bylo v televizi, že se to nemá podceňovat a že vložky do bot už u nejmenších dokážou toto spravit. Tak tam asi zajdu. Potíž je v tom, že tady máme dva ortopedy a oba stojí celkem za h… :cert:. No uvidíme.
Agi - já Ti stejně nevím proč, ale kdykoli tu píšeš o svých střevních chřipkách a virózách, tak Tě vždycky podezřívám, že tu hodláš rozšířit řady našich mláďat a být první, kdo zkusí třetí dítko :lol: . Tak co??? Jak je? 8-)
I když na řadě je tu asi nejdřív Zaneth a Leňa. Holky, jak se daří? 8-)
Jinak hlásím, že u nás všichni doktoři dovolenkují, takže ještě nemáme po šestinedělní kontrole ani já na gyndě, ani Julinka. Tak jsme ji aspoň zvážili a změřili doma a má 4,9kg a 60cm. Takže náběh na dalšího obříka. A to do mě furt všichni měsíc hustili, jestli ji nechci přikrmovat nutrilonem a jak vím, že mám dost mlíka…myslím všichni rádci v rodině.
Joooo a samozřejmě už dál nehubnu, naopak jsem 2 kila zpět přibrala :cert: :cert: :cert: . Fakt to nechápu, nestíhám se ani najíst, kojím a ještě tloustnu! Připadám si snad ještě jako větší buldozér než když jsem byla těhule.
Nic, jdu koupat. Ale předtím musím ještě nahnat Luboše a Emu domů. „Pomáhá“ mu stříhat plot. Ale Julinka už se hlásí o koupání. Každý večer začíná být protivná a nepomůže nic, ani prso, až když ji dám do vany. Stejně jako kdysi Eminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
27.7.10 21:27

Ahojky Perulko!!!!!
Tak je vidět, že netrháš partu a taky jsi dala jeden veselý zápisek :mrgreen: .
Hele a to je jasný, že přibíráš, když nepapáš! Tytyty, jenom si chvilku najdi a neodbývej se nebo nám zkolabuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
27.7.10 21:35

Ahoj Peru, to tloustnutí bude asi tím, že máš prd na práci. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Vložky do bot- nás učili pravý opak. děti do 3 let by vložky mít neměly. Máš to jako s límcem. Nosíš ho, že tě bolí za krkem a nakonec tě to pořád bolí, protože si ten krk naučí v límci odpočívat a svaly ochabnou.
Dítko by mělo spíš cvičit, sbírat prsty kamínky, mávat kapesníčkem mezi prsty. Taky se trénuje tzv. „malá noha“ na rehabilitaci. Tu dříve mohla předepsat i dětský lékař.
Emčiny xky jsou poděděné, navíc následek nerovnoměrného vývoje. No holt z nějakýho důvodu cvičila a tohle jsou ještě pozůstatky nedocvičené Vojtovkou.
Ale samo, že se s ortopedem hádat nebudu. I když je teda podezřívám, že by dlahy a podobné věci narvali každýmu. A osobně bych dítku dlahy nedávala do všech bot na celý den. Tím Vás nechci nijak svádět z cesty. Každý podle svého nejlepšího vědomí atd. :-)

Hani- jak vidím hmyz, omdlévám. Jo, je to fobie. Nicméně se odvážím tvrdit, že při velikosti týhle naší krávy bys valila voči. 8-o Přesně tak. :wink:

Jdu na Polrajcha, tento díl jsem ještě neviděla.

Včera jsem byla bruslit, dneska už jsem ujela 8km taky na bruslích. No a odvážila jsem se stoupnout na váhu .......... anemělajsemtovůbecdělat. :mrgreen:
Ale já se nevzdám. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
28.7.10 09:27

Ahoooj!!!
Ali - u tohohle Pohlreicha jsem i slzu uronila. A nevzdávej se, jsi dobrá!!! Na váhu se vyprdni(min. na měsíc). Hele, my bydlíme nad fitkem a holky tam jedou jumpy, zumbu.. a vždycky jim strašně řve hudba. Včera jsem si tak večeřela rohlík s marmeládou a poslouchala tu hudbu a jak tam ta jejich krotitelka řve :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
28.7.10 12:56

Hani, to je ideální přístup. :mrgreen: A žvýkalas každé sousto aspoň 20×. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
28.7.10 13:18

Agi- tak tady budeme od středy 25. srpna do pátku k dispozici k navštívení. Pátek by byl asi nejlepší. Aspoň se bude moct jít tatínek vyspat před cestou na řízení. :lol:
 http://www.lesnipension.cz/foto_lipno.php

Vypadá to komunisticky, ale pokoje dobrý. A jak je to velký, tak by tam mohlo být pro Vítka hodně dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
29.7.10 11:15

ahoj holky, tak zase po dlouhé době tady, vůbec sem vám ani nestihla napsat, že jedeme na dovolenou, teda ted už sme zase doma, byla to rychlá akce, minulý týden v pondělí sem se to dozvěděla (bylo to závislí od Ivošový práce) tak sem hledala a hledala, nakonec našla ostrov Brač v Chorvatsku s polopenzi, a v úterý večer sme jeli, včera se vrátili a super to bylo, krásně sme měli, Eliška hodná byla, no užili sme si to… pak napíšu ještě víc, a hlavně vás dočtu , mám velký áčko:-)) papap

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
29.7.10 13:37

Ahoj Marky- tak na dovču jsi si odběhla. Paráda. A super, že jste si to užili.

Jsem se včera pohádala s ženskou částí rodiny. Nebo pohádala. Něco jsem vyčetla babičce a za tím si stojím. Ale určitě jsem to měla říct jinak a mírněji. Ale mě to fakt dlouhodobě štve, tak jsem prostě vyjela.
No a babička si postěžovala mojí mámě. Fakt nechápu proč a ta mě seřvala po telefonu. No ani mě nepustila ke slovu. A teď jsme naprdlý všichni a všichni mají svou pravdu. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
29.7.10 15:45

Ahoooj!!!
Dnes tu mám tchýni a zrovna je s Jonáškem venku. Za chvilku teda určitě přijdou, ptž zrovna začalo pršet :cert: .
Marky - takže dovča…super :palec: . Nj, neplánovaný akce jsou nejlepší.
Ali - já taky občas něco řeknu někomu nevhodně(hlavně mojí mamce) a pak mě to ale strašně mrzí. Ale tak čas léčí, ono se to nějak srovná.
Ty vole, tam leje, doufám, že ho tchýňa někam uklidí 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital