Poradna duly
Jana Čurdová
Sory za ty chyby, ale vono to tu chrasí. ![]()
No a Hani- super, že sis našla kámošky. ![]()
Aladina píše:
Ahoj holky,Hani, Draky- ad Lesopark. Zatím nevím. Ráda bych šla. Ale Vítka budou chtít po dlouhý době Pokorných a jeden den budeme muset za našima na chatu slavit narozeniny. Ono by to šlo - sjet tam až na odpoledne. Ale zas Vítek tam má děti a prudil by, že je to jen na chvíli.
Ale pokud pojedeme, tak nejspíš v neděli dopoledne. Poptám se ještě našeho tatínka.
Zážitek- včera večer jsem si šla lehnout (Honza ještě pracoval … klasika) a nějak podivně chrasila roleta. Jsem si po tmě vzala brejle a nic neviděla a už ani nešlyšela, tak jsem to nechala být. No ale nedalo mi to a na chvíli jsem rozsvítila a na roletě se houpala kobylka jako prase veliká. jako měřit jí nebudu. Počítám, že něco takovýho mohlo přijet leda s někým z dovolený v kufru. vylítla jsem z pokoje. Honza to nějakou dobu honil a následně vraždil a následně hodil do koše.Dnes odjel do Phy a co. Otevřu koš a kobylka vyskočila ven.
![]()
![]()
Já se strááááááááááááááááášě bojim hmyzu natož takovýho sarančete.
Napoprvý se mi to povedlo uzemnit výkem od koše. No a tak tu máme otevřenej koš a pod víkem nějakou kobylku. Až Jonáš nepozorovaně to víko zvedne a aktivně zavře koš, tak budu mít infarkt ............... tož takový bude důvod mé eventuelní další delší nepřítomnosti.
Neštítím se zabít tatínka, ale tu kobylu, tu nedam.
Ali, já se z tebe jednou potento
Mělas jí tam přihodit něco hooodně smradlavýho, třeba by pošla smradem ![]()
Ali, no fuj, taky nesnáším hmyz.
A to víko bych tedy nezvedla. ![]()
Jinak - ortopedie MUDr. Novotný a pak jsme si pro ty vložky došly do nemocnice na tu protetiku.
Draky, no z toho nákupu bot mě asi fakt šlehne, ale co byjsme pro ní neudělali, že? ![]()
Hani, pěkně si užíváš a nových kámošek není nikdy dost. ![]()
Aladina píše:
Jo,jo. Já Ti tak budu nadzvedávat to víko.
Nebo jí něco pěknýho zabubnuj, aby se tam nenudila
. Jéžiš, ty toho naděláš…jedna kobylka
Nééé, já mám fóbii z hadů a něco takovýho mít doma, už mě tam nikdo neuvidí- blééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé
Ahoj holky!
No dneska jste mě pobavily
.
Ali - tak co? Kdo přežil? Kobylka nebo ty? Případně kdo je ještě někde zavřenej
?
Hani - super, že jste si s holkama tak sedly. Já už v podstatě další přátelství nevyhledávám, protože nějak nestíhám ani ta současná dlouhodobá. Ale i tak se přihodí, že prostě si s někým rozumím a seznam se rozroste
. Stejně jako s Váma tady
!
Leni - tak stejně bys asi musela na podzim kupovat nové boty, ne? A papučky nejsou až taková investice. A seš dobrá, žes šla. Já se taky s Emi už dlouho odhodlávám. Má iksáky jak hrom. Furt jsem si říkala, že geny jsou sviňa
a co chcu, když sama tlapu jak kačer donald…ale zrovna předevčírem o tom bylo v televizi, že se to nemá podceňovat a že vložky do bot už u nejmenších dokážou toto spravit. Tak tam asi zajdu. Potíž je v tom, že tady máme dva ortopedy a oba stojí celkem za h…
. No uvidíme.
Agi - já Ti stejně nevím proč, ale kdykoli tu píšeš o svých střevních chřipkách a virózách, tak Tě vždycky podezřívám, že tu hodláš rozšířit řady našich mláďat a být první, kdo zkusí třetí dítko
. Tak co??? Jak je? ![]()
I když na řadě je tu asi nejdřív Zaneth a Leňa. Holky, jak se daří? ![]()
Jinak hlásím, že u nás všichni doktoři dovolenkují, takže ještě nemáme po šestinedělní kontrole ani já na gyndě, ani Julinka. Tak jsme ji aspoň zvážili a změřili doma a má 4,9kg a 60cm. Takže náběh na dalšího obříka. A to do mě furt všichni měsíc hustili, jestli ji nechci přikrmovat nutrilonem a jak vím, že mám dost mlíka…myslím všichni rádci v rodině.
Joooo a samozřejmě už dál nehubnu, naopak jsem 2 kila zpět přibrala
. Fakt to nechápu, nestíhám se ani najíst, kojím a ještě tloustnu! Připadám si snad ještě jako větší buldozér než když jsem byla těhule.
Nic, jdu koupat. Ale předtím musím ještě nahnat Luboše a Emu domů. „Pomáhá“ mu stříhat plot. Ale Julinka už se hlásí o koupání. Každý večer začíná být protivná a nepomůže nic, ani prso, až když ji dám do vany. Stejně jako kdysi Eminka.
Ahojky Perulko!!!!!
Tak je vidět, že netrháš partu a taky jsi dala jeden veselý zápisek
.
Hele a to je jasný, že přibíráš, když nepapáš! Tytyty, jenom si chvilku najdi a neodbývej se nebo nám zkolabuješ.
Ahoj Peru, to tloustnutí bude asi tím, že máš prd na práci.
![]()
Vložky do bot- nás učili pravý opak. děti do 3 let by vložky mít neměly. Máš to jako s límcem. Nosíš ho, že tě bolí za krkem a nakonec tě to pořád bolí, protože si ten krk naučí v límci odpočívat a svaly ochabnou.
Dítko by mělo spíš cvičit, sbírat prsty kamínky, mávat kapesníčkem mezi prsty. Taky se trénuje tzv. „malá noha“ na rehabilitaci. Tu dříve mohla předepsat i dětský lékař.
Emčiny xky jsou poděděné, navíc následek nerovnoměrného vývoje. No holt z nějakýho důvodu cvičila a tohle jsou ještě pozůstatky nedocvičené Vojtovkou.
Ale samo, že se s ortopedem hádat nebudu. I když je teda podezřívám, že by dlahy a podobné věci narvali každýmu. A osobně bych dítku dlahy nedávala do všech bot na celý den. Tím Vás nechci nijak svádět z cesty. Každý podle svého nejlepšího vědomí atd. ![]()
Hani- jak vidím hmyz, omdlévám. Jo, je to fobie. Nicméně se odvážím tvrdit, že při velikosti týhle naší krávy bys valila voči.
Přesně tak. ![]()
Jdu na Polrajcha, tento díl jsem ještě neviděla.
Včera jsem byla bruslit, dneska už jsem ujela 8km taky na bruslích. No a odvážila jsem se stoupnout na váhu .......... anemělajsemtovůbecdělat. ![]()
Ale já se nevzdám. ![]()
Ahoooj!!!
Ali - u tohohle Pohlreicha jsem i slzu uronila. A nevzdávej se, jsi dobrá!!! Na váhu se vyprdni(min. na měsíc). Hele, my bydlíme nad fitkem a holky tam jedou jumpy, zumbu.. a vždycky jim strašně řve hudba. Včera jsem si tak večeřela rohlík s marmeládou a poslouchala tu hudbu a jak tam ta jejich krotitelka řve ![]()
Hani, to je ideální přístup.
A žvýkalas každé sousto aspoň 20×. ![]()
Agi- tak tady budeme od středy 25. srpna do pátku k dispozici k navštívení. Pátek by byl asi nejlepší. Aspoň se bude moct jít tatínek vyspat před cestou na řízení. ![]()
http://www.lesnipension.cz/foto_lipno.php
Vypadá to komunisticky, ale pokoje dobrý. A jak je to velký, tak by tam mohlo být pro Vítka hodně dětí.
ahoj holky, tak zase po dlouhé době tady, vůbec sem vám ani nestihla napsat, že jedeme na dovolenou, teda ted už sme zase doma, byla to rychlá akce, minulý týden v pondělí sem se to dozvěděla (bylo to závislí od Ivošový práce) tak sem hledala a hledala, nakonec našla ostrov Brač v Chorvatsku s polopenzi, a v úterý večer sme jeli, včera se vrátili a super to bylo, krásně sme měli, Eliška hodná byla, no užili sme si to… pak napíšu ještě víc, a hlavně vás dočtu , mám velký áčko:-)) papap
Ahoj Marky- tak na dovču jsi si odběhla. Paráda. A super, že jste si to užili.
Jsem se včera pohádala s ženskou částí rodiny. Nebo pohádala. Něco jsem vyčetla babičce a za tím si stojím. Ale určitě jsem to měla říct jinak a mírněji. Ale mě to fakt dlouhodobě štve, tak jsem prostě vyjela.
No a babička si postěžovala mojí mámě. Fakt nechápu proč a ta mě seřvala po telefonu. No ani mě nepustila ke slovu. A teď jsme naprdlý všichni a všichni mají svou pravdu. ![]()
Ahoooj!!!
Dnes tu mám tchýni a zrovna je s Jonáškem venku. Za chvilku teda určitě přijdou, ptž zrovna začalo pršet
.
Marky - takže dovča…super
. Nj, neplánovaný akce jsou nejlepší.
Ali - já taky občas něco řeknu někomu nevhodně(hlavně mojí mamce) a pak mě to ale strašně mrzí. Ale tak čas léčí, ono se to nějak srovná.
Ty vole, tam leje, doufám, že ho tchýňa někam uklidí ![]()