květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7584
9.8.10 14:23

Ahoj holky, jakpak se máme po víkendu? Já ospale. Ale to bude hlavně počasím.
My včera jeli lanovkou na Komáří vížku a zpět jako vždy pěšky. Vítek ušel 7km pořáídným terénem a pusu nezavřel. Jonáš nechtěl od tatínka z ramen. Tak se pěkně tatínek pronesl.

Hani- jo, jo. Šetříme na šamponech ........... ale zas dráž nás vyjde opalovací krém při tom množství vlasů. :mrgreen:

Zítra jedeme do Lesoparku. Už jsme měli v červenci spicha s kamarádkou před Lesoparkem. Ona je z Chomutova , ale nešlo mi vytáhnout zrcátko u auta - museli jsme k nim na zahradu. Ještě že ji mají. A pak doma k opravářovi. Něco se rozbilo v mechanice. Tak snad to zítra bude bez katastrof a konečně uvidíme zvířátka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
10.8.10 15:49

Ahoj holky!!!
Mám chviloku čas, tak koukám, jestli se tady něco děje :wink:
Ali - doufám, že jste se dnes do lesoparku dostali :wink: . My byli opět v neděli, máme permici, takže jí hojně využíváme :-D .
Hele, co jsem vypátrala na deštivé dny…dobrý, né? Akorát nevím, jak je to pro vás daleko :think: .
 http://www.kinderspielvogtland.de/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
10.8.10 15:53

Ahoj holky.
Kde jste pořád všichni, hlavně Agi a Zanet, ty se tu už dlouho neukázaly. :-(

Ad povodně, hrůza, před týdnem jsme byli v Hřensku na lodičkách a teď tohle a taky se nedostaneme na zahrádku, máme odřízlou hlavní cestu Ústí-Litoměřice, byl tam sesuv půdy a potůček teče už přes silnici a zatím nikdo neví kdo to vlastně uklidí, děs. No jde to ještě objet, ale cesta děsná a jsou tam taky zákazy, se fakt picnem. :roll:

Ali, mrkla jsem ti na fotky a když teď o tom přemýšlím, že nás to čeká taky tak se toho už teď děsím, ale máte to tam moc hezký a tapety jedna báseň, taky o nich přemýšlíme. :lol:
A miminko v květnu se mi fakt zamlouvá. :mrgreen: Budeme na tom muset víc máknot. :lol:

Perulko, tak co křtiny???? Koukej sem dát nějakou fotečku. :wink:

Jinak všem AHOJ: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
10.8.10 15:55

Hani a co vůbec vy a dovča, jedete někam nebo letíte??? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
10.8.10 16:36

Ahoj holky, tak mala nam horeckuje a zatím nevime proc. SKoro vubec nepije a boli ji bricho. Uz jsem s ni byla 2× u doktorky. Davam ji bakterie, aby se ji to tam srovnalo, protoze si myslime, ze to má z toho Bulharska, kde ji to zacalo poprve pobolivat.
jak ale do Klarky dostat lzicku caje nebo dzusu to je mi zahada. Lila jsem to do ni a ona se mi chudak davila a zase nic nevypila. Vcera vypisla asi pul hrnicku a dneska asi taky. Nerada bych aby sla do nemocnice.
Poradte Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
10.8.10 20:32

Čuuus!!!
Leni, no jo, vždyť ty jsi ze severu!!! To mi vůbec nedošlo! Doufám, že vás to nepostihlo nějak víc a Draky a Monču taky! Je to hrůza! My jsme jeli v sobotu s Bertou na nákupy do Chemnitz a po cestě všude uzavírky, rozvodněný toky…hroznej pohled a pocit! I centrum Chemnitz bylo částečně zavřený. Berta panikařil, že se nedostaneme zpátky - no děs. Nakonec to pro nás dobře dopadlo a nákupy byly super, ale myšlenkama jsem stejně byla u těch lidí a jejich zaplavených domů :-( .
Na dovču se chystáme v půlce září a vyhrálo Turecko. Máme pár tipů a teď jenom čekáme, až půjdou ceny dolů. Poletíme opět z Norimberka, příp. z Drážďan.
Luci - chudinka Klárka :-( . Ať je jí brzy líp!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
11.8.10 13:16

Ahoj holky,

Luci- chuděrka malá. Snad to brzy přejde. S pitím neporadím. Holt nabízet a nabízet a ještě jednou nabízet. A z Bulharska jste už ale doma dýl ne?
Leni- teda, tak i Vás postihly povodně? Hrůza. Je to strašný. A hlavně ty zloději zlodějský, co využívají cizýho neštěstí.
Hani- to vypadá zajímavě. My tu kousek za hranicema taky máme pěknou hernu. Není to tak velkolepé, ale super to je.
V Lesoparku jsme byli. Od 9:30 do 16h. Přijeli jsme dom, já padla a Jonáš začal za 15 minut hulákat, že chce na výlet a nandaval Vítkovi i sobě čepice. Nikam jsme samo nešli. Večer jsem to vyprávěla Hozovi a on pronesl, že Jonáš je chudák, že jsme s ním někam ještě měli jít. Dala bych mu ránu - aspoň smajlíkem, kdyby tu takový byl. Hlavně když přišle z práce až po 19h. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
11.8.10 15:22

Ahoj holky!

Žijem, akorát jsem dočetla, tak snad napíšu večer. Je toho spousta nového. Ještě musím kouknout na fotky.
Měla jsem teď nějaký nepsací období…

Tak zatím pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
11.8.10 20:26

Ahoj holky!
Taky nějak nezvládám psát, ale aspoň vás zdravím. Máme všechny tři zánět hrtanu. Eminka chrchlá jak tuberák, a chytly jsme to i já s Julinkou. Já to přežiju, i když mě bolí hlava a krk jak střep. Ale Julinka střašně řve při kojení, asi ji ten krk taky tak bolí. takže počítám, že půjdem s váhou dolů :-(. chjo. reagovat budu příště, dnes jdu spát, ať mám aspoň trochu energie na zítra. Je mi samotné blbě a když tu řve jedna přes druhou, tak to je na oběšení. zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
13.8.10 11:51

Ahoj holky!
Koukám, že tady totálně mrtvo… Kde jste všechny? Agi, kde jsou ty novinky?
U nás už trochu líp. Emi pořád kašle, ale už míň a záchvaty se naštěstí nekonaly. Julinka už je úplně ok a já tak napůl. Nemám hlas, mám ucpané dutiny, ale jde to.
Teďka jsem měla 2 hodiny klid na práci, ségra a neteř si vzaly každá jeden kočár :lol: . To je najednou pohoda! Akorát už začínám být nervózní kvůli kojení. Juli pije přes den častěji. A taky je mi jasný, že mi přivezou Emu zase spící a tak se připravím o přespolední klid,achjo.
Tak co? Trajdáte po výletech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
13.8.10 13:36

Ahoj holky.

Tak máme pátek 13., …no pověrčivá nejsem, ale hned ráno jsem vyhodila pojistky když jsem si zapla rychl. konvičku, že si uvařím kafe. No nahodit to nešlo, tak Filip zavolal jednomu chlápkovi a ten to nějak nahodil. :roll:
Jinak dnes má svátek moje mamča, takže snad to bude šťastnej den.

A ALI taky Ti přejem vše nej k svátku.
:kytka:

Holky, tak včera u nás zase lilo a museli zavřít oba mosty přes Labe, ucpaly se kanály a doprava byla hned kaput, ucpalo se celé město a všude byly zákazy, Filip se pomalu ani nemohl z nákupu dostat domu. :pocitac:
A vesnice kam jezdíme na golf je zavřená, vylil se tam potok a lidi vyskakovali i z oken a zničilo to silnici :pocitac::roll:

Hani, tak hlavně, že vy jste se dostali z toho Německa domu. A TURECKO závidím, taky jsem tam lákala Filipa teď v září, ale tím, že kupujem ten byt, tak se mu nikam nechce. :lol:
A Jonášek je šikula, za chvilku tu plínku taky nebude potřebovt. :palec:

Perulko, hlavně, že už je vám líp a co ty křtiny, jsou fotečky? :-D

A kde jsou ostatní????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
13.8.10 13:38

Ahoj:-),

Peru- máš si Emču nechat přivézt až vyspinkanou a nasvačenou. :lol: To jako vážně.
Agi- copa je ta spousta nového? Jsem jedno zvedavé ucho. Sloní. :mrgreen:
Jo a rezervujte si na nás čtvrtek nebo pátek - ten by bylo dobrý odpoledne určitě 26-. nebo 27 srpna. V pátek odpoledne by si mohl jít chtít Honza lehnout před cestou. Tak by byl klídek. :lol:

My měli včera výletní den dopravními prostředky. Vzhledem k počasí. Do Mostu tramvají, tam busem a zpět do Litvínova vlakem. Děti vožené pouze autem opravdu ocení. :-)Dopravné vyšlo levněji než stravovné. Mekáč kvůli Vítkovi, autííčka na korunky, lízátekča , pitíčka. :-)

A dnes už se klepu na večerní bruslení - dá li počasí. Jinak půjdem plavat. Tělo si žádá endorfíny. Jinak bude zle. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
13.8.10 13:42

Alenko naše milá přejeme ti vše nej k dnešnímu svátku, krásně si to oslav, třeba na těch bruslích :-D :kytka: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
13.8.10 13:48

Ahojky holky!!!
Já se právě vrátila z Varů. Byla jsem opět na hematologii, na odběrech :roll: . Jonáška jsem brala sebou, byl zlatej, koukal, jak mi berou krev a povídal si se sestřičkama :srdce: . Pak jsem ho vzala za odměnu k Mekovi na nesolené hranolky s kepucem(jak říká :mrgreen: ).
Na pátek 13. nehraju, ale ráno nám zkolabovala tchýně cestou do práce, je na JIPU a mají podezření na infarkt :-( . Moc se tomu teda nedivím, páč váží asi 30kg i s postelí, bere dvoje prášky na nervy, hulí asi 40 denně a velmi často si dá víno :cert: . Dnes je to rok a 11 měsíců, co jí zemřel manžel…od tý doby je pořád nervově v prd..i. Berta mi volal, lítá mezi nemocnicí a prací, je taky na rozsypání, tak jsem mu říkala, ať se snaží uklidnit, aby to s ním taky neseklo!
Užijte si víkend a řeky ať zůstanou v korytech!!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
13.8.10 15:10

Jé holky, díky. u nás se to dvakrát neslaví. Večer asi dostanu nějakej dárek a kytku. Toť vše. Honzovi bych udělala dortíka, ale mě ho nikdo neudělá a já se na sebe můžu vyprdnout. :-)

Hani- teda, ať to vše dobře dopadne. Kolik je tchýni?
Leni- a u Vás ať přestane pršet. Ale asi jen tak ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí