květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1043
20.8.10 07:58

Ještě Vám napíšu, co mně včera pobavilo.
Přebalovala jsem Michala a on zas konstatoval, že má pinďoura a že se jmenuje penis. A že Lenička nemá pinďoura. A já říkám, „no nemá, k čemu, je to holka“ a Lenička na to „Já mám zas užitečnou špulink… mám tam dírku“ :mrgreen:
a teď, co tím myslela :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
20.8.10 12:31

No jo, tak jsme podle všeho maximálně zdraví a zítra nastupujeme.
Draky- nezabily by se Ti děti. Oba kluci aspoň jednou spadli a žijou oba. :mrgreen: :wink:
Hele Jonáš tam během prvních 3 dní vylezl asi 286× a od tý doby tam neleze. Vítek mu taky většinou zatarasí cestu polštářem a hračkama, aby tma nemohl.
Jo a Lenička si nemoci vybrala a teď už má 100proimunitu. Jo, jo, s dětma se člověk nachláme.

Jdu dodělat oběd, žehlit, balit a pak bruslit. Jonáše si vzala na odpoledne babi tchýně. :-)

PS: Už mám dole 4kg. No za 5 tt to zas není tolik. :nevim: Ale zas mi určitě nabejvaj svaly. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
20.8.10 13:26
Aladina píše:
Hani- člověk se přeci nechce nudit, ne? :mrgreen:
Jo a fakt Caty obdiuješ? Mě přijde, že není co obdivovat na takovém tématu. :nevim: Mě třeba přijde hlupoučká. No ale psát jí to nebudu. :lol: I když chtěla. :mrgreen:

O obdivu rozhodně nebyla řeč :think: . Já jsem ze začátku viděla jen nadpis a ten mě fakt zaujal, ptž, jak jsem tam psala, taky mě to zajímalo. Napsala jsem rychle svůj příspěvek a šla uspat Jonáše. Když jsem to zpětně přečetla, myslím, že Jura to fakt vzal pohodově(s opakem jsem u něj ani nepočítala) a rozdmýchaly jste to tam vy ostatní a zbytečně jste z Jury udělaly chudáka. Uznávám, že ta diskuze nebyla nijak taktní, ale holt jsme držky :wink: .
Další výplody téhle Catty(kterou jsem nikdy předtím extra neregistrovala) mi už přišly úplně o ničem…takže asi tak :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
20.8.10 13:31
draky píše:
Hami
A vlastně, jaká diskuze Tě a Ali rozpálila do
Zlobivé cizí dítě - jak byste řešily?
Mě konkrétně rozpálilo, že některé matky by byly schopny mýrnyx týrnyx vztáhnout ruku na cizí dítě 8-o .
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
20.8.10 13:32

Ali - jako 4kg za 5 týdnů ti není dost :?: Játi tleskám!!!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
20.8.10 14:11

Mě asi už žhaví do běla dotyčná. Nechtěla jsem z Jury dělat chudáka, ale nemohla jsem si pomoct. Mimo jiné mu vyčítá, že je všude a ona dnes píše do každý diskuse, kterou jsem otevřela. Jsem si postěžovala a tímto si dávám slib neotevírat její diskuse. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
20.8.10 15:36

jste ve mně vzbudily hroznou zvědavost ohledně té diskuze :lol: . ale je to dlouhý a četla jsem 5 stran. tak mě uspokojte a řekněte, jaké názory hájí Jura a Caty, já je tam neviděla?!?! Jinak ta Careyinka nebo jak se jmenuje, je teda slušná anarchistka… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
20.8.10 20:28

Peru - jedná se o víc diskusí, neztrácej čas. Hanku rozčílila tahle, k terou pročítáš. Tady se o Juru nejedná. Pak vznikla diskuse od jedné poslední dobou velmi často diskutující, že : "Co si myslíte o Jurovi? ". To je jeden asi nejaktivněji píšící chlap na tomto serveru. Zpočátku psala, že jí vadí a je přechytralý a pak obrátila, že to tak nemyslela .............. je to ztráta času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
22.8.10 17:54

tak to je pěkně debilní - zakládat diskuzi k pomlouvání někoho jiného?!?! Je praštěná? A jaké měla konkrétně názory na to cizí neposlušné dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
23.8.10 14:21

Měla bych pro Vás kvízovou otázku:
Zvolte za a, či b,

a, píšu z Motola, Jonáš je po rezonanci, tak mám chvilku?
b, dnes nás propustili s akutní angínou a antibiotikama, zato bez vyšetření. A tak píšu z domova?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
23.8.10 15:01

Já bych byla ráda, kdyby to bylo za a), ale tuším, že b) je správně! 8-o Alčo, to už je snad zákon schválnosti, jinak si to neumim vysvětlit. Nebo má Jonášek prostě fakt radar na špitál, a jakmile tam má jít, tak si sám snad přivolá nemoc. Tohle lidi dokážou. Většina nemocí je psychosomatických, ale to ty víš. Třeba se bojí něčeho neznámýho, třeba něco zaslechl a neví, co si o tom myslet. No asi blbnu, co. Tak snad aspoň na tu dovolenou odjedete. Uvídíš, že to dobře dopadne a ve středu bude malej jak rybička :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
23.8.10 17:42

Nebo že by přeci jen za a)? To by bylo mooc fajn.  :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
23.8.10 20:50

Agi- no jsme doma s angínou. Vrátili jsme se dnes odpo. :-?

Holky, ten můj workoholik už má cestovní horečku a má pocit, že bez něj asi spadne Litvínov. A chová se jako - začíná to slovo na v. Máme tichou domácnost. Jako povedlo se mu na mě vyjet, že nemáme nic k jídlu a když jsem viděla, že máme prázdnou ledničku, proč jsem něco nepřipravila, že jsem mu měla zavolat, aby něco koupil ....... A to byl vrchol. Pak si udělal salát akorát pro sebe. :cert: Bude balit akorát jeho věci. Nepomohl mi absolutně s ničím. Já nevím, musím chápat, že toho má hodně a já podle něj sedím doma na zadku. :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
23.8.10 21:46

Alčo - to je mi líto, že to máte doma takhle vyhrocený. :-( Oni ti chlapi holt někdy nejsou soudní. Snad se to srovná. A Jonášek ať je brzy zdravý! Držte se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
23.8.10 22:27

Ježiš, tak já jsem sem jen nakoukla, než mi dopere pračka - peru potahy na autosedačky a kočár a další věci - a to jsem se na to měla radši vyprdnout. Protože to, co tu čtu, no budu mít špatné spaní i za Alču. To jako fakt není možný. Náhody se sem tam stávají, já na ně moc nevěřím, ale u vás už to fakt snad ani náhoda být nemůže. vždyť jste tam šli zdraví! Fakt nemůže Jonášek něco předem vycítit? Co takhle o tom před ním přístě vůbec nemluvit a jet jakože na výlet? No tak aspoň že na tu dovolenou jedete…já už viděla černě i tohle. A hádky s partnerem před dovolenou jsou normální. Hlavně hlavu vzhůru, ať se nehádáte i tam! Ali, moc na Vás myslím, ať je Jonášek brzy fit, nenakazí ještě Vítka a Vás a dovču si užijte! Zasloužíte si to!
A já jdu ještě zapnout další pračku a do hajan.
Jo, holky, onehdá jsme tu řešili sušičku na prádlo…mně se podařilo ukecat Luboše a mám ji slíbenou! Ale vůbec se v nich nevyznám. Děsí mě ta energetická náročnost. Ale zase kdo ji má, tak chválí, chválí a chválí. Míň žehlení, míň prachu a nepořádku v bytě…=víc času!!! Kdybyste náhodou slyšeli o nějaké prověřené, tak šup sem s ní. Máme známého prodavače elektra, dá nám to vždycky za nejnižší cenu, jako je na netu - ale on nejvíc protěžuje Miele. Samozřejmě chápu, mně by se Miele taky líbilo, ale nedám dvojnásobnou cenu za šušičku, než stojí ty ostatní..
tak dobrou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital