Poradna duly
Jana Čurdová
Ještě Vám napíšu, co mně včera pobavilo.
Přebalovala jsem Michala a on zas konstatoval, že má pinďoura a že se jmenuje penis. A že Lenička nemá pinďoura. A já říkám, „no nemá, k čemu, je to holka“ a Lenička na to „Já mám zas užitečnou špulink… mám tam dírku“ ![]()
a teď, co tím myslela
![]()
No jo, tak jsme podle všeho maximálně zdraví a zítra nastupujeme.
Draky- nezabily by se Ti děti. Oba kluci aspoň jednou spadli a žijou oba.
![]()
Hele Jonáš tam během prvních 3 dní vylezl asi 286× a od tý doby tam neleze. Vítek mu taky většinou zatarasí cestu polštářem a hračkama, aby tma nemohl.
Jo a Lenička si nemoci vybrala a teď už má 100proimunitu. Jo, jo, s dětma se člověk nachláme.
Jdu dodělat oběd, žehlit, balit a pak bruslit. Jonáše si vzala na odpoledne babi tchýně. ![]()
PS: Už mám dole 4kg. No za 5 tt to zas není tolik.
Ale zas mi určitě nabejvaj svaly.
![]()
Aladina píše:
Hani- člověk se přeci nechce nudit, ne?
Jo a fakt Caty obdiuješ? Mě přijde, že není co obdivovat na takovém tématu.Mě třeba přijde hlupoučká. No ale psát jí to nebudu.
I když chtěla.
O obdivu rozhodně nebyla řeč
. Já jsem ze začátku viděla jen nadpis a ten mě fakt zaujal, ptž, jak jsem tam psala, taky mě to zajímalo. Napsala jsem rychle svůj příspěvek a šla uspat Jonáše. Když jsem to zpětně přečetla, myslím, že Jura to fakt vzal pohodově(s opakem jsem u něj ani nepočítala) a rozdmýchaly jste to tam vy ostatní a zbytečně jste z Jury udělaly chudáka. Uznávám, že ta diskuze nebyla nijak taktní, ale holt jsme držky
.
Další výplody téhle Catty(kterou jsem nikdy předtím extra neregistrovala) mi už přišly úplně o ničem…takže asi tak ![]()
draky píše:Zlobivé cizí dítě - jak byste řešily?
Hami
A vlastně, jaká diskuze Tě a Ali rozpálila do
Mě asi už žhaví do běla dotyčná. Nechtěla jsem z Jury dělat chudáka, ale nemohla jsem si pomoct. Mimo jiné mu vyčítá, že je všude a ona dnes píše do každý diskuse, kterou jsem otevřela. Jsem si postěžovala a tímto si dávám slib neotevírat její diskuse. ![]()
jste ve mně vzbudily hroznou zvědavost ohledně té diskuze
. ale je to dlouhý a četla jsem 5 stran. tak mě uspokojte a řekněte, jaké názory hájí Jura a Caty, já je tam neviděla?!?! Jinak ta Careyinka nebo jak se jmenuje, je teda slušná anarchistka… ![]()
Peru - jedná se o víc diskusí, neztrácej čas. Hanku rozčílila tahle, k terou pročítáš. Tady se o Juru nejedná. Pak vznikla diskuse od jedné poslední dobou velmi často diskutující, že : "Co si myslíte o Jurovi? ". To je jeden asi nejaktivněji píšící chlap na tomto serveru. Zpočátku psala, že jí vadí a je přechytralý a pak obrátila, že to tak nemyslela .............. je to ztráta času.
tak to je pěkně debilní - zakládat diskuzi k pomlouvání někoho jiného?!?! Je praštěná? A jaké měla konkrétně názory na to cizí neposlušné dítě?
Měla bych pro Vás kvízovou otázku:
Zvolte za a, či b,
a, píšu z Motola, Jonáš je po rezonanci, tak mám chvilku?
b, dnes nás propustili s akutní angínou a antibiotikama, zato bez vyšetření. A tak píšu z domova?
Já bych byla ráda, kdyby to bylo za a), ale tuším, že b) je správně!
Alčo, to už je snad zákon schválnosti, jinak si to neumim vysvětlit. Nebo má Jonášek prostě fakt radar na špitál, a jakmile tam má jít, tak si sám snad přivolá nemoc. Tohle lidi dokážou. Většina nemocí je psychosomatických, ale to ty víš. Třeba se bojí něčeho neznámýho, třeba něco zaslechl a neví, co si o tom myslet. No asi blbnu, co. Tak snad aspoň na tu dovolenou odjedete. Uvídíš, že to dobře dopadne a ve středu bude malej jak rybička ![]()
Agi- no jsme doma s angínou. Vrátili jsme se dnes odpo. ![]()
Holky, ten můj workoholik už má cestovní horečku a má pocit, že bez něj asi spadne Litvínov. A chová se jako - začíná to slovo na v. Máme tichou domácnost. Jako povedlo se mu na mě vyjet, že nemáme nic k jídlu a když jsem viděla, že máme prázdnou ledničku, proč jsem něco nepřipravila, že jsem mu měla zavolat, aby něco koupil ....... A to byl vrchol. Pak si udělal salát akorát pro sebe.
Bude balit akorát jeho věci. Nepomohl mi absolutně s ničím. Já nevím, musím chápat, že toho má hodně a já podle něj sedím doma na zadku.
![]()
Alčo - to je mi líto, že to máte doma takhle vyhrocený.
Oni ti chlapi holt někdy nejsou soudní. Snad se to srovná. A Jonášek ať je brzy zdravý! Držte se!
Ježiš, tak já jsem sem jen nakoukla, než mi dopere pračka - peru potahy na autosedačky a kočár a další věci - a to jsem se na to měla radši vyprdnout. Protože to, co tu čtu, no budu mít špatné spaní i za Alču. To jako fakt není možný. Náhody se sem tam stávají, já na ně moc nevěřím, ale u vás už to fakt snad ani náhoda být nemůže. vždyť jste tam šli zdraví! Fakt nemůže Jonášek něco předem vycítit? Co takhle o tom před ním přístě vůbec nemluvit a jet jakože na výlet? No tak aspoň že na tu dovolenou jedete…já už viděla černě i tohle. A hádky s partnerem před dovolenou jsou normální. Hlavně hlavu vzhůru, ať se nehádáte i tam! Ali, moc na Vás myslím, ať je Jonášek brzy fit, nenakazí ještě Vítka a Vás a dovču si užijte! Zasloužíte si to!
A já jdu ještě zapnout další pračku a do hajan.
Jo, holky, onehdá jsme tu řešili sušičku na prádlo…mně se podařilo ukecat Luboše a mám ji slíbenou! Ale vůbec se v nich nevyznám. Děsí mě ta energetická náročnost. Ale zase kdo ji má, tak chválí, chválí a chválí. Míň žehlení, míň prachu a nepořádku v bytě…=víc času!!! Kdybyste náhodou slyšeli o nějaké prověřené, tak šup sem s ní. Máme známého prodavače elektra, dá nám to vždycky za nejnižší cenu, jako je na netu - ale on nejvíc protěžuje Miele. Samozřejmě chápu, mně by se Miele taky líbilo, ale nedám dvojnásobnou cenu za šušičku, než stojí ty ostatní..
tak dobrou!