květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1572
27.8.10 21:06

Ahoj holky, čau Marky po dlouhé době!
Tak to je fajn, že nebudeš ještě v práci tak vázaná… ad baráček: a obklady a podlahy už máte? protože pokud ne, tak si myslím, že jsi fest optimista. Ony totiž takové ty dodělávky, o kterých si člověk myslí, že jsou hned, tak trvají nejdýl. O kuchyni nemluvě. Ale moc držím pěsti, ať už vánoce trávíte v novém? No a velikosti - Eminka má oblečení 98/104 a boty ještě tak tak 24, kupovat už budu 25. A natáhla se teď taky jaksi. Ještě nedávno měla tepláky ok a najednou koukám a chodí, jak kdyby čekala velkou vodu.
Jinak dnes jsem vyzkoušela sušičku…ale první pokus nic moc. zapla jsem ji a pak přijel Luboš, že musíme zajet do servisu pro auto. Ještě jsme byli nakoupit - a prádlo jsem vytahovala asi 2hodiny po dokončení programu…no a už se to musí žehlit. Taky jsem tam toho asi dala dost. Ale suché to bylo tak akorát :lol: . napodruhé jsem tam šoupla plíny a to už bylo lepší. Hotové to bylo asi za půl hodinky, jsou nádherně heboučké a měkkoučké, akorát bambusové ještě nechám do rána volně doschnout, přijdou mi lehce navlhlé. ale toho bordela, co bylo na tom filtru?! 8-o To jsem fakt nechápala!
Dneska mám jakousi krizi z těch mých dračic. Lákala jsem kámošku na oddech do hospůdky, strašně by mi to dnes bodlo, ale šlahlo ji v zádech a nemůže ani sedět. takže místo toho sedím doma, popíjím červené vínko s manželem a cpu se obrovským pohárem :lol: . pistaciová zmrzka Carte D'or, borůvky a šlehanda. Bomba! Si budu zas zítra nadávat, ale co už. A taky jsem nechala asi 1600 dneska v Takku holkám za oblečení. No prostě jsem si musela udělat radost a oni mají zrovna kolekci ve fialové a ta jim strašně sluší. byly ještě i letní slevy. Ale zas toho mám za ty prachy hodně. Julince mikinu a teplou vestu, Emince 2 trika, košili, mikinu, tepláky, ponožky a 2 šátky do vlasů… Ale pro jistotu už radši dnes nelezu na mimibazar :lol: . Luboš kouká na Top Gear. Tak dojím pohár a jdu chrnět… dobrou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
27.8.10 22:45

Ahoj holky,
poslední letní dny a my je s Lindou promarodily. Já rýmu a Linda horečky skoro 39 :-( Už je nám líp, ale pro změnu prší a nedá se jít ven, takže je pořád protivná!!!! Snad ještě užijeme nějaké to sluníčko :nevim:
Všechny vás zdravím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
27.8.10 22:51

Na houbách :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
27.8.10 23:57

Ahoj holky!
Marky - tak ať do vánoc bydlíte. Ale jak píše Perulka, ty dodělávky zaberou vždycky nejvíc času. Jinak Tobík má nožku 24, kupuju velikost 25-26, jak které boty. Oblečení jsem mu koupila pár kousků ve vel. 104, ale ještě je mu to velké. Takže 98.

Peru - já utrácela zas v Tescu. Agi jsem koupila kouzelnej kabátek na podzim a mírnou zimu, oběma tepláky, botky (teda jako sportovní tenisky, ale budou to mít na lítání ven, žádná kvalita) a ještě pár blbostí.....Ale radost jsem si taky udělala, to zas jo :mrgreen:
Sušička - kamarádka říkala, že všechno vždycky hned vyndá a složí, protože jak to je trochu teplé, tak se to hned zmačká. Jenže ona je ten typ, co nenechává doma zaplou pračku ani sušičku, když jde pryč, má strach, aby nevytopila sousedy nebo tak něco.

Tak jsem dneska byla na minisrazíku s Alčou, pozdravuje a celkem jsme si to všichni užili. Bohužel pršelo, tak jsme jeli jenom do Frymburka do aquaparku, teda je to spíš takovej lepší plavečák, ale děti se vyblbly a to bylo důležitý. Jela s námi teda jenom Alča s Vítkem, jak má Jonášek tu angínu, tak nemohl do vody. A stejně šel spát po o.

Tak jdu zalehnout, jsem nějak unavená po tom náročném dni. :lol: Dobrou všem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
draky draky
28.8.10 05:34

Ahoj holky,
to jsem koukala, po ránu a tolik nakecáno :-)

Aktuální velikost - Michal 95,5cma 13,9kg.

Agi,
to fakt nechápu,že kupuješ i 26tku botu, když 104 je mu veliká,kterou my nosíme běžně… Já vůbec nerozumím tomu, podle čeho se velikost nohy teda odvíjí, já vždycky myslela, že od velikosti. Ale prostě to tak asi není :mrgreen: U nás je vůbec s botama boj. Oba mají vysoký nárty. Lenča 2 zimy po sobě nosila jedny boty, noha jí vůbec nerostla, ačkoliv ona jo a teď jsem jí naopak kupovala v květnu - koncem - bačkory a v červnu cvičky, prakticky na 2× mažoretky a teď jí ani jedno není a včera jsme kupovali nový cvíčky i bačkory. Tak já tomu nerozumím. Asi holt napřed rostla ona a pak dodatečně noha a tak to asi bude mít i Michal. Protože tenisky má 23 a pořád je nosí a má je někdy od února-března, nechápu :nevim:
To je fajn, že jste se viděli aspoň s Alčou a Vítkem, Frymburk, to je tam u Lipna někde, ne??
A Agi, cos to vymyslela s těma cigárama? Drž se!

Marky,
týý jo, školkačka. To je děs, už školkačka, to uteklo, viď.
U nás problém se vstáváním není, taky budeme denně vstávat, ale až od středy :wink: I když je fakt, že v půl 6 už vzhůru nejsou, protože to je teď a jsem tu sama :-)
Vánoce v novým - to vypadá super!

Perul
tak sušičkový začátky nanadchly, jo? To se poddá, určitě to vychytáš. Někde jsem četla, že když program skončí dřív, tak to nějak vlhčej a nějak to projedou ještě nebo co. No, na mně by to fakt asi nebylo, všechno vytahovat hned. I když zas na druhou stranu ,asi by to šlo, nikdy nenechávám zaplý spotřebiče, když jdu pryč, takže jsem vlastně u toho, když cokoliv končí. Jé, tak jsem ten typ co kamarádka Agi teda. Nenechávám ani zaplou nabíječku třeba na baterky. Od tý doby, co kamarádčiný příbuzný od nabíječky na mobil vyhořeli, tak prostě zaplá je jen lednička a v zimě kotel, jinak nic.
No jo, ale stejně není to místo :nevim: Na zimu by se to ale fakt hodilo, teď máme pořád tolik prádla a než to pak uschne… Jsem zvědavá, v čem teda budou děti chodit.

Svape
hezkej úlovek

Hami
a cos dělala celou dobu, co ses nehlásila? Relax a lehárko? :-D

Tak se mějte, hezkou sobotu. Já si počkám, až se konečně někdo vzbudí a jdu něco dělat. Potřebovala bych probuzenou Leničku a jako na potvoru spí a dokonce u sebe, jindy je touhle dobou už u nás, takže bych měla volné pracovní pole :roll:

• Citovat
  • Upravit
draky draky
28.8.10 19:48

Kde jste kdo? :-)
My dneska byli na Dádě, dokonce jsme „ukořistili“ podpis a společnou fotku.
Jen Michal se tam tvářil, že se ho to netýká a jako obvykle ho zajímaly spíš repráky.

• Citovat
  • Upravit
2621
29.8.10 14:02

Ahoj kočky!!!
tak jsme včera byli v Německu a objednali jsme dovču. Já se taaak těším, obzvlášť při pohleduz okna…to je hnus :poblion: a ta zima- brrr!!!
Pár aktuálních fotek :wink: .
Jo , Jonáš váží 13,9 kg jako Míša :wink: a velikost 98, botky 23 už celkem dlouho.
Večer nebo zítra dočtu a zareaguju, paaaaaa :mavam: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
29.8.10 14:04

Vyberu si šampon :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
29.8.10 14:04

spolu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
30.8.10 15:18

Ahoj holky!
Hani - jé, super! To jste v DM, že? Eminka mi tam taky takhle chodí „pomáhat“ :lol: . jen co se otočím, mám v košíku 10 zubních kartáčků a kdoví co ještě. A 30× dokola se mě chodí ptát, jestli toto počebujem a toto počebujem :mrgreen:
Dneska spala do rána u naší mamky a vyzvedává až teď Luboš cestou z práce. Zatím tam jen přespala, když jsme byli vedle na chatě a hned ráno jsme si ji vzali. Ale dneska teda nic moc. V noci se asi 2 hodiny dokola ptala, kde je maminka, tatínek a Julinka. A teďka byla scéna po obědě - byla unavená, ale spát tam nechtěla, že prostě až s maminkou a řvala prej tak, až se doblila. Ach jo… tak to moc nevyšlo. Ale jinak té práce, co jsem dneska zvládla!!!
Draky - tak na Dádě, jo? A bere to už i Míšu: Jakože divadlo a tak?
Musím jít, Julinka si už žádá taky trochu pozornosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
30.8.10 17:21

Ahoj.

Maryk, no jo, zase vám začne ten kolotoč, co? Ale Eliška byla na školku už zvyklá, tak to bude určitě dobrý. :-D

Peru, sušička dobrá, taky přemýšlím o ruzných nových věcech do nového bytu, budeme mít víc místa všude, tak uvidíme, ale co bude první co chci určitě, je myčka. :lol:

Hani, hezký fotečky. Nelča taky ráda nakupuje a všechno chce hned dávat do košíku. :mrgreen:
A co dovča, kam poletíte, vyhrálo to Turecko?? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
30.8.10 20:24

Ahoj holčičky!!!
Taky je u vás tak hnusně? Naštěstí nám už dnes začali přitápět :palec: .
Peru - malej ještě nikdy nebyl na noc mimo domov. Nebyla potřeba, ale zajímalo by mě, jak by to zvládl :think: . Jinak ta drogérka, to je Rossmann a Jonáš nakupuje stejným způsobem jako Eminka :mrgreen: .
Leni - jj, nakonec to vyhrálo Turecko - Belek. Hodně se tam lítá za golfem, tam by se vám líbilo :wink: . Zamilovali jsme se tam do jednoho hotelu, je tam spousta hřišťátek a bazénů se skluzavkama a tobogánama, takže malej bude určitě nadšenej. Navíc máme super časy obou letů a transfér z letiště by taky neměl být dlouhý - je to asi 20 km. Letíme z Norimberka. Pusinku Nelince :huban: .
Agi - fajn, že jste se s Alčou sešly!!! Jak se asi mají? :think:
Draky - ahojky!!! Taky mě zajímá, jestli Dáda upoutala i Míchulu?
Mějte se krásně a pusinky dětičkám!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
30.8.10 20:27

Jéžiš, málem bych zapomněla na Marky!!! 8-o
Marky, člověče, ahoooj!!!!
Ať se Elišce ve školce líbí a baráček máte co nejdřív hotový a vše jde podle plánů!!!
Mějte se moooc krásně :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
30.8.10 23:29

Hani - takhle v DM řádí s košíkem Linda taky - jenže já to nestačím vracet zpět do regálu - bere totiž všechno!!! Hezkou dovolenou!!! Ehmmm ehmmm - aby ses tam nepotkala s Taminkou :-P Ona strašně ráda a velmi často cestuje - hlavně virtuálně!!!!! :pankac:
Holky s těma velikostma bot asi Linda vede chudinka :think: letní sandálky vel. 26 už nemůže nosit ani na doma (a já doufala, že je bude mít místo bačkůrek). No nic - musím koupit (na ty její ploutvičky)nový tenisky a podzimní botky. Ty starý stejně odrasovala na motorce/odrážedle. Se zimníma počkám až na poslední chvíli. Jinak vel. oblečení 104-110 jak co!
Jinak už trénuje básničku na Mikuláše, ale dudáku na spaní se nemůžeme zbavit! :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
30.8.10 23:31

S hafíkem Arčikem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie