květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4271
18.8.10 12:18

Ahoj holky,
tak zub mi dal naštěstí pokoj, no uvidíme, jestli to vydrží. Jinak tlak pořád blbej, teda když si ho změřim, na sobě nic necítim.
Agi chytla nějakou rýmu, tak tu posmrkává a furt jí honim, ať nepopotahuje a smrká do kapesníku :cert:
Dneska se jedu podívat na mimi, co jsem byla u jeho narození, tak se těšim.

Alčo - no to mě po..r ! 8-o Teda to snad není možný s tou Motolí. Jak to budeš všechno stíhat? A nemohl by tě v uterý třeba Honza v nemocnici vystřídat? Nebo babi? Ty jo, tak držim palce, zaprvý - ať to hlavně dobře dopadne, zadruhý - ať to stihneš a odjedete…

Lucko - taky valim voči, co se to tam u vás děje. Nemá malá náhodou Campilobacter? Já ho měla a je to hnus. Je to právě z nedovařenýho kuřecího. Tak ať je Klárce líp. A jaký zranění, prosím tě, jak se jí to stalo? Se někde praštila?

Holky, jak jsem tak zblblá, tak jsem chtěla spařit kuskus a místo něho jsem tam dala jáhly. Ono je to podobný.....no zjistila jsem to hned. Tak máme dneska místo kuskusu jáhly, ale oni to snad přežijou.
Teď mě tak naštvali, že oba dostali po pr..li a sedí tu ublíženě jak zařezaný. Je mi jich úplně líto, ale na druhou stranu, když něco řeknu 1000× a oni furt nic, tak co jinýho. Už mi fakt ruply nervy. Už aby byla školka. Teď si tu spiklenecky špitaj, to je sranda.

Tak nám jdu nandat oběd, papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
18.8.10 13:36

jo je to ta bakterie. Jinak se asi poranila o nejakou muslicku na plazi, ale nikdo nic nepoznal a rpto se to tak tahlo a ona chudak se tam porad drzela, ale to se tam dole drzi i kdyz si chce prdnout nebo jit na velkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
18.8.10 13:54

Holky jsem tak blbá. Nakonec se nejspíš nic nestalo, to musím napsat na začátek.
Byla jsem dnes s Jo nakupovat. Když jsem dávala věci do kufru, stál u mě. Z vozíku vylejzal, tak jsem ho vyndala. Chtěla jsem zavřít kufr, Jonáš byl blízko, tak jsem přivírala pomalu a ještě mu dávala nastranu hlavu, abych ho nebouchla ..... a on tam strčil ruku a já mu jí zavřela do toho kufru.
Nějak jsem nepostřehla, že se i zamklo auto, takže jsem cloumala kufrem a nešlo to samosebou a jak jsem panikařila, tak jsem místo odemykání mačkala na ovladači pořád zamykání. To už Jonáš řval a lidi se sbíhali. Začal mi pomáhat nějakej důchodce, jenže ten zkoušel odemykat ručně, takže jak byl nervní, tak mu to taky nešlo. Nakonec nějakej rozumnej pán mu vzal klíčky, auto otevřel, Jonášovi ruku vyndal. Jonáš přestal brečet a byl úplně v pohodě, prsty si nechal ohýbat a nic.
Von s tou rukou normálně nic nemá. No nemá. Měl oteklý 4 prsty, teď už má trochu jen dva. Hýbe s nima normálně, do ruky vezme vše. I mě silou někam tahal. No má na jednom prstě trochu štíplou kůži, ty dva teda trochu oteklý a červený.
Je mi ze mě špatně. Kdybych navíc nepanikařila, tak mu jí vytáhnu hned a takhle to trvalo. Já jsem taková kráva. Jsem pak nemohla ani odjet z parkoviště.
No a ty hlášky, co jsem to za matku. Jo, jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
18.8.10 14:26

Alčo - to snad už není možný s váma. No hlavně, že se Jonáškovi nic nestalo. Tu paniku si dokážu představit, mě stačil přejetej pes a nepoznávala jsem se. A jak dlouho tam tu ruku měl? To fakt koukám, že má prstíky v pořádku. Táta si takhle přivřel palec do dveří u auta a měl ho přeraženej a ještě mu slezl nehet. A nic si nevyčítej, oni jsou jak ještěrky. Důležitý je, že se fakt nic moc nestalo. Dej si panáka :mrgreen: a hoď to za hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
18.8.10 15:22

Agi- tak dnešek tragédie, Ale jinak zas tak nevyčuhujeme, ne? Pokud teda nebudu mluvit o Jonášovi a jeho neu stránce.
Jo a paráda, že Tě zub nebolí.

Dnes jdeme zas bruslit. Akorát jsem Jonášovi vydrbala kočár a suchej bude nejspíš až zítra. Takže zvažuju, že vezmu kolo a budu Jonáše vozit na kole. Jeho to děsně baví. A že se s tatínkem vystřídáme na kole a v ruslení.
Vítek zůstal u našich na chatě. Mimochodem se se mnou stále babi a mami nebaví. :roll:

A už vstáváme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
18.8.10 16:51

Alčo - já to nemyslela nějak zle :hug: Jenom prostě, jednou prsty v kufru, pak zas už potřetí zákon schválnosti s Motolí atp. Když se to sejde, tak to prostě někdy stojí za to. Užijte si kolo - bruslení. Já teď jedu za tou kámoškou s mimčem a tady prší, takže děti musí bejt doma, tatínkovi se do deště nechce. (mimochodem mi tu teď usnul za zády na posteli).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
18.8.10 19:46

Ahoj holky,
slibovala jsem, že dočtu a napíšu, ale já fakt nějak dočíst nestíhám, asi se z diskuze odhlásím, abych Vám tu nekazila morálku.
Dočítám jen poslední stránku…

LUCI
holčička druhá je super!
A užily jste si teda, to by mně taky nenapadlo teda…

ALI
s Motolem to teda budete mít akční a akční jsi to měla i dneska. No jo, jsi prostě nemožná - neblbni, prosím Tě, to se může stát každýmu, nemůžeš mít oči všude a že jsi mačkala blbej čudlík? Rozumím, já, jakmile o něco jde, reaguju naprosto blbě, většinou jen ječím, čímž bych taky nepomohla. Takže mně by taky ohodnotili a ještě hůř… Hlavně, že se nic nestalo. Jestli s prstama hýbe, tak se určitě nic nestalo, co vím, L. se takhle párkrát přibouchla do auta a ta guma to tak jako tlumí. Přibouchnul jí prst táta, když jsem byla v porodce, třeba, já takhle jednou mamku, když jsme šly pro šaty… Oproti Agi znám teda spíš to nic z toho. Tak z toho nebuď tak smutná.
A to máš teda veselo, tichou domácnost.. Zlobivko. Se mnou se sice mamka baví ,ale štvu jí pěkně, to vím.

AGI
a jak děláš kuskus,lépeřečeno, s čím? Jen tak? Já jsem si ho dneska nechala koupit, moc mi chutnal, ale neumím ho nachystat…
A co „tvoje“ miminko??? :-D
A u nás to taky funguje, M. dostane na zadek a jde za Leničkou, která by ho jindy taky praštila ,ale jakmile maminka něco ,tak to je Mišáčku sem, pojď sem, hladí ho a on žaluje, že maminka dala na zadeček…

Ostatním aspoň mávám.....a omlouvám se za nedočtení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
18.8.10 20:43

Já jsem to ani zle nepochopila. :-D Jen si nechci připadat, že jsme nějak extra furt marod. :-)
Draky- ahoj. Vítek na Jonáše prdí, ale jak Jonášovi nadávám, taky ho objíma a najednou jsou kámoši. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
18.8.10 20:45

Potvoráci jedni, že jo Ali :-)

Ach jo, tak Míša kašle a kašle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
18.8.10 23:17

Draky - kámoška dělá kuskus tak, že ho spaří, osolí a zakápne trochou citronu a chutná to super, jako příloha. Já jsem dneska experimentovala, chtěla jsem ho udělat taky tak a přidat do něj zeleninu osmahnutou na másle s cibulkou. A ještě trochu vegety a česneku. Takže jsem jáhly uvařila a udělala to přesně takhle a bylo to dobrý. A k tomu jsem v troubě upekla filé z pangase. Tak trochu dietka, ale chutnalo to dobře. A jáhly překvapily.
Mimísek krásnej, už jsem úplně zapomněla, jak jsou ty miminka roztomiloučký a křehoučký. :andel:

Alčo - tak naši celkem drží při sobě furt. Tobík se opičí po Agi, ta ho navádí a provokuje, sice se taky perou a škádlí, ale hrajou si spolu a lumpačí.
Jo a koukala jsem na fotky, jsou super, přestavba teda byla asi makačka, co? A máte krásnej velkej byt! Jinak kluci úžasný, Jonášek vypadá jako velkej mazel, hrozně roztomilej. Ale ty vánoce tam pořád nějak chybí :mrgreen: :mrgreen:

Mažu do pejru, jsem grogy. Dobrou všem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
19.8.10 13:48

Ahojda,
Agi - jo vánoce? Ty jsou na fotkách zrovna nic moc. Fotili jsme málo a žádná fotka mě 2× nenadchla. Recept vypadá mňamňózně.
Kuskus- cokoliv na způsob rizota. Já ho mám ráda i s rajčatama a cuketou a česnekem. Honzovi přidávám klobásku. Šel by s houbama, s čímkoliv.
Drkay- co malej? U nás se kašle pořád. kromě toho, že tatínek nám od soboty umírá na rýmu. :lol: Takže já už to ani nikomu říkat nebudu a do Motola nastupujeme, ať už mi dají pokoj. Počítám, že mu jic nenajdou. Jinak mi zkazí dovolenou. Jako pozadu je, ale pčítám, že nic nenajdou.
A jak se Lenička těší? Jen na to pomyslím, už jsem na měko. Já si pamatuju i můj první školní den. :-)

Už balím na dovču. Hračky, ložní, ručníky a domácí potřeby zbalený. Veškerý prádlo vypraný a pověšený. Tak doufám, že zítra hodím něco na ruční a pak velkou pračku jednu, až nás pustí a snad je to alles. Vítkovi zabalím zítra, Jonášovi něco předzabalím a mě taky. Jinak holt v úterý večer - snad nás pustí v úterý. Budu přemlouvat za pondělí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
19.8.10 21:13

Ahoj holky!
Jen jsem Vás proletěla…
Ali - držím pěsti, ať ten Motol KONEČNĚ klapne, ať to tam dobře dopadne, brzy Vás pustí a užijete si dovču! To píšu jen kdybych se sem náhodou zas nedostala. Poslední dobou nevím co dřív. Holky dávají zabrat, mám strašné práce a k tomu všeci pořád marodíme. Eminka už je dobrá, jen sem tam zakašle, ale mě se to furt drží a Julinka taky kašle a soplí. Ale dneska už se mi zdála lepší. Ale bohužel nám teď skrz tu nemoc asi moc nepřibrala. Před 2 týdny měla 5150g a teď má 5300g. A to se po vážení ještě fest počurala… :-( .
Jdu ještě uklidit nádobí, do sprchy a do hajan. Máme teď horší noci, jak je Juli nemocná. A do toho Emča teď dvě noci po sobě přilezla o půl 4 a už nemohla usnout :cert: . Takže mám za sebou max 3hodiny spánku.
Tak se mějte,děvčata a buďte zdraví!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
19.8.10 21:22

Ahoj holky!!!
Nestíhám, nestačím… :wink:
Jen chci popřát Aladince krásnou dovolenou, hezky si to užijte a v pořádku se nám vraťte!!!
A taky držím palce, ať vám konečně vyjde ta Motol a Jonášek je v poho a O.K.!!!
Budeš to mít, holka, hektický, ale ty už jsi zvyklá a zvládneš to levou zadní!!!! :wink: :mrgreen: :hug: :huban: :mavam:
Holky - užijte si krásný víkend, konečně snad zase budeme mít hezky!!!! :huban: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
19.8.10 22:25

Peru- člověče, denně spím tak 6h a myslím, že padám na hubu. :roll: Nezávidím, nepřeju. Snad Vás to brzy pustí.
Hani- člověk se přeci nechce nudit, ne? :mrgreen:
Jo a fakt Caty obdiuješ? Mě přijde, že není co obdivovat na takovém tématu. :nevim: Mě třeba přijde hlupoučká. No ale psát jí to nebudu. :lol: I když chtěla. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
20.8.10 07:56

Ahoj,
napřed přeju hezký víkend!!!

AGI
dík za návod. Já si teda nakonec kuskus udělala podle receptu a dala jen rajčata, ale vůbec mi to nechutná. Je tvrdej, i když je dělanej přesně podle receptu. Holt na Tuniskej nemá ani náhoou, tak netuším, kdo dojí krabičku :-(
Já to dát doma dětem nebo i ty jáhly,tak nejí nikdo :-), vlastně ani Pavel
A zrovna teď si děti hrajou na to ,že křeslo je kočárek pro dvojčata a jedou s nima na procházu :-)

ALI
tak jsem zkoukla taky fotky… mně se moc líbí ta postel, Jonda jak tam leze, doooobrej!!! Já už bych asi měla po dětech, už by se zabily :-)
Jinak jsou kluci pořád takoví, jaký si je pamatuju.
Držím pěsti na Motol a pak už jen krááááásnou a NIČÍM nerušenou dovolenou

Hami
no jo, mám pocit, že celá tahle diskuze je děsně akční a že za ní zaostávám.
A vlastně, jaká diskuze Tě a Ali rozpálila doběla?

Peru
no, nemoci :-( To je jasný, že zhubla, chudinka malá. Ani v létě se tomu člověk nevyhne, to jsem zvědavá na podzim, kdy my marodit už nemůžeme :nevim:
My teď poslední dobou spíme na jedný manželský s oběma dětma :-(, ale dneska dobrý, Míša si ustlal na zemi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí