Poradna duly
Jana Čurdová
čau Hani! krásnej metřík a nová fotka taky! jsi šikula!
Zvažuju nový sporťák - respektive výměnu našich golfek za sporťák. Nadchla jsem se pro Jané slalom, myslím, že ho tu někdo z vás má. spokojenost? koukala jsem, že se te´d dělá i ve variantě revers - sedačka se dá otočit po i proti směru jízdy. myslíte, že to je dobrý? akorát tam u toho píšou nafukovací ale nízkoprofilová kola, tak mám strach, aby to nebylo horší ve sněhu nebo horším terénu. nebo jsou nízkoprofilová kola i na „klasickém“ slalomu? jooo, myslím, že Alča ho má, ne??
A kde je Agi?
Ahoj Peru!!!
Díky za pochvalu metříku
.
Já i Alča máme Slalom a za sebe říkám - ber všema deseti!!! Velice prostornej pro dítě a velice dobré jízdní vlastnosti.....faaakt! My máme 2008 a nemá nízkoprofilový kola. Jinak jsem někde četla, že ta otočná sedačka v nový verzi je na úkor, myslím prostoru
. Nevím, určo je tady ale diskuze Jané 2010, tak zkus pohledat.
Tak Berta říká, že pokud jsou nafukovací, tak je to v poho, že mu to přijde divný a že si myslí, že ty kola jsou stejný ![]()
Ahojky.
Hani, novej metřík je fakt nepřehlédnutelný a hezká fotečka. ![]()
Perul, no už na mimču pracujeme, nechtělo se nám čekat až na to stěhování, protože se to pořád nějak táhne, tak uvidíme jak to dopadne. ![]()
Holky, normálně musím pochválit Nelču, už je to víc jak měsíc co nemá tu plenku na noc a ztím je to v pohodě a bez nehod, takže u nás je už plenka tabu.
![]()
Hani- díky, díky. Já bych jela klidně na týden do nějakého takového parku.
Honza moc nee. Poslala jsem mu k posouzení. Ani to není zas tak daleko. Kdybysme někdy třeba přespali u našich na chatě, tak by to bylo naprosto super. No a teď psal přes Skype, že se mu to líbí. ![]()
Metřík taky chválím.
A co malej?
Peru- a proč ti nevyhovují golfky po Emče? Zatoužilas po novém? Jané všema 10ti. My máme ještě starší model, nafukovací kolečka velká. Nevím, co jsou nízkoprofilová. Podle mě otáčení sedačky není potřeba a jak to jednou nastavíš, tak to necháš. Určitě se to využije dobře u kočárků s přehazovací rukojetí, ale když musíš otáčet sedačku, tak to už podle mě tak k využití není. Ale samosebou jsou děti, které i když jsou větší, chtějí koukat po maminnce. Ale je to jen můj názor. Já počítám, že Jonáš bude v kočáře i letošní zimu, tak jsem opravdu šťastná, že máme Jané.
Leni- tak hurá, už se těšíme na dalšího sourozence „květňátka“. No, mohlo by to tak zas vyjít.
Kamarádka má každou chvíli rodit. Už se těším, až s poňuchňam novorozence. A Nelince gratulujeme.
Jonášovi je mnohem líp. Včera ještě hodně spal, ale už si říkal o jídlo a když byl vzhůru, tak nebyl mimoň. Dneska už tu i pobíhá. Ale ještě sílu nemá a hodně zhubl. Vždycky tady sebou plácne.Ale už lepší. Motol nevím, nevím. Asi má fakt nějakej radar, protože kdyby měl nastoupit v pondělí, tak už bude akorát fit. Já to snad sama přivolávám? Je to možný? Jsem si v pátek dělala legraci, že je nějak moc zdravej. ![]()
Ahoj holky!!!
Taky u vás tak leje? Tady od rána a to tak, že pořádně
.
Leni - Nellinka je šikulína
. Jonášek už konečně chodí taky na nočník, ale zatím jenom doma. On tam totiž nechce kadit, takže si to asi nechává na odpoledne a to chodíme ven, takže mu dávám plenu. Ptž jako honit bobky v kalhotkách se mi fakt nechce a nedejbože, kdyby to nebyly bobky
. Ale já nejsem náročná, jsem zatím spokojená se současným stavem
.
Díky za pochvalu metříku a fotky, ten metřík je takovej nenápadnej, viď?
Berta říkal, že je to moc křiklavý, ale mě se to líbí
.
A držím palce se snažaním
.
Ali - tak to jsem ráda, že už je Jonáškovi líp
. Jestli se do toho parku, vydáte, tak ať se vám líbí a užijte si to!!! Jo a malej - drakula, drzej. Teď má novou zálibu, pořád něco rozhazuje kolem. Takže věčně hledám kostičky, balonky, pidi věcičky pod skříněma
, to mě točí. A nesnáší mytí hlavy a začíná být vybíravej, co se jídla týká a taky při oblíkání
…bílý tríčo né, či modrý! Říká krásně R a pozná bílou, černou, modrou, zelenou a žlutou barvu
Jinak stále malujeme vším možným, to prostě miluje
.
Papapa a hezký víkend všeeem a dětičkám pusinky!!!!!
Jo Ali, zákon schválnosti funguje stoprocentně. Tak už máte ten náhradní termín? A kdy že jedete na tu dovču?
Já ani tak nezatoužila po novém kočárku, ale prostě zjišťuju, že ty golfky jsou na každodenní ježdění fakt na prd. Ty malý kolečka, je to taková třasořitka. A přitom jsem koupila snad ty nejbetelnější! A když vidím, že kamarádky v Janéčku vozí děti klidně tříletý,tak si myslím, že je ještě fakt využijem. I teď pro Eminku a později pro Juli. A kdyby náhodou ještě někdy byl ten Tonda nebo Tánička
…
Hani ahoooj!
Jonášek je šikulka! Už umí R, jo? Tak to je bomba. U nás je místo R výstavní L. Snaží se tak krásně, že třeba nááádherně zpívá Pleší pleší jen se leje
.
A bobky už naštěstí v gatích nehoníme. Za to teďka momentálně na ně čekáme jak na smilování. Už 3 dny nekadila!!!!
Odpoledne slaví tchán narozky. Má koupenou desetikilovou uzenou kýtu a měla to být zahradní party. Ale lije tu jak z konve, chjo
. To su zvědavá, co tam s děckama budem všichni dělat. Je to zase megaparty, asi 20 lidí a 8 dětí.
Áááááááááá Peru už si to rozmyslela, už bude i Toníček.
Já chci taky. ![]()
Hani- budete mít doma malíře.
A jen si zacvič.
Jonáš si taky tuhle vymejšlel a musela jsem mu převlíknout tričko. Z barev pozná modrou a žlutou. Od dob malování pokojíčku. ![]()
Psal Honza, že to máme do zábavního parku 150km. No a ze Šebíku asi 110. Tak to by už celkem šlo.
Už máme stažený všechny fotky a dokonce v mém PC, tak Vám asi brzy hodím ty slibované vánoce. ![]()
Čus Peru!!!
To Janéčko fakt využiješ a ty máš Peg perégo, né? Já jsem ho měla vloni na dovču od kámošky a když jsem pak zase přesedlala na Janéčko, to byla báseň. Na jaře jsme kupovali golfky a fakt je využívám do busu nebo do obchoďáku, ale jakmile jdu dál a do terénu, jedině Jané.
R začal říkat sám a je to strašně roztomilý, jak takovej prcek řekně třeba modrrrá
. Když to řekně před cizíma, jsou úplně paf. Ale tak zase žádná rarita to není
. Já tiše doufám, že bude aspoň trošku šišlat, mně to přijde strašně sladký
.
Emouškovo pleší pleší mě rozesmálo…díky!!! A s tím kakáním je to naprd, viď? A tvoje zácpa už je o.k.???
Jo a tady chvíli leje a chvílema ne. Dnes se vrátí Vítek ze Šebíku. Nevím, nevím, jestli zvládneme jít na chvíli ven. Event. plavat do krytýho bazénu, že by byl Honza doma s Jo. Ale spíš až zítra.
Aladina píše: Áááááááááá Peru už si to rozmyslela, už bude i Toníček.Já chci taky.
Hani- budete mít doma malíře.A jen si zacvič.
Jonáš si taky tuhle vymejšlel a musela jsem mu převlíknout tričko. Z barev pozná modrou a žlutou. Od dob malování pokojíčku.
Psal Honza, že to máme do zábavního parku 150km. No a ze Šebíku asi 110. Tak to by už celkem šlo.
Už máme stažený všechny fotky a dokonce v mém PC, tak Vám asi brzy hodím ty slibované vánoce.
Tak to taky nemáte daleko
. Já se těším na fotky!!! Doufám, že sem nedáš dvě? ![]()
Mluvení radši komentovat nebudu. Kolikrát si nejsem jistá, jestli mi Jo vůbec rozumí.
Hani- tak na něj zqačni šišlat, třeba jo to naučíš. ![]()
Na profilu mám 28 fotek z přestavby, kluků. Tapetu v pokojíčku a v ložnici. Novou palandu. Popisovat nebudu. Vítek se už vrátil, tak je tu čoromoro.
Ali, veeeliká pochvala fotek!!!
Hned jsem je zkoukla a bomba!!!
Ty béžový sandálky jak má Jo, má náš Jo taky
. A pokojík super a Alča taky přidala ruku k dílu
. Kluci v bazénku a Vítek na bruslích, Jo na motorce, Jo počmáranej…všechno prostě paráda!!! Je vidět, že jsou správná dvojka, jeden za 18 a druhej bez 2 za 20
. A s těma vlasama, jak jsme si tady jednou psaly, kterej Jonáš bude potřebovat dřív holiče, tak to vás asi předhoníme
.