Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky!!!
Svape - Jonáš má taky pořád dudlík a nejen na spaní
. A náhodička je, že jsem při dnešním pohledu z okna taky myslela na Mikuláše
.
S Taminkou si píšu na její diskuzi ohledně Turecka a ten hotel, kam letíme patří i mezi její favority. Psala tam i termín, kdy chtějí letět, takže setkání není vyloučeno
. Všimla jsem si jí už ve více diskuzích ohledně cestování a koukla jí na rajče - má pod podpisem odkaz a fakt cestujou
.
Linduška i Arčík jsou ňuňu
.
Ahoj holky,
po delší době vás všechny zdravím. Nemám sice dočteno, ale zkoukla jsem fotky. Všechny moc pěkný.
U nás skoro nic novýho novinek. Skoro celé léto jsme byli na chalupě. Začala jsem víc pracovat. V listopadu mě čekají závěrečné zkoušky ve škole. Adam je už 2 měsíce bez dudlíka, spí celou noc a po obědě dá i 2 hodiny
. Je hrozně upovídanej a rád si zpívá. Nočník jen náhodně. Většinou se vyčurá a řekne :„Mámo vyměň Adamovi plenku“. Takže odplenkování bude asi na dýl.
Taky se chystáme na dovolenou, ale můžeme jenom na týden kvůli práci a pak v říjnu dáme 14 dnů u tchánovců.
Mějte se krásně. ![]()
Ahoj holky!
Hami
a kdy a kam to přesně letíte??? Ať se pokochám.
Věřím, že se Ti to chce z toho počasí, co tu teď je
Ani si už nedovedu představit, že někde je taky teploučko ![]()
Fotky krásný, sluší Vám to spolu, krásná maminka a krásný syn!
Perulko
tak takhle se miluje DM,jo? U nás není ![]()
A být chvíli bez nějakého dítěte je na makání dobrý, co? Já potřebuju dodělat pokojíček, tak je dám za chvilku, po Animáčku spát, a bude.
Dáda - no, dobrý. Jako Míša nevydrží celý, ale rád jí má a písničky zná, tak si i tancoval a zaujatě jí pozoroval a pak už vedly repráky teda:-)))
Ale ukořistili podpis a fotku, tak se to třeba někdy bude hodit.
Dáda - no, dobrý, líbila se.. Jako Míša nevydrží celý, ale rád jí má a písničky zná, tak si i tancoval a zaujatě jí pozoroval a pak už vedly repráky teda:-)))
Ale ukořistili podpis a fotku, tak se to třeba někdy bude hodit.
Na divadýlko taky chodíme, ale ne moc, protože když tu 1× měsíčně je, většinou jsou děti nemocný
. Teď bychom měli jít 12.9. a 17.9.
Leni
a co novýho u Vás s bytem? Jak to všechno vypadá?
Svape
tak to jste nějak napřed ne, básničku na Mikuláše už teď:-) I když počasí na to skoro je, to jo.
A bez důdy by měla být, když je tak veliká, tak to vypadá blbě, holt velký děti to mají fakt blbý, každej je považuje za starší. Kamarádka má 3 letou holčičku a je jen o kousek menší než Lenička… Chudák holka.
Zaneth
ahoooj! A jak je, zdravotně????
Kam plánujete dovču???
A jak se asi má Alča.....
Hani - no právě, že je ve více diskuzích
Fotky má - já je viděla, ale nějak nestihla fotit na Maledivách - kam se chystala a z Floridy jsem taky nic neviděla a to tam byla už 4 x
Když jsem se vrátila z dovolený z Tuniska tak mě tak zpovídala, jako kdyby cestovala s malou poprvé!!! Nevěděla jak s plínkama, jestli vzít kočárek a jak převařovat vodu..... Přišlo mi to - jako kdyby se té dovolené bála
Ale nakonec odletěla!
HANI - Linda by ti řekla, že Arčik je „blbešek“. Někdy ani nevím, na kterém konci má hlavu a na kterém zadek ![]()
Holky já byla na dovolený v květnu a přijde mi to jako strašně dávno. Jela bych znova!!! Jste mě navnadily! A kor v tomhle počasí!!! Ble!
Draky - no jo. Loinda je nějaká přerostlá! Má 16 kg a veliká je. Mi lidi skoro ani nevěří, že jí jsou 2 a kousek. Je velká jako školkový děti.
Čau holky!!
Koukám po očku na Ordinaci a vůbec mě to neba
.
Těším se ovšem na Přešlapy ![]()
Zaneth - ahoooj!!! Se ozvi častěji, né? Prej skoro nic novýho
. To Adámkovo spaní je přece oooobrovská bomba!!!! Gratuluju a jsem ráda, že se konečně vyspíš! ![]()
Draky - díky za pochvalu
.
Svape - člověče, víš, že máš s tou Floridou pravdu…jsem se zasmála
Maledivy jsem nezaregistrovala. Doufám, že si to tady nečte
.
Některý děti jsou menší, některý větší, jsem úplně alergická na poznámky ohledně velikosti dítěte…ty si jich asi užiješ dosyta
. Já třeba dudlík neřeším, ptž mi přijde, že řeším a zakazuju pořád něco. Když nám to bude vyhovovat, Jonáš ho může mít klidně do 18ti a každýmu je po tom prd. Já ho měla do čtyř a taky jsem normální (aspoň doufám
).
Týýýý voooo, Hani, to je ale nádhera!!!! To bude super dovča!!!! Kdy teda letíte? Užijte si to!!!
Smím se zeptat, na kolik Vás to vyšlo???
A Hani, máš pravdu, každýmu je prd do toho, co a jak děláš, Vy třeba budete mít do 18ti dudlíka a my se do 18ti budeme kojit
A co je lepší, že jo
Tys do 4 dudala a Lenča se do 4 kojila ![]()
Svape, tak to se pronese, teda, 16kg, s tou bych už do Sokola chodit nechtěla, stačí mi Michal na to cvičení ![]()
Holky ahoj.
Zanet, no to je super, že jste už bez dudlíka a malej krásně spinká. ![]()
Holky, my jsme s Nelou ostudy, ale přiznám se, že vstáváme až tak kolem 9hod. ![]()
Svape, máš krásný fotky a Linda je fakt obřík, oproti Nelče, u nás si zase každý myslí, že je mladší, no nic s tím nenaděláme a mě je to fuk, však oni se srovnají. ![]()
A Lindě přejem vše nej k dnešnímu svátku.
![]()
Draky, a kam vy se chystáte, nebo jste už byli, jsem nějak mimo?? ![]()
Hani, tak jsem mrkla na tu vaší dovču a závidím, fakt luxus, tak si to užijte a nespalte se. ![]()
A kdy letíte???
No Filipovi to ani ukazovat nebudu, ale líbilo by se mu tam, ten by byl na golfu každý den.
Říkal mi, že kdybychom nekupovali byt, tak taky ještě jednou poletíme, no nic, tak příští rok. ![]()
Holky, tak na nás dneska myslete, jedeme po obídku do města k notářovi a podepíšeme tu smlouvu na byt.
![]()
Holky, tak alespoň jedna fotka, ať víte jak pořád vypadáme a s námi je na fotce Nelinky bratránek Bertíček, už jsem vám o něm psala. ![]()
draky draky píše:
Týýýý voooo, Hani, to je ale nádhera!!!! To bude super dovča!!!! Kdy teda letíte? Užijte si to!!!
Smím se zeptat, na kolik Vás to vyšlo???
A Hani, máš pravdu, každýmu je prd do toho, co a jak děláš, Vy třeba budete mít do 18ti dudlíka a my se do 18ti budeme kojitA co je lepší, že jo
Tys do 4 dudala a Lenča se do 4 kojila
Draky - a vo tom to je
![]()
Leni - držím palce, ať už dospějete k podpisu a můžete se vrhnout na váš nový byteček!!!
Nelinčiny kudrlínky mě dostávají, je strašně sladká
.
Holky, dovča nás vyšla na 2.539 euro plus 129,– komplet pojištění na 15 dní. Původně jsme chtěli něco kolem 2.000,–, najít se dá, ale nebylo to podle našich představ.
Příspěvek upraven 09.09.10 v 12:45
ahoj holčičky no to není možný já jsem se sem zase dokopala podívat ![]()
přečetla jsem si o tom Turecku a umírám závistí.
náááádhera, to já pojedu tak do prdky ![]()
eluška má taky největšího kámoše dudánka,ted má zrovna dva a kámošku rýmu tak je mrzutá a já jsem z ní na tečku.
Nikča šla do čtvrtý a hned ztratila přezůvky no takže taky na zabití. mějte se zas nakouknu ![]()
Ahoj.
Tak jsme zpět z města a máme vše podepsané, podpisy ověřené a na katastru je už zástavní právo. Tak doufám, že už to nebude dlouho trvat a bude to NAŠE.
![]()
Hani, no ta dovča teda není nejlevnější ( tolik jsme snad nedali ani za tu Kubu, nepočítám tedy pronájem auta a výlety po Kubě), ale za ty prachy to bude určitě stát za to. ![]()
No a Nelinky kudrlinky, nevíme po kom to má, protože v rodině nikdo nemá tak kudrnaté vlasy, holt geny, doktor jí minule na ortopedii říkal andílku a pořád jí někdo venku na tu hlavu šahá a jsou z toho hotový, no a my zaze z nich. ![]()
Mončo, že se taky ozveš, tak až budeš mít ten čas, ozvi se a zajdem na kafčo. ![]()