květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
draky draky
1.9.10 20:46

Lindě vše nej a nej k svátku!!!

A Leni, super, že brzy bude vše jen a jen Vaše!

• Citovat
  • Upravit
2621
1.9.10 21:00

Ahojky!!!
Leni - super, že to dobře dopadlo :palec: . Gratuluju!!! Ad cena - to víš, že to není žádná láce a vím, že bysme za to měli Dominikánu , Kubu nebo něco podobnýho, ale s malým bysme takhle daleko neletěli. Mně by třeba stačil Tunis - písek, moře, jeden bazén, ale Berta má jiný nároky a taky jsme teď tři roky u moře nebyli, takže když už, tak už :wink: .
Moni - ahoooj!!! Neremcej - jste byli nedávno :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
2.9.10 09:46

Ahoj.
Hani, důležité než cena je, že se vám to líbí a malej si to tam náležitě užije. Co se týká delší cesty, tak jsem taky měla strach, ale Nela těch 11 hodin letu zvládla naprosto v pohodě, tak si myslím, že příště to zvládne zase, teď je už větší a může v letadle vesele běhat, místa je tam dost a jsou tam i 2 uličky, Filip chce dát tu Kubu zase, tak šetříme a taky uvidíme jak se zadaří mimi a kolik zbyde peněz až zapaltíme celej ten byt a nějaké to vybavení. :lol:

Holky, chci se vás zeptat, nemáte nějakej tip na levné a krásné kuchyně, kromě Ikeii, chci se porozhlédnut ještě jinde, ale zatím se mi moc líbí v Ikee ta červená, ale přemýšlím, že nám se tam bude asi hodit nějaká světlá, uvažovala jsem taky o vanilkové. :-D
Tak raďte. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eleonora9999
2.9.10 15:26

jak vy to všichni děláte? šetříte si na kubu scháníte kuchně, letíte luxus turecko kupujete bytečky no to se z toho :mrgreen: to já koukám tak max co pořídím na vánoce a co uvařím k obědu :mrgreen: dneska jsem si půjčila knížku MUŽI KTEŘÍ NENÁVIDÍ ŽENY je to prý trhák tak jsem na to teda zvědavá jestli mě to vůbec chytne
Leni řekni kdy a kávici dám ráda. akorát když je ted tak hnusně tak zajdem např do jungle klubu co? jinak kudrlin jsme se také nezbavili má jich plnou paličku a když jí umyju vlasy a rozčešu tak je má 5 min rovný tak má háro do třičtrtě zad. už jsem normálně laškovala s myšlenkou jí dát do reklamy na šampon :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2874
3.9.10 09:59

Ahoj.

Mončo, to víš, kdo šetří má za tři. :mrgreen:
Jinak my si na ten byt taky něco půjčujem, ale hned jak pak prodáme tenhle byt ze kterého se stěhujeme, tak zase tu hypotéku doplatíme ( nechceme dlužit ) a snad i něco zbyde, za to zařídíme náš nový byteček a pak třeba ještě bude na dovču. :lol:

Jinak do Jungle kafe klidně můžem, pokud bude pořád tak hnusně. Já mám pořád dojem, že jsem tě s malou už potkala v ZOO, jak píšeš o těch jejích vláskách, myslím, že jsi tam byla s kamarádkou co měla chlapečka a taky byla jak proutek a pořád jste děti honily. :-D
No dej vědět jak se ti to hodí, zatím se nestěhujeme, takže čas mám.
No můžeš mi přes SZ poslat tel. číslo a já se ti ozvu a domluvíme se, ju?

Co jinak ostatní, jak se máte?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eleonora9999
3.9.10 19:30

joooo Leni tak to není pochyb to jsem byla zaručeně já :mrgreen: Ela zlobí jako čert a když se sejde s malým Dominikem tak to je uplný konec :mrgreen:
musíme být asi všude vidět jak jsou děti rozývený vid 8-o škoda že jsi neskusila mě oslovit :-)
nebyla jsi tam s hodně maminkama na kolibě? tam totiž děti hrozně zlobili až jsem si řikala jak ty ostatní děti jsou vychovaný :roll:

• Citovat
  • Upravit
eleonora9999
3.9.10 19:33

na sz potřebuju vědět své heslo, které už nevím :cry: tak mé číslo je 739372492 čusík

• Citovat
  • Upravit
1572
4.9.10 18:15

Ahoj holky! Jaksi nestíhám - klasika. Tak Vás aspoň zdravím. Teda, vy jste toho nakecaly. Dokonce zavítaly dlouhodobé absentérky! Svape a Monča, ahoooooj! :dance: :dance:
Svape - Lindě dodatečně vše nej k svátku a je fakt krásná holka. A mš pravdu, díky té velikosti a těm hustým vláskům působí fakt starší.
Hani - Turecko vypadá báječně. A ten hotel taky. To bude žůžo! Zrovna se z Turecka vrátila kamarádka a byla tou zemí nadšená. Tak si to užijte!
Eli - Moni - tak sem dej nějakou fotku, ať se můžem pokochat princeznovskýma vlasama :-D . Jo a nic si z toho nedělej, my nekupujem ani byt, ani nevybavujem, ani neplánujem dovolenou - a to jsme nikde nebyli, prostě jen makáme furt, no :lol: . Ale na dovču bych fakt jela! Nepotřebuju moře, stačilo by u nás, ale Luboš prostě nemůže z práce. Tak snad budou zase v zimě aspoň Alpy. Což mi připomíná - odkdy plánujete děti učit lyžovat? Já bych ráda už letos, ale to je asi ještě brzo, co? I když kamarádky chlapeček se naučil lyžovat těsně po druhých narozkách. Ale on je taky pěknej pořízek,měl v tu dobu skoro 17kg!!! Takže v nohách sílu. Což Ema nemá… Ale třeba zkusit aspoň ty lyže na boty, jen na chození po rovině, aby si začla zvykat na skluz a že na těch nohách něco je..
Jo a pořídila jsem First bike - zatím nic moc, ale už se Eminka snaží.
Jo a Ali - rozhodla jsem se pro Jané Slalom - kolekce 2009. Už se skoro nedala sehnat, ale mám ten v barvě Bohemian (oranžovo antracitová). Zkusila jsem totiž posadit Eminku v reálu do té kolekce 2010 a normálně se tam nevešla!!!! Je to fakt pidi, ani na šířku, ani na výšku se nevešla pod boudu. Fakt nevím, kterej debil to vymýšlel. chápu, že se miniaturizují mobily, ale proč kočárky?! No ale z té 2009 jsem nadšená:-).
Já ani nevím, co psát. Nějaké velké novinky nejsou, malých je spousta. Ale to bych tady zakysla a spálila šunkofleky v troubě.
Kdypak se vlastně vrací Alča?
jdu dodělat tu večeři… tak zatím pa!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
draky draky
4.9.10 20:56

Ahoj holky!
Tak jak je při sobotě?
My jsme malinko výletili, bylo to celkem fajn :-)

HAMI
je fakt, že hotel teda není zrovna nejlevnější, ale co… Hlavní je, že na to máte a co víš, co bude za rok, prostě - teď máš a teď dáš. A vypadá super, takže se ty peníze určitě doooobře investujou :-)
Hned bych tam letěla s Váma, nechceš mně jako zavazadlo? Nebyla bych vůůůbec náročná :mrgreen:
A hlavně si musíte vynahradit tu dobu, kdy jste nikde nebyli, když se to vydělí třema, tak je to vlastně zadarmo.

Leni
já si tak nějak myslím, že čím větší dítě, tím horší s ním ten let nebo vůbec cestování, čekání u Dr..... je. Alespoň s Lenčou jo, jako malá dobrý a teď jsme hodinu čekali na kožním a myslela jsem, že jí přetrhnu vejpůl :-P
Kuchyně nevím, my máme dělanou truhlářem.
A dovču - my už v září nemůžeme, jela bych hned někam zase.

ELLI
tak hoď foto před rozčesáním a po :-) Ať se taky pokocháme rozdílem!

Perul říká se, že by do 3 let děti neměly stát na bruslích, lyžích, že ještě nemají tak pevné kotníky, ale +- pár měsíců......
Nevím, my na horách nebyli, až loni, takže L. se naučila až loni a Michal, no nevím, jestli pojedeme příští rok ,tak tam taky bude, ale asi to ještě zkoušet nechci, až kdyžtak další rok.
Novej kočárek, jo? Tak super!!! Je fakt, že Jané novou kolekci jsem viděla a ani se mi nelíbila, vůůbec, takový rozdíly mezi kolekcema teda :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2621
4.9.10 21:38

Ahoj holky!!!
Nakukuju :wink: .
Leni - tip na kuchyně nemám. My máme Korynu, už sedm let a zatím jsem s ní moc spokojená…levná teda ale nebyla.
Peru - ad lyže - četla jsem článek a tam nějaký profi instruktor říkal, že ideální je postavit dítě na lyže ve čtyřech letech. Já to vidím s Jonášem na příští zimu a perlička je, že se budu učit taky :mrgreen: . Berta totiž lyžuje a hory máme za bukem, takže do toho jdu :pankac: . Gratuluju k Janéčku, určitě budeš spokojená :palec: .
Draky - ahoooj!!! Hezky jsi mi tu cenu zdůvodnila :palec: :mrgreen: . Blbý je, že my pořád někam jezdíme a pořád se něco musí kupovat…teď to třeba vypadá, že budeme muset koupit nový PC :roll: . A zrovna dnes jsem si chvilku surfovala po Aukru a přišla na tolik věcí, co bych velmi nutně, nejlépe hned potřebovala :wink: .
A kde jste výletili?
Já si dnes plánovala procházku po Varech s vyjížďkou lanovkou na Dianu(rozhledna) a ono začalo pršet :cert: . Nakonec vzal Berta malýho k babkám do Varů a já místo procházky stála u žehlicího prkna :roll: .
Tak zatím a užijte si krásnou neděli!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
draky draky
4.9.10 21:43

Já jsem tu a dělám fotky :-))))
No jo, nějak si to musíš umět zdůvodnit a víš co, věci, co se potřebujou, budou vždycky, dovolená je něco spešl a to být musí. A já bych taky potřebovala věcí - teda, hlavně hraček.. 2 pytle jsem vyhodila ,tak chci doplňovat :-))))), ale nééé, mírním se, stačej ty ostatní a jejich kvanata :-(
Výletili jsme v Ústí v ZOO a pak jsme byli u známých z pidi dovči. Vlastně i tam jsme byli s nima a pak ještě chvíli u nich. A tam jsem taky viděla, co bych nutně potřebovala - výukový DVD angličtiny :-)
A to prkno mně čeká zítra ráno, dnes večer jsem dala přednost těm fotkám

• Citovat
  • Upravit
eleonora9999
5.9.10 12:44

mám problém neumím vkládat fotky ani přetahovat do pc tak bud až se elča uzdraví poprosím kamarádku a dáme to do kupy a nebo mi některá napište vaše telefoní číslíčko a já vám pošlu mmskou Elinku. A vy to vložíte sem. omlouvám se ale jinak nevím.
Elinka mi pěkně pije krev líže tuhý mýdlo vylila Fa do postý ,0lky a0 na sebe nebo cucá indulonu. dělá samý hovadiny, včera mi stratila klíče no vyndala je ze zámku a prostě je nemám a to už jsem dvakrát vynesla koš tak se modlím aby nebyly tam. No je to hroznej nezmar fakt

• Citovat
  • Upravit
eleonora9999
5.9.10 12:56

taky na ně pořád musíte řvát? jo a máte ještě postýlku? vylejzala z ní tak jsme jí převrtali a snížili a omna už z ní zas vylejzala tak ted dva týdny už kvetu protože pořád nechce spát. ted jsem jí říkala at jde uklidit a ona na mě ješiši ach jo no to mě dodělala uplně :mrgreen: ve školce budou mít fakt radost
já bych tak někam letěla chjo vyhřát hřbet a válet se jenže my nepoletíme asi ani příští rok. musíme udělat v bytě změny a holkám palandu atd tak to asi vše nedáme no chjo :roll:

• Citovat
  • Upravit
1572
5.9.10 15:51

Jo Hani, tak já místo aukra projížděla mimibazar, ale to máš šumák :lol: . A při té příležitosti jsem si říkala, že bych mohla pomalu začít chrastit věci na Vánoce. Abych to LETOS KONEČNĚ měla bez předvánočního stresu. Pro holky už něco málo mám. Pro Luboše mám zatím kšiltovku a košili od Bushmana z letních slev :-D . Je to jeho oblíbený styl. Ale jinak netuším. Našim už vůbec ne! A dětem kolem nemám nic. Nemáte někdo nějaké nápady na dárky letos?
A začla jsem psát diplomku, uf. Vůbec mi to nejde a vůbec se mi do toho nechce. Materiálů mám na 2 diplomky, ale vybrat a sepsat to správně, to je problém. A čas samozřejmě nemám, že… Luboš odjel zase ráno s Eminkouna chatu a Julinku si před chvilkou vzala ven zase dcera od sousedů. Nudila se a chtěla si vzít obě holky. Dobrý, ne? Tak šla aspoň na vycházku s Julčou. A já jdu teda na tu diplomku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
6.9.10 14:27

Ahoj holkýíýíýíý, :mrgreen:

jsme vydovolenkovaný, akorát by to chtělo ještě nějakou dovču na dospání. Tj. bez kluků. :mrgreen:
Jelikož hadi chodili spát třeba ve 22:30 a pak stejně vstávali v 6:30. :mrgreen:
Mám vypráno a částečně posbíráno 6 praček. Holt se to sešlo s tím Motolem a tak. Jonáše jsme před sluníčkem ochránili, z atb se neosypal. :dance:
Dočtu večer. Jen jsem zahlídla, že Eli šla do školky, tak ať se jí líbí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí