květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4271
6.7.10 10:06

Ahoj holky,
koukám, všichni užívají svátky s rodinama…

My byli pod tím stanem, tak jsme si to celkem užili. Hlavně přes den teda. V noci jsem já, jako jediná, nemohla spát. :roll: Jsem nemožná, jak neležim doma v postýlce, tak nemůžu spát. A ještě stan byl tak nějak našikmo, prostě se mi i blbě leželo.....ale jinak super. Celej den jsme byli na pískárně, úplně jsme se osmažili. A to máme plážovej stan kvůli stínu. No nebyl moc platnej. Děti jsem prolejvala vodou a mazala o 106, pořád jsme byli ve vodě, no prostě super. Pak, odpoledne, jsme se přesunuli do campu. Koupali jsme se ještě v řece, která byla o hodně víc osvěžující, ale už jsme seděli ve stínu. Děti si hrály s pískem, stavěly hrady.....přijeli za nami známí taky s dětma, tak jsme si to užili.

Včera jsme byli u naší mamky na obědě a odpoledne jsme s Lukym vyrazili na nákupy do OC. Potřeboval spoustu věcí. Tak jsme zašli do HM, maj tam celkem slevy, nakoupil si a já taky mám úlovek, tak jsme byli spokojený. Ještě si koupil sandály, v Deichmannu, za půlku, celokožený fakt super, tak snad vydrží.

Svape - taky bych někam jela, plánujem, ale nevím, jak to vyjde. Moc jsme si toho moře neužili…jo a kam se hrabete na nás s 24 st. My měli předevčírem, když jsme se vrátili z campu, v bytě 30 st. To bylo v 7 večer. Myslela jsem, že tu fakt chcípnu. To nezbývá nic jiného, než se co chvíli chodit sprchovat.

Hani - ustlání na balkoně super nápad! Akorát my žádnej nemáme :-( A nemůžem ani otevřít dokořán kvůli dětem a kocourovi. Ale dneska už je líp, konečně. I když zítra to zas má začít nanovo. Uvidíme. Užijte si výlet. Jo a já teda musím děti tahat heverem z vody. Ty by tam mohly být pořád. Hlavně Agi. Ta je po mně. Já se koupala v Baltu, když mělo moře 16 st. a naši mě nemohli dostat ven. To mi bylo asi 6. Dneska už bych tam asi nevlezla.

Tak a já jsem doma dneska sama. Luky jel ke tchýni řezat dřevo, děti spaly u mamky, to se mám to se mám, mooooc si to užívám :mrgreen: Ale za 30 min. mi jede autobus, tak mastim za prckama. Zatím se mějte a užívejte rodinky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
6.7.10 12:30

Ahoj holky, zdraví slaměná vdova. Honza odjel s kamarádama do soboty na kolo do Znojma. My měli jet původně taky, ale nechci celý den běhat za klukama a čekat na vyřízenýho tatínka. Ale štve mě, že mi nenechal auto. :-( Je to jedinej řidič.
Vítka jsem dnes poslala na Šebík a já s Jo jsme tady tedy :-) sami.
Máme konečně vytapetováno. Tak ještě pár dodělávek, jako natřít futra, dovrtat lampičky atd. A pro změnu tapety v ložnici se nám povedly moc.

Agi- taky jsme spali pod stanem a taky jsem jediná nemohla spát. :-) A když jsem konečně usnula, zvonil mi telefon na léky. Spali jsme jednu noc u našich na chatě na zahradě. Po dopsání juknu na fotky.
Jo jinak naše dr Vítkovo hlášky neřeší. Při neštovicích taky jezdil na kole a řekl jí to. Děláme obě, že ho neslyšíme. :mrgreen:
Hani- prosím Tě malinový mojito? To slyším prvně? A co kamarádka, už se stydí? Užijte si výlet. Závidím. A přeju.
Svape- a bydlíš v Pze? Nebo stále u Vašich?

Zase jsem začala s Jonášem cvičit. Tento týden, když máme klid, to vezmeme ale pořádně. Nohy se nějak nelepší.
Jdu zkontrolovat, jestli Jo v posteli neřádí a papat. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
draky draky
6.7.10 17:02

Ahoj!
Koukám, že jste si všichni užívali, tak to je super!
My taky přijeli dneska, tak peru a vybaleno je, tak zas všechno do normálu :-))))))

SVAPE
ten odkaz vypadá suprově!!!!

• Citovat
  • Upravit
eleonora9999
6.7.10 20:22

ahoj holky tak nejprve elinka taky zlobí jak čert a také se u nás srovnává hrůůůůza
alei jarda je můj druhý manžel tak jí ho nechci brát její táta je zasloužilý voják který byl duchem jinde, jen značkové hadry stále na mise za nebezpečím i ted je v avganistánu a v lednu jede zas a jezdil jen na víkendy tak takové nijaké manželství a problémy také byly ale to je na dlouho
jinak jsme byli celé ty dny celá rodinka u Járovo mamči tady v ryjicích to je autem pět minut na baráku, koupili jsme si mega stan, houpačku tu lavičku se střechou, skákací nafukovací hrad, a bazén 3,5m velký uplně super naprosto jsme si to užili a zítra nebo pozítří tam jedem zas jen do pátku a pak jedeme na ten mácháč tak tam se taky těším, v bazénu se cákáme 4 a pořád spoustu místa no je to báječný tak jsem ráda naši nám finančně moc pomohli tak jsou zlatý a koupili i elče ještě polohovací golfky že prý je ještě užije no tak jsem za ně ráda. no a koupila jsem tu kuchynku od smoby tu co jsem chtěla původně a je naprosto suprová malá pořád vaří a hraje si i nikolka
oslava se vydařila lidí bylo mraky a já byla utahaná jako prase :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
365
6.7.10 20:41

Aladino - bydlíme ještě u našich, ale v Praze jsem si už nechala položit novou podlahu a teď je na řadě nová kuchyň - hurá!!!! Už se těšíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
6.7.10 20:54

Dnes na procházce s hafíkem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
6.7.10 20:54

Kam ten pes šel????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
6.7.10 22:08

Ahoj holky,

Svape - krásný fotky! A taky buduješ?

Alčo - jé, tak to si užíváš jenom s jednim lumpem, co? Já jsem vždycky ráda, když mám doma jenom jednoho. Spaní ve stanu mi nikdy moc nešlo, mám z toho takovej ztísněnej pocit. Blbě se mi tam dýchá…no nakonec jsme se s Tobíkem otočili obráceně a já ležela u vstupu. Trochu jsem si to rozepla a bylo to hned lepší. Ale není to nic pro mě. Tejden bych asi nepřežila. :mrgreen:

Moni - tak už je zas líp? A je fajn, že jste si všechno super užily. My taky nedávno kupovali golfáče, protože ten velkej kočár už mě nebaví tahat, a taky jak jsme jeli na dovolenou, potřebovali jsme co nejmenší kočárek. Určitě ještě do zimy budou v permanenci a pak se uvidí, asi je prodám nebo pošlu dál potřebným.

Draky - taky peru :mrgreen: Teda spíš už mám naštěstí vypráno…to je hrůza, co se toho za jeden víkend našpiní 8-o

Holky, tak konečně snad zdoláváme ty plíny. Teď, jak bylo furt hezky, tak byl T. vždycky celý den bez plíny, chodil sám cíkat na určené místo a vždycky si sám řekl. S bobkama to bude trochu problém, to si moc neříká, ale ono se mu to taky zažije. Dneska a včera byl doma jenom v kraťasech bez plíny, tak se nám dařilo říkat si tak na 80%. Zbytek jsem vždycky vypozorovala a zeptala se ho. A vždycky jsem se trefila, tak jsme hned letěli na nočník nebo záchod. Dneska se podařilo i 2× chytit hovňouse, potřetí nám holt propadnul nohavicí :mrgreen: Ale to asi bylo tím, že zrovna mamka zabírala onu místnost a Tobík prostě neměl přichystaný nočník (akorát jsme přišli domu a já letěla…no asi z melouna nebo co, jak má projímací schopnosti.....)Nicméně to vypadá, že snad brzy aspoň přes den bude Tobík bez plínek! A to jsem si to ještě před 14 dny nedokázala moc představit. Tak mám radost a hned jsem se musela pochlubit.

Jo a ještě jedna příhoda dnešního dne. V 7 večer tu A. a T. zlobili, skákali nám po posteli a T. se řachnul o čelo postele (dřevěný) do nosu. No tekla červená z nosu a z oka. Tak hned panika, s naší mamkou na oční (pracuje tam), co se teda s ním děje…oko má snad v pořádku, ale nos…no byli jsme ještě na ORL a tam nám doktor řekl, že tam může mít zlomené nějaké kůstky, že máme přijít ráno v 8 na lačno na RTG a když to bude nutné, tak mu to hned spraví… 8-o Jako nosík má teda jako bambulu, chudinka, pořád říká nosík bebí auva, tak snad to nemá zlomený. Operace by byla blbá. A taky mě štve, že během půl roku půjde potřetí na RTG hlavy. Achjo. Snad bude OK, myslete na nás dopoledne, ju?

Tak se jdu na to vyspat. Zatím papá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
6.7.10 22:39

Ahoj holky! Jejda já vás už nestíhám ani dočítat! Hlásím se z chajdy, žijem, ale nstíhám. Místo dovči se 2 dny řezaly dřevo, takže nejenže s holkama nikdo nepomohl, ale ještě jsem vařila pro všechny brigádníky obědy, kafe, svačiny…paráda. není nad dovolenou. no a zítra zase maže luboš do práce:-(.
Agi - co jsem to tu zahlídla za karambol. šmarjá už je to dobrý?!?!?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
7.7.10 10:41

dobré ránko! tak dočteno, uf uf. fotky okouknu později :-D .
Agi - tak co? jak jste dopadli? a gratuluju k odplinkování! u nás bobek taky ještě končívá v gatích, ale snad se i tohle spraví. emča kadí tak jednou za dva dny, takže kvůli tomu jí plíny dávat znova nezačnu.
Ali - tak už je po angíně? Vítkovy hlášky jsou fakt super :lol:. já jsem se už fakt rozhodla začít některé emčiny hlášky zapisovat. je to fakt občas bomba :lol: . Onehdy se pokadila mamce, ta vedla takové ty litanie, že je ostuda a velká holka…a ona protočila oči v sloup a prej: Babičko, nezlob už, to se pšece spaví :lol: ! Nebo teď sekl Luboš trávu a pokazila se sekačka. ona s ním furt všechno dělá, jezdí na motorce i sekačce, tak je to takovej skrytej kluk a jak on ležel pod tou sekačkou a nadával jak špaček, tak Emča zatím přišla a "Tatínku, mysím že tam není benzin asi. Ukaž, já načepuju :lol: ". Načež se on úplně vyvrátil, že to prej mu akorát tak chybělo, další chytrej poradce doma :mrgreen: :pankac: .! Jako je to fakt teďka super období, samozřejmě až na období vzdoru a to její spaní :cert: ! Teďka klasicky usíná kolem půl 10 a vstává ve čtvrt na 6. Odpoledne spí tak hodinu, maximálně hodinu a půl. Takže když pak Julinka usíná ještě později a mezitím v noci několikrát kojím, tak fakt občas padám na hubu. Julinka je už v noci aspoň lepší. Přes den jak kdy, taky teda není učebnicový novorozenec, co má prospat denně 20hodin. Ona vydrží koukat i 4h v kuse. A to chce buď jíst, nebo se nosit, kočárek taky musí jet, ne stát…no máme doma veselo. Je to všechno nějak rychlejší než u Eminky. O té jsem 2 měsíce ani nevěděla. Tahle už se snaží koukat, držet hlavičku… je dlouhá jak pohádka, už i začíná mít faldíky. Minulý týden na kontrole ve 3 týdnech měla těsně nad 4 kila.
Ali - taky jak Eminka nechtěla moc být v šátku, ta měla radši svůj prostor v postýlce, tak Julinka je v šátku spokojená jak želva. Ale nelíbí se jí v kolíbkových úvazech, chce jen ten kříž s kapsou. Ale vyčetla jsem, že se má u miminek střídat právě s kolíbkou. Snad jí tím nějak neublížím. Jako tráví tak denně jenom hodinu až dvě. co myslíš? Jo a taky ze všeho nejradši spí na břiše. já nejdřív byla děsně nervní kvůli syndromu náhlého úmrtí, ale když ti 20 minut řve na zádech a jen co ji dám na bříško, tak je klid…tak proč jí to nedopřát. v postýlce mám navíc monitor dechu.
Zaneth - ad spaní - vidíš, soucítím s tebou a držím jednu basu :lol: . jak s tou tvou cystou vlastně?
Hani - co ta noha? co to teda bylo? To jsem teda taky neslyšela, že by kvůli chudokrevnosti otíkaly nohy. tu trombozu vyloučili jak? krev ti asi brali, ne?
Agi - nebylas na gyndě? z toho možného potratu mě úplně zamrazilo! :lol:
já na té gyndě ještě nebyla, na záchod už se občas zadaří. ale stehy vypadly teprv tři, ale dole furt ještě hmatám zaštupované ponožky. spíš mi pro změnu přijde, že kromě očistků mám i nějaký šedavý výtok, fuj. no su zvědavá na následky tohohle porodu. fakt si toho Tondu bude muset taťka adoptovat :jazyk: .
Svape - Lili je fakt kočka. díky těm vláskům vypadá starší než je. A koukám, že si pěkně užíváte! to je dobře, zasloužíte si to, holky :-D .
Moni - jsem ráda, že je líp, opravdu. ale já osobně jsem k takovým obratům dost skeptická - myslím z dlouhodobého hlediska. A Nikča je šikula! dodatečně gratuluju ke krásnému vysvědčení!
Lucko - a jak se příbuzenstvo teda staví k tvému dalšímu těhotenství? Jedna kámoška to měla v rodině taky tak a u nich ta kritika vyvrcholila v momentě, kdy jim řekla, že čeká druhé dítě. to se hned zvedla vlna pesimismu, jak bude zvládat dvě děti, když absolutně nezvládá jedno a že je nezodpovědná …vzhledem k víc citlivé psychice v těhu se z toho holčina pak celkem sesypala. takže se snaž obrnit a držím moc pěsti,ať to všechno překonáš a moc si to nezabíráš. a jak je?
Leňa už dlouho nezavítala! že by práce na nové zahrádce?
Draky - já si myslím, že u druhého prcka už snad ani nejde tak moc se věnovat jako prvnímu. tak nezbývá než doufat, že zbytek toho pozitivního :lol: odkouká od staršího sourozence, ne? Mě mrzí, že teď nemám ani na eminku moc času. jsem šťastná a hrdá, že je šikovná, ale současně mě malinko mrzí, že většinu písniče umí od babičky a ne ode mě. já s ní taky zpívám, ale prostě častěji přede mě nastoupí a předvede mi nadšeně třeba 2 sloky písničky, kterou ji naučila babička. Nebo třeba spolu prohlížíme knížku a ona najednou říká: to je E jako Eminka! a toto M jako maminka! A přitom já jí nikdy nic takového neukazovala. prostě su asi praštěná, ale jak kdyby se ozývalo špatné svědomí, že tyhle věci ji mám prostě učit já, no…
Julinka spí, tak jdu honem dodělat oběd. přijdou naši. Taťka vzal malou k rybníku na lodičku a chytat ryby, mamka mi vyžehlila koš s prádlem, tak já na oplátku vařím pro všechny oběd. není nad rozdělení úkolů :lol: ! tak zatím pa!
Jo a to je šok, co? Tady je normálně 13 stupňů. to počasí se fakt zbláznilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
7.7.10 12:24

Ahoj Peru - dlouho jsem tu nebyla takže nevím, jestli jsem prošvihla fotky Julinky, nebo žádné nebyly???? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
draky draky
7.7.10 12:54

Týýý jo, tak jsem si teď stáhla rozvrh hodin na příští rok, takže už vím, co kdy a jak budeme s Leničkou mít… Tak se na to můžeme nachystat.

ELLI
koukám, že si užíváte a to jste skoro doma, to s máte, to by bylo optimální pro mně, mně se nikam jezdit nechce.
U nás se taky vaří, s nadšením, Michula má kuchyňku už docela dlouho.

Svape :palec:
no a kampak šel ten pejsek? :-D
A fotky Julinky byly, zalistuj…

AGI
taky mám vypráno, ještě včera se to stihlo, dneska to seberu a večer vyžehlím a uklidím. Možná seberu něco už teď, jestli M. půjde spát, teď mi říká, že půjde, ale že maminka ne, že maminka spinkat nebude, že je vyspalá......:-) Tak uvidím, ale udělat to musím.
A ten Váš zážitek, to je síla teda!!! Chudák Tobík. No jo, je to Tvoje chyba, nehlídáš ho, máš dávat pozor a předvídat (to bych slyšela já, protože u nás doma se neuznává, že nejsi celý den dítěti za zadkem, prostě bys být měla a všechno ostatní se má odložit na nevím kdy a jako vůbec, dovolit skákat po posteli :cert: ) - tak, takhle by to bylo to, co bych si vyslechla, mně je jasný, že uhlídat to prostě nejde. Jen doufám, že se nebude muset nic rovnat a tak. Tobík je kaskadér, co…
A s plínkama je šikula. Míšovi to už šlo a teď se denně pokandí :-( No jo, no :-(

PERUL
no aby ses náhodou nenudila, co, tak si vymyslíš aspoň jídlo pro přilehlé okolí… Holka, holka, jak Ty to zvládáš, nechápu
A jinak Ti naprosto rozumím. Taky jsem chtěla, aby všechno bylo ode mně, abych já byla ta, která naučila to a to a tamhleto… No, u Leničky to šlo, Michal se spoustu věcí naučil spíš od ní než ode mně, ode mně ho to nějak nebaví. A že jsi praštěná? Taky jsem to tak brala, prostě moje dítě, určitý věci jsou moje výsada..... A ne babiček..... Jenomže to jinak prostě holt nejde a když ještě máš Julinku, tak chtít zvládnout všechno prostě během 24h nejde

• Citovat
  • Upravit
365
7.7.10 14:32

Už jsem fotky Julinky našla - je moc pěkná!!!! A řekla bych, že dost podobná Emince :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eleonora9999
7.7.10 20:21

agi tak co?

• Citovat
  • Upravit
365
7.7.10 21:34

Ahoj všem, konečně jsem dala fotky z Krkonoš na MMB, tak se můžete pobavit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí