květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7584
20.6.10 20:58

Ahoj holky,
máme vymalováno a tapety objednaný. Snad brzy dorazí. Honza se nechal ukecat a romantický západ slunce za hlavou nebude. Už je tu i celkem uklizeno. Uf. Až to bude úplně hotovo, vše vyfotím a počítám, že do vánoc sem šoupnu fotky. :-) Zítra budeme montovat palandu a vybrali jsme nakonec vysunutou od Domestavu.

Hani - fotka se dvěma zmrzkama dobrá. Příště mu šoupněte tři. :-) Hele a ta malá lanovka opravdu jezdí?
Zaneth- já bych Vám tu holčičku taak přála. a mě taky. :wink:
Peu- Eminka to určitě bere jako fakt, že máte prostě najednou Juli. U nás to proběhlo taky. Vítek byl najednou mnohem víc tatínkův - ale i babičinej. Ale jemu už bylo 3 a půl. A to už byl kluk, co chce s taťkou blbnout. U dvouletýho dítka je to znát určo mnohem víc. Já jsem spíš na to starání. Takže byl Vítek i tatínek moc spokojený. Spíš je mi někdy líto Jonáše. Vítek si prostě tatínka zabere a Jonáš nemá šanci. A to je mi Jonáše pak líto.
Malá je kouzelná. Celá Emi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
21.6.10 13:26

Ahoooj!!!
Peru - fajn, že se tedy aspoň trochu vyspíš. Neboj, to se určitě brzy srovná a budeš se věnovat oběma kočičkám. Vždyť jsi nedávno porodila!!! Ale je mi jasný, že ti to přijde líto.
Ali - vy jste taak šikovný! A ty fotky navalíš dřív, jasný?!? Já jsem starašně zvědavá! A ta lanovka opravdu jezdí. Je tam vypínač a ten, když zmáčkneš, jedna kabina jede dolů a jedna nahoru. Pak je ještě takhle ovladatelnej ten vláček a loďka na rybníčku u miniatury Červený Lhoty.
Zaneth - kosa je teda pěkná. My jsme dnes dopoledne vyrazili v péřovejch vestách. A v bytě je taky pěkná zima, mohli by přitopit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
21.6.10 14:30

Ahoj holky,

Hani-jé, tak to muselo bejt fakt hezký. Škoda, že je to pro nás daleko. Příští víkend už snad taky něco podnikneme a nebudeme jen dělat na pokojích.

Jonáš teď dvě noci mizerně spal a ta dnešní byla katastrofická. Spala jsem asi dvě hodiny. Pořád kňoural, brečel a to i ze spánku. Musela jsem dát Vítka k Honzovi na matrace a jít k němu. Nemá teplotu, jí normálně i se normálně chová. Tak nevím, co to bylo a děsím se noci. Já nevím, jestli mu může lézt nějaká zadní stolička? Protože si pořád strká prsty do pusy a i nějak slintá. Myslela jsem, že už má všechny zuby. A to jse byli přede dvěma týdnama u zubaře. Ale kromě čištění nám nic neřekl. Dnes jdu s Vítkem, tak se ho asi zeptám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
21.6.10 14:54

ahoj holky!
Ali - Jonášek je asi na dálku solidární s náma :lol: . On už má teda i ty zadní stoličky? No a Eminka si taky zabavila tátu pro sebe. Až mě mrzí, jak se staral o ni, když byla mimi a Juli se bojí i pochovat ještě pořád. No prostě bych to měla radši tak nějak více rodinně zaměřený, ne že já mám na starost Juli a Luboš Emi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
21.6.10 15:50

ahoj holky,

Peru, paráda, že se Vám to takhle hezky s tou nocí upravilo a já si myslím,že většinou to takhle funguje, že tatínek převezme starší dítko, asi to tak má i možná být, ono přece jenom dokud budeš kojit, tak stejně musíš být k dispozici) ale ono se to časem určitě taky srovná a tatínek bude opečovávat obě dvě holky… I když u nás v práce jedna kolegině to mají dodnes, že mají 2 klučiny a ona se spíš věnuje mladšímu a tatínek staršímu a to už jim je 7 a 5 let.. jinak Julinka je nádherná, a řekla bych že je I trochu Emince podobná… a ty výčitky jsou asi taky normální, I když z vlastní zkušenosti mluvit nemůžu, ale kamarádce se nedávno taky narodil klouček a říkala mi to samé… takže buď naprosto v klidu..

Počasí-no na draka, u nás včera 13stupňů, dneska snad 10, zima jak v Rusku, to sem zvědavá, kdy se to léto konečně ráčí ukázat, a to sem si nakoupila v tom jednom týdnu, co byly ty nesnesitelný hici , kraťásky, a 2 tílečka, no, druhej den už se udělalo hnusně, takže mi leží od té doby ve skříni

Ali, jen nebuď lenoch a hned až to budete mít hotové, vezmi aparát a cvakej , a hnedka stahuj, aby sme se taky mohli pokochat..:-) k těm stoličkám: Eliška nemá ještě ani jednu zadní stoličku, a chybí jí ještě 3 špičáky, no boule vzadu má pěkný , ale ne a ne se proříznout… takže nám porostou zoubky ještě asi hodně dlouho….

Jinak zdravím všechy ostatní….

Musím vám napsat, co sme měli za nehodu… naštěstí v pohodě, ale v pátek Eli táhla ze schodů ze zhora kočárek s miminkem, no já šla za ní, ale najednou nějak zaškobrtla a letěla z těch schodů přímo po hlavě dolu, oni ty schody jsou pěkně dlouhý a v prostřed se stáčí do prava (skoro pravýho úhlu) dolů, no letěla asi tak 4 schody a naštěstí se v té půlce zastavila, no já myslela v tu chvíli, že mi srdce vyskočí, fujha, tak sem se lekla, až sem zaječela, samozřejmě Eliška se lekla ještě víc a no to byl řev… vypadalo to, že tama bude modřinka, ale ráno se to pěkně vybarvilo a jak dřela ten koberec, tak tam má takovej ten kobercovej lišej) no a včera se viděla v zrcadle a když zjistila, co tam opravdu má, tak to byl histerickej řev, furt si tam šahala a lítostivě brečela, tak sem vymyslela náplast, tatínek zalepil a byl klid, až do večera, kdy sem jí to ve vaně strhla, pak sem jí nějak ukecala, no a dneska nevím, hlídá ségra, tak sem na to zvědavá, jestli si vzpomněla…

Tak papappa, za chvilinku jdu domu, hurá!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
22.6.10 07:40

ahoj holky,

u nás počasí lepší, tak doufám, že to léto už taky přijde.

Alčo, u nás noci taky na nic, Adamovi asi lezou ty poslední 2 stoličky. hrozně slintá a pořád si něco strká do pusy, což už vůbec nedělal. Včera vstával v 5 :cert: a dneska sice spal do půl 7, ale od půlnoci spal s námi v posteli,což v podstatě znamená, že si mi každou hodinu lehl na hlavu. Takže jsem spala asi tak 3 hodiny. Holky takže nejste v tom sami :mrgreen:

Teď jdu na rehabilitaci, tak doufám, že mi to začne zabírat, Včera jsme trochu víc trajdali, dopoledne asi 2,5 hodiny a odpoledne 3,5h a večer jsem si na tu nohu nemohla ani stoupnout.

Ještě nakouknu, budu stahovat fotky…
Zatím se mějte, zdravím všechny :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
22.6.10 08:24

Ahoj holky!

PERUL
Ty jsi úžasná, čerstvá dvojmamča a ještě stíháš psát příspěvky. A máš krásný holky teda, obě dvě, Jůlinka mi na fotce z koupání doma mi přišla hrozně veliká.
Vzpomínám, vzpomínám, u nás to tak nebyl, že by se L. fixovala na tátu. Byla hodně u babiček, no, hodně, na to, jak jindy ano, ale nijak extra hodně ne, ale nevydržela ani šestinedělí a zas byla víc doma.

Kartářka… … jednou jsem byla, na takový akci, už to bude aspoň 12 let, nechtěla jsem slyšet nic hroznýho, no nevím, řekla mi o 2 dětech, klukovi a holce, pořAdí nevím a že prej s dcerou budu mít problémy. Víc si nepamatuju. Ale už bych nešla. Tehdy jsem to brala jinak.

ALI
na kdy máte ten Motol?

Hami
Mámu a tátu taky sleduju a žasnu nad inteligencí zůčastněných… Jasně, ono toho hodně bude vytrženýho z kontextu, takže to vyzní jinak, ale stejně.. Ale všechny díly jsem neviděla. Já u toho většinou totiž usnu
ALI ale Evička hvězda je, bez ohledu na Tvou sestřenku. S tím, co tam je za výběr, aspoň se snaží nad tím přemejšlet, když už nic.
A sestřenka tam fakt bude, jo? Ale když ono je to naprd, sleduješ něco, co skončilo loni, vždyť dovču měli 21.8., to je skoro rok
Jo a Hami, kvůli tobě jsem se přihlásila a mrkla na fotky. Jonášek zmrzlinku rád, co? :-)

ALI
tak jo, o Vánoce se dozvíme, jak to vypadalo u Vás v létě :-) Už se těším!
Vy s tím spaním - konkrétně Ty jsi se pořádně nevyspala už hezky dlouho, co????
No já nevím, zadní stolička, jsou dvě za sebou, Michal teda má všech 20 zubů, zkus počítat… V tomhlevěku všechny ještě mít nemusí, tak Dr. nemusí nic říkat.
Na ty dny 3-6.7. bych chtěla jet do Plzně, dinopark,ZOO, Techmánie - nechystáte se třeba taky?

Marky
a jak v práci???
Mně tohle léto vyhovuje, maximálně… Když nemusím mít vyloženě bundu, super, žádný vedra nechci, je mi pak akorát blbě.
Chudák Eli, ještě to dopadlo dobře na tu bídu, jak jsi to popisovala teda. Ale bolet to muselo pořádně a dovedu si představit, jak se Ti zastavilo srdce,co??

Zaneth, no to je nápad, takhle trajdat, to se nedivím, že jsi byla vyřízená!!!

Jak se asi má Agi.....

Tak já se loučím, mám tu obě zvířátka a za chvíli přijde pán dláždit balkon :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eleonora9999
22.6.10 08:30

perulko julinka je nádherná ještě jednou gratuluji

eluška si teda dala já bych už histerčila a plašila s otřesem mozku apd :mrgreen:

ali taky jsem zvědavá na fota ale dej nějaký sem nevím jak se na vás leze

holky jsem už znepokojená jak eli málo pije je to až žalostný. jednoho např kubíka to pití má na dva dny a večer trochu mlíka. má tuhý bobky a už jsem nervozní. nevíte co dělat?

• Citovat
  • Upravit
2621
22.6.10 13:03

Ahoj holky!!!
Dopoledne jsem čistila okna a malej mi je průběžně leštil okenou, takže jsme to měli hned hotový :wink: .
Marky - to jsou strašný šoky, takovýhle pády 8-o . Ještě, že se Elišce nic moc nestalo. A Jonášek, když si třeba odře nožku, tak taky, když to vidí, pořád fňuká, že má bebí…je to hérečka :-) .
Draky - ahoooj :mavam: .
Zaneth - ať ti reha zabere!!!
Moni - malej pije vodu, čajík, ředěný džusíky, ale taky tomu moc nedá. Chvíli třeba zabere, že mu to dám do hrníčku a sosá brčkem nebo má rád lahev od rájce s pítkem nebo chce mojí skleničku…prostě to střídáme a přijde mu to asi zábavný, tak i pije. Teď hodně jí melouny, trošku jahody, miluje salátový okurky…prostě ty tekutiny do sebe nějak dostane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
22.6.10 20:17

Ahoj holky, tak jak bych minulou - první noc kluků ve společném novém pokojíčku popsala. Spát šli až ve 21h, palanda byla celkem složitá. Zvlášť s jejich pomocí. :mrgreen: Byli rozjetý, takže Jonáš ještě ve 21:30 řádil v postýlce, v posteli být prostě nemohl. By jí rozložil. Vítek odešel spát do svého starého pokoje, že s JOnášem to nejde. Takže na palandě jsem spala od 5h od rána tak akorát já, když Jonáš zas řval, tak aby se nenaštvali sousedi. :lol:

Marky- no pád to byl asi pořádnej. 8-o Ještě, že je Eli ok. Jonáš dnes spadl ze shora ze schůdků palandy. Umí dobře vylézt i slézt. Máme schůdky trochu našikmo. Jenže si tam táhnul dětskej vysavač. Měli jsme tu pak chvíli dost veselo. :-( Ale otřepal se a d tý doby tam vylezl snad zas 20×. :nevim:
Hani- to je prča s nima, že? Já si říkám, když se takhle Vítek aktivně zapojuje, že kdy mu djde, že je to práce a přestane to dělat. :-D Třeba teď děsně rád myje nádobí. Já ho nenechávám. Navíc vše rvu do myčky. Ale jak je u babi, tak je šťastnej.
Zaneth- tak co na rehabilitaci? Co tam tedy všechno podnikáš?
Draky- a můžu se zeptat, proč jsi tenkrát byla u kartářky? Jen ze zvědavosti? Neboj, s Leni žádnej problém nebude! Kdy pojedeme do Motola, napíšu později, jsem líná hledat ten papír.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
22.6.10 20:23

Jo a Elli- Jonáš pije jak duha. Je to průtokáč. On klidně litr a půl za den vypije. Takže ho naopak krotím. Ale Vítek vyúil ještě ve dvou letech a něco jen třeba 100ml tekutin + se teda kojil. Pamatuju, jak jsem ho honila s polívkovou lžící a s hrnkem vody. Nepil ani sladký. Ale dostal každý den jogurt, ovoce namixované naředěné vodou, kaši a polívku a myslím, že to stačilo. I jsem se ptala dětské dr a ta řekla, že takhle velké děti už si sami řeknou, že potřebujou pít a že to nemám řešit, ale nabízet, že jo. On taky Vítek na pití prostě neměl čas. Ale na druhou stranu je pravda, že trpěl na úžehy. Já dost dbala, aby se vyhýbal sluníčku mezi 11- třeba 15h a držela ho ve stínu. A stejně za léto několik úžehů či úpalů(prostě nebyl spálenej, ale přehřátej) měl. ......... No ale toho se letos nejspíš bát nemusíš. Pařáky asi nebudou. :cert:

Dnes jsem zahlídla reportáž, jak je v Chorvatsku ošklivo a jak moc tam prší. Jsem zvědavá, co poví Agi, až se vrátěj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eleonora9999
22.6.10 20:52

alčo s tim počasim je to letos katastrofa fakt humus i kamarádka byla poprvé u moře a z 12 dnů na djerbě měla hezky jen 2 dny!!nechápala jsem a ted to chorvatsko…

• Citovat
  • Upravit
draky draky
23.6.10 12:46

Ahoj,
uspávám Michulu a nějak se mu nechce, tak se na to asi vy.. a bude, protože zas musíme taky pro Lenidlo do školky, ach jo,to je ta výhoda jednoděťových, dělají si, co chtějí :lol:

Eli
já bych to pití být tebou tak neřešila, každej nemá tu potřebu. Já vypít za den litr a půl, tak umřu. Děti prostě pití mají k dispozici a někdy vypijou hodně, někdy téměř nic, nějak to neřeším, když nejsou 40tky teploty
A Kubík, když nepijde, není moc vhodnej, jestli je to to sladký, to jí spíš může odradit, protože tím se vlastně nenapije, neuspokojí tu žízeň. Dobrá je ten Jupík watter nebo jak to je, nevím, co přesně pijete. Vlastně ani nevím, jestli se ještě ty sladký nápoje dělaj? :nevim: My to kupujeme jen kvůli lahvím, jinak pijou vodu. Nebo šťávu.

Hami
pošli pomocníka na okna, jo? Nám v pátek dodělaj balkony, tak půjdu taky šůrovat, všechno..... Ostatní okna jsou hotový, ale ty dvoje balkonový holt čekaj

Ali
takže první noc v pokojíčku vlastně v pokojíčku nebyla, jo? Oni si zvyknou! Já lituju, že máme děti rozdělený, ale holt to tak je.
U kartářky jsem byla náhodou, byla jsem na nějakým welness víkendu (pořádala to sestřenice švagrová, jinak bych tam nebyla) a ona tam byla jako host, sama bych nic takovýho nevyhledávala. Dali jsme za to asi 50Kč, ale já si to fakt moc nepamatuju, kecala bych. Ale prej byla docela známá.
A Jonda je teda ale průtokovej, vypije mnohem víc než já :-)
V CHorvatsku prší, jo? NO tak to je radosti :-(

• Citovat
  • Upravit
2621
23.6.10 15:06

Ahoj holky!!!
My byli dopoledne krmit kachny. Sedli jsme si až ke břehu a malej měl stašnou prču z toho, jak se kačeny rvaly s kapříkama o rohlíky :-) . Chvílema jsem teda byla na mrtvici, ptž jsem se bála, že mi spadne do rybníku, ale dopadlo to dobře :palec: .
Alčo - to ses teda měla, noc v novém pokojíčku, na palandě…hmmmm!!! Mně se teď malej naučil k ránu chodit k nám do postele. Jsem si libovala, že to nedělá a hele :roll: . To je pak taky žůžo!
Teď jsem dovařila polívku na zítra, ptž jdeme po 14ti dnech do MC - naposledy, pak už budou prázdniny.
Jestli má teda Agi v Chorvatsku kládu, tak to jí upřímně lituju!!! Si člověk říká, že na jihu je to počasí jistější a prd :-( . my zvažovali mimo jiné Bulharsko a radši jsme ho zavrhli, právě kvůli tomu, že v září už by tam nemuselo být úplně nej. Jednou už jsme tam v září totiž byli a týden nám totál prochcala druhý týden bylo sice teplo, ale děsnej vichr :cert: .
Draky, Moni - ahoooj :mavam: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
23.6.10 15:11

Ahoj holky, tak jen na skok, Nelča spí a mám klídek. :-D
Pořád lítáme někde venku nebo jsme na zahrádce nebo vyřizujeme ten byt, už to vypadá, že to snad příští týden všechno podepíšeme a pak nás bude čekat to stěhování. :-D

Perulko, fotky jsou úžasný, tedy Julinka, moc vám to sluší, paráda a Eminka je veliká sestřička. :palec:
Jinak jsem někde zhlédla Lentilku a den po tobě se jí taky narodila holčička, no škoda, že nám to nepřišla říct sama.

Marky, tak hlavně, že se Eli nic nestalo, ale vy máte pořád nějaké novinky, co?? :lol:

Ali, no taky nezávidim to nevyspání, ale snad to budou jen ty zuby, Nelča spí tedy zatím v klidu celou noc, ale chybí nám ještě poslední 4 stoličky, tak se toho taky děsím, občas ji zahlédnu přes den, jak si do té pusinky pořád sahá, takže to bude asi taky něco. :roll:

Hani, skvělej pomocník, nechce taky Jonášek pomáhat u nás, ale my nebudeme mýt jen ty okna, ale budeme i malovat, že by pomohl když ho to baví. :mrgreen:

Mončo, asi nemá fakt cenu Elču nutit do pití, ale to sladký taky není moc dobrej nápad, my naštěstí naučili Nelču na vodu a když jsem jí včera po dlouhé době dala Kubíka, tak mi ho vrátila s tím, že chce vodičkua a tu lemtá od rána do večera, odhaduju to tak přes 1l denně.

Jinak všem Ahoj a jsem taky zvědavá s čím přijede Agi, snad se aspoň opálili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí