květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4271
11.6.10 21:56

Ahoj holky!

Tak je to tuuuu!
Perulko - moc gratuluju k narození Julinky, je to super zpráva. Julinko, tebe vítáme na světě a do života přejeme jen to dobré.
Už jsem zvědavá na vyprávění a fotky.

Hani - užijte si výlet do Mariánek, já tam byla jednou a byla jsem nadšená. Je to krásné město. My jedeme až ve středu, já zítra jedu do Brna na víkend, takže tak trochu nestíhám. Ale naštěstí vypráno mám všechno, pak to jen přežehlim a sbalim, v pondělí a úterý. Luky připraví přes víkend ty jeho serepetičky (ploutve, brejle, foťák…)a pak jede na 2 dny na školení. Vrátí se v úterý večer a ve středu jedem. Takže fakt super. No většina snad bude připravená, tak to jenom nahážem do tašek, připravíme sváču a vyrazíme.

Alčo - jaks to myslela s tou diskuzí pro mě? Neměl tam bejt ještě odkaz? Nebo jako porodní diskuze pro dulu to nejlepší? To jo, v tom se vyžívám.
Jo a hezkou promoci!

Leni - Čechy jsou taky super destinace na dovolenou. A kdybyste razili k nám na jih, tak se ozvěte, podniknem něco. Snad to tentokrát vyjde. Ten pán vám teda dělá ofuky s tím bytem…aby to nebyla nějaká levárna, tak snad to máte pořádně prověřený. Přeju ať se pán umoudří a co nejdřív bydlíte v novém. A to snaženíčko do nového je asi dobrý nápad.

Holky, tak já se na dva dny loučím, mějte se tu a moc to nepřehánějte se sluníčkem!
Dobrou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
draky draky
12.6.10 07:37

Já jsem se sem včera nedostala a propásla jsem to :cert: :cert:

Jůůůůůůů, Jůůůůůůůlinka je na světě!
Moc vítej, slečno, přejeme Ti všechno nej a nej a nej, jsi další miminko do Vaší rodinky a všichni spolu budete určitě moc šťastní - my Vám to teda přejem :srdce:
Perulko, gratuluju :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
7584
12.6.10 13:45

Agi- to jsem ale kůň. :-) https://www.emimino.cz/…dulou-43648/

Hezký víkend ve škole, v Mariánkách, v Německu, i doma. :-) My odpo utečeme tatínkovi a budeme do zítra na chatě. Snad už tento víkend dobojuje se sádrokartonama a příští týden podlahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eleonora9999
13.6.10 09:30

ahojky tak nejprve huráááá Julince a mamince Pétruško moc ti gratuluji ke druhé princezně hlavně at jste zdravé.
tak holky jdu se odprásknout moje dítě se prostě ne a ne ani jednou nevyčůralo ještě do nočníku!!!už jsem přesvědčená že to dělá normálně schválně!! ta zoo mě taky mrzí já bych tamm nejradši s vámi všemi spáchala slezinu. to by bylo super kdyby jste třeba byli pro tak třeba v září nebo na konci prázdnin by jsme mohli dát datum a všechny se tu vidět. právě mi elina krade kameny z kytky já jí zbiju!!!
alčo tobě upřímně závidím dovču pořádně si to užijte juuuuu. botky máme taky zdravotníale i adidasky do vody a obyč sandále no tak to střídá .
ty zdravotní má teprv dva dny.
jinak větší byt by nám teda taky prospěl hrůza taky se sem pomalu už nevejdeme

• Citovat
  • Upravit
eleonora9999
13.6.10 09:35

http://pavlaveru.rajce.idnes.cz/EGYPT_2010/ tady můžete kuknout na fota z egypta

• Citovat
  • Upravit
2621
13.6.10 21:45

Ahoooj!!!
Jenom v rychlosti nakukuju, co je nového. Včera jsme si Mariánky užili, byli jsme se podívat i v Boheminiu, to je park miniatur - zítra hodím pár fotek. Dnes jsme trávili odpoledne na zahradě - já se opět věnovala pletí, nějak mě to začalo bavit :wink: . Moni - zkoukla jsem ty fotky a je vidět, že jste si Egypt užili :palec: . Vypadáte jako spokojená rodinka a malá je teda nádherná…ty lokýnky hmmm - princeznička!!!!
Letím směr sprcha a pak kniha a spát, dobrou noc všem!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
14.6.10 12:19

Velikananááááááánská gratulace Perulko k narození Julinky, tak jste už komplet, super a přejeme hodně mlíčka a co nejdelší kojení, jako my.
:lol: :kytka: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
14.6.10 13:15

Ahoj,

Elli- opovaž se sem ještě někdy napsat, že jsi tlustá. Sem tě pomalu ani neviděla, ty špejle jedna. :mrgreen: Moc Vám to sluší. A že je malá čert? No to je přeci proto, aby se maminka nenudila. :wink:

A jak si všichni užíváte léta? Teď je sice krapet horší počasí, ale stejně. Léto už mě dostalo a nejraději bych pořád grilovala.

Leni- co byt? A co zahrada?

Honza si přes víkend máknul. A už stojí zeď i leží podlahy. Dveře drží. Dnes budeme tmelit a brousit. Pak už snad malovat a o víkend by kluci mohli mít pokojíček hotový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
14.6.10 13:31

Ahoj holky!!!
Zdravím při pondělku :mavam: . Já myslela, že dnes bude hnusně a ono to zatím celkem jde. Dopol. jsme byli na hřišti a odpol. si bere malýho mamka.
Ali - takže postupujete celkem rychle :palec: . A jakou barvičkou budete malovat? Vymejšlíte do pokojíčku nějaký novinky?
Chtěla jsem hodit párfotek z těch mariánek, ale já prostě pár neumímk, tak jich mám víc na profilu :wink: .
Zatím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
14.6.10 13:44

Ali, koukám, že tedy pěkně makáte, ale až bude hotovo, bude klid, nás to všechno teprve čeká. V pátek a v sobotu už stěhovali z toho našeho bytečku poslední věci, tak to vypadá slibně, ten pán už předal tu naší kupní smlouu svým právníkům, tak to snad už brzy podepíšeme a bude to. No a pak nás čekají různé úpravy toho bytu, tak na to se těším. Ale moc to přehánět nebudeme, nebudou moc finance na nějaké veliké úpravy. :lol:

Jinak zahrádka v pohodě, chtěli jsme stavit tu chatu, takže když nám teď volali z tý firmy, je to nějaká z Chomutova, tak jsme to pozastavili, necháme to asi až na příští rok.
Ale užíváme si tam i bez chaty, máme skvělí sousedy co nám pořád dělají kafe a podstrkujou k tomu sladkosti a Nelinka teď od nich pořád fasuje plné misky jahůdek, takže paráda a v pátek jsme jí tam napustili vaničku a vůbec nevylejzala ven, miluje vodu a nic jinýho jí nezajímalo.

Hani, koukám, že jste si to taky užili, super a Jonášek je pěknej chlap. :mrgreen:

Jo a Mončo, Alča má pravdu, ty jedna tyčko, ale fotky super. A klidně můžeme dát nějakej srázek tady v ZOO, všichni, jasný. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
14.6.10 13:44

Hani- s malováním si musíme nechat poradit. Pokojík je tmavý, takže chceme nějakou živou barvičku, ale zas už nechceme malovat modře, aby barva nepůsobila studeně. Na zeď naproti posteli chce Vítek tuto tapetu - http://www.babynabytek.cz/…morsky-svet/ . My s Honzou jsme měli vybranou jinou, tak nám mladík udělal čáru přes rozpočet, protože nevím, jak jinak než modře bych měla vymalovast zeď, aby se to k ní hodilo. Jo koberec je totiž červený se semtam drobnýma modrýma, zelenýma a žlutýma kouskama. Tak já fakt nevím, jakou barvu zvolit na zeď. Jestli nějakou zelenomodrou. nebo jednu zeď tak a druhou jinak? Večer se na to jukne spolužačka, která tomu celkem rozumí, tak doufám, že se s Honzou shodneme.

Jdu juknout na fotky. :-)Užij si odpoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
14.6.10 14:18

Ahooooooj!!!
Asi po 300 letech moc a moc zdravím… jsem se tu mihla, zrovna u Alči v diskusi, tak abych nedostala jooo kartáč, že vás nemám ráda, poslušně hlásím, že mám! :-) :-D :-D
Moc tu nebývám, mám totiž doma extra raracha a vzteklouna v jednom a psa a práci k tomu, ale co doma nemám, je chlap (večně v pr… = práci) a babičky, no a to je odpověď, kde pořád lítám :-D
Občas písnu na icq nebo FB s Hamou a Perulkou, takže od nich drby vím, jinak jsem úplně mimo, tak se nezlobte, jo? Dovolenkářům přeji krásné léto, pracantům hodně sil, těhulím žádné problémy a budoucímtěhulím rychle „zabřeznutí“ (cha, no fuj, ale jiné slovo mě zrovna nenapadlo :-))…jooo a hodný děti, že! Dvouletý!!!!

Tož u nás: 14 kg, 93 cm dnes, mluva mizerná, skoro nesrozumitelná (věty sem tam), plíny má stále, ale na nořčník umí už víc než půl roku, ale neobtěžuje se, že…sportovec velice šikovný a rychlý, manuálně velmi zručný, školičku jednou týdně na dopoledne zvládá, vzteklý až hrůza, prý fešák :-) Tak. Něco jako Forrest Gump :-D (tak snad časem investuje do akcií nějaké firmy přes ovoce, že :-))
Konec hlášení. Howgh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
14.6.10 14:28

Leni - není nad dobré sousedy!!! My měli zatím všude štěstí…naštěstí :wink: .
Ali - to je ale moooc pěkná tapeta :palec: . Vítek má prostě vkus!!! Tak pak písni, co vám kámoška poradila.
A nakonec zdravím matku Marťanku!!! Ty jdeš do sebe, čéče :wink: :mrgreen: . A potvrzuji…Vikoušek je fešák!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
14.6.10 14:57

Ahoj holky,
Perul gratuluji, už se moc tesim na nejake ty fotecky a vypraveni o porodu. Zvladla jsi to velice rychle. Moc ti preju, aby bylo mnoho mlicka a mala byla v poradku.

U nas nic moc. Uz se mi zvraceni lepsi. No a posledni 2 zkousky jsem si odlozila na podzim. Pak uz me budou cekat jen statnice. Skolu vsak nemuzu srovnavat, protoze tady je podminkou uz jednu vejsku mit. Na nasem oboru co jsem delala prvni vejsku to udelalo asi 32%, ale byly obory kde jen 17% lidi.Ted jak zavedli bakalare, tak to je asi daleko jednodussi.
Pristi tyden jdu na kontrolu na gyndu, tak napisu. Ted by mi meli snad delat uz to sijove projasneni, tak snad to bude vse ok. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
14.6.10 20:06

jéé, co to nečtu, Petě veeeliiikááánskáá gratulace, myslela sem si , že to bude o něco dýl, ale paráda, že to bylo takhle rychlé! Tak miminku i mamince přejeme hlavně zdravíčko!!!! těšíme se na foto a info o porodu..

vezu ségru do Humplu, tak se pak ještě podívám a napíšu.. musím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí