květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7584
7.6.10 12:40

Hani- vidíš, jak jde Jonáškovi o tvoje zdraví? Pěkně se protáhnout a nepálit na sluníčku. :mrgreen: Příští rok tě už rovnou poleje konvičkou. :wink:
kočárek- my za Vítka vozili kočárek do 2apůl roku pořád sebou. Neseděl v něm, ale uspávali jsme ho třeba na celodenním výletě. Mě zas v Ústí pěkně deptá, že než stihneš nasednout s dětma, tak se ti nikam ten kočár nevejde. Jak se všichni rovou dovnitř. Uvítala bych tam nastupování popořadě a né ten nával.
Peru- já ti poradím, jo? Budeš muset holka trochu ubrat. Takový tempo při dvou dětech nejde zvládnout. Miminko se narodí, až bude čas. Já nikdy nezažila neduhy ke konci, tak nevím, jaký to je. A samosebou nezávidím. Ale už to nebude dlouho trvat. Spaní Eminky je fakt blbý. Natři jí okna načerno. :-) Vítek byl taky takovej. Nebudu ti říkat, kdy se to zlepšilo. :wink: Ale vždycky pomohlo, když spal třeba přes víkend u našich. Nevím, jak to ta mamka dělala, ale tam začal spát dýl a nějakou dobu mu to vždy vydrželo. Šetři se, jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
7.6.10 12:47

Jo a z druhýho porodu mám super pocit a myslím, že jsem konečně pochopila, jak se to dělá. :-) Porodní cesty jsou už protažený. Jestli dvou nebo 4kg dítě, je myslím jedno. To bude dobrý.
Bych šla radši rodit, jak znovu na státnice. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
7.6.10 13:20

Ahoj kočky moje!!!
Malej zrovna spinká, dnes byl teda opět na tečku - pořád kňučí a já to dloooouho ignoruju, ale pak je mazec :cert: . Za chvilku přijede tchýňa a od tý doby, co volala, že by teda přijela, Jonáš pořád - babi Jana píde - jako kolovrátek. Se teda docela divím, že usnul, teď jsme to s tím odpol. spaním měli divoký, takže jsem si říkala, že to je buď přechodný nebo mám útrum s odpolední siestou, který se teda zatím vzdát nechci :wink: .
Ali - hele, Berta je docela asertivní a do vláčku se tlačil taky :mrgreen:. A jako o zdraví mi Jonáš spíš usiluje - hlavně o ty nervy :mrgreen: .
Draky - no vidíš, na tebe jsem zapomněla, že jsi kousek od Ústí :oops: .
Peru - uvidíš, že Julinka bude spací a Emča se zklidní a z tebe bude nakonec šípková Růženka :wink: . Myslím na tebe!!!
A kde se fláká Agi???
Zatím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
7.6.10 13:22

Ali - díky za povzbuzení, to jsem přesně potřebovala slyšet - aspoň ten porod :lol: .
To Emčino spaní je na pytel a nepomůže nic. Já dala normálně 12tisíc za střešní roletu na okno, takže i v pravé poledne je v pokojíčku tma. Ale prostě stejně je to jedno! Ona se budí jak naprogramovaná. Dneska se vyplížila z pokojíku a ke mně do ložnice přišla už s tím: mami, pedstav si, v toupelne uz sviti sluníško, už nejsou bubáci! tak vstáváme… No nepřizabili byste ju?!?! Já snad budu pořizovat roletu i do koupelny, aby fakt nebyl nikde ani paprsek světla. Já jí totiž tvrdila, že dokud je tma, tak jsou venku bubáci a nemůžem vstávat - celkem dlouho to fungovalo. Ale už mě přečuralo i vlastní dvouletý dítě. jaká rána pro sebevědomí?!… :lol: :mrgreen: :roll:
No, takže nějaké další rady ohledně delšího spaní? Zatím nespala nikdy jinde než s náma. Obávám se, že by to naši nepřežili. Ale asi to budem muset zkusit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
7.6.10 13:51

Ahoj holky,
tady byla včera bouřka a trochu se ochladilo. Místo 33 je 26st. Ráno jsme byli u jezera v horách a teď spí Adam jako špalek. Odpoledne razíme k našim.
Alčo, jsem přesně v Buehlu, to je 30 km od Štrasburku a asi 30 km od Baden- Badenu. Jsme tu jenom na 3 dny, neteř měla nějakou slavnost v škole a taky jsme ještě neviděli nový byt švagrový. Původně jsme chtěli jet v květnu, ale vzali mě ty záda.

Jo musím vám taky mapsat, že jsem byla u toho Apolináře a ta cystice si mi scvrkla na 3 cm, takže OP nebude. :dance: Prý tomu pomohly ty léky na záda, že uvolňují napětí ve svalech, a protože je ta mrcha svalová, tak se zmenšuje.

Teda Perulko, Emča mě baví :lol: :lol: U nás je spaní podobný, když spí dobře přes den, protáhne do 6 i do půl 7. Jak má málo přes den, tak rekord 4.40 :cert: a to je šílený. Porod bude v pohodě. Už jenom 10 dnů :lol:

Hanko, konvička u nás taky boduje, ale zalívá nejraději moje nohy.

Zoo v Ústí taky plánujeme, ale asi na podzim.

Agi je asi na dovče, měli teď jet do toho Chorvatska. Užívá si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
7.6.10 14:32

Jé Hani, já si nevšimla, žes psala těsně přede mnou. My teda taky zatím taháme furt všude kočár. I proto jsem pořízovala ten sourozeneckej, protože s Emčou bych ještě nikam nedošla. A Berta má recht, má se to prostě uvádět a hotovo. A jonášek se tak těší na babičku, jo? Tak si jí užijte! My jedem odpoledne s Emi do hudebky, já asi naposledy. A Luboše pošlu zatím po úřadech.
zaneth - vy se teda máte! A nejvíc ze všeho gratuluju k té cystě! To je super! Kéž by to tak šlo dál! No a konvičky a spol - Emča je vodomil, furt všechno umývá, zalívá…a já furt převlíkám a převlíkám… :cert: . Máme na zahradě takovou úúúžasnou věc - vývod vody u studni a tatínke ji naučil s tím zacházet. Takže si chodí pořád umývat ruce a zalívat kytičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
7.6.10 14:36

jo holky, ještě jeden dotaz… já nevím, jestli jsem vám sem psala, že mám podezření, že měla Emi červiky. Měla furt ve stolici tečky - ale ne bílé, ale černé. roupy jsou bílé, ne? Ale prostě něco tam je. Doktorka nám dala na to ten Vermox, ale ten máme dobranej a nezmizelo to. Te´d jí zkouším dávat přírodní kapky Dr.Jonáše - zooinf. Ale prostě má to furt! Nevíte, co to může být? Mám jeden bobek sbalit a vzít ho k doktorce? Teďk si konečně řekla včas na bobek a v nočníku tam ty tečky zas měla! Mě už raní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
7.6.10 14:45

Ne, ne Agi jede až 16týho.
Peru- malá bude celou dobu, co budeš v porodce, u vašich? Nebo si manžel vezme volno?
No neboj, Vítek začal spát u babi až po 2a1/4 roce. A zcela výjimečně. Ale fakt tam spal třeba do 10ti h - mají chatu na horách a až do večera řádil venku. A pak mu to ještě nějakou dobu vydrželo.
Hani-čím to je, že někomu spí po obědě ještě předškoláci a někdo tak do 2 let, že?
Jonáš je taky na zašlápnutí. Jak mu není úplně dobře. Hrozím, se jak se zas vzbude s řevem a bude se tu válet vzteky.
Zaneth- to je super? A prosím Tě, ta cista třeba zase i zmizí? Nebo se už nemůže zvětšovat? A co Ti dr řekl k plánování dítka druhého? Už teda můžeš?

Sem našla v mrazáku moc dobrou zmrzku. Sem čuně.

Draky- jak užívá Lenička poslední chvíle ve školce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
7.6.10 15:04

Ahoooooj.

Tak Perul, pořád v celku??? Já myslím, že 12.6. už bude na světě. :mrgreen:

Ali, jinak moc gratuluji, já ti psala, že o tobě nepochybuji, takže paráda. :palec:

Zanet, super, že je cysta menší, to užse brzy budete moc snažit, co? :-D
No my to zatím ještě nějak odkládáme, ale od prázdnin už chci mimi zkoušet. :-)

Hani, tak paráda, že jste si u nás ZOO užili.
My byly s kámoškou a dětma v pátek a super, málo lidí, já jak viděla v sobotu okolo tolik aut tak to musel být mazec co? :lol: A Nelinka taky pořád leze do výběhu těch koz a krmí je to srandovní. :lol:

Jinak holky, mám novinku…stěhujeme se do většího bytu. V sobotu večer jsme se na něj byli mrknout a v neděli ráno jsme si s tím pánem plácli. Je to 4+1 za slušný prachy, tak máme moc velkou radost, aspoň budou mít děti každý svůj pokojíček, ale to tahání věcí mě asi zničí, na to se netěším. :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
7.6.10 20:55

Ahoj! tak furt držím…nohy mám sice jak papuče, poslední 2 dny je to děs. Ale břicho ani nebolí.
Ali - Luboš si vezme dovolenou, až budu doma z porodnice. Jinak je to plánováno tak, že zatímco budu v porodnici, bude on na chajdě a naši bydlí 200m od nás. Takže když bude v práci, bude hlídat mamka, ale on se bude vracet nejpozději ve 3h domů. Takže snad se to zvládne.
Leni - gratulace k velkému bytu! A kdy bude stěhování? To fakt nezávidím. To radši to snaženíčko odlož až do nového. Těhule s plnejma bednama věcí není nic moc dobrého…
Jdu do sprchy, musím nějak splasknout ty nohy, je to děs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
7.6.10 21:26

Ahojky!!!
Peru - s červíkama, bohužel, neporadím.Ale tak, ať máš klid, jdi s bobkem k doktorce :wink: . Co se týká těch oteklých nohou, já to měla příšerný, když si na to vzpomenu :roll: .
Ali - jaká byla zmrzka??
Leni - téda, to jsou novinky!!! Gratulace k bytečku, já bych taky brala 4+1, místa není nikdy dost. A v tu sobotu mi to nijak strašný nepřišlo. Malej měl zrovna čas na jídlo, tak jsme tam zašli do tý pizzošky a místa bylo dost a po zoo se ty davy nějak rozlezli…fakt v pohodě.
Zaneth - to je super zpráva, že se cysta zmenšila, apoň něco pozitivního!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
8.6.10 07:04

Ahoj holky! Tak my už jsme dneska přes 2 hodiny vzhůru :cert: . Mě fakt asi někam brzo odvezou. Můj odhad byl, že budu rodit dneska :lol: ..ale teď teda doufám, že ne, protože tady sedím jek lemra a jenom čučím do zdi. Nemám sílu vůbec na nic. Já fakt nevím, co s ní budu dělat. Já jí fakt koukím prášky na spaní nebo odvar z makovic :cert: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
8.6.10 21:03

Brý večer,

padám na ústa. Kromě pokojíčku už je neobyvatelná i ložnice. Měla bych žehlit, ale už dnes nějak nemůžu na nohy. Zítra vložím fotky, jak to tu … vypadá. :-)

Peru-posílám ti zbytek enegie, co mám ............. ale v tom případě už nedolezu ani na matraci, co je rozložená tady v obýváku. :mrgreen: A tatínek by s Emčou na střídačku s tebou vstávat nemohl?
Tečky- taky nevím, co by to mohlo být.
Leni- taky gratuluju k bytečku.
Hani- zmrzka už neni= byla moooc dobrá tiramisu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
8.6.10 21:28

Uááááááááááááá. Já nechala telefon u babičky. 8-o :cry: Peru- když budete brzy ráno vstávat, tak se tu zas ozvi, jo? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
8.6.10 22:22

Ahoj holky,
na dovolený ještě fyzicky nejsme, ale Luky jede pondělí úterý na školení a já na celý víkend do školy, takže všechen mumraj předdovolenkový máme tenhle týden. :-o Jestli já to všechno stihnu.....
Tak moc nepíšu, ale trochu mám načteno. A hlavně šmíruju Perulku a Julinku :mrgreen:
Zkusím víc napsat zítra, mezi praním, žehlením, vařením, balením.....
Tak zatím pa, ozvu se jak budu moct..... :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital