květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1572
21.5.10 19:20

Ahoj holky!
Agi - tak kamarádka má KONEČNĚ zdravou holčičku Karin, 50cm, 4670g. po císařském řezu. Dnes přišli do porodnice a byla opět otočená zadečkem dolů. Tak ji vzali rovnou na císaře. A ještěže tak, protože měla nejen šňůru kolem krku, ale ještě za ni zapříčenou nožičku! Proto se furt točila, prala se gravitace s jejíma pohybovýma možnostma. A plodovky taky měla dost. Renča se pak ptala doktora, jestli by to prošlo normální cestou a on jí řekl, že jednoznačně ani náhodou… tak ještěže se prďolka malá otočila dneska zadkem, jinak jí ten porod vyvolávali a mohla být tragédie. Tak sláva, dobře to dopadlo :dance: .
Ali - já vím, že to vypadá jak u blbejch s těma mýma zkouškama, ale já to u každé myslela jinak. Ta první jakože je náročná na to, že je tam toho hodně, náročný učitel, ale zase pro mě zajímavý předmět, takže to nakonec bylo fajn. Ale vyhodila hodně lidí, takže by se mnou asi všeci nesouhlasili. A ta druhá zas nebyla tak strašná z důvodu, že to byl hodný učitel, nebylo toho k učení tolik, ale pro mě naprostá tragédie - neumím se učit věci, které nepovažuju za důležité ani zajímavé - prostě takové ty teoretické slinty, které vymýšlí nějakej trouba, kterej neumí nic pořádnýho dělat. To mi prostě do hlavy neleze, dělám to s odporem a pak z toho samozřejmě plaším. V úterý mě čeká nejhorší kombinace - náročný učitel, obsahově toho je moc, nebaví mě to, ke své práci to nepotřebuju. a navíc mám ten den ještě jednu zkoušku a v pondělí taky jednu hnusnou. Uf - jsem si postěžovala a už toho nechám.
Vic budu reagovat jindy. Luboš si vzal dneska volno, abych se mohla učit - tak musím, jinak bude doma zle :lol: …i když jeho představa o hlídání je taky zajímavá. Za celej den u „hlídání Emy“ stihl vysát, vydrhnout koupelnu, utřít prach, posekat zahradu, odvézt trávu, zajet na nákup a pro palubky…což je sice nesmírně chvályhodné a uznávám, že to bylo už celkem potřeba - ale jistě chápete, jak u toho všeho mohl hlídat dítě. Takže se učím asi od 5 hodin, co slavnostně odjel s Eminkou pryč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
21.5.10 19:22

Jo Hani, Moni - užijte si hezkej večer! ANi nevíte, jak zavidím!!!!! Pak poreferujte, jo :-D ?
A Lucko - dneska začínám 38.týden. Uf, zní to příšerně! bojim!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
21.5.10 19:26

Tak naposledy - co člověk neudělá, aby se nemusel učit? :lol: :lol: :lol:
Lucko - Luboš možná chtěl holčičku i víc než kluka. Aspoň od začátku mimču říkal Julinka. A taky Eminka je taková netradiční holčička, vynahrazuje taťkovi kluka víc než dobře. Pozná už skoro všechny značky aut, nejšťastnější je, když ji táta sveze na traktoru nebo na motorce, asistuje mu u umývání auta nebo opravách všeho druhu…panenky leží zahrabané v koutě. Takže prej na co by mu byl kluk??? Máme kolem sebe v rodině spoustu kluků, které tě od touhy po něčem podobném spolehlivě odradí :lol: . Holčiček je málo a všechny jsou prostě tak nějak pohodovější. Já vím, že to asi není o pohlaví - ale ani já si nestěžuju, že budeme mít holčičku, naopak. I když si samozřejmě taky dělá občas srandu, že ten domácí babinec ho zabije. I náš pes je vlastně fenka :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
21.5.10 20:44

Všem moc děkujeme za přáníčka :-)
Dneska jsme si opekli buřtíky a teď jdu dělat dort, abychom mohli zítra oslavovat narozeniny. Linda dostane klouzačku od Smoby, tak doufám, že z ní bude mít radost…????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
21.5.10 21:40

Svape - to víš že jo! Eminka ji dostala k 1.narozeninám a už tehdy se jí to líbilo, ale teď na ní řádí jak drak :lol: . Užijte si oslavu!
Tak teď jsem už zvažovala, jestli si nedobalit tašku do porodnice. 2 hodiny mi tvrdlo břicho a jakt už jsem si říkala, že to nepřejde. No ideální to ještě není, ale po hořčíku se to trochu uklidnilo… Uf, ale ono už to fakt klidně může přijít?!?! A Luboš je asi po půl roce s kamarádem na pivě :lol: . Což byl i před 2 lety, když se rozhodla narodit Eminka :lol: :lol: :lol: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eleonora9999
22.5.10 08:22

ahoj perul tak co jsi celá? :lol: :lol:včera film byl moc pěkný užila jsem si to a pak v půl desátý návrat domů děda hlídal prvně a větší už spala v obyváku na gauči a malá řádila jak drak :lol: ona je k neutahání lumpice

• Citovat
  • Upravit
7584
23.5.10 09:53

Peru-já to myslela v legraci. jako že jsi stejně nej. :-)
A co, že ještě není čas na dítko. 38.tt je přece normální termínový týden. Moc držím pěsti a jsem taaaaaaaak napjatá. :-)
Eli-Bílá Masajka je skvělej film- teda ten přéběh je fakt zajímavej.

Jinak mám zablokováno, ale píšu od Honzy, který není doma. :-) Papa. Zablokoval mi i BC, i Klárku. To je naprd. Snad zajdu na Rodinu nebo co? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
23.5.10 10:13

Ahoj holky,
hlásím že zatím furt 2v1. Ale teda v pátek v noci už jsem si tím jistá nebyla. Jsem lehla a fakt byli poslíčci - chvilu dokonce po 3-4 minutách. Ale slabé. Ale naštěstí to přešlo. ALe už jsem si fakt uvědomila, že mě to čeká a nemine :lol:!
Valim pokračovat v učení. Pondělí a úterý bude drsné. pa!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
23.5.10 10:30

Ahoooj!!!
Nakukuju!!!
Peru - vydržať!!! Myslím na tebe :huban: .
Ali - radši, ať ti Honza vypne proud!!! :huban:
Páááááá a krásný víkend všéééém!!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
23.5.10 13:18

Lindušce vše nejlepší k 2. narozeninám
 http://t3.gstatic.com/images?…

…pozdě, ale přece.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
23.5.10 13:22

Omlouvám se, ale nějak nestíhám číst a ni psát. Záda mě berou. Už mě tolik nebolí záda, ale střílí mi to do pravý nohy. V pondělí jdu na kontrolu a pak začnu chodit na rehabilitace. Tak doufám, že to pomůže.

Perulko, Julinka ještě vydrží.
Zahajuji soukromé tipování. Tipuju 17.6. jako Adam :lol: A to měl první termín 29.5., a ani toho 17. se mu ven nechtělo :lol:
A držím palce na zkoušky. :palec:

Všem hezkou neděli. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
23.5.10 22:56

Holky, všem moooooooc děkujeme za přáníčka. Klouzačka měla fakt velký uspěch a Linda pořád opakovala „kouzačka - líbí“ a asi 30 min. se v kuse klouzala a smála. Pak jsem si uvařila kafe, nafoukla jsem jí balonek - co chtěla, popřála jsem jí a ukrojila jsem nám dort. Ani jsem ho nevyfotila :-( Ale byl moc dobrej :-) Teda alespoň Lindě i mě moc chutnal. To byly její letošní narozeniny. Ještě by měl v týdnu přijet bratranec s rodinou (mají o týden mladší Simonku a 6 letou Elišku) - s těma si dáváme dárky. Ale naši asi neměli náladu ani popřát Lindě k narozeninám...... Ale ve středu se s Lindou stěhujeme do Prahy do mého bytu. Stalo se pár věcí o kterých se mi ještě nechce psát :cry: :cry: :cry:
Snad se brzy oklepu a bude líp :zed: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
24.5.10 12:20

ahoj holky, tak jen v rychlosti, nestíhám, víkend byl náročný, zase sme chytli nějakýho střevního bacila, takže byly noční mejdany, převlíkání peřin, no fujhaaa, mě taky není furt dobře, chjo, to je to z… ý počasí, s prominutím!

no hlavně sme chtěli Lilince popřát všechno nejlepší, i když dodatečně, hlavně zdravíčko a spokojenost!

Svape a ty nejsi z Prahy? já myslela, že jo, nebo ste bydleli někde jinde, sem zvědavka, co?

holky a co říkáte na hokej, paráda , co? my sme čučeli, k tomu vínko, pak noční mejdan Elišky, takže su dneska v práci totálně mrtvá, už se faaakticky těším na kutě a to je teprve poledne:-))

no nic, jdu si uvařit kávu, třeba mi pomůže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
24.5.10 12:31

Ahoj holky!!!
Tak mně se oba srazíky moc vyvedly, pobavila jsem se, dala si svoje dvě dvojčičky a před půlnocí jsem to na obou zabalila, protože malej teď vstává kolem půl šestý a tak bych si nelajzla zapařit pořádně :wink: . Snad se příště už rozšoupnu víc :wink: . Včera jsme byli opět v lesoparku v Chomutově a jelikož jsme jeli až po spaní odpoledne, lidi už pomalu odcházeli a byl tam krásnej klid. Dnes jdeme ven s kámoškou a jejíma dětma, to zase bude horor. Jonáš teď má pro změnu období, že mě chce sám pro sebe, takže tyhle společný akce moc nemusí.
Zaneth - tak snad rehab. zafungujou!!!
Svape - to je smutný :-( . Ale tak nejdůležitější je, že jste si to s Linduškou užily a líbila se jí ta klouzajda!!!(vím, že jsou to takový obvyklý plky, ale neznám pozadí a chci tě nějak povzbudit :hug: )
A kdo koukal na hokej??? Agi určitě, že jo??Mě to nijak nebere, seděla jsem u facebooku, ale po očku jsem samo hokej sledovala a výsledek nemá chybu :palec: .
Peru????
Zatím se mějte fajn, papa!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
24.5.10 12:32

Á teď jsem přečetla Marky- takže jsm,e fandily minimálně dvě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek