Poradna duly
Jana Čurdová
Ahooooj!!!
Tak malýmu se asi prořezávají ty stoličky, proto měl asi včera ten průjmík. jinak je v poho, ale asi začíná to slavné období vzdoru a občas je taky na tečku ![]()
Moni - ahoj! Že se taky ukážeš!
Peru - závidím odplenkování! Začíná se to tady pěkně rozjíždět
.
Ali - fakt neblbni a zablokuj nás, ale i BC, jooo? A pěkně, v klídku se uč!!! Ad rodiče na chatě - to je podpora, co? Taky by mě to pěkně štvalo!!!
Agi - bíba je bojovnice. Teda bojovník - je barevná a samičky prej nejsou. V kouli jí nemáme, ale v takový malinký kostce. Já nechtěla klasický akvárko, nelíbí se mi, že se musí čistit a ty filtry a vercajk okolo. Berta vždycky chtěl a teď jsme narazili na tohle. Hned jsem se ptala, jestli je jí v tak malým prostoru dobře…prej jo. Tak, co mi taky jinýho mohla prodavačka odpovědět, když chce prodat, že jo?
Jo a autí je fakt perfektní, užíváme si ho…hlavně teda Berta. Na dovolenou autem se nechystáme, příští měsíc se ale chystáme do Frankfurtu k tchánovi, tak ho pěkně projedeme
.
Svape - fotky pěkný!!! My byli v Tunisu 2× a pokaždý jsme měli smůlu na strašně otravný animátory, fakt neodbytný, drzý až agresivní
.
Už tady po očku koukám na Přešlapy, tak zase jdu ![]()
Lindě přejeme všechno nejlepší k jejím dnešním 2. narozeninám.
Ahoj.
Agi, koukám, že se ty neštovice pěkně rozjíždějí, co?
No hlavně, že je nemáš ty, to by bylo děsný, já si to nějak nedovedu představit, my je měly jako děti a dodneška mi na ně zůstala památky na obličeji. ![]()
Jinak doufám, že aspoň k tomu Baltu pojedeme, vím, že tam bude studené moře, ale Filip už to tam zná tak snad to bude v poho pokud vyrazíme. ![]()
A za to těhotensví minule se nezlobím, však já ještě jednou budu těhotná. ![]()
Ali, tak se uč a nečuč tady, držím ti palečky, ale ty to zvládneš, tím jsem si jistá. ![]()
Hani, stoličky nezávidím, ale čekám, že Nele se taky už začnou prořezávat, takže si to taky užijem. ![]()
A nové autíčko závidím, ale nám náš citronek zatím slouží, takže úplně nové zatím pořizovat nebudeme. ![]()
Jsem to samozřejmě odeslal dřív. ![]()
My jsme v úterý vyrzily s kámoškou a dětma do ZOO a musím říct, že u nás je to počasí taky všelijaké, ale nám dokonce svítilo sluníčko, tak ty moraváky staršně lituju, chudáci, tolik vody.
Perulko, tak moc gratuluji k odplenkování, Eminka je taky šikulka.
My už přes den vůbec nevíme co je plína, ale na noc stále dávám i když jí má tedy pořád suchou, ale určitě když jí nedostane tak se počůrá a mám taky strach aby nebyla počůraná celá postel, protože Nela taky pěkně v noci cestuje.
Leni- ha ha, tak dneska to fakt udělám. ![]()
Podle mě si Baltský moře užijete - mě se tam moc líbilo. Byli jsme na Rujáně a paráda. Malá si stejně bude hrát na kraji na písku. Spíš se mi nelíbila hromada medůz - ale to mohlo být i nějaký specielní období, protože jsme neplavali v moři s medůzama, ale v medůzách s mořem.
Hani- A co máte za spešl akvárko????
Včera jsem volala mamce, že chci aby tady příští týden byla - lehce nabroušená reakce - ale v neděli jí máme hodit do Mostu a budu se k ní jezdit s Jonášem učit. Prej čekala, kdy se ozvu. Bez komentáře.
Peru- hlavně na mě nezapomeň se sms. Ne že porodíš a já se dozvím až po státnicích, že už máte Jůlinku.
A Jonáš horečkuje. Jdeme k dr.
LINDIČCE PŘEJEME NEJKRÁSNĚJŠÍ 2. NAROZENINY A HODNĚ VŠEHO DOBRÉHO DO ŽIVOTA !!!
Holky, tak my bojujem, ale už to bude snad lepší. Agi měla dneska už asi jenom 3 nové pupínky, zato Tob se pěkně vysypal. A vadí mu to a těžko ho koriguju, aby se nedrbal. Už si (asi v noci) jednu neštovičku pěkně rozškrábnul. A zrovna na nose. A má i v puse, na pytlíkovi, na pinďourovi......no je to očistec, ale zas jsem ráda, že to maj oba najednou, není moc hezky, takže nás nemrzí, že musíme být doma a jednou pro vždy to budeme mít za sebou.
Svape, tak to jste si to fakt užily. My už se taky těšíme na moříčko ![]()
Mončo - a kde vy jste byli? I s tatínkem? Nebo jenom baby? A jak se jinak máte, koukej psát častěji!
Hani - taky mě zajímá, co máte za kostku akváriovou? My měli doma obří asi 200 litrové akvárko, takže s chovatelstvím bíby (
) mám celkem zkušenosti, tak bych dětem možná i jednu pořídila, nebo dvě. Ale asi ne Bety bojovnice, ty se fakt nesnesou. Máte Bety ne? Možná i živorodky, aby viděly ten životní cyklus
Paví oka jsou taky pěkný, teda samečci, když se vyberou nějaký slušný. A jsou nenáročný......Tak vyfoť a popiš…tam není žádný filtr ani vzduchovadlo?
A stoličky rostou.....no to si asi užijete. Tobíkovi pořád chybí trojky a stoličky všechny. Se nějak zasekl s těma zubama. Tak doufám, že to pak nevyleze všechno najednou
![]()
Leni - my byli taky tenkrát na Rujáně, bylo to tam moc fajn. Hlavně ten písek je pro děti super. A mají tam takové ty boudičky na pláži proti větru…teda bývaly tam. Vidíš, to vlastně taky není špatný nápad, tam jet. A nebo můžete jet s námi teď v červnu. Máme zamluvený 4 bungalovy v tom Chorvatsku (u Splitu) a měly jsme jet 4 rodiny. No dvě rodiny to odřekly, takže jsou dva bungalovy volné.
Holky, ta nabídka platí pro všechny. Nebo to zkuste poslat dál, třeba známým, příbuzným. Je mi líto to odvolávat, je to all-incl. bungalovy renovované s kuchyňkou v turistickém areálu Resnik. Cena na den a osobu 39,–-EUR včetně všech poplatků,bungalovy jsou pro 2 dospělé s možností až 2 přistýlek, děti do 10 let zdarma. Tak kdyby měl někdo zájem, dejte vědět, pošlu podrobné info.
Alčo - jestli nejsme ještě bloklý, co to ten Jonáš zas má? Ale asi to budu průdušky, když tak kašle, co? To je furt něco. Tak se pěkně uč, mamku využívej a nad komentářema zavři oko, já to taky dělám, ony si holt to rejpnutí neodpustí snad nikdy.
Na ZK držím palečky!
Ahoj!
Lili přejeme taky krásné druhé narozeniny - málem zas pozdě! Ať je stále tak krásná a šikovná holčička!
Agi - já bych jela hned, ale pro nás je tenhle termín jaksi fakt pasé
.
Jinak mám 2.zkoušku, hurá. Ale tahle byla jednoduchá. Nejhorší bude pondělí a úterý příští týden. Luboš si dokonce bere zítra volno, abych se mohla učit. V sobotu jdem navíc na svatbu. No bude to mazec!
Jo a ta moje kamarádka jde zítra na další pokus do nemocnice. Agi-představ si, že v pondělí bylo mimi hlavičkou, v úterý už zase zadečkem a dneska byla zase na kontrole a je hlavičkou!!!! no odhadem prý skoro 4 kg a nikdo nechápe, proč se toto děje. Každopádně zítra nastupuje a prej ten porod nejdřív zkusí vyvolat „přirozeně“ a když nebude postupovat, tak císař. Nemusím ti vysvětlovat, že kamarádka už je na prášky. A její manžel už vlastně na práškách je
. Ach jo, hlavně ať to dobře dopadne, jsem z ní taky na nervy. Abych neporodila dřív než ona!
Eli - no čáu! konečně zas! Tak kde byla dovča?
Ali - tak co? Nakukuješ nebo šprtáš? Já obojí
.
Teď jdu na to trestní právo…dobrou!
svape to máš uplnou pravdu všude se nějak ochladilo.....nechápu.
my jsme byli v Egyptě 12 dnů vegetu byl to očistec nádhera a tatínka jsme nakonec vzali taky. měla to být dámská jízda ale nakonec jsme je vzali. letěli jsme z Brna bylo to o 5tis levnější na osobu. ale tam 40 a tady taková kláda to je něco! vás už je bez plen víc?? no to mi jsme teprv ve fázi že něco udělá do plíny a někdy řekne e e to je vše
a stále jen uuuu opice nebo šššš vlak máma táta tady je co to je atd a nic dál kloudnýho neřekne. holky kdy ona bude mluvit to teda nevim. zlobí ani netreaguje na třísknutí přes prdelku no nic
Peru - tak to je teda story s tou kámoškou
4 kg a dělá takový kotrmelce? To má asi hodně plodovky. To znamená, že by mohlo být dost vysoko. Nasvědčuje tomu i ten pohyb nahoru dolu. A taky je tam riziko, že když jí píchnou vodu, tak může dojít k uskřinutí pupečníku, což je jednoznačná indikace CŘ. Fakt by to chtělo, aby se hodila do pohody. Manžel by to, podle popisu, mohl taky pěkně zkomplikovat, jestli je to takovej nervák…no jsem fakt zvědavá, jak to dopadne.
A tobě držím všechno co mám na zkoušky a na to, abys zůstala ještě chvíli dva v jednom. ![]()
Peru- ty mě fakt bavíš. Budou zkoušky -hrůza. No už mám první za sebou a ta byla jednoduchá. Teď přijde kriminologie - fuj - a opět ta byla jednoduchá.
![]()
Zablokováno nemám.
V sobotu jdeme na celodenní návštěvu a grilování ku Praze. Jsem to slíbila jako na odpoledne + večer a už to nabírá obrátky. Oslava narozenin atd. Asi se budu učit v autě cestou do Prahy a zpět. Děti dostanou roubíky a nějak to půjde.
Agi- to je právě to. Jonášovi podle mě není nic hroznýho, ale pořád mu něco je. Prakticky jsme naposledy cvičili v únoru. Pak měl rýmu, kašel, teploty a chvíli klid a to se střídá až do teď. Žádný extrémy, ale v pohodě prostě není. Do toho laryngitida v nemocnici, neštovice.
Teď právě je zahleněněej a trošku kašle, ale zase spadnul do teplot.
Minule mu dr dělala výtěry. Výsledky budu vědět zítra. Podle mě je to o špatném počasí a bacilech od Vítka a od června bude prostě v pohodě. Ale dr zas říká, že to dlouhodobý trochumarodění divný je. No tak mu asi vezme krev nebo co já vim. Jdem tam až zítra, dnes měla poradnu. ale protivnej had je poslední dva dny.
Ale mám výčitky, že to má i z mý nervozity. I když dnes jsem se fakt snažila.
Ad Chorvatsko- jela bych hned, ale dovču na srpen už máme zaplacenou. V červnu bude Vítek s tchánovcema na Slovensku a nás čeká investice do pokojíčků. (Podlahy, palandy, skříně)
Zdravím marody. Jo Jonáš si to v obličeji a uších taky škrábal - ale žádný jizvy nemá.
Eli- však bude mluvit, až tě hlava bude bolet.
Perul v kolikatem tydnu jsi? Kdy to más vlastně rodit? Nestrachuje se manzel, ze Vas zenskejch na nej bude nejak moc? Muj porad narazi na to, abych zacala delat pindika jinak to s nama holkama doma nevydrzi.
Lindušce opožděně, ale přece krásné 2. narozeniny, zdravíčko, štěstíčko… ![]()
Ahoj holky!!!
Dnes mám docela fofry, úklid, vaření, žehlení, pošta…no, znáte to
. Jonášek dnes vstával v půl šestý, tak jsem si všechno krásně stihla dopoledne a teď už si půjdu jenom umýt hlavu. Dnes jdu posedět s bývalýma spolužačkama ze základky a zítra máme sraz se spolužákama z nástavby, tak se moc těším.
Agi - je to prostě jenom skleněnej pidikvádr, na dně písek nebo barevný kamínky nebo co si vybereš a jinak nic. Protože to je bojovník(jestli zrovna betty, to nevím), tak je tam sama.
Ad stoličky - Jonáš je zatím v pohodě, i ostatní zuby mu vyrostly bez problémů.
Peru, Ali - držím palce na zkoušky a Agi, ať má Agátka i Tobísek od neštovic brzy pokoj!!!
pá ![]()
no my zas nemáme ani jeden špičák ![]()
dnes se jdu odreagovat a jdeme s manžou do kina na souboj titánů tak jsem na novou verzi zvědavá
nečetli jste některá trilogii milenium? hodně se o tom píše. já si koupila bílou masajku líbil se mi film tak si jdu číst paaaaa