květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1572
25.5.10 21:31

Ahoj! pořád držím! nestíhám dočítat a jen hlásím, že pondělí zkoušku ještě nevím, dnešní mám jednu za jedna a druhou s odřenýma ušima, zádama a nevím čím ještě :lol: .Ale hlavně že to je!
Jdu lehnout, su grogy. Spala jsem dneska asi 3 hodiny. Kdybych měla náhodou rodit, tak bych to asi nezvládla…pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
25.5.10 22:33

Ahoj holky,

tak my jsme stále opupínkovaný, ale už to zasychá a odpadává, tak snad bude brzy klid. Asi je to už ani nesvědí, nestěžujou si. Ale ty moje nervy dostávají zabrat :-o . A taky jak se furt válíme doma, tak akorát žeru a už se zas nemůžu ani vidět. Ještě že nemám váhu a vážím se u mámy, jednou za čas. To mám určitě zas všechno, co jsem tak pracně shodila, nahoře :evil: No uvidíme, rozjíždí se mi MS, tak se zvážím až po a uvidím. Teď jsem oteklá šíleně.

Jinak víkend jsme byli jenom u naší mamky na obědě, tam jsme nechali prcky a chvíli si šli „odpočinout“ k bráchovi do hospody, jak jinak, na hokej. Fandili jsme a je to fakt hodně jiný v kolektivu a když je člověk sám doma. To je pak jak davová psychóza. Docela sranda. No a neděle na finále jsme byli doma. Ale super a jsme MIS3!!!

Svape - tak ať je líp, hlavně, že se oslava Lindě líbila a bude mít hezký zážitek.

Peru - tak hlavně, že kámoška nakonec má zdravou holčičku. Vidíš, ono to mimčo vědělo, proč dělá ty psí kusy…fakt zajímavý případ.
A ty už si radši zabal tu tašku. Jsi v termínu. Máš ji mít připravenou už dávno. Tytyty…ne myslím to ze srandy. Na poslíky je dobrá horká vana, ale to ty určo víš. Tak už se to blíží.....jsem taky napnutá :-D Myslím na tebe, a taky ke zkouškám držím vše co mám :palec: A musím znova a znova obdivovat, jak to všechno zvládáš tak skvěle :potlesk:

Alčo - šprtáš? Co kdyby ses odjela učit někam do džungle? Tam ani ta elektrika, co by se dala vypnout, není :mrgreen: Ale to ne, to bys nám tu chyběla.

Zaneth - ty záda…tak rehabka to snad zlepší…posílám pozitivní energii.

Tak já jdu ležet, zítra snad bude víc času…dobrou všem 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
26.5.10 08:36

Ahoj holky,
u nás je pěkná kosa - 7st a prší. Včera odpoledne bylo 26. 8-o Já tyhle změny nesnáším. Včera se mi málem rozskočila hlava.
Taky mám za sebou první rhb, byla jsem tam 40minut. :roll: Z toho mě půl hodiny pozorovala a pak mi dala cvičit 1 cvik na doma. Žádný rovnání, masírování nic. Tak nevím. :nevim: Kontrola za týden.

Adam spal dnes bez buzení do 4.50, pak si dal vodu a se mnou v posteli spal ještě do půl 8. :dance:
Nočník u nás ani náhodou, když chytím, tak se vyčůrá, ale že by si řekl, to ne.

Perulko, co včerejší zkouška? A co Julinka?

Agi, tak hlavně, že to máte za sebou a stihli jste to před dovčou.

Svape, kdyby sis chtěla pokecat, tak můžeme v Praze někam zajít. A drž se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
26.5.10 10:21

Čauky ženy,

to je hnusně, co? U nás 17 st., totálně zataženo, poprchává.....za včerejšek a noc se tu přehnalo asi 5 bouřek, to je taky zvláštní, nepamatuju si tolik bouřek v jednom dnu…že by ta sopka?

Zaneth - no já takhle byla taky jednou na rehabce a myslela jsem, že mě budou masírovat, rovnat nebo prostě něco takovýho, ale přesně, taky mi ukázala nějaký cviky a za 14 dní jsem měla přijít znova a mezitím cvičit doma.....no moc mi to nepomohlo, i když jsem cvičila.....

Jinak já zkoušela Tobíka jeden den bez plíny. Nechala jsem ho tu nahatýho. Tak to probíhalo tak, že jsem se snad každou čtvthodinu ptala, jestli nechce cíkat, tak dvakrát řekl, že ano a šel se vycíkat. Asi 2× si krůpnul, řekl ee a letěl na záchod. No a pak si hrál a najednou zmizel a za chvíli přišel a že jako ee, a táhnul mě se podívat. No takže jsem našla jeden bobek před koupelnou u topení a jeden v koupelně u pračky.......asi to nedonesl :lol: :lol: Tak jsem mu vysvětlila, že bob se dělá do záchoda. Takže ono by to asi taky šlo. Běhal ale nahatej (teda v tričku a ponožkách, bez kalhot, máme tu teplo), tak nevím, co by dělal, kdyby měl gatě. Pak jsem zkoušela takový ty plíny na učení, jakoby kalhotky, něco, jako jsou plínový plavečky.....no to vůbec, že jako nesmí pocíkat slona.....nezájem. I se pokakal. Takže u nás to bude asi holt ta radikální metoda, plíny pryč, párkrát počuraný tepláky, ale půjde to.....doufám. :lol:

Peru - tak co dneska? Stále 2v1?

Jdu vařit, bude čína ze sójovýho masa, miluju to. Kupuju si 20 kg jasmínové rýže, teď mám zrovna čerstvou, tak to bude mňamka. Kamarád mi jí vozí z Prahy z tržnice. Sice jsem chtěla jenom 5 kg, ale kupoval 20-ti kg pytle, tak vzal jeden i nám. Už mám druhej, ten první jsme jedli asi půl roku, možná ani ne. A to známá, ta si ho bere taky, ten první jsme měly nastejně a ona mezitím kupovala ještě jeden a teď zas, že už jí dochází. Ti jedí snad jenom rýži 8-o .

Tak zatím.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
draky draky
26.5.10 11:20

Ahooooj

Tý jo, perulka ještě neporodila :-)
Normálně, to teda nechápu, já myslela, že jsem nikdo nechodí, z ničeho nic mi začalo chodit upozornění na novej příspěvek a už takovou dobu nic, tak jsem myslela ,že nikdo nepíše, nakouknu a hele, píše se a jak…

Koukám, Agi bude bez plínek, teda Tobeš, jasně, Zaneth se zas jednou vyspala, Perulka nerodí a zkouškuje........
Tak já vás dočtu a upozronění už nevěřím. Stejně nevím,, proč mi začalo chodit, když nikdy nechodilo..

• Citovat
  • Upravit
1572
26.5.10 16:46

Ahoj holky! Furt 2 v 1!!!
Jsem vás dočetla, ale nic si nepamatuju, hrůza. Prostě už mi z toho učení hrabe. Včera jsem šla z jedné zkoušky rovnou na druhou - kolegové mě pustili ze strachu, abych jim tam náhodou neporodila :lol: . No a já vlezla dovnitř a učitel mi řekl, ať si jednu otázku vyberu a jednu že mi dá. Holky, kdybyste mě zabily, já si na žádnou nevzpomněla. Prostě ta předtím byla hrozná, nejhorší v tomhle semestru, já to ještě nerozdejchala a on jak na mě bafl, tak jsem si na nic nevzpomněla. Tak jsem byla za idiota hned na začátku. Ale prostě už mi hlava fakt vynechává, je toho teďka strašně moc, málo spím, su fakt přetažená…já teď ani rodit nemůžu, protože bych to fyzicky nezvládla.
Jo Agi - já už mám samozřejmě tašku nachystanou - minimálně měsíc už. Ale některé věci nemám 2× a potřebuju je, takže ty plánuju jakože přibalit na poslední chvíli (fén na vlasy, skřipec, odličovací olej a krém na pusu) - takové ty k porodu nepotřebné věci, ale vzápětí potřebné moc :lol: . No stejně su jak hujer, mám kabelu jak na severní pól.
Svape - tak povídej. Co se děje?
Zaneth - máte v Praze zvláštní fyzioterapeuty… a jak se jinak držíš?
Agi - ještě k odplinkování - u nás to taky muselo jít nárazově stylem plíny pryč a hotovo. Taky mám učicí látkové kalhotky, ale když se vyčurala, stejně byla durch, takžeten efekt moc nechápu. Jeden den byla počuraná skoro furt, druhej den už byl mnohem lepší a po týdnu už se fakt ani nepočurala. Takže to asi fakt funguje. A to jsem měla Eminku za hodně ztracenej případ v tomhle směru :lol: .
Normálně mi včera řekla, že nejsu máma, ale ježibaba. Jsem se málem vyvrátila. Kde na to přišla??? A to ještě nechodí do školky, to se mám fakt na co těšit. A to jen proto, že dostala po ránu na holou, protože ani napotřetí neposlechla a nechtěla se nechat oblíkat. Už mě ty boje po ránu fakt unavují. Pak sice přijde a udobřuje si mě, ale stejně je to teda opice! A včera jak jsem jela na zkoušku, tak byla pro změnu jak milius a mezi dveřma mě napomínala „Jeď opatlně a dovez kostíky, monte, meloun a "lum“ :lol: :lol: :lol: . Tak jsem se ptala, na co potřebuje rum a prej babičce :lol: . No za chvilu ju někdo uslyší a pošle na nás sociálku…
zítra jdu poprvé na ozvy. vlastně poprvé v životě, s EMinkou jsme je jasi nestihly :lol: . I když v ukončeném 38.týdnu mi to taky nepřijde moc brzo…
Tak já se jdu učit, v pátek mám další zkoušku :-? .čáu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
27.5.10 15:03

Draky, popřej za nás Michálkovi dodatečně všechno nejlepší k jeho včerejším 2. narozeninám.

:kytka: :huban:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
27.5.10 15:10

Jinak všem ahoj.

Nějak nestíhám, pořád něco děláme a pak už jsem líná zapínat počítač.

Cthěla jsem jen vědět, že Perulka je ještě v celku, ale už jsem taky netrpělivá. :mrgreen:

To počasí mě pěkně štve, ale víkend byl suprovej a konečně jsme dooslavili ty Nelinky narozeniny, sláva a ještě jsme se všichni krásně opálili. :dance:
Jsem ostuda, ale až se naskytne čas, tak pak sem nahážu všechny fotky co pořád slibuju a i ty z tý dovči. :-D

No tak zase letím, jdu vzbudit Nelču a jdem koupit holinky a hurá na zahradu, dnes lilo, takže bude mokro, ale momentálně svítí sluníčko,jinak jsem si koupili motorvku a tak prořežem ty staré stromy. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
27.5.10 15:40

MÍŠOVI VŠE NEJLEPŠÍ K JEHO NAROZENINÁM, KRÁSNOU OSLAVU A HODNĚ HODNÝCH LIDÍ KOLEM SEBE PŘEJEME (opožděně :oops: ) Z ČB!

Draky - už jste oslavovali? Nebo jste to nechali na víkend?

Ahojky, tak jak je dneska u váš všech? U nás půl dne pršelo a teď začíná vylézat sluníčko! Kdyby to už vydrželo. Děti už se vylupují, tak už začnem zas chodit ven, konečně. Zato mně se dneska naplno rozjela MS, auau, to to bolí. Fakt doufám, že mi ty hormony pomůžou, protože se to fakt nedá vydržet a to množství…zas naprosto nechutný, a kusy…chjo. Byla jsem fakt rozhodnutá, že HA už nikdy, ale takhle to už opravdu dál nejde. A na kyretáž se mi fakt nechce. :roll: :-?

Leni - tak to si úžíváte, na zahrádce…Na fotky se těšíme, tak šup sem s nimi!

Peru - tak ježibaba jsi jo? :lol: :lol: To jsem se zasmála, teda. Eminka je fakt expertka. Tobík se naučil říkat maminka, teda K mu nejde, tak to tam vždycky nějak zakomolí, ale snaží se. S vaším mluvením se to srovnávat nedá, ani s naší Agátkou, ta ve dvou letech mluvila plynule a srozumitelně (snad kromě r a ř jí šlo všechno). No kluci, holt jsou pomalejší. Zato čertík v něm je pořádnej. Opičí se po Agi, vymejší kraviny…minulý týden jsem si koupila boty, takové pantofle na klínu na léto. No jsou dost vysoké. A Tobík to do nich vlezl a začal v nich chodit. Do toho to komentoval hele, pidívej, boby, mam(k)y..... :lol:
A co ty? Jaký byl monitor? Pro mě to bylo celkem nepříjemný to poslouchat. A jinak stále držíš?

Tak já jdu zas relaxovat, dneska do mě fakt nic není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
27.5.10 22:25

Jen nakukuju, jestli Perulka píše.....a nepíše 8-o Jste ok, holky? Nebo rodíte? Nebo se učíte? :?: :?:
Tak dej vědět, jo? :wink:

Jinak dobrou všem...... :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
draky draky
28.5.10 06:37

Ahoj,
tak to je zajímavý, přišly mi dvě upozornění a tady 5 příspěvků nových, musím se podívat, kde to je a zrušit to a prostě koukat. A hotovo.

Perulko,
nooo, jak je to s Julinkou? Jsi dobrá s těma zkouškama, s dítětem, břichem, pro mně nepředstavitelný.
A koukám, ježibabo, že máte doma alkoholičku, jo??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Leni,
my jsme taky kupovali holinky a Míša pořád hlásí já mám botičky do ouže a když je nemá, tak hlásí, že je má doma a cachtá se stejně :-)

Agi,
tak u nás to nejde, ani když je celej den nahatej. Je nešťastnej a vytahá všechny plíny a pořád prosí o plínku
Včera přišel a prej mazit se chci, tak jsme se mazlili a říká mi, maminto, máš ráda Míšu????

Leni, Agi
Míša děkuje za přání!

• Citovat
  • Upravit
2621
28.5.10 13:01

Mišáčkovi vše nejlepší k narozeninám…hlavně zdravíčko!!!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
28.5.10 13:05

Míšovi vše nejlepší k 2. narozeninám
 http://disney-stationary.com/…Birthday.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
28.5.10 13:05

Ahoj holky!!!
Já měla tenhle týden vždycky spicha s nějakoýma kámoškama, takže njsem moc nestíhala, ale nakukuju!!!
Dnes půjdeme volit, tak jsem na to zvědavá, jak to celý dopadne :think: . Zítra konečně uděláme Jonáškovi oslavu na zahradě, tak se těším, že mu konečně dáme dárečky a Jonášek se těší na sfoukávání svíček. Jenom, když mu říkám, že mu zazpíváme Hodně štěstí, zdraví, tak to nechce :nevim: :-) .
Užijte si víkend!!!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
28.5.10 21:02

Ahoj maminy!
Přejem Míšovi dodatečně a Jonáškovi vše nej nej k dnešním narozkám a kdo ještě neoslavil, tak ať vyjde počasí a vše se povede!!! :srdce: :srdce: :srdce: Užijte si to všichni, je to paráda slavit s těma našima cvrčkama.
Hlásím, že nerodím a držím a mám i po zkouškách!!! Teda skoro, ještě jednu zkoušku nemáme ani vypsanou, prý bude až koncem června. Ale to už je mi jedno, je za málo kreditů, takže do páťáku jsem postoupila tak jako tak. A buď to zvládnu nebo ne, už to nehrotím. Ale fuj, tenhle týden byl teda masakrální. 4 zkoušky! Dneska jsem přijela domů a Eminka si usmyslela, že chce jet na výlet na koníky. Vůbec nevím, kde na to přišla, na koních jsme nikdy nebyli?! Pak furt tahala aspoň kočárek, takže jsme počkali na taťku a šli aspoň do města na zmrzku, odvolit a koupit papučky :lol: . Po návratu šel Luboš sekat trávu i s Eminkou a já skoro 2 hodiny spala jak v bezvědomí. Už jsem byla fakt vyřízená.
No a včera na kontrole dobrý, čípek prý měkký, branka na špičku prstu, ale nic zatím porodu nenasvědčuje, břicho furt vysoko, prý se ještě za týden určitě uvidíme. No tak uvidíme :lol: . A ozvy - Agi mám podobný pocit. Sice jsem nejdřív zírala, že slyším ťukat srdíčko miminka, ale pak jsem byla fakt nervózní, jak to třeba zpomalovalo a zrychlovalo. I když říkala, že to je naprosto v normě, tak už jsem se ošívala a byla jsem ráda, že je to hotovo. U porodu si pamatuju, že to vlastně taky natáčeli a nedělalo mi to dobře. Ani nevím proč.
Hani - co má Jonášek proti zpívání? A koho jste volili :-D ? pokud to není tajný. Holky vy ostatní, doufám, že jdete taky k volbám! Ať těm našim dětem nepos…m budoucnost… :cert: .
Dneska přišla Máma a Já, tak si jdu užít chvilky vzácného večerního klidu, jakou už dlouho nepamatuju!!!!! Bude to příjemná změna od trestního práva, kriminologie, procesu a mezinárodní bezpečnosti. Jupí! Tak dobrou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí