květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2621
29.5.10 12:37

Jonáškovi vše nejlepší k 2. narozeninám, hlavně zdravíčko, hodného brášku… :kytka: :huban: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
29.5.10 12:40

Ahoj holky!!!
Malej spí, Berta jel pro dort a chlebíčky a připravit balonky a výzdobu na zahradu. Je tady lehce pod mrakem, ale neprší, tak snad nám to vyjde.
Peru - moc moc gratuluju, že máš zkoušky zdárně za sebou a že ti julinka pěkně pomáhala!!!
My jsme volili TOP 09, ale několik lidí v mém okolí se na volby vykašlalo, tak mě pěkně štvou :cert: .
Užijte si víkend!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
29.5.10 16:31

Ahoj maminy!
Tak jsem si odpoledne opět pospala a začínám zas trochu fungovat. Ema dneska od 3 do 5 ráno nespala a pak usla už jen na hodinu. Takže ráno jsme byli oba jak po opici. Ale už je líp. Mám pocit, že mám tak obrovskej dlouhodobej spánkovej deficit, že to už ani dohnat nejde. Ale začínám si zvykat, což asi budu potřebovat.
Teď jsem sedla chvilu k práci a koukám jak puk na předběžné výsledky voleb. To jsem teda nečekala! Fakt jsem se bála, aby ten debil Paroubek nesestavil koalici, ale že to dopadne až tak dobře, to teda zírám. No uvidíme až jak konečné výsledky.
Hani - já volila taky tak. Byla jsem rozhodnutá pro pravici samozřejmě, ale váhala jsem ještě jestli nedat tu šanci ODS - ale vzhledem k tomu, že za náš kraj je na 1.místě Langer, tak tomu jsem ten hlas prostě dát nemohla :lol: .
Co děláte všichni v sobotu? U nás je zcela výjimečně trochu sluníčko. To už ani není možný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
29.5.10 21:57

Ahoj holky,

jakýmu Jonáškovi přejete? Ten Alči měl narozky 3.5. a Hanky 16.5. ne? Nebo to mám pomotaný?

Peru - to je super, že už máš zkoušky za sebou :palec: a že jsi v páťáku! Tak teď využij čas co nejvíc k odpočinku, ať ti Luboš co nejvíc odlehčí s Eminkou, energii budeš potřebovat. Ten monitor, mě to spíš víc stresovalo, než uklidňovalo. A ještě ten zvuk je takovej umělej…ale holt to musí být…A je vidět, že už se Julinka pomalu chystá na svět, nález máš odpovídající stáří těhotenství. A takovejch už bylo, co jim mudra řekla, že se uvídí za týden a porodily třeba ještě ten večer :mrgreen: :mrgreen:

Hani - tak co oslava? Dopadlo to? U nás právě celý odpoledne poprchávalo, byly přeháňky, tak doufám, že u vás bylo hezky. A co dárečky? Líbily se Jonáškovi?

Volby - my volit byli, jako vždy, ještě jsme ani jednou nevynechali, považuju to za fakt docela důležitý. A uvažovala jsem, že budu volit taky TOP nebo zelený, ale nakonec jsem zůstala věrná ODS. Ono to skoro vyšlo nastejno. Luky dal Top. Taky jsem byla moooc překvapená, jak to vlastně nakonec všechno dobře dopadlo a nejvíc mě potěšil odchod Paroubka. Tak snad jsme si to zvlolili dobře. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
draky draky
30.5.10 08:44

Ahoj,
jééé, tak nejsem blázen, taky nechápu, jakýmu Jonáškovi, to, Hami preješ.. Jen tím hodným bráškou, to teda asi myslíš Jonáška od Alči a Vítka nebo nám chceš sdělit, že Tvůj Jonášek bude mít brášku? Jakože máte oslavu, tak mu přeješ a oznamuješ??????, :nevim: :mrgreen:

Peru,
tak spánkový deficit už asi pořádně nedoženejš, min. dalších pár měsíců. Tak jen si ten relax teď užij, když nic na porodn evypadá :-) Tý jo, Ty snad budeš i přenášet.
Včera jsem potkala kamarádku, zítra nastupuje, chystá se od začátku května, že by to mohlo být a nakonec porodí snad skoro v červnu

Agi
taky jsme byli volit, Míša volil, vhazoval :-) Za mně, za Pavla Lenička :-)

Mizíme na procházku, tak se mějte!

• Citovat
  • Upravit
draky draky
30.5.10 08:46

Jo ahááá, ona začala přát Perulka :-) Tak to asi Hamče,že slavěj :-D :-D :-D

• Citovat
  • Upravit
2621
30.5.10 13:27

Ahoooj!!!
Oslava se vydařila, tady bylo fakt pěkně, teploučko, beze srážek :palec: . malej si to užil, nejvíc ho bavilo práskání balonků badbintonovou pálkou :mrgreen: a sfoukávání svíček.
Jelikož v těch narozeninkách mám hokej, chytla jsem se Perulčinýho přání a popřála ještě jednou Jonáškovi od Aladinky…trapaaaas!!!
S výsledkem voleb jsem taky spokojená, doufám, že se politici chytěj za nos a začnou konečně NĚCO dělat!!!
Dnes tady všude probíhají oslavy dne dětí a v okolí je spousta pohádkových lesů a od rána leje jako z konve :cert: .
Hezkou neděli všem!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
30.5.10 15:53

Ahoj holky,
tak s těma narozkama hrabe především mně, že… Hanča právě psala o té oslavě a já pro jistotu koukla na metřík a on furt ještě ukazuje přesně ty 2 roky, takže jsem totálně zapomněla, že už jsem Jonáškovi jednou přála. Respektive Jonáškovi se tu přálo už 2×, že :lol: , takže jednou navíc, to už se ztratí. Tak se omlouvám, že tu všechny mystifikuju :lol: !
Holky jak je u Vás? Doufám, že nám na Moravu posíláte už konečně nějaké to slunko! Tady zas dnes spadlo vody, že to ani není možný. Místo zahrady máme jednu velkou bažinu. Hnus!
Dneska mě viděla sousedka a valila oči, jak mám velké břicho oproti tomu, když jsem čekala Eminku. Já ani nevím, špatně se mi to porovnává…ale ono je to logicky, když Emi byla touhle dobou už skoro 4 týdny na světě :lol: :lol: :lol: .
Tak jsem ještě převlíkla peřiny všem, abych se pak vrátila do čistýho - tak jen doufám, že porod nezačne tak, že mi praskne voda… A dneska zkusím dát Emi spát poprvé jen v kalhotkách bez pliny. Už se fakt asi 2 týdny v noci nepočurala, tak někdy musíme začít.
Musím jít, trůní na nočníku a prej tlačí bobek, tak to su zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
draky draky
30.5.10 19:46

Jo ahááááá, tak prostě takhle je to s tím Jonáškem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tak prostě, oba Jonáškové, ještě jednou, vše nej :mrgreen:

Hami,
to je fajn, že jste si to užili!! Teda, hlavně Jonášek!
U nás zrušili den dětí, vždycky je v parku a ten překopávaj

Perul
no to je fakt, žes minule musela mít menší bříško, když jsi měla dávno po porodu :-)
A jak to děláte, že se v noci nepočůrá, to nechápu, dobrá je, Emi
a pobavila jsi mně tím převlíkáním a co, když praskne voda… Holt spi na zemi :-))))))))
Ani nevím, jaká je statistika, že porod začíná prasknutím vody?? Jakou teda máš šanci, co na to Agi? :-)

Dobrou!

• Citovat
  • Upravit
4271
30.5.10 20:32

Ahoj holky,

dala jsem si do podpisu, že seznámek Květňátek je na str. 648. Tak když si nebudete jistý..... :wink:

Peru, Draky - o pravděpodobnosti prasknutí vody jsem zatím neslyšela, jestli je nějaká studie nevím, nicméně stát se to může kdykoli. Tak si dej, Peru, pod prostěradlo takovou tu ochranu matrace, nepromokavou.....já jí taky měla. Ale možná by stačila i přebalovací podložka. Aby to neodnesla matrace :wink:

Jinak dětský den tu taky byl, ale pršelo, takže jsme nikam nešli. Teda byli jsme u Lukyho mamky, měnila okna, tak jsme jí jeli pomoct ty starý naložit na káru a odvézt a poklidit. Kolem 2 hod. přestalo pršet, tak jsme děti vypustili na zahradu, měly gumáčky a tepláky, no byly jak prase špinavý, hned jsem to doma hodila do pračky. Ale vyhrály si, to je důležitý. Přijeli jsme domu asi po 4 hod. a volala kámoška, že jsou na procházce, jestli se nechcem přidat. Tak jsem se převlíkla do čistýho, vzali jsme kolo a motorku a šli ještě na 2 hodiny ven. Tak jsou utahaný a doufám, že budou brzy spát. Agi jde zítra po 3 týdnech do školky a hned mají odpoledne besídku pro rodiče ke dni matek a dni dětí. Nooo, to bude zajímavý. Určitě všechno zapomněla, ale oni naštěstí nevystupují samostatně, ale všechny děti najednou (aspoň na Vánoce to tak bylo), tak snad toho moc nezkazí. Aby jí to nebylo líto. Ona vždycky všechno těžce nese…jako dneska. Jak jsme byli u tchýně, tak natrhala do košíčku trávu a kytičky (sekmikrásky) a hrála si s tím a najednou koukám, jak to hází sousedům za plot 8-o A oni tam samozřejmě byli taky na zahradě. Tak jsem jí vyčinila, jako že to se nesmí, a co kdyby tam někdo seděl a ona mu to hodila na hlavu a pod......a že se musí jít omluvit a travičku posbírat. Tak začala tak brečet, že tam sama nejde a že se bojí…já jsem jí říkala, že tam samozřejmě půjdu s ní, ale že to se nedělá a musí se jít omluvit. No šly jsme, sousedka hodná, nezlobila se a ještě jsme dostaly 4 vejce a sušenky :lol: Já tedy chtěla tu omluvu spíš z principu, aby jí příště nenapadlo házet třeba kameny, bylo mi jasný, že tam maji slepice, a že jim to vadit asi nebude. Výchovná lekce tedy veškerá žádná, ale snad si z toho něco zapamatuje, opička. Co jí to napadlo nevím.....

Tak já jdu relaxovat…dobrou všem.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
31.5.10 12:39

ahoj holčinky,
tak jen v rychlosti.. sem v práci a už mám po pauze , tak sem koukala na ten seznámek, a úplně sem zapomněla popřát Míšovi od Draky:

takže hlavně zdravíčko a hodné kamarády přejeme a Eliška posílá hubana!!!!

jinak máme tu zase pěkně hnusný počasí a to bylo v sobotu tak nádherně, chjo, to léto fakt asi nepřijde…

Perulce držíme palečky a ať už to brzy přijde a je to vše v pohodě!

Hani, tak oslavička konečně klapla, paráda, čekáme fotečky! já Vám semka taky pak nějaký dám, když tak nějak furt nestíhám… musím makat, tak papappapap

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
31.5.10 12:52

Ahoj holky!
Já jsem si samozřejmě tu ochranu na matraci dala. Ale jen jsem si říkala, že bych si nemusela zašpinit hnedka úplně čisté a nové povlečení :lol: .. U Eminky mi voda nepraskla, píchali mi ji až těsně před porodem.
A zase lije jak z konve, já se už fakt zblázním. Eminka má teď čistokrevné období vzdoru a je na zabití sama o sobě, natož když se nemůže vylítat venku. Zkusíme jít zítra do MC, je tam nějaký program na den dětí. Tak uvidíme, snad to přežiju.
Kde jste kdo? Kdy vlastně ta ALča státnicuje? Jestli ji jako ještě v tomhle století tady uvidíme:-).
Zaneth - jak je zdravotně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
31.5.10 12:53

Marky ahooooj! Jak to jde? A jsi spokojená v práci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
31.5.10 14:25

Ahoj holky!!!
Takže u nás se včera na chvilku vyjasnilo, takže jsme na Den dětí vyrazili. Dnes se tady zase mračí, je zima jako v Rusku, ale zatím neprší. Na profil jsem hodila fotky z těch Jonáškovo narozenin. Zatím papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
31.5.10 14:47

Ahoj Perul,

Jo, jo sem spokojená, jen se mi dneska nechtělo absolutně vstávat, a to jezdím až na půl 8, takže budíček mám v 6:40, Elince teď rostou asi stoličky, takže má takový zajímavý noci, takže sem ráno vždycky tak nějak nevyspalá, ale to se snad spraví, jinak v poho, I mě to celkem baví, ze začátku jsem nestíhala, a teď už se občas I nudím, zrovna teď už mám hotovo , ale musím tu být do 4… tak to snad nějak přežiju, řeknu kolegovi, jestli nechce s něčím pomoct) no už sem tu měsíc, to to ale šíleně letí. Takovádle pracovní doba by mi naprosto vyhovovala napořád, jen kdyby to bylo za ty peníze, co je za plnej úvazek) no od září sem na to zvědavá, to se mi ale vůbec nebude chtít, netěším, netěším, takhle je to pohodička, pondělí v práci, úterý doma, středa v práci, čtvrtek doma a v pátek v práci jenom do 12h…
A jak ty? Kdyže máš první termín?já su trochu skleróza, vím, že to tady určitě zaznělo… vím, že si chtěla vydržet do konce měsíce, tak to se povedlo, takže teď už to bude všechno v pohodě)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí