Poradna duly
Jana Čurdová
Agi- tady diskuse pro tebe:-)Hele, asi budeš muset mít ještě jedno dítko. Abys vyzkoušela vše na sobě. ![]()
Peru- Julka nás pěkně napíná. ![]()
Zaneth-mě nejde o ty známky, fakt ne.
A zítra mám promoci. Jonáše jsem udala. Vítek stále na dovče. Byt moc nepostupuje. Honza dělá až po práci.
![]()
Ahoj holky! Tak nevím, ale řekla bych, že Julince se zalíbily v datu narození tři jedničky
. Už přes 2 hodiny mě pobolívá břicho. Dokonce jsem si už vzala pro jistotu ten Yal a sbalila všechno. tak teď jen čekám, jestli budu plašit manžela z práce nebo ještě nebudu
… A moje teta doktorka volala do porodnice, kdo má dneska službu a asi mě šlahne. v té porodnici je teďka slušná sestava, nevadil by mi nikdo kromě jednoho doktora…tak můžete hádat. Slouží pátek, sobota i neděle
. Já si prostě vždycky umím vybrat. On dost chlastá, je to takovej dvoumetrovej stodvacetikilovej hromotluk bez kouska jemnosti. Ach jo no… musíme to kdyžtak zvládnout i tak. Tak na mě kdyžtak myslete! Buď večer napíšu, že nic, nebo rozešlu sms
. papa
No Peru, to je krásný. Já chci taky miminko. ![]()
Moc, moc na vás myslím.
Ahoj všem.
Taky hlásím šílené vedro a v noci…o tom ani nemluvím, větráme všude, ale spát se fakt nedá. ![]()
Ale co, stěžovat si nechci, teplo miluju a furt lepší než aby jsme mrzli. ![]()
Perulko…tak myslím na tebe, hádala jsem sice až 12.6., ale dnešní datum je taky pěkné. ![]()
Jinak my stále lítáme okolo toho naše novýho bytu, no doufám, že se fakt přestěhujeme, to naše 3+1 nám začíná být malé, ale pán si nás stále něco vymýšlí a začíná nám lézt na nervy a ani nechce podepsat smlouvu u notáře, inženýr blbej, si ani neuvědomuje, že tu smlouvu jsme vyparcovali my a on za to nemusel platit, ho fakt asi nakopu, no holt každej je nějakej…
Tak jsem si postěžovala a uvidíme jak to dopadne. ![]()
Stěhovat se chceme co nejdřív. A tím padá i naše dovča u Baltu, budem jezdit jen po čechách celé léto a taky odkládáme to snaženíčko až do nového. ![]()
Agi, vám závidím, ale užijte si to a na ty známí nehleďte, já jsem taky plašan a všechno musím mít připravené dřív a taky plánuju, bez toho to nejde a na náhody nespléhám, prostě to musíme mít taky dopředu vše připravené a nastudované. ![]()
Tý jo, co to tu čtu??? Jdu nakouknout, jak se má Julinka a vidím, že se chce mít k světu.
PERULKO
držím palečky a brzy zas nakouknu.....
No ono taky „bude to do víkendu“ je jen dneska..........
tý jo,
že by Perulka přece jen nepočkala do toho 17.
![]()
Je to ale napínavý. Tak , kdo dostane sms, tak rychle na net a podělit se s ostatními.
Tady je vedro, jak v peci. A vzduch se ani nehne. Malej vůbec v noci nespal, každý 2 hodiny vzhůru a napít. Teď usnul po obědě, tak jsem zvědavá, jak dlouho to dá.
SMS od Perulky: Ahoj všichni, někdo to už možná ví od tatínka, ale mamince chvilku trvalo, než se vzpamatovala. Dnes ve 2h se narodila naše Julinka Hamplová, 51cm, 3740g. Je evidentně v pořádku. Do života se hlásí fest. Maminka prej je taky v pořádku, ale zatím si tak nepřipadá. Petra
Moc, moc gratuluju. Peru, to byla nakonec pěkná rychlovka. Ještě v 8:30 jsi psala, že už asi.
A ve 2h už máte Jůlinku.
![]()
Velikááááááááááááááááááááánská gratulace!!!!!!!!!!!
Peru - ať jsi brzy fit !!!!
A Julince přejeme krásný a dlouhý život !!!!!!!!!!!!!!
![]()
Perulce mooooc gratuluju k narození Julinky a Julince přeju vše krásné do života…zdravíčko, štěstíčko a moře lásky !!!!!
![]()
Ahoj holky!!!
Nakoukla jsem zjistit, jak je na tom Perulka s Julinkou…a vida - dočkaly jsme se
. Super zpráva!!!
Jinak jsme pořád venku, asi jako ostatní. Dnes jsme byli s Jonáškem celý den ve Varech, protože jsem měla kontrolu na hematologii. Bála jsem se, že budeme chcípat z toho vedra, ale díky vánku to tady bylo únosnější než včera - to bylo fakt na padnutí. Zítra vyrážíme na výlet do Mariánek, snad počasí bude ještě o.k. Užijte si krásný víkend a Agátce s rodinkou přeju šťastnou cestu a krásně prožitou dovolenou!!!!
![]()
Perulko, velká gratulace. Ale že to byla rychlovka.
Jůlinko vítej na světě
![]()