květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
eleonora9999
16.6.10 20:19
  • Citovat
  • Upravit
2621
16.6.10 21:37

Ahoj holky!!!
Právě koukám jedním okem na Topstar :wink: .
Moni - tuhle kuchyňku má kámoška a taky se mi moc líbí :palec: .
Ali - vyřiď vítečkovi dodatečně i od nás vše nej nej k svátku :srdce: .
Jinak my byli dnes u kámošky, její malej má novej pokojík, tak jsme to museli omrknout. Jonáš byl na tečku, otravnej, nechtěl si hrát s klukama, pořád jenom mamika mamika :roll: , do kafe mi hodil gumovýho medvídka a okurku a pak skákal kámošce po sedačce - ta byla na mrtvici. Asi nás už dlouho nepozve :-( . Já byla pořád v klidu, protože mě rozhodí spíš, když kňourá, ale holky říkaly, že už by mu plácly.
Peru - kámošky holčička taky dudlík nechtěla. Taky, co by Juli cucala silikon, když má přírodní materiál :wink: …dělám si z toho srandu, promiň. Je mi tě fakt líto a přeju, aby ses brzy pěkně vyspinkala!!!
Co kdo ještě psal???
Leni, Zaneth -ahooj!!!
Agi - páááááá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
16.6.10 22:52

Ahoj holky, sedla na mě nějaká viroza. A zítra mám přijímačky. Sem si to ale načasovala.

Díky za přání. :huban:
Agi-užijte si to.
Hani- u nás by mohl lézt i po stropě. :lol: No jo,holt živější děti. Mě se to stává často. Nějak je mi jedno, že Vítek visí na plotě za nohy dolu a ostatní řeší, jestli se nám nezabíjí dítě. A jak omdlévala babička od Klárky, když viděla Jonáše skákat z prolejzaček - to ti může popsat i Lucka. Babi utekla. :-)
Zaneth- haha, hnotovo rozhodně není. Dnes a zítra se tmelí a o víkend maluje. :mrgreen:
A zítra je Adámka? Teda jako narozky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
17.6.10 13:15

Ahoj kočky!!!
Právě jsem se vrátila od kadeřnice, Jonášek spinká. Kupodivu jsem s frizůrou spokojená, i když mi to dost prostříhala. Stříhala mě horkejma nůžkama,dají se do zásuvky a hřejou a vlas se prý perfektně zacelí a míň se třepí, tak uvidíme.
Jo a ještě jsem od ní dostala kontakt na kartářku. Už dlouho uvažuju, že nějakou navštívím, pár kontaktů už mám a asi se konečně rozhoupu a půjdu k téhle. Kadeřnice u ní už byla několikrát a říkala, že jí fakt může doporučit. Máte už některá zkušenost?
Zatím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
17.6.10 13:16

Adámkovi přejeme vše nejlepší k 2. ročku, zdravíčko, moře lásky a brzy nějakého toho sourozence :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
17.6.10 15:29

Adámkovi taky přejeme všechno nejlepší k 2.narozeninám!!! Ať už pořád jenom hezky spinká a brzy mu přibude bráška nebo sestřička! :lol:

Jinak hlásím, že první den trochu žiju. Dneska prospala celou noc jen s jedním krmením!!!!! A mlíko fakt mám :-D . Byli jsme dneska všichni u doktora na kontrole a na kyčlích a taky vše v pořádku. Má sice stejnou váhu, jak před 2 dny v porodnici, ale to se dalo čekat. Ten první den fakt špatně jedla, ale už to dohání.

Jen škoda, že jsem nestihla Agi popřát hezkou dovolenou :cry: . Omlouvám se. Ale snad si to užijou i bez toho :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
17.6.10 21:45

Děkujeme za přání. Dneska jsme slavili na zahradě. Ale hlavni dárková oslava bude v sobotu, tak pak hodím i nějaký fotky.
Mějte se. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
draky draky
18.6.10 08:30

Ahoooj,
Adámek, velikej dvouleťák, už celý den, dostává i naše přáníčko!!!! :-)

PS:
Nedostala jsem se sem, máme čůravou novinku, už jsme bez plínek, má je jen na noc.

• Citovat
  • Upravit
409
18.6.10 09:08

Perul, tak vidis. Nesmi se nic vzdavat. Ja mela s kojenim take problemy ale neco jsem si precetla a vsichni mi drzely palce a bylo to ok. Tak i kdyz jsem kojila i 16× denne tak jsem to vydrzela 8 mesicu a pak s prikrmama tak 10× kojo denne. Tuto zimu mela mala kasel asi 2 mesice a tak nic nejedla a ja ji kojila asi 12× za den a zhubla jsem 5kg. Ted uz tedy kojim jen pres noc coz je jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
18.6.10 10:21

Adámkovi přejem s Nelinkou dodatečně všechno nejlepší k jeho 2.narozeninám
:kytka: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
18.6.10 10:25

Mončo, tak taky dnes nejdem do té Zoo, leje, no já letím, právě přišla kámoška ke mě a holky si budou snad v klidu hrát a my jdem na kafe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eleonora9999
18.6.10 11:44

no vidíš Leni tak třeba nám to vyjde společně :mrgreen:

ADÁMKOVI přejeme také krásné 2. narozeninky :lol:

draky Eluška mi pořád čůrá mimo nočník má to vzdát a počkat na později nebo dál jí drtit? vůbec nevím, ví kde se čůrá ale nečůrá tam :-x

• Citovat
  • Upravit
7584
18.6.10 13:14

Ahoj holky,

Adámkovi moc přeju krásný 3. rok života a posílám velikánksou pusu.

Draky-mooc gratuluju.
Elli- Míša od Draky je květnovej a naučil se na nočník v červnu. Tak třeba vydrž do srpna. :-) Neboj, však ona se to malá nauči a v tanečních plíny mít nebude. :-D
Zaneth- v Pze budu určo na zápis, ale nevím přesně, kdy bude. A určo tam budeme v Motole někdy po 6. srpnu. Zas přišla pozvánka. :cert:
Hani- a foto bude? No já vlastně ani nekoukla na nové fotky Jonáška.
Leni. Luci - ahoj. :-D
Peru- no vidíš. Ono to půjde. Garatuluju.

Jonáš spí, Vítek kouká na pohádku. Jdu si rychle lehnout. Nějak už musím.
Pak jedeme pro barvy a dnes začínáme malovat. Už tu pomalu přestává být bordel. Teda v těch dvou předělávaných pokojích. Tady vepředu je pěknej. Polní podmínky. Ale mám pocit, že nám vůbec nevadí bydlet v 2+1. Až na tu změť věcí, co jsou sem natahaný, aby nepřekážely vzadu.

Krásný víkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
18.6.10 13:22

Ahoooj!!!
To je počasí, co? My dnes asi budeme celý den doma. AspoŇ jsem trochu poklidila a ještě mě čeká žehlo, ale to si dám asi večer.
Peru - fajn zpráva, že ses vyspinkala :palec: .
Draky - garulace největší!!! Já pomalu, ale jistě začínám propadat beznaději…ohledně odplenkování.
Ali - foto nebude, páč to stejně na fotce nevynikne. A jaká barva to nakonec vyhrála??
Jinak všem děkuji za reakce na tu kartářku!!! :wink:
Užijte si krásný víkend a Adámkovi přejeme krásnou oslavičku!!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
18.6.10 14:24

Ahoj holky!
Zdravím před víkendem. Tak dnešní noc taky ušla, tak třeba to časem půjde :-D .
Elli, Hani - něco na tom bude! Eminka měla 2 roky v dubnu a je bez plinek od května :lol: . Třeba je ten 25.měsíc nějaký magický :lol: .
Ali - takže další pokus s Motolem, jo? A je to teda ještě furt potřeba? Jako to už fakt musí být o nervy. A až budete mít doma hotovo, tak šup sem fotky!
Jo, zkusím sem dát fotky zatím aspoň z porodnice. Nějak nestíhám.
doufám, že ta předpověď počasí na týden dopředu se nevyplní! týden zavřená doma být fakt nechci. to bych se zbláznila já a z Emy tuplovaně! ta když se nevylítá venku, tak je na zabití.
přeji všem hezký víkend!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital