Poradna duly
Jana Čurdová
Hani-
. Já jsem fakt mrvá, a chtěla jsem napsat jen v rychlosti. Kartářka je zajímavý téma. Já osobně bych nešla. Bo se bojím jakékoliv magie a s mojí labilitou by tu kolem mě zas začali lítat průsvitný lidičky.
Jako nekecam. Jako puberťák a nějakou chvíli dál jsme dost na chatě vyvolávali duchy a mě to moc poznamenalo. Ještě do toho kvalitní horory, když se v té době začínala šířit videa.
Ale na druhou stranu by mě zajímalo, jaký jsou kartářky psycholožky a co říkají a jak říkají.
Barva- když Honza pořád chce něco jinýho, než já. Takže se uvidí až za chvíli v krámě, co nebo kdo vyhraje. My chceme tapetu i na jednu stěnu do ložnice a on by si představoval fofotapetu západu nebo východu slunce. Prý aby se mu po ránu lépe vstávalo. Bych ho majzla válečkem. Takovej kýč.
Peru- narveš Eminku do celotělového gumáku (opravdu existuje, my ho máme) a půjde ven šlapat gumákama do kaluží. ![]()
Super, že byla noc lepší.
K Motolu- pozvánka přišla. neřeším to. Evidentně neuroložka řekla, že tam nechci být nějak dlouho a nastupujeme odpoledne před rezonancí a pak se to pokusím ubojovat na propuštění večer po reznanci. Třeba bude zas marod. Jestli je nebo není potřeba,nevím. Ale jistotu mít chci, nebo nás budou zvát dokola a pořáde se jim něco nebude zdát. Leda by to sama neuroložka zrušila. Ale jaksi byli z oddělení zas rychlejší. Nebudu to řešit. Stejně bude zas marod. ![]()
Ali - díky, díky za názor!!! A s celotělovým gumákem jsi mě pobavila
.
Teď jsem pročítala diskuzi k Hledá se táta a máma a koukám, že Zaneth taky sleduje
. Koukáte ještě někdo? Já to chytla až to bylo rozjetý, je to úchylný, ale nutí mě to koukat dál
.
Vím o jakou diskusi jde a viděla jsem tam dnes Zaneth
. V TV jsem viděla částečně asi 3 díly. Začala jsem koukat, jelikož moje úžasná sestřenice bude nejspíš hrdinkou dalších dílů.
A potom, potom bude Evička za hvězdu. To Ti povídám. Ale všechny protagonisty jménem nezdám, tak se moc nechytám. Ale taky mě dost zajímá, jak to dopadne.
ahoj holky, já to sleduju asi od půlky a je to exotika, nasměju se u toho jako u grotesky. Jen se divím, že tam ty lidi lezou a přetřásají si soukromí před kamerou.
…že by nějaký druh fetiše..
U nás jinak celý den prší. Ven se chystáme až teď a celogumák znám, máme ho taky. ![]()
Děkujeme všem za přání. ![]()
jejda, zase sme to projeli:-(Adámkovi opožděně přejeme jeen tooo neeeejleeepšííí!!!
MUSÍM SE SMÁT
JSEM TOTIŽ NAPROSTO ZÁVISLÁ NA HLEDÁ SE MÁMA TÁTA ![]()
JE TO MAZEC
No, Ali nekéééé!!! Tak to je síla, že do toho sestřenice jde!!!
Zaneth - já se u toho právě taky nasměju. Berta teda vždycky protočí panenky…jak se na tohle můžeš koukat
Já jsem teda vděčnej divák reality, ale strašně se divím, že do toho jdou lidi s dětma. Třeba včera s tím Mičem, chudák dnes jeho kluk ve škole
.
A helé, ona se kouká i Monča
.
Já asi půjdu za chvilku na solárko a lákám kluky, ať jdou se mnou, je tam pěknej dětskej koutek. Jonáš se ale dal do malování, už je u toho přes hodinu a nehodlá jen tak přestat. Má teda ale šílenou spotřebu papírů - jeden papír - jedno kolečko
.
Pááááá!!!!
Ahoj kočky!!!
Jenom nakukuju a hele fotečky
.
Peru - Jůlinka je nádherná a Emča big sister…super!!! Jaká byla noc?
Letím…mějte se ![]()
ahoj holky,
tak u nás včera bylo zase jenom 10stupnu. To je fakt síla. Dneska jedeme do Prahy. Tam bylo aspoň 15.
Doufám, že Agi má na dovolené lepší počasí.
Perulko, velká gratulace k takovejm kočkám. Je to ale rozdím, když se podívám na novorozenou Eminku a novorozenou Jůlinku
.
Já chci taky holčičku!!!
Ahoj holky!
Hani - teďka jsou noci celkem jako přes kopírák. Od koupání čumákuje až tak do 11, pak spí 4h v kuse, pak se vzbudí, jsme zas vzhůru skoro hodinku a pak zase hezky spí. O půl 6 vstává Ema. Takže mám tak 5-6 hodin spánku v noci, což jsem spokojená, je to určitě lepší než ty první dny. Když si ještě můžu přes den chvilku lehnout, je to super. Ale teď byl s náma Luboš, takže i když jsem už po té půl 6 nespala, nemusela jsem vystřelit z postele kvůli nočníku a poslouchat hned od rána tu její vyřídilku. Zítra už jde do práce, chjo. Včera i dneska se s Eminkou zdekovali na chatu, stavíme tam přístřešek na auta a dřevo, takže tam Luboš maká i s Eminkou a já mám klid. Akorát to rodinné sžívání pak lehce ztrácí smysl - takhle jsme si rozdělili akorát děti. Ale zase přes den doma jenom s Julinkou je pohoda.
Holky, co máte 2 děti - taky jste měly z kraje trochu špatné svědomí? Že do té doby opečovávamý jedináček jde ze dne na den stranou? Mě to strašně mrzí. Dokonce se mi stýská, jak je teď furt někde pryč. Ale zase vidím, jak mají teď úžasný vztah s Lubošem. táta je pánbůh, i když nadává a dává jí na zadek. Já ji večer tak akorát vykoupu a pak s ní chodím lehnout, abysme se aspoň pomazlily. No uvidíme, jak to teď půjde dál.
Zaneth - jo, rozdíl je opravdu velikej mezi novorozenou EMinkou a novorozenou Julinkou
.
A počasí opravdu pěkné, pro červen fakt typické! Když si vezmu, že 10 stupňů bývá standardně i v prosinci, tak nějak nevím, jakej je rozdíl mezi létem a zimou.