květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
eleonora9999
15.6.10 22:00

no i tak díky malá má po nikče taky to letadýlko ale druhý má vrtulník a taky chce rozebírat to je hezký dárek ale už je doma. abych koupila kuchynku je asi brzy co… nebo ne? jsem se tak moc do jedný zamilovala
ten trapas je slušnej :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
eleonora9999
15.6.10 22:02

dnes jsem konečně v knihovně ulovilqa třetí díl bílé masajky a zítra si jdu pro ten první díl toho milénia dělají kolem toho takový humbuk a ohlasy že mi to nedalo a jdu to prubnout taky. neznáte to? v městský knihovně je na to už 16 rezervací no chápete to 8-o

• Citovat
  • Upravit
1752
16.6.10 09:12

ahoj holky, hlásím, že u nás nic novýho. Jsme pořád na venkově. Pořád bojujeme s nočníkem a už zase v noci strašíme.

Perulko, to je prima, že už jste doma. Jsem zvědavá, co na Jůlinku říká Eminka.

Agi, hezkou dovču.

Alčo, to je fajn, že už máte hotovo. Tapeta je luxusní. My jsme se rozhodli, že necháme udělat nový hlavní dveře. Máme tam skoro centimetrový fuky a v zimě je v hale až o 3st chladněji. Takže nám budou měnit i zárubeň. To bude zase bordel. :cert: Od 21. budeme 14 dnů v Praze, tak kdybyste měli cestu, mohli bysme se potkat. :wink:

Hani, fotky z Mariánek luxusní. Koukám, že manžel s malým jsou dva modelové :lol: . Trapas na hřišti taky dobrej.

K vyžli stěžující si na váhu nemám komentář. Líbí se mi vyjádření Agi :mrgreen:

Jdeme ven. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
16.6.10 09:27

Ahoj holky,
dočítám tak tak, ale reakce nestíhám. Asi chápete. Domácí scénář stejnej jak v porodnici.Od 10h prakticky v kuse u prsa až do 2, pak jsme usly obě v posteli do půl 5. V 5 vstávala Ema. Musela jsem vstát taky, protože Luboš jel dneska místo mě na soud. Lehnu si odpoledne. Ale trochu se mi dostavilo i poporodní blues - hormony a nevyspání dělají svoje. A taky mám malinko strach, jestli se mi neztrácí mlíko. Protože sice každou noc se hlásila hodně o mlíko, ale dneska do rána mi přišlo, že má prso spíš jak dudel. že třeba potáhne 3× a pak jen cumlá. Ale jak jí to prso seberu, tak hned honí a řve. V porodnici krásně táhala, ale tady pije jaksi málo. Je to možný? Zítra jdem k doktorce, tak uvidíme podle váhy. Ale prostě 4 hodiny v kuse v noci u prsa a běda jak ho seberu! Takže nám to začíná moc hezky. Průměrný spánek za den 3h, bulím jak želva a ještě nevím, jestli mám dost mlíka. Ani prsa se mi už nenalívají - prostě to necítím. Doprčic a tak to vypadalo všechno nadějně. Přišla ségra a vezme si Emču chvilu ven, hurá! A Julinka už 3 hodiny krásně spinká a vůbec jí nevadí, že jí tu ségra ječí jak na lesy. Proč to tak nemůže být i v noci?!?! Ali - v břiše to tak neměla. To se probouzela kolem 8 a usínala nejpozději o půl 11. Pak jsem teprv usnula já :-).
Nic, půjdu tu malou opici asi vzbudit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
16.6.10 12:19

ahojky,
jé Peru,tak to tě docela lituju, myslím s tím nevyspáním, to nevim, jak bych potom mohla fungovat, ale ono musíš, že jo.. to je to nejhorší.. tak snad se to za chvilinku upraví.. nezkoušela si jí dát dudlík?třeba by jí to to cumlání prsa nahradilo.. já ho dala Elišce ještě v porodnici a jakej byl klídek:-) vím, že se to nedoporučuje, ale co všechno není dobré, že?… a až manža přijede, tak mu předej kormidlo a šupajdi si zdřímnout!

Mončo, schválně, jakou máš vyhlídlou kuchyňku? myslím, si že určitě není brzy, Eli jí dostala od druhé babi s dědou a moc si s ní vyhraje, sice je to jenom pár kousků, ale dají se dokoupit různý hrníčky, talířky, atd… je to ze dřeva, zkusím Ti sem hodit foto…

ahoj Zaneth…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
16.6.10 12:22

tak tady je, jinak my jsme jí kupovali Lego Duplo, pak dostala výbavičku na písek, oblečky, atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
16.6.10 12:23

je to tak malinký, protože sem to zkopírovala z mých fotek na profilu,tak kdyžtak můžeš mrknout i tam, ale to by sis mě musela dát do přátel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
16.6.10 12:56

PERU - ještě jednou velikánská gratulace!!!!
Vím o čem píšeš a čím jsi asi prošla. Linda měla 3,9 kg a 51 cm. Obvod hlavičky 36 cm a hrudníku 37 cm :mrgreen: a šla přesně jako Jůlinka - s ručičkou a hlavičkou zároveň!!! Takže žádná sranda!!! Taky jsem si dlouho nemohla sednout a na židle jsem si neustále dávala polštář, když jsem chtěla usednout :evil: Byla jsem vyšívaná jako kapesníček, uvnitř i venku! Ale neboj - Jůlinka ti to vynahradí!!!!!!!!
VYDRŽ PRŤKA - VYDRŽ!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
16.6.10 13:37

A co dudlika? Myslim si, ze je na dudlajze cas. Aspon se vyspis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
16.6.10 14:21

Ajajaj Peru, moc na Tebe myslím. K nalitým prsoum - u Jonáše jsem je nikdy neměla nalitá a stejně bylo mlíko. Ani jsem téměř nic nikdy neodsála a stejně měl dost. Jůlince je nejspíš u prsa dobře.
Se spánkem to bude nejspíš chvíli pěknej záhul. Snad jen chvíli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
16.6.10 14:49

dudlíka jsem samozřejmě zkusila. nouze mě donutila :lol: . ale letěl tryskovou rychlostí ven… zatím pokaždé. jen dnes dopoledne si ho vzala od ségry, ale jen na chvilku. v noci nehrozí…
no jak říkáte, musí se to přežít. ale tak náročné jsem si to nepředstavovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
16.6.10 15:37

Ali - zpětně vše nej Vítkovi k včerejšímu svátku! Jsem teprv otáčela kalendář z minulého týdne.. :-D
Já su tak pitomá, dítě mladší spí, dítě starší na bazéně..a já nemůžu usnout!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
16.6.10 15:46

Perulko, Jůlinko, konečně doma, holky. :lol:
Porod, nekomentuju, jaujau, ale to se spraví, uvidíš, no prozačátek přemýšlím o druhém císaři. :-D
A kojení, no u nás to přes den šlo, ale v noci mě měla taky jako dudlík, napila se a pak jen žužlala a běda jak jsem dala prso pryč. Ale srovná se to, neboj.

Hani, konečně jsem mrkla na všechny fotečky v klidu a moc, moc pěkný. :palec:

Agi, užijte si dovču, no vy už jte asi stejně jeli, ale i tak. :-)

Mončo, kuchyňku klidně kup, Nelinka jí dostala už na vánoce a pořád jen vaří, moc jí to baví.
A Jasmin, paráda, tam jsme byli asi před 3 rokama a moc se nám tam líbilo, je to velkej komplex.
A pokud někdy vyrazíš do ZOO, dej vědět, rádi se přidáme, jinak my půjdem s kámoškou asi v pátek, tak se klidně ozvi. :lol:

Jinak všem ostatním AHOOOJ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
16.6.10 16:51

Ahoj holky,

za pár hodin jedem, tak jdu ještě juknout.

Peru - breč co to dá, ale neboj, mlíko máš. Julinka bude asi mazel, Tobík byl to samý. A mně to nevadilo. A taky se kojil hned od začátku po 2 hodinách, to u Agi nehrozilo. Ta chrněla 4 hoďky v kuse…to byl klídek :lol: Nedostatek mlíčka bys poznala nejlíp podle stoličky. Myslím, že je zelená, hlenovitá a zapáchá. Myslím jinak zapáchá než normálně. A hodně ale hodně a pořád by plakala. 3 hodiny by hladový dítě nespalo. Buď v klidu!

Tak a já jdu připravit nějakou ňamku na cestu, všechny musím vydrbat a umejt jim hlavy a ostříhat a pomalu vyrazíme.

Jinak ta rodina, co s náma jede, tak jede, děti jsou naštěstí OK, asi nějaká rychlá viroza nebo co. Tak snad to dobře dopadne.

Zatím pa a za týden ahooooj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eleonora9999
16.6.10 20:17

Leni v pátek mi přijede na celý den brácha z Liberce nepůjdete v sobotu? to bych s vámi šla hned. nebo zítra odpoledne to taky můžu i v neděli no prostě kromně pátku :-(
Marky do přátel bych tě ráda dala ale nemám nikoho nevím jak se to dělá :mrgreen:
s tou kuchynkou jste mě překvpily čubrnim že je už máte a že si vyhrají všude píšou od tří let tak jsem právě vůbec nevěděla líbí se mi od smoby tefal je uuuužasná

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex