Poradna duly
Jana Čurdová
Malýho si vzala mamka, tak ještě nakukuju, než se chopím koštěte a kýblu
.
Leni - ahoky!! Hele, jestli chcete vymalovat, tak to by Jonáše fakt bavilo…akorát by to bylo trochu extravagantní ![]()
Ahoj holky, tak se hlasim z kontroly. Jsem ve 13tt a dite je ok i to sijove projasneni. Termin porodu 28.12. a mam prijit jeste pristi tyden na kontrolu. Zhubla jsem 2kg, tak prej jestli nepriberu tak pujdu do nemocnice. No a proc jsem asi zhubla - porad mi neni dobre a zvracim. Mam i nekdy zimnici a zvysenou teplotu a k tomu mam nechutenstvi. Kazde jidlo jim s odporem.
Ted v patek jedeme do Pardubic k tatkoj, tak snad mi bude uz lepe, koupila jsem renie. Uz vidim jak me tam tata obskakuje a hlida malou.No a v nedeli ma mamka 50. narozky. Tak bude oslava v Hořicích.
15. července jedeme do Bulharska, tak snad tam bude hezky, ted se odtamtud vraci manzelova teta, tak se ji na to budu muset zeptat, zda tam bylo ok. Je ve stejnem hotelu co budeme my.
Perulko, krasna holčička. Taky si myslim, ze je podobna emince.
Ali, tak ty by jsi potrebovala spat jak sul, aby jsi vsechno nevyspani dohnala. Jo a taky potvrzuji, ze Jonasek se choval, jako kdyby nemel pud sebezachovy. Po velke klouzacce by jel klidne po nohach nebo po hlave a jeste by se u toho smal.
nakukuji a hlásím že už mám 4 kg dole huráááá ![]()
a ted jsem začala kupovat melouny tak jsou elči hovínka zas ok baští a nemusím řešit že nepije ![]()
Ahoj holky
Elli- takže už vůbec nejsi vidět?
Luci- holka, na to, jak je Ti blbě, plánujete docela dost cestování. Tak snad ti bude brzy líp. A ať si krásně užijete dovču.
Hani- ty jsi nějaká hyperaktivní, ne? Já Ti potomka taky pohlídám a kýbl máme taky. ![]()
Normálně jsem při tom počasí začala přemýšlet nad vánočníma dárkama. Koncem léta už je to v dnešní době asi normální, ale já v tomto počasí prostě myslím na vánoce. ![]()
Vítek je marod. Má horečku, nechce jíst. Babi tvrdí, že má angýnu. No já to nepoznám a dnes mastíme odpo k dr. Jdu mu pustit pohádku a na chvíli vezmu Jonáše před barák. Poprvé nechám Vítka doma. Ale půjdeme tak na 20 min a s vysílačkou.
Ahoj kočky!!!
Dopol. jsme byli v MC a cestou zpátky jsem myslela, že mě raní
. Jonáš jel na motorce a cesta zpět je pořád z kopce…rozjel to, nepočkal na mě a jel přes dvě silnice
. Já jsem samo hodila klusa, ale už jsem ho nestihla, takže jsem v běhu jenom koukala, jestli nic nejede. Naštěstí nejelo, jinak nevím nevím. Bertovi to ani nebudu říkat, by byl hotovej.
Teď Jonáš spinká a odpoledne vyrazíme na zahradu. Večer se těším na Hledá se máma a táta
.
Zatím papa a Vítečkovi pusu na uzdravenou
.
Ahoj holky.
Tak za chvíli mizíme ven, je krásně a Nelča dnes po obídku nechtěla ani spát a to jsme byly ráno na cvičení pro děti a ani to jí neunavilo, no ale večer spí vždycky krásně, tak to snad bude i dneska.
Jo a dneska v noci se Nelinka probudila vyjímečně ve 4 ráno a vzbudila mě, že chce čůrat, tak jsme šly na záchod a plínka opět suchá, no má jí už suchou 14 dní , takže dneska už asi budu testovat první noc bez plínky a pokud jí to půjde tak už bude úplně bez plenek, jupí.
ono
Hani, vážně přemýšlím, že vás na to malování pozvem, když totiž nad tím přemýšlím, že Nelinka bude chtít taky pomáhat, tak by spolu s Jonáškem vytvořili pěknou dvojku a určitě by to stálo potom za to. ![]()
Lucko, ahoj po delší době. Chudáku, to nevolno ti fakt nezávidím, ale neboj to brzy skončí, jen se tedy divím, že plánujete takhle cestovat když ti není nejlíp, ale snad to zvládnete, budu na tebe myslet.
ahoj holky!
zdravím všechny! nějak nestíhám poslední dobou:-). čím to asi bude? ![]()
Luci - teď už bude líp, když jsi 13,týden. a myslím že není nenormální na začátku těhu zhubnout. 2kg není tragédie. a na cestách opatrně!
Ali - jejda zase někdo marod???
Hani - to chápu, že to doma neřekneš - s tou motorkou. jako ty děcka jsou rychlý jak mraky. to se prostě stane. ale luboš by mě taky zabil.
Elli - to tvoje hubnutí je fakt mazec! není tebou ještě vidět?
Leni - dej pod malou tu ochranu na matraci a hurá do toho! já už to taky riskla a zatím dobrý! jen jednou si cvrnkla a byla jen kapka na prostěradle.
jinak u nás vše při starém, už se to celkem dá. emi dnes vstávala až v 6…ale pro změnu julinka se krmila od 5 do 6. takže si prostě asi musím zvyknout, že den začíná v 5 a smířit se s tím
.
jo a kojením jdou kila fakt dolů!!! už mám dole 11kg! s eminkou tohle trvalo rok
. no tak ještě 4 a su na původní váze…a ještě tak další 3, abych byla spokojená
.
dneska jsem byla i u soudu. bylo to teda hektický, nakrmit malou, ségra ji pak vozila v kočárku a vrátila jsem se tak akorát na další krmení, uf… nic, jdem koupat. tak zatííííím!
Ahoj holky,
hlásím návrat z dovky, jsme celí, sejratý, zklamaný…3 dny sluníčko, 4 dny 16 st., zima, pršelo, no hůř to už bejt nemohlo.
No využili jsme toho škaredýho počasí na výlety, tak jsme něco aspoň viděli, ale moře jsme si moc neužili. Tak zas holt za rok. Jinak ubytko super, jídlo taky, všechno by bylo paráda, až na to počasí. No užili jsme si to, jak to šlo, fotky hodim později a dočtu taky snad večer.
Jen ještě: DODATEČNĚ VŠE NEJLEPŠÍ VÍTKOVI K SVÁTKU A ADÁMKOVI K 2. NAROZENINÁM!!!
Agi vítej ![]()
To je k nasrá.í
. Škoda, že vám počasí nevyšlo…na fotky se těším!!!
Známý byli na týden na jihu Itálie a malej jim celý týden promarodil, takže dovču strávili na apartmánu
.
Ahoj holky!
Agi - vítej zpět! NO my na vás vzpomínali, že to počasí asi není ideální. to mě mrzí.
… A na fotky se těšíme!
Hani - to je mazec. to je asi největší riziko plánování dovolené s malýma dětma. Zaneth by určitě mohla vykládat
.
Jedem na víkend na chajdu. snd se vyplní předpověď počasí a bude hezky.
holky jsem vyřízená zase se jenom hádáme já už fakt nevim.
pořád mě a větší dceru komanduje, normálně si troufám říct že jí deptá ona se ho děsně bojí.
že já se s ním hádám brečím a zas se zvednu a jdu dál ale že je hnusnej na nikču to nějak nezvládám.
vše musí být po jeho, nedejbože když chcem já nebo niky něco jinak, mě zjistili pásovej opar jsou to dva dny co jsem přišla zničená domů a on mě ani neobjal nebo nechytl za ruku a to mě dostalo když říkal no to je hrozný a sedal si přitom zpět k pc ke mě zády!!! a už ho to víc nezajímalo. pobulela jsem si tedy nad tím sama v ložnici a on ani za mnou nepřišel jestli jsem ok no ve zkratce jsem mu volná.
večer mi to nedalo a zeptala jsem se ho jestli by udělal dnes něco jinak a on kdy a bla bla a já řekla tu danou situaci a mlčel a že by se asi zachoval stejně, já TAK TI to řeknu jinak…vžij se do situace že někoho fakt strašně miluješ ale vážně, co by jsi udělal kdyby ti tohle řekla a on mlčel a pak řekl no vzal bych jí za ruku a obejmul.....no roseklo mě to
pobrečela jsem si do noci jo a to není ale jen to taky si chce koupit další zban za 11 tis!!!tak já slyším stále o tom jak musíme splácet kontokorent a on se urazil a smrtelně nasral když jsem mu řekla že to není dobrý nápad atd. no a v ten večer s oparem mi ještě zdělil že vím prý moc dobře že když si jí bude chtít koupit tak že si jí stejně koupí.
to jsou mé problémy ale že dnes přijdu z města odemknu dveře a hned mega hádka tak to fakt už nedám. řval na nikču která chtěla se mnou zůstat doma on jel s eli pryč a komandoval jí a že bude tady venku že neexistuje že bude doma, že vypadne ven a at si jí prý nepřeje jestli on až přijde domu jestli jí najkde doma a takový kecy!!! holky sory ale to mi přijde už uplně přehnaný přijde mi že jí uplně deptá ona bude jako se bát přijít domu než on si uráčí přijet? tak jsem se jí zastala a to bylo něco pustil se do mě já jsem se bránila slovy že jsaem nic neudělala tak at na mě neječí a on at se sklidnim atd ale to by jste museli slyšet ten ton chová se k nám jako k prasatům jak není po jeho je zle a tak jsem se nasrala do největší míry šla jsem do kuchyně vytáhla jsem z kabelky asi 10cm vysokou postavičku z marcipánu myslivce v takové dozičce a hodila jsem to po něm se slovy a já na tebe ještě takhle myslim hajzle jeden. šla jsem brečet na balkon, holky uplně jsem lítostivě brečela a on ani nepřišel, odešel jen se svojí elinkou a ani psa nevzal sebou jsme mu všichni na obtíž. a nikolka mě hladila po vlasech a uklidnovala mě tak jsem sae musela kůli ní rychle sebrat, pak šla ven na brusle. holky co mám dělat já jsem hotová. je to pedant nikolka je od něj tvrdě vychovávaná nehraje si s ní rok jí slibuje že jí vezme do haly nebo bruslit pořád na jakou koliv prosbu počkej nebo zítra nebo jindy nebo uvidíme
když něco udělá tak je to blbka nebo dementka tak to mu stále vytýkám. a přitom když jsem to před tím zhruba půl rokem chtěla skončit tak mě nikolka prosila že chce tátu. je to těžký. ale vím jedno pokud mi jednou řekne že už nechce aby s námi byl rozejdu se s ním definitivně. ale jak z toho ted ven to nevím. už mu na mě nezáleží je mu tu jen dobře a tím to haslo ráds mě má snad. ale např na můj svátek ráno vstanu a on že mi popřeje až odpol s kytkou pak vymyslíme kino a řekne mi že už ale nebude kupovat kytku a ani nepopřál. ale to je samozřejmě jen maličkatý střípek spíše k zamyšlení nad tím jak opravdu nechce pustit ani korunu navíc.
není to mezi námi dobrý
omlouvám se ale musela jsem to ze sebe vypsat.
Ahoooj!!!
No, Moni - tvůj manžel je podle mě egocentrickej blb!!! Neznám tě osobně, takže nevím jaká jsi, ale asi by potřeboval dominantnější partnerku, která by ho dovedla pořádně zchladit. Já bych mu dala, hajzlíkovi
. Snaž se neukazovat mu slzy, na některý chlapi to působí spíš odpudivě, protočí panenky a myslí si o hysterce. Jak se chová k Nikolce, to snad ani nekomentuju. S tou zbraní mi to přijde, jakoby byl malej kluk. Berta se taky kolikrát pro něco nadchne a chce si to pořídit nejlépe hned, ale vždycky se o tom bavíme a když zjistíme, že je to fakt zbytečný, jsou důležitější výdaje…vždycky mávne rukou a uzná, že to vlastně nepotřebuje.
Já fakt nevím, co ti poradit, fakt mě napadá jenom ta poradna, i kdybys tam šla sama, ale to jsi , myslím, minule zavrhla. Je mi to líto
. Drž se a Nikolce ![]()
Ahoj holky,
jsme doma samy, táta má sezení s ex prací,Lenča kouká na Princeznu ze mlejna a Michula už usnul, tak já už koukat nemusím ![]()
Nevím proč, ale už třetí den má M. teplotu. Ve středu večer 37,4, ve čtvrtek nic, pak najednou odpo naa cca 2h měl 38,2, večer už bez teploty a klesla mu sama od sebe, dneska celej den v pohodě, byli jsme venku, všechno a teď má zas 38,2. Minulý týden, 16.6. měl očkování - meningokoka, tak se jdu kouknout, jestli na to nemůže být takhle pozdě reakce. Jinak nevím, protože mu viditelně nic není.
Hami
kačeny jsou u Vás oblíbený,co? Často čtu, že jste je byli krmit. My je máme docela daleko
, ale myslím, že o prázdniny tam budeme často...... to bude nudy kopec najednou
My už máme poslední MC za sebou docela dávno, s poslední Yamahou jsme pak už nebyli. Až v srpnu se pak otevírá, možná se tam ještě podíváme v úterý, uvidíme. A s tím cestováním na motorce, M. je poslední dobou jak hluchej, volám, řvu a stejně jede dál. Tuhle mi odjel i z hřiště, jeli jsme domů a on než jsme došli si vyjel na ulici a jel k domovu, po chodníku sice, ale jak ho hned jeli starší děti na kolech naháněli. Tak dostal vynadáno, ale stejně si to pamatovat nebude.
Leni,
tak ať to všechno klapne a můžete se stěhovat ![]()
Litr denně vypije? To je dobrá! Michula prakticky vypije ráno lahev Sunaru a přes den tak max. 200ml, spíš míň. Jenomže oni oba to maj určitě po mně, já taky nepiju, skoro nic za den, většinou jenom kafe
Už jsem se to snažila změnit, ale je to hrůza, já to prostě do sebe nedostanu a nedostanu
Být tebou, tak už to bez plínky taky risknu, je šikovná. M. je většinou suchej odpo, taky už jednou spal bez, v noci mokrej ještě je, nebo spíš pak nad ránem, protože kolem 5h má mlíko a pak když ještě usne, tak spí tvrdě a počůrá se, do těch 5 ráno bývá i sucho. my si ještě počkáme, jsem ráda, že je vůbec přes den bez plínek. I když ostatní květňátka co znám jsou už bez úplně a dokonce i jedno srpňátko ![]()
Luci
to je divný, že by Tě i do nemocnice hnali, znám dost lidí, co hubli a nepřibírali a konec konců, jsi teprve na začátku těhu, teprve teď se má pořádně začínat s přibíráním, tak se snaž se nestresovat, ať je mimískovi dobře. S cestováním máš odvahu, já bych se v těhu bála celkově a když Ti ani není dobře, tak by mně to ani nelákalo. Ale zas se říká, že 2. trimestr je na cesty nejlepší, tak doufám, že si to užijete!
ALI
nejsi praštěná, já se pravidělně, jako dítě, začala o prázdniny šíleně, ale šíleně, těšit na Vánoce, chystala jsem přáníčka, dárky, pouštěla koledy. Ale už mně to opustilo teda. Nad dárkama jsem taky přemýšlela, hlavně pro rodinu, protože to nevím co.
Nejvíc nevím neteři, k 18tinám, něco hodnotnýho, ale zas ne nějakej šper, fakt nevím.
Jak je Vítkovi? Byl sám doma?
Perul
no jasně, čím to bude, že nestíháš, nebude to tím, že nemáš klídek ani v šestinedělí a pořád makáš? Holka, umíš Ty vysadit? Ty, Alča, neznám aktivnější lidi teda ![]()
AGI
vítej......
Tak podle očekávání počasí nebylo nic moc
, to je škoda, že jste si to neužili tak, jak by to být mělo… KOnec konců, co, moře, hlavně,že jinak bylo príma
Lenča pořád otravuje s mořem, pořád píše vzkazy, že nehledáme tu dovolenou a že chce k tomu moři, na Kos nebo do Tunisu, se z ní zblázním
Elli,
no Tobě fakt nevím, co napsat.
Já takovýhle věci z domova prostě neznám, ani od rodičů ani z mého manželství.
Jen mně mrzí, že se takhle trápíš, trápíte, s holkama. A ještě Ti teď není dobře, pásovej je pěkně parchant ![]()