květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4271
24.9.10 10:12

Ahojky,
tak varianta B se nepotvrdila, od rána mě bolí břicho a už přijela i tetka z Červený Lhoty. Takže naštěstí planý poplach, uf. Ale už to vypadalo fakt bledě. Akorát ty testy mi do toho furt nešly. Ale břicho mě teda bolí fest. Zato ta rána, když mi spadnul kámen ze srdce, musela bejt slyšet od Ústí až po Bruntál :mrgreen:

Alčo - a co vám brání pořídit si dalšího mimíska? Starosti s Jonáškem? Ale třetí plánujete, ne?

Jé mně je blbě, jdu hají. Dneska máme k obědu houbovku od včera, povedla se, tak se celkem těšim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
24.9.10 11:17

Jééééé dalši mimi by bylo super.
Jak psali ALi, tak to vypada na tehu na pristi rok, kdyz rika, ze driv jak 3,5 roku od sebe jsou deticky lepsi. Ali a neboj se, myslim si, ze te jen osud zkousel, kdyz jsi ta fyzioterapeutka, tak aby jsi nezapomnela Vojtovku. Ja bohuzel uz 3. dite mit nebudu protoze jdu zase na cisare. Bohuzel jsem taky zjistila, ze v usti neodebiraji pupečníkovou krev, tak teda nevim nevim, protoze ja o ni hodne stojim. Se z nich picnu.
Holky, tak uz peru kocarek, autosedacku a dalsi potřebné věci - je toho nejak moc, tak ani nevim zda to stihnu dneska cele vyprat. Jestli se Vám to zda brzo, tak to ani ne, nemam tu balkon a susim jen venku za oknem, tak aby to uschlo. Pere se to jen v ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
24.9.10 11:43

Lucko - a jak jsi vlastně daleko? Kolikátej tejden? Nějak mi to uniklo :oops: A jen připravuj, ono později už budeš špatně pohyblivá a furt unavená :lol:
A ty bych chtěla pupečníkovou krev darovat nebo si jí nechat pro malou? On to zas takovej zázrak není. Docela jsem o tom hodně zjišťovala pro jednu maminu. Hlavně jde o to, že ty vlastní kmenové buňky většinou nejsou vhodné pro jejich dárce, protože obsahují jeho genetické informace a třeba i ty, které vyvolaly tu nebo tu nemoc. Takže většinou jsou vhodnější kmenové buňky od jiného dárce.Pokud se tedy obáváš nějaké dědičné choroby, asi by stejně miminkovo pupečníková krev nevyhovovala. Mám k tomu nějaké články, tak jestli chceš, můžu ti je poslat SZ. A taky když chceš darovat pupečníkovou krev, tak nemůžeš nechat dotepat pupečník, čímž ubíráš miminku důležité látky, např. pro podporu jeho imunity, nebo různé enzymy, krev a vše, co obsahuje…ač to tak nevypadá, může to být docela složité rozhodnutí.

Jdu pro Agi do školky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
24.9.10 11:53

Chtela jsem si ji nechat jak pro pouziti pro pripad nouze z hlediska deti, tak i pro sebe do budoucna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
24.9.10 13:50

Agi- Cha, cha. Miminko neplánujeme.- Honza na toto téma radši ani nebrousí. I když holčičku by si jistě přál. A já - někde v hloubi mě hlodá, že chci ještě ňuchňat miminko. Na druhou stranu je Vítek Vítek a Jonáš Jonáš a já nevím, jestli bych to psychicky unesla.
1, Teď budu mít dva roky určitě školu a státnicovat těhotná nebudu. Fakt mi bylo dlouho zle a Vítek bude v první a druhé třídě.
2, Rozhodně se vrátím na rok do práce.
Z Toho plyne, že těhotnět budu nejdřív za dva roky. Ale jestli vyhraje logika nad chtěním, tak žádný třetí nebude.

A kámen jsem slyšela padat. :mrgreen:

Luci- jen per, per. Jo a s císařem přeci tři děti mít můžeš? Takových matek je. Jo, gyndr to nedoporučujou. ALe oni toho nedoporučujou.
A proč nechceš rodit normálně? Nejde to? Ale s Cronem se dá rodit normálně, ne? Máš to asi zakázaný, co?

Dnes jsme měli na plavču jinou vedoucí a normálně jsme vymysleli, jak nechat Jonáše ve vodě aniž by se utopil(zvládne to totiž i s rukávkama a pásečkem) a světe div se, sice jsme málem řevem zbořili polikliniku, ale naše dítko mladší konečně začalo kopat a dostalo se přes bazén ke mě. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
24.9.10 13:57

Ali a koho jsi tam mela? Uci tam Jan, Katka a ROmana.
Ja ted na plavcö chodim uterky.
No a cisar je proto, protoze jsem mela v porodnich cestach pistel a nevic to tam u konecniku nemam moc dobry, tak prej bych mohla byt inkontinentni.
Porod bude v prosinci před Vánocema. Stihnu aspon dostat porodne. Ted jsem v 7. mesici z 9.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
24.9.10 14:04

Jo a dneska byla mala zase ve skolce. Zda se mi posledni dobou hyperaktivni. I ve skolce rikal skolnik, ze je hodne aktivni. Asi zase navstivim Alcu, aby si pohrala s Vitkem, s tim si minule docela dost pohrala. Ve skolce moc neposedi a je hrozne moc aktivni. Leze za starsima klukama a je tam u starsich deti docela dost oblibena, tak za dnesek si tam nabrnkla asi 3 kluky. Porad se tam s nima muchlovala a dovadela. Nudne deticky, to ji vubec nebere, ale nejvetsi raubire, na to se ona zameruje. Tak nevim co z ni vyroste. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
24.9.10 14:04

Luci- a tu píštěl Ti nechtěli odoperovat? Nedělá Ti žádné zloboty? Tak to je samo císař jediná varianta.
A to se Ti zdá brzy, že pereš? Já už bych měla vypráno. U nás na poslední trimestr moc nedáme(teda dítkům se v mý děloze nelíbí). :mrgreen: Třeba taky nějakej důvod u Jonáše. :nevim:

Co si mám udělat k jídlu, když doma nic nemáme? :nevim: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
24.9.10 14:05

Luci, tak to by se nám hodila do rodiny. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
24.9.10 14:35

jo tak ja si treba udelam detskou kasi, kdyz uz nic jineho neni
Jo a s tou Klarkou, myslim si, ze je zase taky dost citliva, tak mam strach, aby ji to neco neudelalo s psychikou. Ona totiz ty male deti kdyz breci objima a hladi a dava jim pusy, ale i jen tak a ony to vetsinou nechteji a ona to pak tezce nese. Treba vcera jsem byla s tou sestrenkou venku a klarka porad, ze s ni pujde za ruku a ona nechtela a tak se mi Klarka nekolikrat urazila. V panelaku si nejvic rozumi s jednim zednikem, do ktereho je asi taky zamilovana, protoze na nej porad haze oci a leze po nem a jedna holcina 13 leta, ale s tou se vidi malo. Tak nevim zda ji mam nejak krotit v tom temperamentu, aby pochopila, ze ne kazdej si s ni proste chce hrat a ne kazdej chce objimat. No kazdopadne jsem zvedava az se ji narodi segra, uz se na ni moc tesi a jak ji znam, tak se o ni bude ai chtit starat sama.
Boze to bude sranda az me bude od ni odhanet, ze ji bude chtit taky nakojit nebo prebalit.
Jo a jestli jsem Vám to nepsala, tak ted pisu, predevcirem si nasla pindika, kdyz se koupala ve vane. Ta byla stastna a ze to ma jako tatinek a ze vlastne bude curat jako on. Tak jsem ji musela vysvetlit ze je to postevacek a ze pindika maj opravdu jen kluci a ne holky. No snad to pochopila, ale moc mi neverila, ze to neni pindik. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
24.9.10 19:36

Luci - našla jsem TOTO ohledně odběru pup. krve. Já myslela, že si to přijedou i odebrat, ale nepřijedou. Musí to udělat porodník hned po porodu. A u vás to tedy nedělají? A co zkusit jinou porodnici? Máte jich tam v okolí spoustu. Protože jestli o to fakt stojíte, tak by to zas byla škoda kvůli porodnici, která nevyjde vstříc, to nechat být. Kor jestli k tomu máte vážný důvod.

Alčo - tak to je super, že Jonáš takhle plave! Šikula je to! No jo a budem se pomalu vracet do práce.....a mně se tam tááák nechce, pže to není to, co mě baví. Ale třeba se mi to dulení do dubna rozjede a nebude to třeba. V pondělí jedu do Týna n. Vlt. přednášet do jednoho MC těhulkám, tak jsem na to zvědavá. Myslete na mě. Dneska jsem měla schůzku s paní majitelkou toho MC, tak to bude asi fajn.

Holky, chtěla jsem se zeptat, jak je to se školkou pro ty naše prďousky, když jim ještě nejsou tři roky a jsme s nima na mateřský? Na kolik dní nebo hodin mám nárok ho dávat do školky měsíčně? Já totiž jak budu jezdit do Phy na ten kurz laktační poradkyně, tak to je vždycky ve čtvrtek a ve 14 hod. A nemůžu ho brát s sebou. No a Agi je ve školce taky jenom do 12 hod. Tak jsem myslela, že bych je tam nechala jednou v měsíci oba celej den. Tobík je už přijatej, ale až od 21.4. 2011, až mu budou 3 roky. Je to hrozná školka, dokonce i předškoláci, když jsou jejich maminy na rodičáku s mladším sourozencem, musí chodit po obědě domu :cert: Jenže jí máme před barákem a v Budějovicích je o školky nouze, takže jsme rádi, že nám je tam vůbec vzali. Tak až tam půjdu orodovat, tak bych potřebovala přesně vědět, jak to je, abych mohla aspoň trochu argumentovat. Achjo.

A smraďoši mě tak naštvali, že už chrní. Vylili mi při koupání celej kyblík vody (takovej ten na písek, no minimálně litr) na podlahu. Musela jsem to tam celý vytírat, úplná potopa :cert: :cert: Tak jsem je zahnala do postelí a už spí, opičáci zlobiví :cert: Jsem se tak rozčílila.....

Tak jdu na zprávy.....a relaxovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
24.9.10 19:39

Jo a Lucko, pindík taky dobrý :lol: :lol: :lol: To jsem se docela nasmála. Máte doma fakt expertku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eleonora9999
24.9.10 20:15

ahojík vy jste mě tak navnadili s těma dovolenýma že to snad není možný. tak jsem se dohodla s holkama že pojedem 4 maminy a5 dětí ale koukám už několik dnů a ono je to tak drahý že vám teda nevim jetli někam vůbec odletim. všude chtějí za dítě desítku atd no katastrofa
tak jsem otrávená jak noc chjo.

• Citovat
  • Upravit
eleonora9999
24.9.10 20:16

a u toho hledání jsem sežrala ted celý tyčinky no praseeeee.pa :oops:

• Citovat
  • Upravit
1043
25.9.10 06:57

Ahoooj holky,
týýý jooo, já jsem se sem dostala, huráááá!!!!
Letem světem Vás dočtu,aspoň tuhle stránku, protože tu mám děti na hraní si, netušila jsem, že se sem po tolika neuspěšnýh pokusech zrovna teď dostanu.
Půvdně jsem si chtěla stáhnout fotky a videa, jak Michula jezdí na tříkolce a koloběžce, ale on mi někam dal čtečku :mrgreen: :cert:
Jinak hlásím, že Míša má svou miniškoličku, jen tedy 1× týdně na 2,5h, ale moc se mu tam líbí a pořád by tam chtěl. Ale to bych se nedoplatila a stejně je to jen 2× týdně, naštěstí :-)

Agi,
cos to vymýšlela? Vyměřený těhu,jo? No to by bylo…Tak jsi ráda, že není, ale zas chvilku to i zamrzí, co..
No, do 3 let je to 5 dní v měsíci. Ale nevím, jestli jako celej den nebo jen dopoledne :nevim:

LUCi
proč brzy, lepší dřív, než to nestihnout :-) Jen per a per a per.
Já měla pořád času dosta a málem jsem to nestihla. Začala jsem při prvních poslíčcích :wink:

ALI
koukám, že to máš stejně jako já. Strašně bych to třetí chtěla. Ale rozumem ne, bohužel. A u mně nejspíš rozum vyhraje:-(((
Plaváček Jonášek je super zpráva! Já mám dojem, že se M. asi na plavču utopí, co tam vyvádí, pořád pod vodou…A dokonce se hrabe tak, že by mu šlo i plavání asi, pustit ho. Ale stejně za 1,5 měsíce s plaváním skončí, takže všechno zapomene :nevim:

Luci
mám známou, která měla 3 císaře do 4 let..... A ještě čtvrté plánuje, ale to už s odstupem doby.
A asi bych krotila, ono to fakt většině dětí není příjemný, když je někdo mazlí a tak, zvlášť těm malejm. Tak se jí to snažit vysvětlovat, ale neboj, spíš je to období a přejde jí ta potřeba se s někým cizím mazlit.
Pidníka má, jo, takže vy vlastně máte kluka :-))

ELLI
máš pravdu, všechno je drahý a šíleně!!!!

ZANETH
Vy jste se museli mít suprově!

Tak ahoj, pořád při tom odbíháme čůrat, tak se už jdu věnovat těm dětem :wink: , odpo jdeme na taťkovy 70tiny, hrůza, že taťkovi už je tolik :think:
 Ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital