květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7584
5.10.10 20:17

Ahojda holky,

Nejdřív, co si pamatuju :wink: ,

Hani Ahoooooooooooooooooooooj:-) Na fotky jsme moooc zvědaví. Chtěla jsem se zeptat, jak je to v takových hotelech s tou animací? Animátoři mluví i Česky? Nebo to dětem nevadí, že se o ně stará cizinec? Super, že se líbilo a doufám, žes načerpala hodě sil a budeš hodně povídat. :mrgreen: Tady hlavně. :mrgreen:
Zaneth- napadlo mě, že může mít Adámek ucpaný slzný kanálek. Ono se to vymačkává tlakem prstu od koutku oka smerem do nosu. 5× denně párkrát každé očíčko. Jonáš na to trpěl jako mimino. A Tobík taky, myslím. Zkus to, nebolí to. Je to teda takový tlak, jako když to chceš odmasírovat pryč a tím se uvolní ten kanálek.
Tobě samo držím moc palce. Operaci nakonec tedy neujdeš, ale pak už budeš mít klid a nebude nic bránit dalšímu snažení. A neboj, z nemocnice Tě vykopnou hnedka. :hug:
Jo a autosedačku máme ještě na pár. Jonáš už se taky vrcholu blíží. Pořád ale doufám, že spíš začne konečně přibírat, než růst do dýlky. :lol:
A nevidím úplně z tý vložený fotečky, co to máte pro adama. To je nějaký stůl převozný s nářadím? Jsem slepá holt no. :oops:
Draky- no ju. Máme taky nějakou takovou hrakču pro Jonáše. Máme tu veliku. A už vidím, jak to dopadne na vánoce, až si to Jonáš vybalí. Každpádně ho ta vodní hra tak moc nadchla, že jsme ho 45 min nemohli od ní dostat a i u ní usnul ve stoje. Byl úplně promočenej a musela jsem převlíkat i boty a ponožky. :mrgreen: Ale Vítkovi a táťovi to nevadilo, bo bylo vedle hned Nintendo a elektronická stavebnice, kterou pro změnu dostane od Ježucha Vítek. :-)
Leni- to bude naprost skvělý, že půjdete před v8nocema do nového, čisťounkého. To bude pěkný dáreček. :-D
Agi- a na Tebe taky něco leze? Dětičky a i ty baciluješ? Tak to na tebe moc myslím a ať jste rychle zdraví. A co dulení?
Marky - Vše nejlepší k svátku Elišce.
A co Váš domeček? A co školka a práce?

No a u nás. Včera jsme byli na protetice v Ústí. Dostali jsme předpis na ortopedický boty. Budeme je mít za 3 týdny. A tím budeme na zimu taky komplet připravený. Ještě, že jsem koupila větsí podzimní boty. Zvětšili mu na dlahách chodidlovou část a do správnýho čísla by se nám dlaha nevešla. I tak je to boj. :-?
Dnes přišel opět dopis z Motola. Máme další termín.

Jonáš se nám zas nějak zvednul. Během posledních pár dní se dost rozmluvil. Ne, že by řeč nebyla opožděná, to je pořád. Ale začíná s větama a začíná zpívat. Piší, piší jasně vede.

No román.Honza se mi už směje, co furt píšu. Chyby neopravuju:-)

Perulko - kdepak jsi? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
5.10.10 21:07

Ahoj zlatíčka! Jdu jen na skok.
Zaneth - teda, s tou operací, je mi to líto. Ale tak, jak píše Alča, aspoň už budeš mít klídek!!! A nechceš se na fcb kamarádit?
Marky - taky přejeme vše nej Elišce k svátku!!! :kytka: :srdce:
Leni - držím palce, ať do toho pátku obdržíte klíčky a může začít velká akce. Včera jsme se stavovali v tom Německu v Ikee a zrovna jsme si říkali s Bertou, že bysme zase zařizovali :mrgreen: .
Ali - já myslím, že na tom obrázku od Zaneth je ponk. My jsme kupovali k narozkám ponk Bosch, ale Jonáše zatím moc nebaví. Ad animátoři - tady bylo minimum Čechů, takže čeští animátoři nebyli. Jonáš by tam stejně asi zatím beze mě nezůstal. Jinak všichni mluvili anglicky, rusky, německy, turecky..ale česky samo ne.
Zatím se loučím, zítra papa, hezké sny všem :mavam: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
5.10.10 21:15

Leni,
tak to budete mít krásný Vánoce, v novým, načančaným, Vy se ale máte!!!!

Zaneth,
tý jo, tak nakonec fakt teda kudla, jo? Tak držím palce, ať je to bezporblémový a rychlý.
No a cos vymyslela k těm Vánocům? Jste nějaký rychlý všechny, já to zatím pořád odkládám…

ALI
ano, ano, zhruba 45min. tam byl i Michula, Lenča mezitím Nintendo a naproti si dělala odlitek ruky. Míša promočný body a tričko :-)
Dostal to ale k svátku, protože by neprošlo, že tu krabici, kterou táhneme, máme jen tak… Vodu nepoužíváme a máme to doma nasucho a paráda.
Jéžíš, s botama to teda máte složitý.
A jestliže Jonášek zpívá a prší prší, tak rozhodně není zaostalej v řeči, to tu znám kopu jinejch, který neřeknou vůbec nic, tak aspoň tím se netrap, jo??
Jo a animátoři - jak jde. Lze si vybrat hotel s českejma animátorama, ovšem v sezóně. Klub je stejně pro starší, někde od 4, někde od 3 let. My měli češku a paráda :roll:

MARKY
Elišce vše nej a nej k svátku! AŤ je pořád spokojená!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
5.10.10 21:33

Draky- on má pořád ty stejný dlahy, jen mu udělali stabilnější chodidlo a tím zvedli tu dlahu. A každá - i když kotníčková bota mu teď je nad kotník. :-?
A s těma botama. Ještě, že pojišťovna na předpis doplácí tisícovku. Je to celkem mazec. Ale museli jsme do ortopedických bot. Ony na první pohled vypadají úplně normálně. Ale s dlahama se prostě nevešel do žádných zimních bot, co jsme zkoušeli.

Jo jinak, co se nám na veletrhu líbilo:
http://www.hrackaroku.cz/?… To se líbilo i nám i Vítkovi i Jonášovi. Švábové běhají cestičkama a děti zavírají dvířka a posílají je, kam chtějí. Akorát já se toho štítila. :mrgreen:
Stránky s více hračkama od nich jsou tu: www.hexbug.com/nano

http://www.hrackaroku.cz/?… Tohle jsem neviděla naživo. Ale existují různé sady a mě by zajímalo, jestli ta autíčka jezdí v cestičkách, co jsou na obrázku vyznačený. Tak to se mi taky líbilo.

Vítka naprosto nadchlo tohle: http://www.boffin.cz/ Elektronická stavebnice. Ale je to pro větší.

Jonáše nadchly to vodní hrátky, co psala Draky.

Ještě nás všechny nadchly myši, ale já nevím jméno. Byl to takovej větší křeček, co jezdil autíčkem a běhal chodbičkama, vozil se Vítahem atd. Moc pěkný. dá se dokupovat, až zaplníte celej byt. :mrgreen: Ta myš stála nějakých 350,– No jo, našla jsem to. http://www.hrackyvpohybu.cz/…pets/krecci/ Jonáš u toho doslova pištěl blahem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
5.10.10 21:58

ALI
téda, no, fakt věda. Ach jo, je mi líto, že máte samý nějaký problémy. Není nad to, když je všechno, jak má být.

Švábi dobrý.
Ale popis „myš“, no fuj, to je přece KŘEČEK :-D :-=D, zhuzhupats, vyhráli jsme na to 20% slevu. Jenomže jsem je na MMB viděla za 260. Protože nevím, co Lenidlu, tak jsem o tom uvažovala, jakože dokuppovat a tak… Že by tam mohl i náš živej křéča. Ale je to fakt děsně veliký. Líbilo se jí to, ale až tak moc jí to teda nenadchlo
Boffin, tý jo, to je složitost, ale zas Vítek je fakt chytrej, tomu se to bude líbit určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
5.10.10 22:05

Draky- my koupili tu nejjednodušší stavebnice Boffin 100. A opravdu sám složil větráček. Pořád o ní mluví, tak snad bude mít radost.

ALe ty křečci jsou nakonec dost pálka. Chodbičky, autíčka, vozítka. :mrgreen:

Jsem šla vypnout PC. :mrgreen:

Dobrou, dobrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
5.10.10 22:57

Ahoj holky,
tak me cely odpoledne bolela hlava, az jsem prisla na to , že jsem skoro cely odpoledne nic nepila. :zed: Tak jsem se před Polreichem zavlažila a už je to lepší. :-D

Leni, gratulace k dokončení. Taky bych vybírala novou kuchyň. Ale příští rok půjdu aspoň do novýho sporáku s pyrolýzou. Už mě nebaví tu troubu drbat po manžílových experimentech. Sousedka na chalupě tu troubu má a je to naprostá bomba.
Alčo, to jste se na tom veletrhu rozjeli :-) S tím zpíváním je to u nás taky sranda. Dneska zpíval pořad dokola každy den každy den, svačine jedine z posásaví :lol: :lol:

S tím doktorem, já to taky tak beru. Už se to táhne od porodu, tak aspoň to bude za mnou.

Vánoční dárky: Adam je prostě na autíčka. Má už lego - dílna, kde jsou 2 auta, šroubovák a klíč a hrozně si s tím vyhraje. Na chalupě mu táta udělal opravdový malý kladivo a je z něj hotovej, může si s ním hrát ale jen s někým, a to se mu moc nelíbí. Tohle je vozík s nářadím a součástí je auto blesk z toho kreslenýho filmu. Adam teda miluje víc Buráka, ale toho dostane taky. Pak máme knížku - příběhy mašinky Tomáše a mašinku Tobyho a autobus. Pak máme ještě nějaké pohádky na DVD - Pošták Pat, Mickeho klubík, Agent OSO a Středodžungle. Jsou to dárky i za oboje rodiče, tak toho je víc. Ještě bych chtěla nějaké knížky, už skoro nemáme co číst před spaním. Teď čteme pořád dokola Kvak a Žbluňk a O Robátkovi. Lego dostane od známých, tak to vypouštím.
Jdu spát, mějte se. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
6.10.10 09:49

Ahoj.

Zanet, to je mi moc líto, že musíš s tou cystou pod kudlu. Ale pak už to bude určitě v pohodě a vy se budete moc snažit o druhého prcka, ne???

Holky, koukám, že už řešíte vánoce, no my už budeme muset taky začít, nebo se pak z toho zblázníme, ale u nás letos budou chudší vánoce i rodina s tím počítá, holt všechno půjde do bytu, ale Nelinka se na ně moc těší, takže dárečky pod stromečkem budou jen pro ní. :lol:
Normálně se musíme smát, Nelinka už si vybírá barvu do pokojíčku a prý se tam už moc těší, dračice naše. :mrgreen:

Jinak čekání na byt bylo fakt dlouhé a z části za to mohla banka, která si pořád něco vymýšlela, ale nakonec po více jak 3 měsících to dopadlo výborně a snad si teď na katastru máknou ať už máme ty klíče, ta firma na kuchyň už tam potřebuje jít zaměřovat.
Jo a v dnešní době něco vybrat je strašné, tolik možností, že nám z toho jde halva kolem. :lol:
Dneska jdem do té firmy a řekneme si už co a jak, no jsem fakt zvědavá na tu cenu. :-D

A vánoce v novém bytě ......snad to stihneme dodělat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
6.10.10 09:51

Holky a co s tím uzamčením????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
6.10.10 12:04

Zaneth- my to vše nekoupili. Ale tole kluky nadchlo nejvíc. Tak jsem myslela pro inspiraci. :-)
Leni- já bych taky ráda omezila vánoce pro dospělé. :-) Ale nějak nejsme schopní se na tom dohodnout.

Honza byl dnes místo mě na plavání s Jonášem. Nemůžu kvůli stehům. Tak to byla prča. Vzala jsem sebou foťák. No a co myslíte. Hned při první fotce hlásil vybitý baterie. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
6.10.10 14:45

Ahoj holky,

Děkujeme všem za přáníčka pro Elinku,až jí vyzvednu, tak vše vyřídím jinak je to tak nějak kolotoč, a sem fakt ráda, že chodím do tý práce jenom 3dny v týdnu, stačí dneska je Eliška vyjímečně z mámou ve školce, kam původně měla chodit a kam nám jí nevzali, protože tam mají focení na vánoce, tak dostala výjimku a je tam celej den, prý dobrý, jen se nechtěla fotit ze se sestřenkama no uvidíme co z toho bude, když to bude hrůza, tak si to brat nemusíme, to je výhoda.. když to bude oka, tak budeme mít alespoň vánoční přáníčka pro babičky… jinak ve svojí školce to zvládá na 1s hvězdičkou, už vůbec ráno nepláče , dá mi pusu a běží.. I mi přijde, že se tam víc rozpovídala.. takže dobrý..

Jinak náš baráček : dneska nám snad dodělá koupelnu – obklady a snad v tomto týdnu nebo o víkendu jedeme do Sika pro ostatní věci do koupelny a na záchod, stropy hotovy,teda krom 2 dřevěných,a to dělá klučina, kterej spíš víc kecá, než maká, takže snad se dočkáme, teď se bude kupovat kotel, aby se to trošku vytopilo , a hlavně kvůli dřevěný podlaze, prý se musí topit skoro měsíc, aby betony pořádně vyschly a mohla se podlaha položit… pak šup tam s malířem, kuchyň, dodělat elektriku a můžeme se stěhovat, no fuj, teď jak sem to napsala, jet oho ještě dost, no doufejme, že do vánoc to zmákneme, už se fakt těším na ten klídeček….

Jo chtěla sem se zeptat na zimní bundu, chci zítra Elince koupit, nebo myslíte, že je ještě brzy?v Tescu mají ode dneška 30procent slevu na všechny zimní bundy a kabáty, tak se chci mrknout tam.. kde vy nakupujete? Včera sem koukala v CA ,Nextu a v Takku a nic moc.. další dětský obchody tu snad nejsou
Jo a botky taky musíme sehnat, minule sem koukala a fakt nejlepší sem objevila u Bati, jinak Humanic a Daichman nic moc…

Punčocháče – nosíme, tady je fakt hnus, fouká studenej vítr a v sobotu sem jí dokonce dala I oteplený kalhoty na zimu, protože bylo asi 5 stupnů a fičelo jak kdyby byl konec světa, byli sme se podívat na výlovu, ale vydržela sem tam asi 10minut a jeli sme dom, fakt byla kosa jak v Rusku, a bude hůř ach jo, kéž by bylo aspoň už to jaro, ale to si ještě počkáme…

Všechno sem si přečetla fakt v rychlosti, takže reagovat moc nemůžu, pač si toho moc nepamatuju, vím že Hanka se vrátila z dovči, tak se těšíme na fotečky, teda pokud sem něco nepřehlídla a nejsou tu už…

Leni, Vám budeme držet palečky, ať to taky do vánoc stihnete!!! Třeba se budeme stěhovat podobně

Na FCB sem taky, tak kdo bude chtít, můžu mu poslat do SZ jak mě najít..

Dál už sit oho moc nepamatuju, musím ještě něco v práci udělat a hurá domu, teda do školky..

tak zatím papappa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
6.10.10 15:01

Tak tohle jsem našla po půlhodině hraní našich zlatíček v pokojíčku. 8-o 8-o A lidi se diví, že mám vysokej tlak. :cert: :cert: Já je asi přetrhnu vejpůl! Ano, to žlutý na koberci je křída :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
6.10.10 15:29

Agi to je luxusní :lol: :lol: :lol:
A po kom že mají ty kreativní sklony?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
6.10.10 16:40

Ahoj hokly!!
Jdu jen na skok. Mám tady tchýni, takže jsem si dopoledne uklidila a teď jsem dala fotky nafcb. Zítra si snad najdu čas a vrazím je sem, ale netěším se na to, ptž jsem jich vybrala hodně, takže to bude na dlouho :roll: .
Agi - sorry, ale :mrgreen: .
Marky - napiš mi do SZ jméno, budeme se kamarádit! :wink:
Letím - papa!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
6.10.10 17:31

Agi- a kde jako vidíš ten bordel? :nevim: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit