květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
eleonora9999
1.10.10 08:19

co v tom makru je tedy za krabičky z lega dupla?

• Citovat
  • Upravit
7584
1.10.10 13:48

U nás je zatím kolem 10ti stupňů a venku kluci jezdí na kole a odrážedle. Jonáš mastí po rovině a z kopečka tak rychle za Vítkem, že se zahřeju i já - během:-) Proto jsme zatím bez punčocháčů. Kdyby měl Jonáš rýmu, tak o tom nediskutuju a dám mu je taky. :-)

Máme úlovky z veletrhu hraček. Hodím to sem pro inspiraci někdy večer.

Dnes jsem byla na vyndávání dvou pih. No a myslím, že dobrý. Akorát dnes večer máme spicha třídy. Jedna je viditelně na krku a druhá na obličeji. Mám tam zelený tekutý obvaz a čouhaj ven stehy. Vypadam, že po mě lezou pavouci. Tak to budu večer úchvatná. :-) Kluci říkaj, že fuj. :-)Jonáš ani nechce potulit. :-)

Elli- fakt super úlovek. A přes jakou cestovku jedete? Asi je to last minut?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
1.10.10 13:50

Lidi mi tady drzi palce, ale je to asi tak, ze se tomu tady hodne venuju zadarmo. Kazdej den tak 2 hodiny. Na druhou stranu jsem rada, ze me tu lidi drzi palce a nikdo na nic nenadava. Problemy mám akorád s druzstvem, které si porad neuvedomilo, že jsme osamostatnene SV a že nemužou za nas bez nas nic delat. Kdyby jich nebylo tak bych mela o polovinu mene prace.
Ted zase treba nezaplatili fakturu do doby splatnosti, tak zase na ne budu muset udelat bububu. Jeste, ze jsem si to ve smlouve o dílo pojistila, jako kdybych to tusila, hajzlove. Hlavne, ze jsem za to zodpovedna ja a ne oni.
No nic nebudu se vztekat a jdu se ucit at se neco naucim. Mam posledni zkousku, tak ji nesmim zorat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
1.10.10 13:59

Ahojky,

Moni - jsou tam Mláďata na farmě, Koňské stáje a nějakej traktor (nevím přesně název). Stojí to necelých 1200,– a píšou že se ušetří skoro 500,–-. Jenom mě na tomhle štve, že tam nejsou skoro žádný kostky na stavění, tak spíš přemýšlím, že koupíme letos jenom tu krabici s kostkama, aby si děti mohly sami stavět a tvořit.

Peru - s tím oblíkáním máš pravdu, tady zatím taková zima nebyla. Je tu tak kolem 14-18 st. , tak jsem Agi dávala zatím do školky džínečky nebo vyteplené kalhoty. Ve školce chodí v tepláčkách. Ale už jsem psala, že jsem s těma punčocháčema na vážkách. Teď je doma a od pondělka už asi s nima začnu, dopoledne, když jsou venku na zahradě, tak bývá docela zima.

Moni - ještě k té dovolené. Moc si to užijte, jsem zvědavá, jak se vám bude líbit. Za 11 dní je to fakt dobrá cena, ještě aby ty 3 hvězdy byly v pohodě. Říká se, že to většinou v těhle zemích moc neodpovídá. Ale tak snad budete spokojený. A těšíme se na fotečky!

Co ta Háňa, už by se měli asi vracet, ne? Měli to na 15 dní, myslím. Ta se má, já bych taky vyrazila. Brácha se vrátil z té Mallorky, byl nadšenej, sice tam byli 4 noci a 5 dní, ale přijel opálenej, že jsem až koukala. Ale on je takovej snědej indián, tak to se to pak dobře opaluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eleonora9999
1.10.10 21:20

je to od cestovky Horizon a ano byl to last minut
je to hotel Hill diar tak celkem dobrý. za tyhle peníze luxus ani nečekám :mrgreen: ale je tam krásná palmová zahrada bazén moře a víc nepotřebuju :mrgreen: a teplooooo :mrgreen:
komplet celou farmu má máma tak to makro padá. mě se líbí ten vláček jak sám jezdí od dupla ten je super

• Citovat
  • Upravit
4271
2.10.10 22:25

Moni, koukala jsem na ten hotel a vypadá to fakt dobře. Tak jsem zvědavá, co pak budeš říkat. Ale určitě si to užijete. Jenom ta představa toho teplíčka a moříčka.....

Tak u nás se stále kašle, Tobík víc, Agi si začala stěžovat na ouško a na krk…ach jo. Mě taky pobolívá v krku a pravá dutina…

Včera jsme docela neplánovaně zapařili, šli jsme k bráchovi do báru na chvíli na pivko a dorazili jsme domu v jednu ráno. Jsem utahaná jak kotě. Bylo to fajn, měl tam dva DJ, dobře jsme se pobavili a zatancovali. Já teda nic nepila, jsem řídila, ale ani mi to nevadilo. Děti hlídala babi. To jsem se taky pobavila. Koupili jsme k ní Tobíkovi takovou tu střední postýlku v Ikee, 160×70 cm. Jenže on je teď v období, kdy prostě ani doma v postýlce nespí. Je furt u nás v posteli. Estivilla ani nezkoušim. Takže ho po uspání babi přenesla do postýlky, Agátka spala na vedlejší posteli jejích manželských postelí. Jenže on v noci (jak jinak) přišel a šel k babís do postele. Roztahoval se, tak se mamka naštvala a šla si lehnout na tu malou postýlku, protože nemohla spát. :lol: :lol: No a ráno se Tob v půl 6 vzbudil, sednu si a říká: Babi tady hají.....a ukazoval vedle sebe na postel. Tak babi zas šla a lehla si tam. Pěkně s ní cvičí, opičák. Moc se chuděra nevyspala. Agi na tý nový postýlce taky spát nechce, tak to nevím, k čemu jsme jí tam kupovali. Asi pro babís :lol: :lol:

Já jdu do hajan, chci se prospat. Dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
4.10.10 08:37

Ahoj holky, po víkendu.
Doufám, že u Agi se marodi už uzdravují. I když u nás to taky není perfektní. Oko občas teče, a to máme nový kapky od středy a včera zase párkrát zakašlal. U nás bylo o vikendu pěkně ošklivo, předpověď se podle televize teda nesplnila, tak jsme ani nikam nejeli. :-(
Dle vašeho příkladu jsem už začala lovit vánoční dárky a objednala nějaké věci pro Adama a něco už máme. Taky jsem koupila nějaký maličkosti pro mamku, tátovi nějakou maličkost a hlavní dárek mají společný. Teď už jen manželovi něco, ale tam očekávám vaše nápady. 8-)
Taky budeme muset koupit asi novou autosedačku, nějak mu z tý romerky začíná lézt hlava. Co máte za sedačky?

Mončo, užijte si pozdní dovču.
Mějte se :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
4.10.10 18:22

Ahoj holky,
tak jak se všichni máte???
Hami, kde pořád jsi?Podle mých propočtů jste dáááávno doma a žádný hlášení, doufám, že všechno v poho. Ba né, dávno asi ne, ale pár dnů jo. Jen doufám, že jste to neomarodili.

Zítra jdeme s M. na očkování a jako na potvoru mu dneska začala téct nudla, ale snad to bude v poho a oočkují ho.

ELLI
to je super levná dovča, akorát si už neumím představit, jaký to je, takhle v říjnu někam letět. A trošku by mi vadilo, že je po sezóně a hlavně, stejně už holt jezdit nemůžeme, leda o prázdniny.
Tunis je ale super a hotel vypadá dost dobře, tak si to moc užijte!!!

ALI
na výstavě hraček jsme taky byli. Jsem zvědavá na ty tipy.
my koupili toto:
http://www.lumpik.cz/…y/sindex.php?…
téměř tohle teda, ne přesně, ale skoro to odpovídá.

Punčocháče:
Dávám podle toho, jak je a co jdeme dělat. Na hřiště jo, protože celou dobu sedí v písku, na plavčo když jdeme, tak taky. Jinak většinou ne

AGI
jak je dětem?

Zaneth,
my měli rovnou velkou sedačku, žádnou mezi, takže my máme ještě na dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
4.10.10 21:14

Ahoj holčičky mojeeee!!!!!! :srdce:
Hlásím návrat z dovči, bylo nám tam moc krásně, moře teploučký, vlny byly, Jonáš tam bez problémů šel. 4 bazény, 1 dětskej s tobogánkem a klouzajdou, tam se Jonáš fakt vyřádil a úplně super Kids club, kde byl od rána do 17.00 program pro dětičky, takže jsme byli pořád v pohybu a v akci. Celkově tým animátorů byl v tomhle hotelu opravdu na výši, během dne skvělá zábava a večer co večer skvělá show zakončená ohňostrojem :palec: . Hotel byl už starší, takže ubytko pěti hvězdám zdaleka neodpovídalo, ale vše ostatní tenhle nedostatek bohatě vynahradilo a pro rodiny s dětma ideální dovolená. Po obědě si každej den dal Jonáš dvě hoďky šlofíčka na pláži, takže jsme měli s Bertou čas i sami pro sebe(samo vždy na dohled). Jo a obě cesty proběhly v pohodě, Jonáš byl v letadle jako doma :-D .
Jak přeberu bambilion fotek, co máme, něco sem nahážu :wink: .
Berta má ještě do zítřka dovolenou, průběžně peru rychlostí 1 pračka denně(není kapacita na sušení) :roll:. Letem světem jsem vás přečetla, jdu kouknout Zaneth na fotky, Monče přeju super dovolenou!!!!
Jo a dnes jsme byli v Německu a vybavila jsem tam Jonáše na podzim i zimu :palec: . Ad vánoční dárky - nakoupím opět v Německu, doporučuju superobchoďák Toysrus - ráj pro děti :palec: .
Tak jsem to na vás vychrlila a jdu a brzy zase příjdu, pápá :mavam: :mavam: :huban: :huban: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
4.10.10 21:18

Zaneth - já se z tebe poseru - 4 fotky :roll: , ty taaak škudlíš :mrgreen: …ale samo krásný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
4.10.10 21:18

Ahoj holky,

tak u nás nic moc změny. Tobík stále nudlí a kašlí, Agi trochu taky, ale sedlo to na mě, takže jsem celkem nepoužitelná. A unavená. V telce taky nic, tak půjdu asi s knížkou zalehnout.

Zaneth - tak taky bojujete s nemocí? To očko mu může téct taky z rýmy. Neteče mu i z nosu? Nevím, jak vlastně dlouho trvá zánět spojivek? Zeptám se maminy. :oops: Tip na dárek pro manžu ti asi neporadím, u nás klasika pár věcí, co nutně potřebuje, nějakej svetr, chtěl by flaušák (kabát, spíš takovej krátkej), asi mu koupím zas nějakýho Kinga, jeho oblíbence co rád čte, no a jinak nevím, musím se porozhlédnout po netu a obchodech. Tak ostatní taky pište, ať se inspirujem navzájem.

Draky - co očkujete? Teď není žádné povinné očkování, nebo jsme něco zanedbali? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
4.10.10 21:27

Ahooooj Hani :mavam: Tak koukám, jste se měli bezva! Jsem zvědavá na fotky a ještě vyprávění.....až dopereš a dosušíš :mrgreen: Tak dobrou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
5.10.10 08:46

Ahoooj HAMI,
vítej zpátky v realitě :-) Tam to bylo jako ve snu, co?
To je dobře, že jste si to užili!!!!

AGI
tuberu. Neměl reakci.
Jenomže je to očkování na ho… Dneska ho teda napíchli, ale v pátek je kontrola a doočkování. Kdyby mezi tím dostal teplotu nebo něco se nezdálo, musíme k Dr., jestli se smí doočkovat nebo ne. Pokud ne, tak se mu to zas bude píchat znovu, někdy, takže zas úterý a pátek. Tudíž se má vyhnout tak nějak kolektivu, aby něco nechytil. Tak jsem zvědavá, jak se vyhneme, s našima kroužkama. Na Yamahu jde, odpoledne si zruším Pilates holt a budeme doma asi nebo přijede hlídat babička. Tak doufám, že to dovedeme do zdárného konce a v pátek ho doočkují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
5.10.10 11:26

Ahoj holky.

Hani, vítej zpět do zimy. :lol:
Už se těším na fotečky.

Zanet, hezký fotečky a Adámek je už tak veeeeelikej. :lol:

A co ostatní, jak se máte.

My už jsme začali zařizovat naší novou kuchyň, je to firma, co udělá naprosto všechno, přes bourání, rozvody, dlažbu, obklady a máme na ní dobré reference, jen jsem zvědavá na tu cenu, jdeme tam zítra, máme už nějaké návrhy, tak si k tomu řekneme víc a oni nám to spočítají a pak nám budou ještě dělat podlahu v obýváku a nás bude čekat malovní, uklízení a nakonec stěhování. :lol:
Jo jinak klíče stále nemáme, ale už jen čekáme, až to na katastru přepíšou n nás a pak budou hned klíče, no doufáme, že to do pátku stihnou, ať pak tam hned může ta firma a makají ať do vánoc bydlíme, uf. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
5.10.10 12:31

Ahoj holky,
ahoj Hanko, vítej z dovči. My těch fotek moc nemáme. Spíš jsme točili. :wink: a video sem vložit nejde, dávám ho na fcb. Důležitý je, že se vám tam líbilo. Teď ještě, aby jste zvládli všichni ten teplotní šok.

Agi, oko nám furt teče, ráno ho měl zase slepený. Zánět spojivek to není. To oko nemá vůbec zarudlý. Rýmu taky nemá, jen občas zabafe, tak 1-2× za den. Doufám, že ho to už brzy přejde.

My jsem dneska měli doktorskej den. Byla jsem na kontrole s tou cystou a jdu kuchat :-( Termín mi řeknou 3.11, tak doufám, že to nevyjde na vánoce.
Taky doufám, že to bude rychlovka bez komplikací a že to Adam zvládne.

Vánoční dárky jsem taky chtěla koupit v Německu, ale pak jsem zjistila, že to, co chceme tam kupodivu vyjde dráž (zkoušela jsem amazon.de a toyrus.de). Nakonec vyhrála kasa.cz :lol:
http://www.pongo.cz/…zik-cars.jpg
Konečně jsem taky sehnala zimní kombinézu a teď ještě potřebuju boty na zimu, ale to asi o víkendu zajedu do Německa. Jinak jsme vybavený. :dance:

Tak se zatím mějte , jdu něco dělat. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital