Poradna duly
Jana Čurdová
Mě picne, ten můj chlap kouká na Transformery.
Pracuje u PC, ale přepnout mi tu blbost nechce.
![]()
My se dnes taky vtírli na návštěvu.
A zítra zas. I na oběd nejspíš. ![]()
Nemáte doma někdo lyže 90cm dlouhý? Sháníme Vítkovi a nové nechceme a na Aukru nám je nějak vždycky vyfouknou.
Alčo, nejsou ty lyže nějak malý? a chceš normální vázání, předpokládám. Tak já se kouknu doma, máme tam asi troje, ale nevím jak dlouhé a jedny jsou takové ty se řemínky
Dárky od sousedů a Adam ještě rok počká, takže jsou nám na nic.
Zaneth- lyže už máme. Sehnali jsme dobře na Aurku. Vítek je prďola mrňavej a lyže musí mít pod bradu. Jinak měří 114cm. Ale díky, díky.
Jsem byla po dlouhý době na Bossu a super.
Jo a dneska k nám dorazí zoubková víla. .............. Vítek si vytrhl první zub. Právě jsem mu šoupla pod polštář lego a zubní kartáček. ![]()
Jsem dělala takovej rachot. Kdo se má na tu vysokou palandu taky vyškrábat. A nechápu, že se ani jeden holomek nevzbudil. ![]()
Ahoj holky,
U nás je zima a na chalupě leží sníh. Nestíhám do školy a na okna jsem ani nesáhla ![]()
Nakupovat bych jela taky.
Alčo velká gratulace Vítkovi
http://www.fotosearch.com/…th01s003.jpg
Čau kecalky! Tak se hlásím opět po víc jak měsíci z domu. Jsem furt vybalovala a makala a uklízela, tak jsem radši ani nenačumovala, aby mě to nelákalo
. A tady tolik věcí a novinek
! Jůůůů!
Tak já nevím, komu gratulujovat víc! O 1.místo se asi dělí Leňa a Zaneth - Zaneth, že to dobře dopadlo a že je tak silná a zvládla to sama( jsi teda hvězda, fakt)…tak ještě aby to i ve špitále proběhlo dobře. A pak Leně, jupííí! Máš pěknej termín! Stejnej jako já letos
.
Pak taky gratuluju Agi ke startu úspěšné kariéry lektorky a Vítkovi k počínající kariéře bezzubce
.
Lucko, Hani - Eminka taky málo pije a pak má taky problémy. Když už 3 dny nejde, tak se úplně děsím. To pak další den hlásí bobek asi 5× a nic, zatlačuje to, protože ji to bolí…a nakonec je z toho hovno jak od koňa (pardon, ale jinak se to říct nedá). Když si vemu takovou malou prcinku a jaká šílenost z toho vyleze
..
Jo a lyže…našim 2,5letým prďolám asi ještě nidko lyže neřešíte, že… já si říkala, že bych zkusila Emi postavit aspoň na takový ty jn na boty, aby si szkusila na rovince v nich pochodit a skluz. Nemáte zkušenosti? No každopádně nevím, jakej by měly úspěch. Ona chce kolo se šlapátkama. děda jí vykecal, že se píše ježíškovi o dárky dopis a ona už mě přes týden ukecává, že napíšem ježískovi o kolo se šlapátkama. No nevím, chtěla jsem jí ho dát ke 3.narozkám. Teďka jezdí jak drak na first biku a umí dokonce používat tu ruční brzdu. i rovnováhu drží, tak třeba by už na jaře i to kolo zvládla…
musím jít nakrmit mládě…holky, už se nám blíží příkrmy! já neeeechciiii!!!
jo a konečně jsem stáhla fotky…tak posílám odkaz na aktuální foto: http://perulka.rajce.idnes.cz, ideálně album 2010-pokračování.
Hele, jak je to s tím zamčením diskuze?!?!?!
No Peru je tu jednou za čas a ví to jako první.
![]()
Leni, ty jsi taky jako tajemný hrad v Karpatech a čekáš, kdo zalistuje v diskusi zpět?? Mooooooooooc gratluju a ať je vše v pořádku.
Jéžiš, já teď přiletěla z fitka, rozkliknu vás, co novýho a BOMBAAAA!!!!! Leni moc moc gratuluju a ať vše probíhá v pohodičce a klídku…
.
Jinak zdravím vás všechny a Peru na fotky se těším třeba zítra u kafíčka
.
![]()
Ahojky,
Leni - no vééééélikánská gratulace k očekávanému mimískovi!!!! Já nejdřív, kde to Perulka vzala, a pak listuju zpět a koukám na novej metřík!!!
Tak přeju krásné těhulkování!!!
Zaneth - no a já bych zrovna taky nějaký lyžičky pro Agi potřebovala a nový jsem kupovat nechtěla. Tak kdybys navázala na to hledání pro Alču, prosím prosím.....ale když nic, tak neva, pořešíme to jinak. A musím se přidat k holkám, obdivuju, jak ses s tím čekáním na výsledky poprala. Já jsem slepičí prdelka a nic tak důležitýho bych asi tajit nedokázala. Nevím, zatím jsem v té situaci nebyla, ale jak se znám…Jsi fakt dobrá no a hlavní je, že to dobře dopadlo!!! Ještě dobře zvládni ten špitál, ale to se taky vydrží a pak už budou dvířka otevřená k dalšímu mimískovi!Držím palce!!!
Holky díky za gratulace k přijetí, pomalu mi to dochází, že to asi nebude žádná legrace, a jestli to vůbec zvládnu…ale musím, je to to, co chci dělat, tak pro úspěch musím holt sebe zapřít.
Ale na druhou stranu se mooooc těším, až začnu.
Alčo - školu budem mít od ledna 2011 1× za měsíc 3 dny (pá, so, ne) do února 2012, pak budou zkoušky z fyziologie a fyzioterapie, pak náslechy a praxe u specializací (u mě tanec rodiček a cvičení s dětmi do 3 let), pak v dubnu čas na závěrečnou práci a v květnu 2012 něco jako obhajoba tý práce, co by měla trvat asi hodinu + ukázky lektorování tance a cvičení. Jo a je to akreditovaný Min. školství, ale vůbec nevím, jak to funguje a co to ty kredity vlastně jsou.....nevíte?
Co Jonášek, kašle? Nebo už je mu líp? U nás se kašle o 106. Všichni včetně tatínka, který k tomu dostal smrtelnou nemoc neboli rýmičku, chuděra. Tak mi tu skuhrá celej večer. Ale udělala jsem mu dobrou véču, tak se mu trochu ulevilo ![]()
A co zoubková víla? Bylo překvápko? Nás to taky za chvíli čeká, ten čas letí.....
Lucko - co malá? Už se to zlepšilo? Ještě mě napadlo, že se možná cítí bejt ohrožená přicházejícím miminkem. Začalo to někdy v té době, co ti začlo bejt vidět bříško, viď? Děti jsou fakt hrozně citlivé, já bych řekla, že se to zlepší, až porodíš. Teď se možná bojí něčeho, co nemůže pochopit, uchopit a nevidí to. Jen cítí, že se něco děje a adekvátně se snaží bránit. Tedy se šprajcuje. Doufám, že ti tyhle moje rozbory nevadí, prostě mi to nedá a musím nad tím pořád přemýšlet, protože je mi vás holky hrozně líto, musí to bejt strašně nepříjemný. Tak se nezlob.
Jo Alčo - kdy začínal Vítek na lyžích?
Peru, já právě pro Tobíka taky uvažovala ty lyže s těma řemínkama, ale nevím, on je takový trochu nemehlo, ani běhat pořádně neumí (mi to přijde teda), tak nevím, jestli už to zkusit nebo ne.....já se učila od 3 let právě na těch řemínkových.
S uzavřením to zatím nevypadá, musí se založit ta uzavřená skupina. Tak já jí teda zkusím založit? Souhlasíte všechny?
HOLKY, TAK JSEM ZALOŽILA UZAVŘENOU SKUPINU KVĚTEN 2008 A ČEKÁM NA SCHVÁLENÍ ADMINISTRÁTOREM. AŽ TO NASTANE, TAK VÁM VŠEM DÁM VĚDĚT.
Agi- zakládej.
U nás momentálně tatínek též umírá na rýmičku. I když ta je ještě v nedohlednu, ale i tak životní funkce jsou téměř na nule. ![]()
Jinak jsme- já a kluci téměř v pohodě.
A Vítek začínal s lyžováním, počítám v lednu 2011. ![]()
Hani- až vydechneš, a kdybys náhodou ještě nakoukla. Co se stalo Radce z Přešlapů? Jsem to zapla po dlouhý době a je mrtvá. Nevíš?
Peru- fotky též zkouknu zítra. ![]()
Alčo - tak to je Víťa kluk šikovnej, že už mu to tak jde
![]()
Jj, rýmička je holt asi nejhorší nemoc mužského pokolení
![]()
Já jdu na fotky teď, jsem zvědavka zvědavá
![]()