Poradna duly
Jana Čurdová
No jo my slavili. Vítek dnes říká, že jsme měli vánoce:-) Je Vánocema úplně posedlý a nemůže se dočkat. Tak to bude letos asi úplně nejlepší - na vánoce.Už vVidím tu nedočkavost od rána. No prostě to, co chtěj rodiče vidět:-)
Dneska jsme byli na horách. Kluci stavěli iglů, bobovali jsme.
Jo a zítra v 10:00 máme KO a ultrazvuk, tak držte palce. Honza jde se mnou. Pak dám vědět:-)
Perulko - jelení ragů? Hm , ty jsi mi kuchařka. A kde berete maso? Manžel je myslivec?
Ahoj holky,
děkuji za přivítání ![]()
To Eviškaa : Zdravím ![]()
To Morgana : koukám, že máme skoro stejný metřík. Bude to první mimi. Doufám, že to bude holčička.
Kuskus mám taky moc ráda, ale neumím ho připravit tak jako ex-přítelova maminka (je to jejich národní jídlo
)
Jinak na plavání bych moc chtěla chodit, ale musím se taky domluvit s doktorem - jestli mi to dovolí? Jsem už skoro 2 měsíce doma, tak by to bylo alespoň příjemné zpestření.
Minulý týden jsem se poohlížela ponějakých těhu kalhotech, ale měli jen na velká bříška a to je na nás ještě brzo
Jenže do svých kalhot vel. 38 se už opravdu nevejdu. Přibrala jsem tedy zatím jen 3 kd, ale jsem nějaká nafouklá ![]()
Jak jste na tom vy ostatní?
Ahoj holky,
tak jaký byl víkend? My byli trochu po nákupech, ale žádná sláva, všude už lidí, tak nemáme nic.
Svape, já taky sháněla nějaké těhu kalhoty, ale bohužel. Já už mám bachor pořádný
V týdnu se budu muset ještě někde podívat ![]()
Svape, no jo, koukám, že máme stejný metřík. Jen já tam mám dvě mimi a ty nějaké čokoládové ![]()
Ahoj holky!
Tak dnes jsem tu první?
Ali, manžel není myslivec, to táta. Ale maso máme jen výjimečně. Manžel o tom taky chvíli uvažoval, ale já s tím nesouhlasím. Stačí že je v zimě každý druhý víkend s mým tatou v lese a krmí zvěř, staví kazatelny nebo dělá honce na honech pro cizince. Za poslední roky už tam dva chlapy postřelili, takže se mi ho tam vůbec nechce pouštět.
Jo a Svape, já zatím taky moc bříško nemám, ale do normálních gatí už se nevlezu. Ty proporce jsou už trošku jinačí
. Koukala jsem po obchodech a nic mě extra nezaujalo. Kamarádka mi doporučila www.mimibazar.cz, sekci těhotenské oblečení a tam je denně strašně moc nových oblečení - teda jako použitých, ale velký výběr. Už mám odtud dvoje kalhoty, dvě tuniky, laclovou sukni a všechno sedlo a je to moc hezké. A taky podstatně levnější, že…
Ahoj holky, máme po kontrole a ultrazvuku. Mimi dnes měří 6,4cm od hlavičky k zadečku. Fotku máme na CD, tak až mi jí honza pošle, dám do galérky.
Mě teda moje oblečení je. I když jsem po dnešním vážení už taky 3 kg přibrala. Jen pásek je o 1 dirku míň:-) A věci taky nejspíš nakoupím přes mimibazar. Většinou hledám i podle místa bydliště a když jsem bydlela v Praze, tak jsem si pro ty věci sama jela. Čas jsem měla a ušetří se za poštovné. No a hlavně kvůli jedné špatné zkušenosti, kdy mi paní po odeslání peněz poslala kulový:-(
A jak se dnes máte. Já zas zvracím. Jsem si myslela, že už to bude úplně dobrý.
Ahoj,
mimibazar znám a docela se tam dobře nakupuje.
Morgana : Mslela jsem stejný termín
Ty budeš mít dvojčata?
Mimi nebude čokoládové, ale „capuchino“ ![]()
Ahojky kočky, jakpak se dnes máte?
DOufám, že všem, kterým je dnes blbě, bude co nejdříve lépe.. Mně je zas dnes líp.. ale nic to neznamená.. Mám to tak na střídačku..
Já jsem ještě vůbec nepřibrala.. nebo možná tak půl kila.. A přitom jím normálně..
Po kalhotech se budu muset taky brzo podívat.. Zatím nosím bokovky, tak do těch se vejdu..
lumr (r. 81/Praha/býk/V) // 9. 9. 16+2 tt
Amazonka (r. 87/Vyškov/rak/S) // 5. 9. 16+0 tt
Aghata (r. 76/České Budějovice/vodnář/V) // 7. 9. 15+5 tt + Agátka 22 měsíců
Jituš (r. 75/Ostrava/ryba/V) // 3. 9. 15+3 tt
LenaV (r. 76/Ústí n.L./štír/V) // 13. 9. 14+4 tt
Perulka (r. 81/Zábřeh/panna/V) 14+1 tt
Ella (r. 83/Varnsdorf/býk/S) // 9. 9. 14+0 tt + Laurinka 3 roky
Morgana76 (r. 76/Praha/štír/S) // 23. 9. 13+0 tt (dva mimísci)
Aladina (r. 76/Litvínov/panna/S) // 18. 9. 13+0 tt + Vítek 3 roky
Eviška (r. 79/Úpice/kozoroh/V) // 25. 9. 12+4 tt
Gigi (r. 75/Púchov/ryba/V) // 24. 9. 12+3 tt + Laurinka 16 měsíců
Jenifer (r. 83/Praha/rak/S) // 25. 9. 10+6 tt
Ahoj Svape, ahoj Eviško:-)
Jsem chtěla dát fotku do galerie, ale jak je to z CD a jako rastrový obrázek, tak mi to nejde. Budu se muset podívat, jak se dají fotky vložit přímo do diskuse. To mi není přímo jasné.
ahoj holky,
Aladino, supeeeeer, už se těším na fotečku miminka
![]()
Svape, jj, vidím, jsme na tom stejně. Zatím tam mám dvě a doufám, že už to bude v pořádku. Uvidíme na další ko, ale to je až 27.11. ![]()
Mě je občas ještě taky blivno, ale dělám si to sama! Včera jsem měla zavináče, pak mléko, no a to mi opravdu neudělalo dobře
, když já si nemůžu pomoct, pořád bych něco žrala
Uplně se hrozím, až se mě sestřička zeptá na váhu! To bude něco
![]()
Tady dneska svítí sluníčko, tak možná vyrazím na nějaký ty těhu oblečky! ![]()
Aladino, já někdy vkládám fotky přes http://imageshack.us/ nemusí být nikde uložené.....dáš procházet, vybereš si fotečku, pak host it a okopíruješ druhý řádek, ten sem vložíš mezi Img, tak zkus, jestli to pujde.
Morgi, já se takky vždycky nacpu a pak mi je zle! ![]()
Alčo.. musíš mít ten obrázek někde na netu.. abys ho mohla vložit do diskuze.. Až ho budeš mít na netu.. zobrazíš si u něj vlastnosti, zkopíruješ adresu.. A pak v diskuzii dáš img - adresu obrázku - img .. a je to tam.
Se mi v sobotu ulomila půlka zubu.. Musím zavolat zubařce.. Vůbec nevím, co mi s tím udělá.. ![]()
A jak jsem 10.12. objednaná ráno na krev.. tak se musím přeobjednat.. protože ten den dopol. hrajeme pro dětičky ze školek a já bych to nestihla..
Morgana76 píše:
Aladino, já někdy vkládám fotky přes http://imageshack.us/ nemusí být nikde uložené.....dáš procházet, vybereš si fotečku, pak host it a okopíruješ druhý řádek, ten sem vložíš mezi Img, tak zkus, jestli to pujde.
Nebo tak! ![]()