květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
513
20.11.07 15:28

Ty homeopatika mám koupený, ale nějak moc mi nepomohly. Bioparox se mi zdá mnohem účinnější. 3× jsem stříkla a fakt se mi ulevilo, ráno už bylo po bolesti.

Začínáte už nakupovat dárečky? Pro Lauru je to jednoduchý, ale co těm ostatním. Budu muset nad tím začít přemýšlet. Za měsíc je tady Ježíšek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
20.11.07 15:37

Ahoj holky!
Tak jste mě potěšily, já mám zatím taky jen minibříško a to bych řekla, že jsou spíš pozůstatky špeka než mimi. Ale už by mohlo začít růst!
Dárečky už řeším asi týden a pořád nejsem z žádného nápadu nadšená. Můj manžel je děsnej domácí kutil, tak pořád zkoumám nějaké nářadí. Nevíte někdo, k čemu je mikronářadí? Píšou tam, že je to úžasné a na všechno, ale mě nic nenapadá :D !
Rodičům asi koupím víkend v lázních, měli i výročí 40let od svatby, tak jako dohromady :D .
Mám hlad a strašnou chuť na chleba se škvarkama, tak jdu na něj :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
20.11.07 18:41

Morgi : ty jsi taky doma a nechodíš do práce?
Dneska jsem byla jen na chvilku venku, ale bylo mi zima :cry:
Nechceš někdy vyrazit na společné nákupy nebo na procházku - bydlím taky v P4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
20.11.07 18:48

ahojky Svape,
jj, jsem doma od začátku a asi budu až do konce. Klidně se můžeme domluvit a vyrazit, budu ráda. A kde přesně bydlíš?
Jinak mi taky začala nějaká rýmička, mám tady vincentku sprej, docela to pomáhá! Venku je šílená zima, to je hrůza. Takže sedím doma a jenom jím a jím! :D :D :D Už aby bylo úterý, to jdu na kontrolu a snad uvidim miminka a bude všechno v pořádku. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
21.11.07 08:17

Ahoj holky, zdravím brzy. Hledala jsem telefon do školky. Vítek je nemocný. No žádná hrůza. Večer měl zvýšenou teplotu a má kašel. No ale září blahem - nejde do školky. Hlavně ať je do soboty dobrý. Máme 6 lístků do divadla.

Na bolení v krku jsem v prvním těhotenství a při kojení používala vincentkové pastilky ovocné a nebo septisan a nebo septofort. Na kašel dávají a i malým dětem jitrocelový sirup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
513
21.11.07 08:45

Ahoj,
snad bude Vítek brzy v pořádku, ať si můžete užít divadla :)
Laura taky kašle jako divá. Díky za tip, jitrocelový sirup mě nenapadl. Za chvíli jdeme do města, tak se pro něj stavíme v lékárně. Teda asi spíš pojedeme autem, venku je pěkná zima. Než bychom někam došly, tak by z nás byly rampouchy :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
21.11.07 09:00

Ahoj Elli, my dnes radši budeme doma. A to jsem plánovala jít po vánočních nákupech. Ale zítra bysme jeli k mamace. Vítka tam nechám a půjdu chvíli po krámech.

A nebo doma dělaný cibulový sirup. Mě nevadí. Honzovi a Vítkovi nechutná.
Na kolečka do hrníčku cibuli a zasypat cukrem, pak zas cibuli a cukr a na střídačku.Dávám do ledničky. Do hodiny pustí štávu. A dávat po lžičkách. Někdo to dělá s medem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
21.11.07 09:10

Ahoj holky,
tak koukám, že máte nemocné dětičky :? No teď to nějak všude řádí!
JJ, cibulový sirup je prý výborná věc :)
Já jsem myslela, že se taky pujdu podívat na nějaký dárky, ale nechce se mi nikam, je tam fakt hnusně! Já totiž ještě ani nemám žádné nápady a to už se vánoce blíží, to zase bude horor. ach jo. Loni už jsem to měla tak nějak pokoupený nebo jsem alespoň věděla co, ale letos :roll: :roll:
Tak se mějte a přeji hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
21.11.07 09:20

Ahoj Morgi, já dárky vymyšlené asi mam. Ale nějak není čas vyrazit.

Asi zadělám těsto na perníčky. Když už to vpadá, že budeme s Vítkem doma. A bude potomek vykrajovat. Jeho to baví. Já musím teda udržet nervy, ale jinak je to zábava na celý den:-) lavně, když s jeho přispěním jsem loni 2 plechy spálila. Máme tu kousek oboru, tak jsme je pak jeli hodit prasatům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
21.11.07 09:21

Ahoj holčiny. Tak jsem měla problém s internetem, takže jsem se odmlčela:) Všechny vás zdravím a ať vás i dítka ty nemoci přejdou. Šťávu z cibule taky znám, dělávala nám ji mamka s medem a já ji vždycky odmítala :-( ale je fakt že pomáhá.
Chtěla jsem se vás zeptat, nebyla jste některá ve 12. týdnu na NT screeningu,je to nadstandartní vyšetření,které nehradí pojišťovna. Já tam byla. Je to sice podobné jako triple test, ale ten se zaměřuje i na něco jiného a slyšela jsem že se dělá vždycky, nezáleží na tom jestli ten screening proběhl nebo ne. No a mě v poradně nic neřekli, na kontrolu mám jít až v 18. týdnu, takže asi triple dělat nebudou. Jen mi vadí, že mi nikdo neřekl aspoň proč. No zeptám se:)
Včera večer měl mimís v bříšku asi mejdan, dělal mi tam úplné kotrmelce :lol:

Agi , jak jsi na tom? myslíme tu na tebe a držíme pěstičky.

I já se dnes chystám do města něco málo pokoupit a kouknout po obchodech, ještě musím vyvenčit psa a má se pro mě stavit mamka, tak letím.Zatím papa :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
21.11.07 09:25

Ahoj Amazonko, na nadstandartím testu jsem nebyla. Ani nevím, že by se dělal.
Asi budeš mít fotbalistu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
513
21.11.07 09:27

Taky jsem o tý cibuli četla, ale jen si to představím a dělá se mi šoufl. Já totiž cibuli hodně nerada :(
U nás je docela hezky, teda až na tu příšernou zimu. Dokonce i krásně svítí sluníčko :D
O dárkách už taky začínám přemýšlet. Jen u nás na malým městě je většinou z realizací menší problém, hodně omezený výběr. Takže bych se ráda ještě během listopadu dostala na nákupy do většího města. A ještě, že existuje ten internet, tam se toho dá taky spousta sehnat. A s dovážkou až do domu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
21.11.07 09:28

Já jdu příští týden na kontrolu, tak se tam chci na všechno zeptat. Minule mi brali krev, ale nic mi k tomu taky neřekli, no uvidíme.
Holky, já vůbec žádný pohyby necítím, vy už jo? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
513
21.11.07 09:35

Amazonko, to se máš. Já už chci to prtě taky cítit. Každý večer před spaním se vždycky soustředím, jestli teda už náhodou něco bude, ale zatím bohužel. No, mám asi ještě čas, ale co kdyby :) Pamatuju si, že u Laury to bylo kolem 16.-17. tt. Tak teda ještě chvíli vydržím :cry:

Myslím, že triple test se dělá vždycky a všem. Já jdu na test za dva týdny, to budu 16+1 tt. Někde jsem četla, že se dělá nejčastěji mezi 16.-18. tt. Ale i tak, být tebou, tak bych se raději zeptala.
Na tom nadstandartním testu jsem nebyla. Ani nevím, že něco takového je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
21.11.07 09:35

Morgi- to asi byla krev právě na tu genetiku, ne? A to ti výsledky nejspíš řeknou právě na kontrole příští týden. Já pohyby taky necítím. Leda nadmutá střeva. :D

Elli- v Litvínově je to taky mizerný. Hlavně s otvírací dobou. Pojedu nakupovat do Mostu. Akorát s tím internetem bacha. Aby to stihli dodat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí